کسی که خوابه را میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش را زده به خواب عمرا!!!!کدام خراب شده ای مثل این ویرانه،میاد سرباز 0 را با حقوق کمتر از ماهی30 $(یعنی روزی 1$ هم حقوق نمیدهن!!!)میذاره لب مرزی که اشرارش از بچگی با سلاح و بوی باروت بزرگ شدن!!!!!شما اگه نمونه موردی دارین برای ما بیارید!!!!جالبه گروگانگیری برای ایشون چیز عادی هست!!!!ولی تا توی یک شهر کوچک آمریکا که سلاح آزاد هست فقط یک تیر در مدرسه شلیک میشه کل دنیا خبر دار میشه!!(اونم در حالتی که در اون کشور حمل سلاح آزاد هست!!!)درضمن مگه همه چی برای من فراهم بوده که وظیفه من هست دفاع کنم!!!واقعا تحصیل رایگان وبهداشت رایگان و..وجود خارحی داشته؟؟؟؟؟مطمئن هستم خودت از همون ترسوهایی هستی که اگه یک روزی نتونستی خدمت را بپبیچونی، اولین کارت پیدا کردن پارتی هست تا بیفتی یک جای هتل نه اینکه عمودی بری لب مرز تا افقی برت بگردونن...اگه هم رفتی اونجا؛عقده اش را داری که چرا خودت رفتی و باید بقیه برن!!!پس دم از میهن پرستی نزن که اینجا که نماد کشور دزدها هست،حرف خنده داری هست....واقعیت برای بعضی خیلی تلخه که قبولش کنن
یکم به این لینک نگاه کن شاید سطح سوادت بره بالا،ببین مردم کجا زندگی میکنن و ما بالاجبار توی چه آشغالدونی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/سربازی
سواد خودتو با این جملات نورانیت مشخص کردی. یعینی اینقدر سواد نداری که من صد بار گفتم که خدمت سربازی ایرادات زیادی داره اما با اصلش موافقم. یعنی تو حالیت نیست این جمله رو. می خوای اینگلیسیشو بگم تا بفهمی؟
Military service in Iran has lots of problems from my opinion but i agree with the PRINCIPLE of conscription.
ok???
حالا هی بگو سربازی ال و بل. سربازی ایرادات زیادی داره مثل فرستادن سرباز صفر به مرز و ندادن حقوق کافی و هزار تای مشکل دیگه. اما من میگم با اصلش موافقم که باید یک دوره ای فراگیر و برای همه بزارن و اجباری. حالا روشش و مدتش و نوعش و... باید تغییر کنه.
اینو یعنی حالیتوتون نیست؟ میاد واسم منبر میرید اینجا که تو هیچی خبر نداری و تو عقده ای هستی و خواب هستی و .... .
یه حرف دیگه هم زدی خیلی جالب بود. آخه انسان با سواد که ویکی پدیا می خوانی واسه من تو چرا نمی خوای بفهمی. من کی گفتم گروگانگیری عادیه؟؟ عبارتی که نوشتمو دقیقا کپی پیست می کنم اینجا:
((در همه جای دنیا که مرزهای خطرناک و پر از تروریست و قاچاقچی وجود دارد حادثه گروگانگیری حادثه نادری نیست)). این یعنی عادیه؟؟؟ چرا آخه...
علم غیب هم که داری هزار ماشالله که فرمودی:
خودت از همون ترسوهایی هستی که اگه یک روزی نتونستی خدمت را بپبیچونی، اولین کارت پیدا کردن پارتی هست تا بیفتی یک جای هتل نه اینکه عمودی بری لب مرز تا افقی برت بگردونن...اگه هم رفتی اونجا؛عقده اش را داری که چرا خودت رفتی و باید بقیه برن.
کافر همه را به کیش خود پندارد. خوشگل جون ما اینقدی معرفت داریم که هم سربازی برم و هم مرز باشم هم پدرمو درآوردن اما به خودم اجازه نمیدم که مثل شما بگم که
چی برای من فراهم بوده که وظیفه من هست دفاع کنم!!!واقعا تحصیل رایگان وبهداشت رایگان و..وجود خارحی داشته.
نگو که کشورت به تو چه خدمتی کرده. بگو تو واسه کشورت چه خدمتی کردی.
جز اینکه یارانه و سوبسید گرفتی؟ جز اینکه بنزین لیتری 100 تومن می زدی؟ جز اینکه مفت و مجانی خوردی حالا دم درآوردی میگی به من تحصیلات و بهداشت رایگان ندادن.
اون رفیقمون Abbath هم که تعطیله کلا. اینم سخن گهر بارش:
چطور بعضی ها اینقدر قوه ...س گوییشون فعال هست آخه؟!،با کدوم دلیل و منطق عقلانی میاید از اجباری دفاع میکنید؟خودتون رفتین خدمت؟واقعا بعضی ها مخشون تعطیله
فقط عادت داره این کاربر محترم پی تی که با فحش کاراشو پیش ببره. اینم جمله بود تو گفتی آخه. ادب و شعور و تربیت خانوادگی هم که تعطیل. آخه مرد بالغ، چرا دوس داری فحش بدی به کسی که نظرش مخالف نظر تو هست؟ چرا تحمل انتقاد نداری؟ چرا حرفی که دوست نداری بشنوی اینقدر تورو عضبانی می کنه؟
4تا آدم عقده ای تر از خودشم از اون مطلب سخیفش تشکر کردن. واقعا که معلومه که توی چه کشوری زندگی می کنم که یه همچین آدمایی داره باز خیلی خوب پیشرفت کرده.