• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سربازی آری یا نه

آیا با اجباری بودن سربازی موافقید مخصوصا برای تحصیل کردگان و متاهلین؟

• Total voters
    61
وضعیت
موضوع بسته شده است.

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
همانا ای کسانی که نرفته اید
با این حرف ها دل خودتان را خوش کنید
crazy.gif
این حرف رو میزنی چون رفتی و قطعٱ پشیمونی و به هیچ دردی هم نخورده

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
خوب پس بهتره حرف از فرهیخته نزنیم چون وجود خارجی توی ایران نداره!!!
بله میشه اینطوری گفت و در واقع اگه هم باشن هیچ کاری نمی تونن از پیش ببرن جز اینکه فرار کنن برن.
حالا من نمی خواستم اصن این بحثارو پیش بکشم ولی خب اینکه خیلی ها میگن میریم سربازی عمرمون تلف میشه و از پیشرفت باز می مونیم و اینا (دقیقا نمی دونم از چه پیشرفتی باز می مونن؟!) واقعا زور داره برام.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
کل تاپیک رو خوندم، این قضیه سربازی رفتن برای زن گرفتن خیلی چیزه جالبی بود :D
اگه تو تهران باشید الان با 100 میلیون یه انباری کوچیک توی پارکینگ یه آپارتمان قدیمی هم نمی تونید اجاره کنید چه برسه به خونه...

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
این حرف رو میزنی چون رفتی و قطعٱ پشیمونی و به هیچ دردی هم نخورده
مسلمه که به دردم خورده
مهمترینش وقتی بود که داشتم مجوز کانون تبلیغاتی میگرفتم و بهش نیاز بود

Mr.Hahn

Registered User
لایک‌ها
56
چه دل خوشی دارین شما. واس خودتون می برید و می دوزید. مگه رفتن یا نرفتنش به میل خودمونه که اینجوری نظرسنجی می زنید واسش؟ کی تا حالا سربازی اختیاری شده اینجا؟

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
بله میشه اینطوری گفت و در واقع اگه هم باشن هیچ کاری نمی تونن از پیش ببرن جز اینکه فرار کنن برن.
حالا من نمی خواستم اصن این بحثارو پیش بکشم ولی خب اینکه خیلی ها میگن میریم سربازی عمرمون تلف میشه و از پیشرفت باز می مونیم و اینا (دقیقا نمی دونم از چه پیشرفتی باز می مونن؟!) واقعا زور داره برام.

درسته که اکثر جوون ها کار زیاد مهمی ندارن اما هر کسی به کار های خودش میگه کار مهم حالا شاید از نظر شما مهم نباشه.همین زن گرفتن که بعضی ها میگن اصلا مهم نیست شاید در شرایط اون شخص خیلی هم مهم باشه. ما چه می دونیم تو خونه مردم چی می گذره فقط ظاهر قضیه را می بینیم.
اگر بنا بر این باشه که هر کی بی کار است یا کار زیاد مهمی انجام نمیده باید به زور بره جایی کلفتی کنه شما هم در مواقع بی کاریت نشین تلویزیون ببین نشین اگر زن و بچه داری با اونا صحبت کن یا کلا سرگرمی نداشته باش و این جور مواقع برو جایی کار خیلی مهم انجام بده.
هر انسانی حتی اونایی که میگن ما وقت سر خاروندن هم نداریم به اندازه خودش خیلی هم وقت سر خاروندن داره پس صرفا اینکه کسی بی کاره یا کار مهمی نداره دلیل بر این نمیشه که نمی تونه از حریم شخصی و خصوصی خودش دفاع کنه و بگه کار داره.کار مهم نداشته باشه برای اون شخص کاره.

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
چه دل خوشی دارین شما. واس خودتون می برید و می دوزید. مگه رفتن یا نرفتنش به میل خودمونه که اینجوری نظرسنجی می زنید واسش؟ کی تا حالا سربازی اختیاری شده اینجا؟
یه زمانی اختیاری بود انقدر خوب بود هر کی می خواست می رفت هر کی نمی خواست نمی رفت فقط یه مزایایی برای اونایی که داوطلبی می رفتن وجود داشت ولی بازم هیچ اشکالی در نرفتنش نبود و حتی میشد خارج از کشور هم رفت ولی حیف که یکهو از خواب بیدار شدم:D

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
درسته که اکثر جوون ها کار زیاد مهمی ندارن اما هر کسی به کار های خودش میگه کار مهم حالا شاید از نظر شما مهم نباشه.همین زن گرفتن که بعضی ها میگن اصلا مهم نیست شاید در شرایط اون شخص خیلی هم مهم باشه. ما چه می دونیم تو خونه مردم چی می گذره فقط ظاهر قضیه را می بینیم.
اگر بنا بر این باشه که هر کی بی کار است یا کار زیاد مهمی انجام نمیده باید به زور بره جایی کلفتی کنه شما هم در مواقع بی کاریت نشین تلویزیون ببین نشین اگر زن و بچه داری با اونا صحبت کن یا کلا سرگرمی نداشته باش و این جور مواقع برو جایی کار خیلی مهم انجام بده.
هر انسانی حتی اونایی که میگن ما وقت سر خاروندن هم نداریم به اندازه خودش خیلی هم وقت سر خاروندن داره پس صرفا اینکه کسی بی کاره یا کار مهمی نداره دلیل بر این نمیشه که نمی تونه از حریم شخصی و خصوصی خودش دفاع کنه و بگه کار داره.کار مهم نداشته باشه برای اون شخص کاره.

کاملا موافقم ,

به نظر شما برای دیگران کار کردن عمر تلف کردن نیست ؟ به نظر شما 2سالی که میتونی برای آیندت سرمایه جمع کنی یا استارت یه زندگی خوب رو بزنی هدر بشه ظلم نیست ؟
شما فکر کن الان من درسم تموم بشه , میخوام برم سر کار سینما که بهش علاقه دارم , ولی بعد از اون 2 سال سربازی ممکنه دیگه حتی کسی تو عرصه سینما منو نشناسه , شاید اصلا دیگه نتونم وارد شم به اون چیزی که بهش علاقه دارم , اینجوری علاوه بر اینکه عمرم هدر شده , چیزی که بهش علاقه داشتم رو هم از دست میدم که تا آخر عمر دوره طلایی موقعیت شغلی و جوانی من برنمیگرده ,
اصلا از اینا بگذریم , هر کسی خود مختار هست , از اون 2 سال عمرش بهترین استفاده رو بکنه یا بره عمرش رو تلف کنه , چرا باید دیگران برای ما تصمیم بگیرن ؟!
باید حق انتخاب وجود داشته باشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این 2 سال ففط بردگی نوین هست و هیچ چیزی نمیتونه توجیهش کنه.اصلن من کل عمرم بیهوده ولی حق اینو دارم که انتخاب کنم میخوام چیکار کنم با زندگیم

Sent from my C6903 using Tapatalk

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
این حرف شما بله درسته ولی منظور من چیز دیگه ای هست دوست عزیز.

کاملا موافقم ,

به نظر شما برای دیگران کار کردن عمر تلف کردن نیست ؟ به نظر شما 2سالی که میتونی برای آیندت سرمایه جمع کنی یا استارت یه زندگی خوب رو بزنی هدر بشه ظلم نیست ؟
شما فکر کن الان من درسم تموم بشه , میخوام برم سر کار سینما که بهش علاقه دارم , ولی بعد از اون 2 سال سربازی ممکنه دیگه حتی کسی تو عرصه سینما منو نشناسه , شاید اصلا دیگه نتونم وارد شم به اون چیزی که بهش علاقه دارم , اینجوری علاوه بر اینکه عمرم هدر شده , چیزی که بهش علاقه داشتم رو هم از دست میدم که تا آخر عمر دوره طلایی موقعیت شغلی و جوانی من برنمیگرده ,
اصلا از اینا بگذریم , هر کسی خود مختار هست , از اون 2 سال عمرش بهترین استفاده رو بکنه یا بره عمرش رو تلف کنه , چرا باید دیگران برای ما تصمیم بگیرن ؟!
باید حق انتخاب وجود داشته باشه
دوست گرامی شما خودت داری میگی که این برنامه ها رو داری مثلا! ولی مشکل اینجاست که خیلی ها که من اشاره کردم اصلا هیچ طرح و برنامه یی ندارن و همونطور که گفتم دنیاشون خیلی کوچیک هست و آدم های سطحی نگری هستن و دو قدم جلوی دماغشون رو نمی خوان ببینن. یارو اصلا انگار نه انگار می خواد آینده ای داشته باشه نه هیچی و همه دنیاش عصرها رفتن بیرون و شماره دادن و مخ زنی و صبح تا شب پلاس بودن تو فیس بوک و اد کردن دخترا و این کارای سخیف و پیش پا افتاده است. وگرنه حتی تو فکرش هم باشه که بخواد برنامه ریزی کنه یا فلان کارو قصد داره انجام بده من نوکرش هم هستم.
بله من که گفتم خودم با سربازی اجباری مخالفم اونم 2 سال!!!

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
این حرف شما بله درسته ولی منظور من چیز دیگه ای هست دوست عزیز.

دوست گرامی شما خودت داری میگی که این برنامه ها رو داری مثلا! ولی مشکل اینجاست که خیلی ها که من اشاره کردم اصلا هیچ طرح و برنامه یی ندارن و همونطور که گفتم دنیاشون خیلی کوچیک هست و آدم های سطحی نگری هستن و دو قدم جلوی دماغشون رو نمی خوان ببینن. یارو اصلا انگار نه انگار می خواد آینده ای داشته باشه نه هیچی و همه دنیاش عصرها رفتن بیرون و شماره دادن و مخ زنی و صبح تا شب پلاس بودن تو فیس بوک و اد کردن دخترا و این کارای سخیف و پیش پا افتاده است. وگرنه حتی تو فکرش هم باشه که بخواد برنامه ریزی کنه یا فلان کارو قصد داره انجام بده من نوکرش هم هستم.
بله من که گفتم خودم با سربازی اجباری مخالفم اونم 2 سال!!!

بله ولی چیزی که برای خودتون نمیپسندین برای دیگارن هم نپسندین !
این شرایط سربازی خدایی ناجور هستش , توهین به سرباز , آبدار چی شدن , پادو شدن , .... حتی آدم های نادون هم حقشون نیست بهشون ظلم شه , البته نادون رو با امثال خودم هستم اساتید کسی به خودش نگیره :)

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
بله ولی چیزی که برای خودتون نمیپسندین برای دیگارن هم نپسندین !
این شرایط سربازی خدایی ناجور هستش , توهین به سرباز , آبدار چی شدن , پادو شدن , .... حتی آدم های نادون هم حقشون نیست بهشون ظلم شه , البته نادون رو با امثال خودم هستم اساتید کسی به خودش نگیره :)
داداش چیو برای خودم نپسندیدم؟؟

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
چیزی که برای خودتون نمی پسندین , منظورم سربازی هست
عزیز من که صدبار گفتم با سربازی اجباری مخالفم اونم 2 سال طولانی با این وضعیت خفت بار! کجا برای بقیه پسندیدم؟؟ وقتی مخالفم یعنی برای همه مخالفم نه فقط برای خودم! ولی بعضی ها چنان لفظ میان که میرم سربازی دو سال از عمرم تلف میشه انگار که حالا اگه نرن، خدای نکرده اتم می خوان بشکافن و تو هاروارد اختراع ثبت کنن!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یک جوور میگن برنامه ریزی،حالا انگار تو ناف آمریکا هستیم و همه چی روی نقشه و حساب شده پیش میره و میشه به همه چی امید داشت!!!!بابا این همه درس میخونی میدونی آخرش هم بیکاری،پس دیگه خدمت و بیگاری رفتن بدرد چی میخوره؟؟؟؟یعنی طرف بره سربازی،برنامه دار میشه و نره احمق و بدبخت؟؟؟؟؟همین 2سال،کسانی هم که برنامه دارن،دلسرد میکنه چون باعث میشه از کاری که دوست داشتن دور بشن و احسای بی فایده بودن داشته باشن و همین عامل دلسردی هست..

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
عزیز من که صدبار گفتم با سربازی اجباری مخالفم اونم 2 سال طولانی با این وضعیت خفت بار! کجا برای بقیه پسندیدم؟؟ وقتی مخالفم یعنی برای همه مخالفم نه فقط برای خودم! ولی بعضی ها چنان لفظ میان که میرم سربازی دو سال از عمرم تلف میشه انگار که حالا اگه نرن، خدای نکرده اتم می خوان بشکافن و تو هاروارد اختراع ثبت کنن!
مگه همه باید اتم بشکافن و تو هاروارد اختراع ثبت کنن؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
تو وقتی دوسال نتونی کارای خودت و زندگی مورد علاقتو انجام بدی و به زور مجبورت کنن به یه زندگی دیگه و کار کردن برا خودشون که تو اصلا دوست نداری یعنی اینکه این دوسالت تلف شده. مگه چیزی غیر از اینه؟
حالا چه تو تو این دوسال اتم بشکافی و تو هاروارد اختراع ثبت کنی و چه همشو به خوشگذرونی و... بگذرونی. مهم اینکه با اختیار خودت بوده و نه کس دیگری

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سرلشگر حسنی سعدی:نیروی انتظامی باید مشمولان غایب راجلب کند/ارتش حرفه‌ای به درد ما نمی‌خورد/جوان 18ساله می‌خواهیم بجنگد

ایسنا: حسین حسنی سعدی معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح، ایده ارتش حرفه‌ای در ایران را فکر خامی برشمرد و گفت: ما جوانی 18 ساله می‌خواهیم که برود و بجنگد، چرا که یک فرد 35 ساله جسارت و جرات یک جوان 18 ساله را ندارد. ارتش حرفه‌ای یعنی اینکه یک نیرو بیاید 10 سال، 15 سال و حتی 20 سال بجنگد و این در حالیست که این امر به درد ما نمی‌خورد و ما نیازمند جوان 18 ساله هستیم، چرا که یک فرد 35 ساله جسارت این جوان را نداشته و نمی‌تواند مانند وی به دشمن حمله کند. و اگر کسی غیبت کرده و حاضر نیست به سربازی بیاید، باید نیروی انتظامی این افراد را جلب کرده و برای انجام خدمت سربازی اعزام کند. امروزه نتایج نشان می‌دهد هر فردی که در دوران سربازی‌اش موفق بوده، در دوران پس از سربازی و زندگی آتی نیز از مدیران موفق بوده همانطور که امروز شهردار، استاندار، وزیر و وکیل ما با همان نظم و انضباطی که در پادگان بوده، مدیریت می‌کنند و آن را در حوزه مسؤلیت خود اعمال کرده‌اند.

طبق قانون مصوبه ستادکل فرزندان سرداران و... از خدمت مقدس سربازی معاف هستند.

سردار احمدی مقدم نیز در پاسخ به خبرگزاری تسنیم : جیش‌العدل بدون درگیری مرزبانان را گروگان گرفته است. همان‌طور که پیش از این نیز اشاره کردم در دوره کوتاه سربازی امکان ارائه مهارت‌های لازم به‌دلیل کوتاهی این دوره وجود ندارد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا