• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سربازی آری یا نه

آیا با اجباری بودن سربازی موافقید مخصوصا برای تحصیل کردگان و متاهلین؟

• Total voters
    61
وضعیت
موضوع بسته شده است.

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
مرده شور اسمشم برد......سربازی یعنی بیگاری برای ****.من الان 30سال دارم نرفتم و بزور هم ببرنم بازم الفرار.اخه هرچی فکرش میکنم بدردم نمیخوره ک بخام الافش بشم.خونه.ماشین.کار ازاد.24سالگی هم متاهل شدم الانم عیالوارم دیگه عمرا برم سربازی،خخخخخ

Sent from my C5303 using Tapatalk

sabegian

Registered User
لایک‌ها
306
مرده شور اسمشم برد......سربازی یعنی بیگاری برای ****.من الان 30سال دارم نرفتم و بزور هم ببرنم بازم الفرار.اخه هرچی فکرش میکنم بدردم نمیخوره ک بخام الافش بشم.خونه.ماشین.کار ازاد.24سالگی هم متاهل شدم الانم عیالوارم دیگه عمرا برم سربازی،خخخخخ
ق
قربون مرامت داداش اگه همه مثل شما بودن که الان سربازی یا بیگاری برچیده شده بود.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
قربون مرامت داداش اگه همه مثل شما بودن که الان سربازی یا بیگاری برچیده شده بود.
متاسفانه آدم باشعور واقعا کمه!!!اگه همه اینجوری برخورد میکردن،حساب کار دستشون اومده بود...ملت مون از اعراب هم عقب مونده تر هستن
هرکسی به فکر خودشه،یا با پارتی بازی معاف میشه یا خودش را میندازه جای خوب و هتل!!!!بیچاره اونایی که بدون پارتی میندازنشون جای آشغال..

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
متاسفانه آدم باشعور واقعا کمه!!!اگه همه اینجوری برخورد میکردن،حساب کار دستشون اومده بود...ملت مون از اعراب هم عقب مونده تر هستن
هرکسی به فکر خودشه،یا با پارتی بازی معاف میشه یا خودش را میندازه جای خوب و هتل!!!!بیچاره اونایی که بدون پارتی میندازنشون جای آشغال..
داداش فقط راهش تحریم کردن هست اگر همه نمیرفتن مجبور میشدن ی فکر اساسی بکنن،البته اگر نریزن میون خیابونا بجای موتور گیری سرباز گیری راه بندازن،اما افسوس که خیلیا لنگ همین کارت پایان خدمتن و مجبورن برن........اما تا جایی که میتونین نرین،عمر خودتونو تلف نکنین

sabegian

Registered User
لایک‌ها
306
واقعا گل گفتی:)

pouria.bfr

Registered User
لایک‌ها
24
من الا دقیقا 13روزه سربازیم تموم شده الان که فکرشو میکنم هیچی نداره جز الافی فقط اموزشیش خوبه همین

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
برنامه ی « یگان ویژه - دوره آموزشی » رو داشتم از شبکه ی ملعون و صهیونیستی منوتو تماشا میکردم، همش یاد سربازی خودم میفتادم
4yajuyo.gif

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
این جملرو همیشه درباره سربازی به یاد داشته باشید

" سربازی اجباری یکی از بی مبناترین و محدود کننده ترین چیزهایی است که در دوران مدرن بر فرد آزاد تحمیل شده است. سربازی در معنای واقعی معادل بیگاری و بردگی است. چرا که شما کار می کنید، بی رضایت، بی پول و بدون امکان حرکت در جهت اهداف و مطلوبیت شخصی اتان. و حاصل زحمت شما از آن دیگری است که اهدافش و مطلوبیتش با اهداف و مطلوبیت شما متفاوت است. این همان چیزی است که دقیقا در بردگی اتفاق می افتد. ولی چون در طی سالیان متمادی به عنوان یک امر بدیهی در نظر گرفته شده است کمتر به آن اعتراض می شود. در حالی که کار کردن در بخش نظامی همانند تمام دیگر بخش ها باید با توجه به سلایق فردی و انتخاب آزاد باشد و البته بدون تحمیل هیچ گونه اجباری و با پرداخت حقوق متناسب."

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
:Dهفته وحدت و میلاد رسول اکرم صلی الله و علیه و آله وسلم مبارک:D
هر زمامدارى چيزى از كار امت مرا بدست گيرد و در كار آنها مثل كارهاى خصوصى خود دلسوزى و كوشش نكند روز رستاخيز خداوند او را وارونه در آتش اندازد.1040 نهجالفصاحه
هر كس بزمامدارى برسد و با مردم بملايمت و مدارا رفتار كند خداوند روز قيامت با او مدارا كند.1041 نهجالفصاحه
هر كس چيزى از كار مسلمانان را بدست گيرد و در كار آنها مانند كار خود دلسوزى نكند بوى بهشت بدو نخواهد رسيد.1026 نهجالفصاحه
هر جوانى در آغاز جوانى زن بگيرد شيطان وى بانگ برآرد واى بر او دين خود را از دستبرد من محفوظ داشت.1035 نهجالفصاحه
هر كس به زير دستان خود رحم نكند خداوند بهشت را بر او حرام كند.1029 نهجالفصاحه
۱۰۳۴۷.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :احترام مال مؤمن ، همانند احترام خون اوست .
۱۰۳۴۸.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :هيچ كس را روا نيست كه به ناحق ، مال برادر [مؤمن] خود را وا گيرد ؛ و اين از آن روست كه خداوند ، مال مسلمان را براى مسلمان [ديگر] در حريم قرار داده است .
۱۰۳۴۹.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :هيچ كس را نرسد كه [حتّى ]عصاى برادر [مؤمن] خود را بدون رضايت وى برگيرد ؛ و اين به سبب آن است كه خداوند ، مال مسلمان را براى مسلمان [ديگر] ، داراى حرمت فراوان قرار داده است .نهج الفصاحه
هر زمامدارى كه پس از من كار امت مرا بدست گيرد روز رستاخيز بر صراط متوقف شود و فرشتگان نامه اعمال او را بگشايند اگر عادل باشد خداوند او را بوسيله عدلش نجات دهد و اگر ستمگر باشد صراط زير پاى او چنان بلرزد كه بندهاى او را از هم جدا كند چنان كه ميان دو عضو او صد سال راه فاصله باشد سپس از صراط بيفتد.1042 نهجالفصاحه
اى مردم از خدا بترسيد بخدا مؤمنى مؤمنى را ستم نكند جز آنكه روز رستاخيز خدا از او انتقام گيرد.1043 نهج الفصاحه

من بد یا خوب سخت یا آسون سربازیمو میکنم و کشورم رو هم دوست دارم واقعا هم دوستش دارم اگه یه کم هم دست اندکاران به فکر ما بودند خوب میشد حداقل یه جور میشد که میشد زن گرفت یه حقوق خوب میدادن و نیمه وقت میشد یا حرفه ایش میکردن
پدر عاشقی بسوزه که ما رو به این روز انداخته.
برو جاکش با این حرفا یه ملتو به بازی گرفتین:mad:

Sent from my C6903 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

خوب داداش برای کار و گواهینامه و 1000 تا چیز دیگه چیکار میکنی؟ واقعا راضی هستی نرفتی؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
منم نرفتم الان ۲۹ سالمه.یه مشکل مادر زادی داشتم که با یه عمل ساده حل میشه
۱۸ سالم بود رفتم برا دادن دفترچه طرف بهدارشون تا منو دید یه برگه داد گفت اخر هفته برو مرکز استان
متخصص هم مشکلمو دید اوکی رو داد .دقیقا ۲ ماهه کارت معافی دائم اومد :)
یکی از دوستان هم میتونست معاف شه ولی بخاطر اینکه باباش میگفت خدمت ادم مرد میکنه رفت خدمت
ادم رفتن همانا مرد نشدن هم همانا

Sent from my ZP980 using Tapatalk

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کسانی که نمیرن،مشکل بیمه تامین اجتماعی و درمان را چجوذی حل میکنند؟مثلا مریض بشن،هیچجوره نمیتونن خودشون را بیمه کنند تا خرجشون کمتر بشه؟راه دورزدن میخواستم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کسانی که نمیرن،مشکل بیمه تامین اجتماعی و درمان را چجوذی حل میکنند؟مثلا مریض بشن،هیچجوره نمیتونن خودشون را بیمه کنند تا خرجشون کمتر بشه؟راه دورزدن میخواستم
برای منم سواله واقعن:rolleyes:

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
اقا اعصابم خورد شد این تاپیکو دیدم
منم سال دیگه درسم تموم میشه باید برم
ارشدم که بخام بخونم بدش باید برم
لعنت بهتون که فقط به فکر خودتونید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقا اعصابم خورد شد این تاپیکو دیدم
منم سال دیگه درسم تموم میشه باید برم
ارشدم که بخام بخونم بدش باید برم
لعنت بهتون که فقط به فکر خودتونید
شما جسارتا حالت خوبه؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
آخه همچی میگی به فکر خودمون هستیم مگه داریم چیکار میکنیم برادر من:D
ای بابا فک کنم گرفتنمون
شما مگه چکاره اید؟
یا شایدم سوتفاهم شده
من به مسئولای **** بودم که مارو تو بهترین دوران زندگیمون مجبور میکنن 2 سال حمالی کنیم براشون و فقط ب فکر خودشونن
اومدم این تاپیکو دیدم و یاد سربازی افتادمو اینکه باید 2سال برم داره حالم بهم میخوره.لعنتیا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ای بابا فک کنم گرفتنمون
شما مگه چکاره اید؟
یا شایدم سوتفاهم شده
من به مسئولای **** بودم که مارو تو بهترین دوران زندگیمون مجبور میکنن 2 سال حمالی کنیم براشون و فقط ب فکر خودشونن
اومدم این تاپیکو دیدم و یاد سربازی افتادمو اینکه باید 2سال برم داره حالم بهم میخوره.لعنتیا
منم گیج شدم واقعیتش :p از شما عذر میخوام منظوری نداشتم:D لاقل یه اشاره به این #$^%$^$#% میکردین سو تفاهم نشه;)

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
تقصیر من بود بد نوشتم:D
اعصابم خورد شد دیگه حوصله نداشتم بهتر بنویسم:mad:
بازم لعنت بهشون:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا