• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
تاپیکی که پیشنهاد دادید خیلی قبل از این تو انجمن عکاسی بود و فکر کنم اسمش هم نوشتن یک شرح برای عکس بود
منتها بعد از مدتی خاک خورد.از یاد رفت.حالا هم فکر نکنم ایده ی بگیری باشه
در کل خیلی از ایده ها در اول خوبند و واقعا" هم جای کار دارند.ولی نمیدونم چطور میشه که وقتی یه مدتی میگذره دیگه خبری نیست..شاید از بد شانسی ماست چون هر چی از این تاپیک ها دیدیم و داشتیم و .... الان داره خاک میخوره
البته نظر آخر با مدیر و همکاران بخش هست

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
در جواب مایکل اشتباه متوجه شدید قرار نیست کسی شعری بگه ( مگه ما شاعر هستیم ) شما در مورد موضوع اتخاب شده- شعری متناسب پیدا میکنید و کپی میکنید

در جواب ونین موضوع هر هفته انتخاب میشه - و برنده مسابقه موضوع هفته انتخاب میکنه .

البته ب نظر من موضوع قبلش ب تایید مدیر برسه و با فرهنگ شعر ما همخوانی داشته باشه ن اینکه طرف اسم موضوع بزاره لاس وگاس یا ... نوستالژی -

چون انجمن ادبیات موضوع عکس نباشه بهتره

مدیران هم میتونند قوانینی وضع کنند - در مورد موضوع - سبک شهر - شاعر - تعدادبیت و .....

این طرح پیشنهادیه

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
دروود

امیدوارم که تو این لحظه های نزدیک بهار حال همه دوستان خوب باشه و بهاری.

در مورد مسابقه اگر موضوع واقعا جالب و جدید باشه و شبیه انجمن عکاسی نباشه به نظرم خیلی هم عالیه ولی اینکه مربوط به عکس باشه و یه جور شرح نوشتن

برای عکس من به شخصه مخالفم.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
سلام و دردو ب همه

میتونیم سال 93 ب صورت ازمایشی انجام بدیم ببینیم نتیجه چی میشه

و فقط ب صورت متن و شعر باشه

البته تا نظر مدیران چ باشه

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
خدایا..

پنجره ای برای تماشا و حنجره ای برای صدا زدن ندارم،

امیدم به توست..

پس بیآنکه نامم را بپرسی و دفترهای دیروزم را ورق بزنی،

رحمتت را در روزهای پایانی سال بر همه جاری کن..

آمین
عید نوروز پیشاپیش مبارک

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سال نو همگی مبارک باشه
خیلی این بخش خوبه ولی الان همه درگیر عیدن و این بخش هم درخواب زمستونی بسر میبره ونم نمک باید بیدار بشه از این خوااااب
و بازم سال نو همگی مبارک
خدایا به امید تو - آرزو دارم سالی که پیش رو داری آغاز روزهایی باشد که آرزو داری - و ما، خدا را داریم!!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
در آغاز سال جدید, صفحه تازه ای از زندگیمون رقم می خوره. درست مثل اینکه یه دفتر سفید با سیصد و خورده ای صفحه به دستمون می دن تا هرچی می خوایم روش بنویسیم.
پس اگر :
قلبت شکسته
دوست خوبم بهت تبریک می گم تو بزرگ شدی . راهی که خیلی ها تا 50 سالگی طی نکردن، تو همین الان بهش رسیدی. ازش استفاده کن. بزرگترین درس زندگی رو گرفتی اونو برای خودت نگهدار.
بیکاری
الان هزاران هزار فرصت پیش روته و می تونی انتخاب کنی که فردات رو چطور بسازی. فرصتی که خیلی ها آرزوشونه داشتن یا حداقل به عقب برمی گشتن تا مسیر زندگیشون رو تغییر بدن.

همسرت مزخرفه
وای خدای من! اصلا غر نزن. اگرچه بیشتر از همه خودت مقصر این اوضاعی اما این یه فرصته. خیلی از آدمای موفق جهان همسران مزخرفی داشتن که وقتی به پیروزی رسیدن یکی از دلایل موفقیتشون رو غر غرای همسرشون می دونن.

باور نداری زندگی نامه ارسطو، مولانا، پروین اعتصامی و.... رو یه ورق بزن.

تنهایی
توی همه دنیا خیلی از آدم ها هستن که برای اینکه یک ساعت تنها و در آرامش باشن حاضرن خیلی هزینه کنن. به قول دکتر شریعتی "همیشه روح محتاج لحظه هایی است که در آن هیچ کس نباشد."
بی پولی
این بهترین فرصته که مزه شیرین پولدار شدن رو بچشی. تا عطشی نباشه سیراب شدن معنایی پیدا نمی کنه . یه ذره بیشتر فکر کن.

تعطیلاتت بیخودی داشتی
اگر عید بهت خوش نگذشته و روزای شادی رو پشت سر نگذاشتی بهت مژده میدم چندین روز پیش روته که می تونه بهترین روزای عمرت باشه.
خوب آخه "بعد هر سختی آسانیست"

دلت پر از خشم و حسرته
عزیزم تبریک می گم این یعنی انرژی توی تو ذخیره شده که می تونی باهاش کوه ها رو جابجا کنی فقط باید از قدرت خشم استفاده کنی و به جای این که توی ذهنت برای خودت و دیگران دادگاه به پا کنی و مقصر رو شایسته تنبیه اعلام کنی این انرژی بی نهایت را صرف تغییر اوضاع کن. گذشته برنمی گرده اما فردا پیش روته مهربان.

عزیزت از دستت رفته
خسران و از دست دادن همیشه سخته اما خودت خوب می دونی که همه ما تنها میایم و تنها هم میریم. خدا رو شکر که این حقیقت تلخ رو وقتی فهمیدی که هنوز فرصت داری پس تا می شه برای فردات اندوخته جمع کن.

تو الان موظفی به جای دو نفر شاد باشی ، لبخند بزنی و زندگی کنی.

چهار فصل یه نشانه است برای همه ما برای اینکه بدونیم هیچ چیزی همیشگی نیست و خدا هر روز می تونه معجزه کنه شاید امروز روز تو باشه و شاید فردا...

اینکه کسی تمام شب رو تا صبح گریه می کنه بعد یک دوش آب سرد می گیره که تو اولین روز کاریش چشماش ورم نداشته باشه و بعد صبح روز بعد برای تو از امید و آینده می گه یعنی اینکه معجزه همین جاست توی قلب ما.

دستهات رو روی زانوهات بزن که خدا اندازه توان هر کدوم از ما بهمون سختی و مصیبت می ده. تو از پسش بر می یای

زنــــــــدگی رو سخت نگیرید...

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
زندگی وزن نگاهی است که در خاطر ما می ماند
نوروز جشن نکوداشت نگاه تو ست پس نوروز بر تو فرخنده باد . . .

با سلام خدمت همه

سالی پر از موفقیت - سلامتی و چیبی پر از پول داشته باشید

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241

ابر آذاری بر آمد با نوروزی وزید................ وجه می می خواهم و مطرب که می گوید رسید

سال نو همگی مبارک

آرزوی لحظه های شاد و ناب ، تنی سالم و دلی عاشق

و امیدوارم که همه لحظه هاتون و زندگی کنید.

213165_DDZupTA9.jpg

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام بر دوستان ، آشنایان ، اقوام و... بخش ادبیات؛

دقایقی پیش سال تحویل شد...
هر سال می گذرد و از چند روز قبل تا چند روز به یکدیگر تبریک می گوییم ، روی یکدیگر را می بوسیم و دست یکدیگر را می فشاریم و برای هم آرزو هایی شیرین می کنیم.
آن قدر این کار ها را تکرار کرده ایم که از خاصیت اصلی این ها غافل مانده ایم و آن را به تیپ بدل نموده ایم!

امسال برای هیچ فردی آرزو هایی دست نیافتنی ای که سال ها برایم کرده اند و برایشان بازپس فرستاده ام را نمی کنم!
تنها برای همگی از صمیم قلب آرزو می کنم همان طور که سال تحویل شد ، اندیشه هایمان هم متحول شود ، زندگی مان تحویل شود و امیدوارم تا پایان امسال آسمان رفاقت مان به خود آب و هوای ابری یا طوفانی نبیند تا بتوانیم جاده زندگی مان را عاری از برف کدورت طی کنیم.

عزیزان؛
اگر در سال گذشته از من خطایی ، برخورد ناپسندی ، اشتباهی و...دیدند و خاطرشان مکدر شد امیدوارم من را ببخشند ، چون بی خطا یکی ست.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود به همگی
امیدوارم سال جدید برای دوستان خوب و خوشایند باشه . لحظاتی سرشار از شادی داشته باشید.... سال نو مبارک

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
درود به همه دوستان نازنین بخش ادبیات
سال نو همگی مبارک و همه روزهای سالتون بهاری
برای همه دوستان خوبم ،در سایه الطاف پروردگار سالی پر از شادمانی، عشق ، امید و تحولات مثبت زندگی رو آرزو دارم.
و در انتها:
خدایا ؛ با دلهای ما نیز همان کن که در بهار با دانه های نهفته در دل خاک ....

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام به همه دوستان
میدونم یکمی دیر کردم ولی بازهم خوبه عید رو به همتون از ته قلبم و باتمام صمیمیت دلم بهتون و خانواده محترمتون تبریک میگم .
پ ن : میدونم باید الان شلوغ بازی در بیارم ولی واقعا حسش نیست ببخشید :(

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
سال نو رو به همه ی دوستان مبارک میگم :دی و امیدوارم سال خوبی برای همه و مخصوصا این بخش باشه ، باید یه معذرت خواهی هم از دوستان بکنم بابت این که نمیتونم زیاد سر بزنم و هر چی تو دلتون به من فحش بدین که اسم همکار رو توی این بخش دارم هدر میدم حق دارین ، لطفا رودررو هم همین کار رو بکنید ، ولی خب اگه دکمه ی دیلیت رو توی فرم جدید انجمن پیدا کنم قول میدم دوباره پاک کردن پست ها رو از سر بگیرم ! اگر هم پیدا نکنم که احتمالا دیگه لازم نباشه خودتونو برای فحش و این حرفا به زحمت بندازین ، چون با این میز همکاریت خداحافظی میکنیم :دی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سال نو رو به همه ی دوستان مبارک میگم :دی و امیدوارم سال خوبی برای همه و مخصوصا این بخش باشه ، باید یه معذرت خواهی هم از دوستان بکنم بابت این که نمیتونم زیاد سر بزنم و هر چی تو دلتون به من فحش بدین که اسم همکار رو توی این بخش دارم هدر میدم حق دارین ، لطفا رودررو هم همین کار رو بکنید ، ولی خب اگه دکمه ی دیلیت رو توی فرم جدید انجمن پیدا کنم قول میدم دوباره پاک کردن پست ها رو از سر بگیرم ! اگر هم پیدا نکنم که احتمالا دیگه لازم نباشه خودتونو برای فحش و این حرفا به زحمت بندازین ، چون با این میز همکاریت خداحافظی میکنیم :دی

اول در مورد این حذف پست :

Untitled.jpg

فلش مشکی رو اگه تیک بزنی گزینه ی حذف میاد
و دوم در مورد تبریک : من هم به کاربرها و مدیران این بخش سال نو رو تبریک میگم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خب ...:( ظاهرا باید تسلیت بگم ...خصوصا به اونهایی که بدون استرس تبریک گفتن سال نو رو ...
امسال از هر طرف که بشمرید، یک سین کم است، حتی اگر ساعت را هم به سفره اضافه کنید، حتی اگر خود سفره را هم در سین‌های هفت سین بشمرید، یک سین کم است، سین «سرباز» های دور از وطن کم است امسال ...
پ ن : دوست داشتی پاک کن

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
خب ...:( ظاهرا باید تسلیت بگم ...خصوصا به اونهایی که بدون استرس تبریک گفتن سال نو رو ...
امسال از هر طرف که بشمرید، یک سین کم است، حتی اگر ساعت را هم به سفره اضافه کنید، حتی اگر خود سفره را هم در سین‌های هفت سین بشمرید، یک سین کم است، سین «سرباز» های دور از وطن کم است امسال ...
پ ن : دوست داشتی پاک کن
ما هم برای این سرباز ها خیلی ناراحتیم و اتفاق خیلی بدی بوده و امیدوارم که از این بدتر نشه ولی واقعا این تنها اتفاق بدیه که تو کل این سال ها افتاده ؟ فقط این سرباز ها بی دلیل و با ظلم کشته شدن ؟ تو دنیا پر از بدیه و اگه بخوایم به خاطر اتفاق های بدی که افتاده تبریک لحظه های شادمون رو تبدیل به تسلیت کنیم باید همیشه عزادار باشیم ، ولی از اون جایی که ما مردم بسیار بسیار "جوگیر" ی هستیم چند وقت یه بار یه موضوع رو انقدر بزرگ میکنیم که دیگه حواسمون ذره ای به چیزای دیگه نیست و خیلی هامون هم حتی نمیدونیم اصلا چرا داریم انقد دامن میزنیم به ماجرا و اصلا فایده ای داره این کاری که میکنیم یا نه ؟
اول در مورد این حذف پست :

مشاهده پیوست 560179

فلش مشکی رو اگه تیک بزنی گزینه ی حذف میاد
و دوم در مورد تبریک : من هم به کاربرها و مدیران این بخش سال نو رو تبریک میگم
بله خیلی ممنون برای کمک ، الان پستت رو برای امتحان کردن پاک میکنم :دی

بالا