درود به دوستان
دوستان خوبم مدتيست حضورشان كمرنگ شده است و من دلتنگ حضور تك تكشون هستم . به اميد جاودانگي حضور دوستان .
آخـه یکی نیست به شما ها بگه اصلا معلووم هست کوجایین؟؟درود به همه دوستان خوبم
خواستم بگم بنده هم مثل امید عزیز دلم برای روزهای خوب و شلوغ انجمن تنگ شده ،امیدوارم دوباره شاهد رونق انجمن باشیم و کمی از این سکوت در بیایم همه ما .
درودآخـه یکی نیست به شما ها بگه اصلا معلووم هست کوجایین؟؟
ناسلامتی شما ها بزرگای این فروومینااا
خوب شم بیاین 4تا چیز بگین ماهم بعنوان کوچیکتر میایم یکم جواب میدیم
بنظرم یه تاپیک دورهمی بچه های ادبیات بایید افتتاح بشه که توش راحت باهم بحرفیم آزاد بحرفیم
سوال این هفته هرکی اوومد این سوالو خوند جواب نداد یعنی ......شوخی کردم بابا حرف بدی نزدم فقط جواب بدین که ییهو جمعمون جم بشه
سوال اینه
خوبی؟؟چه خبر؟؟این چند وقت چیکار داشتی میکردی؟؟؟
مایکلی اومدم نوشتتو خودندم گفتم حیف جواب ندمآخـه یکی نیست به شما ها بگه اصلا معلووم هست کوجایین؟؟
ناسلامتی شما ها بزرگای این فروومینااا
خوب شم بیاین 4تا چیز بگین ماهم بعنوان کوچیکتر میایم یکم جواب میدیم
بنظرم یه تاپیک دورهمی بچه های ادبیات بایید افتتاح بشه که توش راحت باهم بحرفیم آزاد بحرفیم
سوال این هفته هرکی اوومد این سوالو خوند جواب نداد یعنی ......شوخی کردم بابا حرف بدی نزدم فقط جواب بدین که ییهو جمعمون جم بشه
سوال اینه
خوبی؟؟چه خبر؟؟این چند وقت چیکار داشتی میکردی؟؟؟
مایکل عزیزمنظور مدیرا وکاربرای فعال به محسنه وحسینه دیگه؟؟
محسن که اصلا مشخص نیست حسینم که تکوتوک میادو میره
مخصوصا محسن اصلا نیست یه پخ هم بما نمیده ....
منم هستم ولی اصلا حال نوشتن ندارم دلم میگیره این اخر روزاا خیلییی حس بدی دارم![]()
خوب عقده من از این دونفره :مایکل عزیز
البته منظور من علاوه بر حسین و محسن عزیز ،به همه ی دوستای خوبی هست که خیلی کم پیدا شدن مثل پرنیان عزیز،سمیرا بانوی عزیز و خیلی ها که میدونین دیگه کمتر میان
میبینم که شما هم دستخوش احساساتی که گفتم شدین به هر حال همیشه این روزها این احساسات رو ایجاد میکنه و به مرور بهتر میشه![]()
از شوخی گذشته بهتره مدیریت هرچه زودتر بیان چون دارن تایپیک های عجیبی میزنن توی بخشخوب عقده من از این دونفره :
مخصوصا این محسن که فکر کنم جدیدا دامـاد شده که نمیاد
چند ماه پیش بوی دامادیش میووومد
فرشاد توهم مثل حسین بعداز لایک کردن بیا یکم جواب بده
اه تاپیکو باهمین کارامون سوتوکووور نگه میداریم دیــــــــــــگــــه![]()
فرشاد وحسین چه خبره هاااا؟؟؟خوب قشنگ بگووو دیگه؟؟سلام خدمت همه دوستان گلم
خوبتر از همیشه هستم ، کلا وقتی به عید یا تعطیلات نزدیک میشیم یه شور و شوق و انرژی تموم نشدنی پیدا می کنم . خصوصا عید نوروز که همیشه بهترین خاطراتم رو باهاش داشتم .
در مورد نبودنم هم یه تصمیم و بهتر میتونم بگم یه تنبیه کاری بود . این ماه ، آخرین ماه سال و زمان انبارگردانی مغازه و فصل حساب کتابها هست واسه همین کمتر میتونم از لطف دوستان خوبم استفاده کنم .
دلم واسه همه دوستان خوبم تنگ شده بود ، از این به بعد سعی میکنم بیشتر آنلاین بشم .
خب خدا رو شکر همه دوستان سرحال و بانشاط هستند و مثل اینکه باید منتظر خبرهای خوبی از طرف فرشاد و حسین عزیز باشیم .
مایکلی تو هم همچنان در دریای عشقت شناوری هان ؟ مواظب باش قورباغه گازت نزنه ، یه هویی غرق بشی![]()
بدون توضیح اضافی وبا تشکر از پیشنهادتون مخالفمبا سلام خدمت همه اساتید و دوستان
پیشنهادی داشتم ک می خواستم نظر همه را بدونم![]()
در مورد ایجاد مسابقه در انجمن ادبیات - نمی دانم قبلا وجود داشته یا نه
ک می تونیم 1 عکس قرار بدیم و دوستان در موردش شعر بگند یا موضوع انتخاب کنیم ک بعد کاربرا ب هم امتیاز بدند - مشابه انجمن عکاسی
فکر میکنم باعث جذابیت و فعالیت کاربرا میشه - واین انجمن ادبیات از خواب زمستانی بیدار بشه
![]()
ممنون از نظر شمابدون توضیح اضافی وبا تشکر از پیشنهادتون مخالفم![]()
داداش گلم که اسمتو نمیدونم ولی این کار الان مناسب نیست چون خیلی از دوستان وقت نوشتن ندارن واینی که میبینی میان چند دیقه الانلاین میشن فقط درحد 4تا پست خوندن ویه سلام وعلیکهممنون از نظر شما
توضیح مختصر هم بدید - در کلمات صرفه جویی نکنید !
بابا مخالفبدون توضیح اضافی وبا تشکر از پیشنهادتون مخالفم![]()
مایکلی عکس زیادی از خودم نداشتم چون کلا نمیذارم ازم عکس بگیرن اونم به خاطر تو از خاطرات شمال بود از آرشیو درآوردم گذاشتمبابا مخالف
عکستو دیدم کلی حال کردم فرشاد خوب عکس محسنم میزاشتی ببینیم چ شکلیه دیگه:![]()
با سلام خدمت شما دوست عزیزبا سلام خدمت همه اساتید و دوستان
پیشنهادی داشتم ک می خواستم نظر همه را بدونم
ک می تونیم 1 عکس قرار بدیم و دوستان در موردش شعر بگند یا موضوع انتخاب کنیم ک بعد کاربرا ب هم امتیاز بدند - مشابه انجمن عکاسی
فکر میکنم باعث جذابیت و فعالیت کاربرا میشه - واین انجمن ادبیات از خواب زمستانی بیدار بشه
بابا من کجا اسپم میدم:دیفرشاد و مایکلی کم اسپم بدین : دی
خب مایکلی فقط به خاطر تو شب چند تا عکس توی بخش عکاسی میزارم
هست که تاپیکش (:با سلام خدمت همه اساتید و دوستان
پیشنهادی داشتم ک می خواستم نظر همه را بدونم
![]()