• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سربازی آری یا نه

آیا با اجباری بودن سربازی موافقید مخصوصا برای تحصیل کردگان و متاهلین؟

• Total voters
    61
وضعیت
موضوع بسته شده است.

silly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
137
برنامه ی « یگان ویژه - دوره آموزشی » رو داشتم از شبکه ی ملعون و صهیونیستی منوتو تماشا میکردم، همش یاد سربازی خودم میفتادم
4yajuyo.gif
دقیقاً مخصوصا از نوع 05 :(
ما که این اجباری رو رفتیم ولی ایشالله نصب همه بشه :D

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
کسانی که نمیرن،مشکل بیمه تامین اجتماعی و درمان را چجوذی حل میکنند؟مثلا مریض بشن،هیچجوره نمیتونن خودشون را بیمه کنند تا خرجشون کمتر بشه؟راه دورزدن میخواستم

داداش هیچ مشکلی نداره . کل خاندان پدری بنده سربازی نرفتن و یکی از یکی موفقتر .. بهترین ماشینها زیرپاشونه . و همه از دم سربازی رو تحریم کردن.
برای بیمه هیچ کاری نداره ماهی حدودا 80-90 تومن خودت بری خودت رو بیمه میکنی دفترچه هم بهت میداد هیچ کاری هم ندارن سربازی رفتی یا نرفتی .. بخوای خونه ماشین ملک مستقلات هم بخری هیچ مشکلی نداری سربازی رفتی یا نرفتی سند به نامت بدون مشکل میزنن.
بنده هم نرفتم و نخواهم رفت.

یه پسر دائی دارم درس نمیخوند بی کار و الاف شده بود. دست به سرش کردن بره سربازی و بیاد. خلاصه رفت تو بیابون های سمنان خدمتش رو کرد و برگشت . هر وقت رفتم دیدنش تا 2 بعد از ظهر میخوابید . 3 میرفت صوبحونه میخورد و الی آخر ..
مرد شدن سیری چنده ؟؟ الان همه نامردن ... مرد شدن الان معنیش اینه که دست کنی یه مشت تراول از تو جیبت در بیاری .. بشـــ*ــاش تو سربازی .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش هیچ مشکلی نداره . کل خاندان پدری بنده سربازی نرفتن و یکی از یکی موفقتر .. بهترین ماشینها زیرپاشونه . و همه از دم سربازی رو تحریم کردن.
برای بیمه هیچ کاری نداره ماهی حدودا 80-90 تومن خودت بری خودت رو بیمه میکنی دفترچه هم بهت میداد هیچ کاری هم ندارن سربازی رفتی یا نرفتی .. بخوای خونه ماشین ملک مستقلات هم بخری هیچ مشکلی نداری سربازی رفتی یا نرفتی سند به نامت بدون مشکل میزنن.
بنده هم نرفتم و نخواهم رفت.

یه پسر دائی دارم درس نمیخوند بی کار و الاف شده بود. دست به سرش کردن بره سربازی و بیاد. خلاصه رفت تو بیابون های سمنان خدمتش رو کرد و برگشت . هر وقت رفتم دیدنش تا 2 بعد از ظهر میخوابید . 3 میرفت صوبحونه میخورد و الی آخر ..
مرد شدن سیری چنده ؟؟ الان همه نامردن ... مرد شدن الان معنیش اینه که دست کنی یه مشت تراول از تو جیبت در بیاری .. بشـــ*ــاش تو سربازی .
یعنی بدون گواهینامه پشت ماشین میشینن؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
من خودم با سربازی اجباری و بسیار طولانی با این وضعیت که تو ایران هست کاملا و شدیدا مخالفم. ولی اون دسته از آدمایی که میگن میریم سربازی الکی 2 سال از عمرمون تلف میشه و از زندگی عقب می افتیم و اینا انگار که حالا خدای نکرده دارن اتم می شکافن و کل دروازه های علم و دانش رو فتح کردن و هزار تا اختراع ثبت کردن و دارن هوا فضا و فیزیک هسته ای می خونن.
یه مشت مغز تو کمر shallow بدبخت که به چیزی جز شماره دادن و مخ زنی دخترها و خوابیدن باهاشون و سیری شکمشون و یه جا دیگه شون فکر نمی کنن و همه دنیاشون اینه که خودشونو درست کنن و عصرها برن تو خیابون ها ول بچرخن و تیکه بندازن و یه قلیونی بکشن و شب جمعه ها برن عشق و صفا و یا صبح تا شب تو اف بی بچرخن و شر و ور بگن و دخترا رو اد کنن و یه مشت کامنت و مزخرفات زیر عکساشون ردیف کنن و ... و امروز رو فردا کنن و به بطالت بگذرونن و فکر کنن دنیا و زندگی فقط همین چیزاست و دیگه هیچی مهم تر از اینا تو دنیا وجود نداره. نه به فکر آینده و شرایط باشن و نه هیچی و کلا دایورت کنن و مفت بچرخن و بگذرونن.

البته جسارت نباشه ها، من مشخصا روی صحبتم با همه پسرها نیست و بعضی ها هستن که بسیار افراد فرهیخته و باشعوری هستن و اهداف والا و جهان بینی های خیلی گسترده یی دارن، که البته متاسفانه در اقلیت هستن و منم مشخصا روی صحبتم با این افراد نیست و با اکثریت هست.
باز میگم فکر نکنید روی صحبتم با همه هست، ولی اگه جزء اینایی هستین که تو پستم نوشتم، چیزی جز حقیقت نگفتم و اگه فکر می کنید بهتون برخورده مشکل خودتون هست و من برای گفتن حقیقت مسلما از هیچ کس عذرخواهی نمی کنم. دلایلم رو هم گفتم. به خدا به پیر به پیغمبر یه کم هم جلوتر از دماغمون رو ببینیم بد نیست.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
خوب اونکه یه اعتبار محدودی داره بعدش گیره پاشون

برای تمدید بلند مدت پایان خدمت نیاز نیست نازنین .. گیر فقط برای گرفتن اولیه گواهینامه است .
برای تمدید هیچ مشکلی نیست .
749.gif

میدونی چقدر سرباز فراری و سربازی نرفته داریم تو مملکت اگه واسه تمدید سربازی میخواست مملکت اعدامیاش دو برابر میشد.

مدارک مورد نیاز جهت تمدید گواهینامه های رانندگی:

در خصوص مدارک مورد نیاز برای تمدید گواهینامه های رانندگی به دفاتر پلیس 10+ باید مراجعه نمود و مدارک مورد نیاز عبارتند از:

1- اصل و کپی شناسنامه و کپی صفحه ی توضیحات شناسنامه

2- اصل و کپی کارت ملی

3- اصل کلیه ی گواهینامه هایی که فرد دارد به دلیل یکی شدن(تجمیع) شدن گواهینامه ها

4- دو قطعه عکس جدید 4*3 رنگی زمینه روشن بدون عینک،کلاه و کروات و برای خانمها با حجاب اسلامی
5- اعلام گروه خوني: ارائه هر گونه مدرک اعم از کارت پایان خدمت،برگه آزمایشگاه و ... که گروه خونی در آن درج شده و یا حتی خوداظهاری (با ثبت اثر انگشت و امضا خوداظهاری) در خصوص تعیین و ثبت گروه خونی متقاضی کافی می‌باشد.

6- کدپستي 10 رقمی و آدرس دقیق پستی محل سکونت دائمي.

7- اصل فیش واریزی به مبلغ ده هزار تومان به شماره حسابی که از دفاتر پلیس 10+ دریافت میکنید.

8- اصل فیش واریزی به مبلغ هزار تومان به شماره حسابی که از دفتر پلیس 10+ مربوطه دریافت میکنید.

9- حق الزحمه ی دفتر پلیس 10+ و هزینه ی پستی و شرکت توسعه ی ناجا که به صورت نقدی به دفتر پلیس 10+ پرداخت میشود.

10- تحویل فرم انجام معاینات پزشکی توسط دفتر پلیس 10+ به شما و مراجعه ی شما به یکی از پزشکان مورد تایید نیروی انتظامی که هزینه ی آن چهارده هزار و هفتصد تومان میباشد که نقدا به مطب دکتر پرداخت میگردد.

11- تحویل فرم تایید شده پزشک توسط شما به دفتر پلیس 10+

12- دریافت رسید مدارک از دفتر پلیس 10+ بعد از انجام کلیه ی مراحل بالا و تحویل به دفتر:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من خودم با سربازی اجباری و بسیار طولانی با این وضعیت که تو ایران هست کاملا و شدیدا مخالفم. ولی اون دسته از آدمایی که میگن میریم سربازی الکی 2 سال از عمرمون تلف میشه و از زندگی عقب می افتیم و اینا انگار که حالا خدای نکرده دارن اتم می شکافن و کل دروازه های علم و دانش رو فتح کردن و هزار تا اختراع ثبت کردن و دارن هوا فضا و فیزیک هسته ای می خونن.
یه مشت مغز تو کمر shallow بدبخت که به چیزی جز شماره دادن و مخ زنی دخترها و خوابیدن باهاشون و سیری شکمشون و یه جا دیگه شون فکر نمی کنن و همه دنیاشون اینه که خودشونو درست کنن و عصرها برن تو خیابون ها ول بچرخن و تیکه بندازن و یه قلیونی بکشن و شب جمعه ها برن عشق و صفا و یا صبح تا شب تو اف بی بچرخن و شر و ور بگن و دخترا رو اد کنن و یه مشت کامنت و مزخرفات زیر عکساشون ردیف کنن و ... و امروز رو فردا کنن و به بطالت بگذرونن و فکر کنن دنیا و زندگی فقط همین چیزاست و دیگه هیچی مهم تر از اینا تو دنیا وجود نداره. نه به فکر آینده و شرایط باشن و نه هیچی و کلا دایورت کنن و مفت بچرخن و بگذرونن.

البته جسارت نباشه ها، من مشخصا روی صحبتم با همه پسرها نیست و بعضی ها هستن که بسیار افراد فرهیخته و باشعوری هستن و اهداف والا و جهان بینی های خیلی گسترده یی دارن، که البته متاسفانه در اقلیت هستن و منم مشخصا روی صحبتم با این افراد نیست و با اکثریت هست.
باز میگم فکر نکنید روی صحبتم با همه هست، ولی اگه جزء اینایی هستین که تو پستم نوشتم، چیزی جز حقیقت نگفتم و اگه فکر می کنید بهتون برخورده مشکل خودتون هست و من برای گفتن حقیقت مسلما از هیچ کس عذرخواهی نمی کنم. دلایلم رو هم گفتم. به خدا به پیر به پیغمبر یه کم هم جلوتر از دماغمون رو ببینیم بد نیست.
من که اهل اون گروه بچه قرتی ها نیستم ولی خداییش همون فرهیخته ها چه گلی به سرما زدن که حالا دذاریم توی این آشغالدونی زندگی میکنیم؟؟؟مگه غبر این بود که یک مشت ظاهرا فرهیخته باعث شدن وضع ما به اینجا برسه!!!!پس فرهیحخته هاش هم هیچ غلطی نکردن، و زجری که حالا میکشیم از سمت یک مشت آدم در ظاهر فرهیخته ولی در اصلا کودن مثل برخی اساتید دانشگاه هست،شما که میگی فرهیخته هستن،چرا از وقتی تعداد دانشجو و استاد فرهیخته زیاد شده،وضع ملت از همه لحاظ چه اقتصادی چه اجتماعی چه...بدتر از پیش شده؟؟؟؟

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
خوب داداش برای کار و گواهینامه و 1000 تا چیز دیگه چیکار میکنی؟ واقعا راضی هستی نرفتی؟

مهندس شغل ازاد سربازی میخاد چیکار!!!!؟گواهینامه هم چندسال پیش با ی ترفند گرفتم.بعله راضیم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من که نرفتم و نخواهمم رفت..گواهینامم سال 83 گرفتم..از این لحاظ خیالم راحته..سند به نام زدن هم که ازاد شده..28 سالمم هست..شغلمم ازاد هست و اصلا احتیاجی به کار دولتی ندارم هرچند میتونستم برم هم کارمو ول نمی کردم برم کار دولتی...کار دولتی خوب با حقوق بالای 2 تومن باید یا پارتی خیلی کلفت داشته باشید یا مدرک ارشد از دانشگاه سراسری داشته باشید و خبره هم باشید تو کارتون که این امر خیلی کم پیش میاد.

باسه بیمه هم شما میتونی خودت رو بیمه تامین اچتماعی کنی..مشکلی نداره که.

فقط مشکل خارج از کشور هست که میمونه باسه عشقو حال که فقط بدیش همینه که نمیشه رفت.

کلا تن دادن به زور و ظلم چیزی جز کم کردن شخصیت ادمی نیست...اون هم تن دادن به چه....

فکرشو رو بکن بری باسه کی پا بکوبی..وای خدا..فکرش هم عذاب اوره.

یه سری هام فقط به خاطر پوئن زن گرفتن میرن سربازی و گرنه او کارت ممکنه تا 20 سال دیگه هم به دردش نخوره...این جمله اخر خیلی دردناکه که اگه فقط کسی به خاطر این یک مسئله بره سربازی.

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
همین چیزا رو من به پسر عمو ــم گفتم ولی گوش نکرد و با بیماری شدید پوستی رفت خدمت ! :eek: الان رفته اونجا یه حال اساسی بهش میدن که بیا و ببین :( بدبخت معاف از رزم هم بود ! ولی الان صداش در اومده که ای کاش نمی اومدم ! :mad:
اون بدبخت هم میخواست برای معالجه بره ترکیه چون بیماریش مزمن ــه و درمان قطعی نداره برای همین اقدام کرد وگرنه تو این دور و زمونه کی میره خدمت ! بعد از خدمت هم کار دولتی همین جوری ریخته فقط باید بره انتخاب کنه !!! :confused: الان همه کار آزاد دارن :rolleyes:

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
فقط تحریم کنید.سربازی اجباری فرقی با بیگاری نداره.چون به خواست و اراده ما نیست و نفعش برای کسی دیگه هست

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
همانا ای کسانی که نرفته اید
با این حرف ها دل خودتان را خوش کنید
crazy.gif

ali110haji

Registered User
لایک‌ها
52
راستش تازه خدمتم تموم شده
با حذف شدنش موافق نیستم ولی باید تغییرت اساسی پیدا کنه مخصوصا برای افراد متاهل یا تحصیل کرده
چون برای این افراد مصیبتی شده

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خود من الان به مشکل خوردم برای تحصیل اگر فردا اوکی نشه باید یا برم دفترچه بگیرم برم خدمت یا کلا دانشگاهو تو خوابم ببینم:mad::mad::mad:

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
منم خیلی خیلی از سربازی بدم میاد و متنفرم ازش نه برای اینکه تعصبی رفتار کنم بگم ۲ سال از عمرم کم میشه یا به قول بعضی ها که رفتن سوسول بازی در بیارم نه بلکه برای اینکه واقعا به نظر من سربازی ایران غیر منطقی و اصولی است دلایلی که من دارم ایناست :

۱.سرباز هیچ حقی برای اینکه حداقل بگه من بین چند تا شهر کدوم را می خوام برم را نداره.
۲.سربازی که محل خدمتش خیلی دور از خانه پدریش باشه حتی نمی تونه جمعه ها یا روز های تعطیل هم بره یه سر بزنه به خانوادش.
۳.همانطور که جامعه کثیف ما در مدرسه چطورین در سربازی هم با همون جامعه اونم دیگه بدون حتی رفت و آمد هیچ آدم غریبه ای که حداقل جلوی اون خجالت بکشن است.
۴.قانون معافیت نامردی خیلی تمامه این یعنی چی که کسی که پدرش جبهه رفته معاف میشه یا کسی که پدرش ۶۵ ساله معاف میشه شاید پدر ۶۵ ساله از من و شما سالم تر باشه.
۵.یکی دیگه از دلایل نامردی قانون سربازی اینه که تا همین چند سال پیش امکان خرید قانونیش بود که حتی چند تا از بازیگر های معروف هم سربازیشون را خریدن اما حالا به ما رسید امکانش نیست.
۶.نامردی دیگه اینکه در خانواده ای هم که پدرش ۶۵ ساله یا جبهه رفته فقط یکی از پسر ها معاف میشه خب این یعنی چی؟ یعنی یا اون یکی پسره بچه پدره حساب نمیشه یا صرفا می خوان یه تفرقه ای بین خانواده بندازن.
۷.با بی اعصابی ها و زور گویی هایی که فرمانده های نظامی در سربازی انجام میدن انتظار دارن که همین مردم در جنگ ازشون دفاع کنن اما من که خودم به شخصه از کسی بدی ببینم هیچ کاری برای اون نمیکنم اما اگر از کل یه سازمان بدی ببینم دیگه هیچ کاری برای مملکتم نمیکنم.
۸.نامردی دیگه تفاوت هایی که بین سربار معاف و سرباز خدمت رفته میکنن مثلا بعضی جاها فقط کارت پایان خدمت می خوان نه معافی خدمت حتی اگر معافیت با مریضی های خاص روانی هم نباشه.
۹.نامردی دیگه تفاوت بین پسر و دختر است یعنی چی که میگن پسر ها باید برن سربازی که آدم بشن؟ یعنی دختر ها خدادادی آدم هستن و پسرا ناقص العقل؟ واقعا براشون متاسفام.
۱۰.علاوه بر رفتار زشتی که از فرمانده ها سر میزنه چیزی که مثلا طبق گفته صدا و سیما خیلی وقته از مملکت ما ریشه کن شده اینه که مثل مدرسه های پسرانه که هنوز هم این کار رو میکنن سرباز که دیگه برای خودش مردی شده و غرور داره جلوی همه دوست هاش به دست ضرب و شتم میکشنش.

حالا با این ۱۰ دلیلی که تازه چندین دلیل دیگه هم ممکنه در ذهن شما باشه یا در ذهن منم بوده الان یادم نیست بازم قانع نمیشید که سربازی حداقل در ایران هیچ پایه و اساس منطقی نداره؟ بعد مقام های مملکت ادعا میکنن مملکت کاملا اسلامی دارن کجای قرآن گفته مسلمان اجازه داره کاری را به زور به مسلمان دیگه ای تحمیل کنه؟ حتی پیامبران و امامان که با کمبود یار و سرباز مواجه بودن کسی را به زور تحت سلطه خودشون قرار نمیدادن حالا این سربازی سنت کی بوده که اینا میگن جزو اسلامه معلوم نیست.

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
من که اهل اون گروه بچه قرتی ها نیستم ولی خداییش همون فرهیخته ها چه گلی به سرما زدن که حالا دذاریم توی این آشغالدونی زندگی میکنیم؟؟؟مگه غبر این بود که یک مشت ظاهرا فرهیخته باعث شدن وضع ما به اینجا برسه!!!!پس فرهیحخته هاش هم هیچ غلطی نکردن، و زجری که حالا میکشیم از سمت یک مشت آدم در ظاهر فرهیخته ولی در اصلا کودن مثل برخی اساتید دانشگاه هست،شما که میگی فرهیخته هستن،چرا از وقتی تعداد دانشجو و استاد فرهیخته زیاد شده،وضع ملت از همه لحاظ چه اقتصادی چه اجتماعی چه...بدتر از پیش شده؟؟؟؟
دوست عزیز شما درست میگید ولی یه مسئله ای هست اون اینکه یه آدم فرهیخته با به ظاهر فرهیخته خیلی فرق می کنه! مثلا من اکثر استادای دانشگاه های ایران رو اصلا آدم هم نمی دونم چون اصلا هیچی حالیشون نیست و شعور استادی رو ندارن. کافیه به شهرهای دورتر از مرکز و یا به عبارتی شهرستان های تو حاشیه نگاهی بکنید، می بینید که استادای دانشگاهاشون اندازه یه بچه 5 ساله هم فهم و درک و شعور ندارن. دیگه ببین دانشجویی که زیر دست اینا بار میاد چی میشه. یارو مثلا دکترا داره و آدم تحصیلکرده جامعه هست، نمی تونه دو کلمه فارسی عین آدم حرف بزنه. منکر تلاش اونایی که واقعا درسخون و فهمیده هستن نمیشم ولی تو ایران دکترا گرفتن مثل آب خوردن می مونه و فقط کافیه نون به نرخ روز خور و بمال باشی تا 2 سوت بهت دکترا بدن. می دونی که چی میگم؟ آدم می شناسم مثلا دکترا داره، یه انتگرال نمی تونه حل کنه. شعور اجتماعی هم که اصن حرفش رو نزن...
ضمن اینکه شما دقت کن وقتی ما تو یه جامعه ای زندگی می کنیم که علم و دانش هیچ ارزشی بهش داده نمیشه و یارو هیچی حالیش نیست از دهات بلند میشه میاد یه شیرینی/بستنی فروشی می زنه شبی 20 میلیون درآمد داره ولی آدم درس خونده و تحصیلکرده اش اصلا کار که براش نیست هیچ، باشه هم چندرغاز بهش میدن دیگه چه انتظاری داری؟ اینطور افراد هم وقتی می بینن دارن تلف میشن و اینجا هیچ ارجی بهشون نمیذارن و ارزشی برای دانششون قائل نیستن مگه مریضن الکی وایسن و عمرشون رو تو این آشغالدونی هدر کنن برای هیچ و پوچ؟ ناچار ترک میهن می کنن و میرن جایی که براشون ارزش قائل باشن.
کلا کار از ریشه خرابه و درست شدنش کار یه سال دو سال و 10 سال نیست.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خوب پس بهتره حرف از فرهیخته نزنیم چون وجود خارجی توی ایران نداره!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا