• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود به دوستان
دوستان خوبم مدتيست حضورشان كمرنگ شده است و من دلتنگ حضور تك تكشون هستم . به اميد جاودانگي حضور دوستان .

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
درود به همه دوستان خوبم
خواستم بگم بنده هم مثل امید عزیز دلم برای روزهای خوب و شلوغ انجمن تنگ شده ،امیدوارم دوباره شاهد رونق انجمن باشیم و کمی از این سکوت در بیایم همه ما .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
درود به دوستان
دوستان خوبم مدتيست حضورشان كمرنگ شده است و من دلتنگ حضور تك تكشون هستم . به اميد جاودانگي حضور دوستان .
درود به همه دوستان خوبم
خواستم بگم بنده هم مثل امید عزیز دلم برای روزهای خوب و شلوغ انجمن تنگ شده ،امیدوارم دوباره شاهد رونق انجمن باشیم و کمی از این سکوت در بیایم همه ما .
آخـه یکی نیست به شما ها بگه اصلا معلووم هست کوجایین؟؟
ناسلامتی شما ها بزرگای این فروومینااا
خوب شم بیاین 4تا چیز بگین ماهم بعنوان کوچیکتر میایم یکم جواب میدیم
بنظرم یه تاپیک دورهمی بچه های ادبیات بایید افتتاح بشه که توش راحت باهم بحرفیم آزاد بحرفیم
سوال این هفته هرکی اوومد این سوالو خوند جواب نداد یعنی ......:Dشوخی کردم بابا حرف بدی نزدم فقط جواب بدین که ییهو جمعمون جم بشه:oops:
سوال اینه
خوبی؟؟چه خبر؟؟این چند وقت چیکار داشتی میکردی؟؟؟

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
بنظرم یه تاپیک دورهمی بچه های ادبیات بایید افتتاح بشه که توش راحت باهم بحرفیم آزاد بحرفیم
سوال این هفته هرکی اوومد این سوالو خوند جواب نداد یعنی ......:Dشوخی کردم بابا حرف بدی نزدم فقط جواب بدین که ییهو جمعمون جم بشه:oops:
سوال اینه
درود
چه سوال قشنگی مایکل عزیز، خب من خودم شروع میکنم
این چند وقته درگیری کاری و شخصی داشتم و غیر از اون یه سرما خوردگی حسابی هم داشتم ،
ضمن اینکه وقتی نزدیک فصل بهار میشیم با همه علاقه ای که دارم به این روزها اما یجورایی میرم توی لاک خودم و سکوت میکنم نا خودآگاه هرچند من هستم و نوشته های دوستان رو میخونم اما اینکه کم میشه چیزی بنویسم بخاطر اینا بوده ...
البته این حال و هوا مثل اینکه فقط شامل حال من نشده و دوستان عزیز دیگر هم به همین صورت هستن
میبینیم که نه از کاربرای فعال خبری هست و نه حتی از مدیران و همکارن محترم...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
منظور مدیرا وکاربرای فعال به محسنه وحسینه دیگه؟؟:p
محسن که اصلا مشخص نیست حسینم که تکوتوک میادو میره
مخصوصا محسن اصلا نیست یه پخ هم بما نمیده ....o_O
منم هستم ولی اصلا حال نوشتن ندارم دلم میگیره این اخر روزاا خیلییی حس بدی دارم:oops:
++++++
راستی حسین جان میای پستو لایک میکنی چرا جوا سوالمو ندادی هااااااااااااااااااااااا:confused:

Last edited:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سوال اینه
مایکلی اومدم نوشتتو خودندم گفتم حیف جواب ندم
نه زیاد خوبم نه زیاد بد حاله دیگه
هیچ خبری نیست نصف پی تی میدونه الان من چیکار میکنم نصف دیگشم شاید خودشون نمیخوان بدونن
این چند وقته به شدت مشغول کار و زندگی بودم یه وضعیت شدید و بحرانی احساسی و عاطفی هم داشتم که تا 75 در100 رو تونستم پشت سر بذارم بقیشو توی اونیکی سایت میدونی کجام اگه اینجا نباشم

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
منظور مدیرا وکاربرای فعال به محسنه وحسینه دیگه؟؟:p
محسن که اصلا مشخص نیست حسینم که تکوتوک میادو میره
مخصوصا محسن اصلا نیست یه پخ هم بما نمیده ....o_O
منم هستم ولی اصلا حال نوشتن ندارم دلم میگیره این اخر روزاا خیلییی حس بدی دارم:oops:
مایکل عزیز
البته منظور من علاوه بر حسین و محسن عزیز ،به همه ی دوستای خوبی هست که خیلی کم پیدا شدن
مثل پرنیان عزیز،سمیرا بانوی عزیز و خیلی ها که میدونین دیگه کمتر میان.....
میبینم که شما هم دستخوش احساساتی که گفتم شدین
به هر حال همیشه این روزها این احساسات رو ایجاد میکنه و به مرور بهتر میشه :)

پ.ن: راستی حسین عزیز خیلی کم پیدا شدی دست کم یه غر توی اون تاپیک بغلی به ما بزن بلکه از ترس بتونیم یه چیزی بنویسیم آخه ;)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مایکل عزیز
البته منظور من علاوه بر حسین و محسن عزیز ،به همه ی دوستای خوبی هست که خیلی کم پیدا شدن مثل پرنیان عزیز،سمیرا بانوی عزیز و خیلی ها که میدونین دیگه کمتر میان
میبینم که شما هم دستخوش احساساتی که گفتم شدین به هر حال همیشه این روزها این احساسات رو ایجاد میکنه و به مرور بهتر میشه :)
خوب عقده من از این دونفره ::D
مخصوصا این محسن که فکر کنم جدیدا دامـاد شده که نمیاد
چند ماه پیش بوی دامادیش میووومد :p

فرشاد توهم مثل حسین بعداز لایک کردن بیا یکم جواب بده :p
اه تاپیکو باهمین کارامون سوتوکووور نگه میداریم دیــــــــــــگــــه:cool:

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خوب عقده من از این دونفره ::D
مخصوصا این محسن که فکر کنم جدیدا دامـاد شده که نمیاد
چند ماه پیش بوی دامادیش میووومد :p

فرشاد توهم مثل حسین بعداز لایک کردن بیا یکم جواب بده :p
اه تاپیکو باهمین کارامون سوتوکووور نگه میداریم دیــــــــــــگــــه:cool:
از شوخی گذشته بهتره مدیریت هرچه زودتر بیان چون دارن تایپیک های عجیبی میزنن توی بخش :eek:
این که دیگه حال و حوصله نوشتن نیست بیشترش به علت مشغله فکری هستش که این آخره سالی همه دارن
عید که بشه یه استراحتی میکنید و با انرژی دوباره برمیگردید ناراحت نشید تا تمومی زمستونی که من شروعش کردم ساعاتی بیش نمونده
راستی تو خودت که مدیر بخشی توی اون یکی چرا عقده ای شدی پسر فقط منو بن نکنی :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص حاج مایکل :دی
والا نمیدونم دلیلش چیه ولی خوب سعی کردم یه ذره کمتر غر بزنم و برای همین فعالیتم کم شده.
چند وقتی هست که کلا" نوع دیدم عوض شده و شاید نمیتونم مثل قبل بنویسم.این خودش یه ذره عذاب آوره ولی شادی اصلی اینه که اگر هم بنویسم سعی میکنم یه ذره متفاوت تر کار کنم.
جدا از این درگیری های کاری و .... هم هست.کم کم داریم به عید نزدیک میشیم و دغدغه ی مغازه و پاک کردن خونه و کمی کار نصفه و نیمه هم هست که باید تموم بشه.و مهم تر از همه هوا هست.راستش من نمیتونم تو این هوای بهاری بیام و متنی بنویسم که از نظر خودم ارزش خوندن داشته باشه.حتی تو بخش خودمون هم فعالیتم خیلی کم شده.
فکر میکنم موضوع درگیر کننده ای برای نوشتن ندارم فعلا".ممکنه خیلی از دوستان به صورت فصلی و یا ساعتی و یا سشالی دچار این مشکل بشند که به نظرم خوش آیند هم هست.این که بذاریم اون نوشته خودش رو به ما نشون بده و بعد در موردش حرف بزنم تا درگیر مسایلی از قبیل وظیفه/کم لطفی/کم کاری و ... نشیم
به هر حال همین که اسم من آورده شده نشون میده بود و نبودم فرق داره و این باعث میشه از شما که به یاد ما بودید یه تشکر ویجه بکنم و بگم دمتون گرم.امیداورم فرصت جبران پیش بیاد

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
سلام خدمت همه دوستان گلم :)

خوبتر از همیشه هستم ، کلا وقتی به عید یا تعطیلات نزدیک میشیم یه شور و شوق و انرژی تموم نشدنی پیدا می کنم . خصوصا عید نوروز که همیشه بهترین خاطراتم رو باهاش داشتم .
در مورد نبودنم هم یه تصمیم و بهتر میتونم بگم یه تنبیه کاری بود . این ماه ، آخرین ماه سال و زمان انبارگردانی مغازه و فصل حساب کتابها هست واسه همین کمتر میتونم از لطف دوستان خوبم استفاده کنم .
دلم واسه همه دوستان خوبم تنگ شده بود ، از این به بعد سعی میکنم بیشتر آنلاین بشم .
خب خدا رو شکر همه دوستان سرحال و بانشاط هستند و مثل اینکه باید منتظر خبرهای خوبی از طرف فرشاد و حسین عزیز باشیم .
مایکلی تو هم همچنان در دریای عشقت شناوری هان ؟ مواظب باش قورباغه گازت نزنه ، یه هویی غرق بشی :p

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام خدمت همه دوستان گلم :)

خوبتر از همیشه هستم ، کلا وقتی به عید یا تعطیلات نزدیک میشیم یه شور و شوق و انرژی تموم نشدنی پیدا می کنم . خصوصا عید نوروز که همیشه بهترین خاطراتم رو باهاش داشتم .
در مورد نبودنم هم یه تصمیم و بهتر میتونم بگم یه تنبیه کاری بود . این ماه ، آخرین ماه سال و زمان انبارگردانی مغازه و فصل حساب کتابها هست واسه همین کمتر میتونم از لطف دوستان خوبم استفاده کنم .
دلم واسه همه دوستان خوبم تنگ شده بود ، از این به بعد سعی میکنم بیشتر آنلاین بشم .
خب خدا رو شکر همه دوستان سرحال و بانشاط هستند و مثل اینکه باید منتظر خبرهای خوبی از طرف فرشاد و حسین عزیز باشیم .
مایکلی تو هم همچنان در دریای عشقت شناوری هان ؟ مواظب باش قورباغه گازت نزنه ، یه هویی غرق بشی :p
فرشاد وحسین چه خبره هاااا؟؟؟خوب قشنگ بگووو دیگه؟؟
من!!!!!!!!!عشق!!!!!!!!! بابا خیلی نامردی:دی
میگم تنت چقدر بوی گردوخاک میده پس نگو واسه همین انبار تکونیه::D
راستی یه سوال ذهنمو خیلی مشغول کرده وفقط توجوابشو میدونی انبار چندنفری بلند میکنین تکون میدین؟؟؟:eek:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
با سلام خدمت همه اساتید و دوستان

پیشنهادی داشتم ک می خواستم نظر همه را بدونم

در مورد ایجاد مسابقه در انجمن ادبیات - نمی دانم قبلا وجود داشته یا نه

ک می تونیم 1 عکس قرار بدیم و دوستان در موردش شعر بگند یا موضوع انتخاب کنیم ک بعد کاربرا ب هم امتیاز بدند - مشابه انجمن عکاسی

فکر میکنم باعث جذابیت و فعالیت کاربرا میشه - واین انجمن ادبیات از خواب زمستانی بیدار بشه
237.gif

Last edited:

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

mocantina.gif

ک می تونیم 1 عکس قرار بدیم و دوستان در موردش شعر بگند یا موضوع انتخاب کنیم ک بعد کاربرا ب هم امتیاز بدند - مشابه انجمن عکاسی

فکر میکنم باعث جذابیت و فعالیت کاربرا میشه - واین انجمن ادبیات از خواب زمستانی بیدار بشه
237.gif
بدون توضیح اضافی وبا تشکر از پیشنهادتون مخالفم :)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ممنون از نظر شما :)

توضیح مختصر هم بدید - در کلمات صرفه جویی نکنید !
داداش گلم که اسمتو نمیدونم ولی این کار الان مناسب نیست چون خیلی از دوستان وقت نوشتن ندارن واینی که میبینی میان چند دیقه الانلاین میشن فقط درحد 4تا پست خوندن ویه سلام وعلیکه
باشه بعداز عید با بابابزرگاینیم به کجا میکشه
یه چی بگم من کلا با مسابقه موافقم

بدون توضیح اضافی وبا تشکر از پیشنهادتون مخالفم :)
بابا مخالف
عکستو دیدم کلی حال کردم فرشاد خوب عکس محسنم میزاشتی ببینیم چ شکلیه دیگه::p

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بابا مخالف
عکستو دیدم کلی حال کردم فرشاد خوب عکس محسنم میزاشتی ببینیم چ شکلیه دیگه::p
مایکلی عکس زیادی از خودم نداشتم چون کلا نمیذارم ازم عکس بگیرن اونم به خاطر تو از خاطرات شمال بود از آرشیو درآوردم گذاشتم

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614

با سلام خدمت شما دوست عزیز
پیشنهاد ایجاد مسابقه در انجمن ادبیات اتفاقا فکر خوبی هست و میتونه باعث شور و شوق و صمیمیت بیشتر کاربران هم بشه
ولی به شرطی که یک موضوع خوب نیز براش در نظر داشته باشید . در مورد مسابقه عکسی که گفتید نظر جالبی نمیتونه باشه چون تاپیک مشابهی وجود داره و در ضمن با محتوای ادبیات هم زیاد سازگار نیست .
اگر از دوستان ایده جالبی داشته باشند خوشحال میشیم که بیان کنند.

فرشاد و مایکلی کم اسپم بدین : دی
خب مایکلی فقط به خاطر تو شب چند تا عکس توی بخش عکاسی میزارم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فرشاد و مایکلی کم اسپم بدین : دی
خب مایکلی فقط به خاطر تو شب چند تا عکس توی بخش عکاسی میزارم
بابا من کجا اسپم میدم:دی
این فرشاد ادموو اخفال میکنه :هههههه
گذاشتی بهم خبر بده

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795

237.gif
هست که تاپیکش (:

بالا