سکه امروز چند شده؟
تو سایتا زده ۴.۹۴۰
قیمت داره میکشه پایین؟
شمش بگیر.یکی از دوستان گرفته و کلی سود داشته تا بحال.حباب برای تمام سکه ها زیاده مخصوصا ربع و گرمی که مشخص نیست چطور پیش میره از طرفی شمش یک و ۲.۵ گرمی هست که قیمت مناسبتره ولی اینم نمیدونم موقع فروش به چه صورت پیش میره ، از دوستان درخواست راهنمایی دارم
شمش قیمتش به اونس جهانی نزدیکتره و حبابش کمتره ولی موقع فروشش اوضاع چطوریه ؟ توان خرید من روی نهایت یک گرمی و دو و نیم هستش . در زمینه خرید و فروش راهنماییم کنید ممنون میشمشمش بگیر.یکی از دوستان گرفته و کلی سود داشته تا بحال.
شمش خام که ضرب نشده باشه و طرحی روش نباشه اصلا نیست که حداقل روی اجرت سود کنیم ، کجا میشه شمش خام گیر اورد ؟!؟
عزیز شمش خام بدون ضرب هم اجرت نداره اگه گیر بیاداون طلای آبشده هست که اجرت نداره
عزیز شمش خام بدون ضرب هم اجرت نداره اگه گیر بیاد
طلای ابشده مگه عیار ۱۸ نیست و شمش عیار ۲۴ ؟ یجورایی تفاوت قیمت دارن باهمشمش خام همون طلای آبشده هست که هرچقدر پول بدی همون گرم رو برات درست میکنن، شمش ضرب شده توسط کشورهای دیگه هم موجوده مثل شمش امارات که قیمتش بیشتره نسبت به شمش طلای آبشده داخلی
آب شده هر عیاری بخایی داره و عیارش ثابت نیست. آبشده یا به قول شما شمش کارمزد فروشش حدود گرمی 1500 تا 2000 هزار تومنه، تفاوت قیمت خرید و فروش هم در حد 2-3 هزار تومنهطلای ابشده مگه عیار ۱۸ نیست و شمش عیار ۲۴ ؟ یجورایی تفاوت قیمت دارن باهم
من فقط میخام بگم اگه الان شمش خریدیم و رفتیم بفروشیم چه درصد و مقادیری ازش کم میشه ؟
والا من خودم زمانیکه سکه یکو سیصد بود خریدم اما اون دوستم شمش گرفت هنوزم نفروخته.فکر نکنم مشکلی موقع فروشش پیش بیاد.شمش قیمتش به اونس جهانی نزدیکتره و حبابش کمتره ولی موقع فروشش اوضاع چطوریه ؟ توان خرید من روی نهایت یک گرمی و دو و نیم هستش . در زمینه خرید و فروش راهنماییم کنید ممنون میشم
یه نقل قول مفید از یه سرچ اینترنتی در مورد خرید طلای آب شده (اصطلاحا میگن شمش آبشده)طلای ابشده مگه عیار ۱۸ نیست و شمش عیار ۲۴ ؟ یجورایی تفاوت قیمت دارن باهم
من فقط میخام بگم اگه الان شمش خریدیم و رفتیم بفروشیم چه درصد و مقادیری ازش کم میشه ؟
خیلی از موارد ذکر شده زیاد درست نیستندظهار قطعه ريخته گري شده آن هم در قالي سنگي يا فولادي طوري هست که نظر هيچ دزدي را به خود جلب نمي کند
معايب اين نوع شمش:
امکان تقلب در عيار و وزن
امکان تقلب و يا حتي اشتباه در محاسبات فوق الذکر
امکان نا همگن بودن مذاب شمش که باعث بي اعتباري آناليز ري گيري ميشود
امکان گم شدن فاکتور خريد که در اين صورت موقع فروش حسابي به درد سر مي افتيد (از آنجا که دزدان جواهرات منازل آنها را به همين صورت ذوب ميکنند و ميفروشند ، اگر فاکتور را گم کرديد هيچ کس اين جنس را از شما نخواهد خريد و آخرين صاحبش تا ابد خودتانيد)
اين روش فقط به افراد مجرب و فعالان بازار طلا توصيه مي شود
قطعا با این قیمت های نجومی بازار پر شده از سکه های تقلبی از مردم عادی حتی خود طلافروشی ها طمع میکنن برای این کارپس بقیه چی میگن از سکه تقلبی و ....
اگه به همین روال باشه خیلی خوووووبه که حداقل باصرفه تر از سکه درمیاد که زیر فی تابلو یوقتایی تا ۱۰۰ کمتر خرید میشه . ابشده تو این زمونه متاسفانه زیاد قابل اطمینان نیست حتی از اشنا و مطمین ازونطرف شمش عیار ۲۴ و روی قیمت اونس جهانی بالا پایین میشه حباب کمتر داره موقع فروش طرف نهایتا ابش کنه باصرفه تره انگار ....... سکه اینقدر حباب داره ادم میمونه چه ریسکی رو قبول کنه برای خریدشآب شده هر عیاری بخایی داره و عیارش ثابت نیست. آبشده یا به قول شما شمش کارمزد فروشش حدود گرمی 1500 تا 2000 هزار تومنه، تفاوت قیمت خرید و فروش هم در حد 2-3 هزار تومنه
بازم دارم تحقیق میکنم ببینم برای سرمایه گذاری طولانی مدت کدوم بهتر ج میده که حداقل با اطمینان برم سراغش .....والا من خودم زمانیکه سکه یکو سیصد بود خریدم اما اون دوستم شمش گرفت هنوزم نفروخته.فکر نکنم مشکلی موقع فروشش پیش بیاد.
اگه به همین روال باشه خیلی خوووووبه که حداقل باصرفه تر از سکه درمیاد که زیر فی تابلو یوقتایی تا ۱۰۰ کمتر خرید میشه . ابشده تو این زمونه متاسفانه زیاد قابل اطمینان نیست حتی از اشنا و مطمین ازونطرف شمش عیار ۲۴ و روی قیمت اونس جهانی بالا پایین میشه حباب کمتر داره موقع فروش طرف نهایتا ابش کنه باصرفه تره انگار ....... سکه اینقدر حباب داره ادم میمونه چه ریسکی رو قبول کنه برای خریدشآب شده هر عیاری بخایی داره و عیارش ثابت نیست. آبشده یا به قول شما شمش کارمزد فروشش حدود گرمی 1500 تا 2000 هزار تومنه، تفاوت قیمت خرید و فروش هم در حد 2-3 هزار تومنه
بازم دارم تحقیق میکنم ببینم برای سرمایه گذاری طولانی مدت کدوم بهتر ج میده که حداقل با اطمینان برم سراغشوالا من خودم زمانیکه سکه یکو سیصد بود خریدم اما اون دوستم شمش گرفت هنوزم نفروخته.فکر نکنم مشکلی موقع فروشش پیش بیاد.
اگه به همین روال باشه خیلی خوووووبه که حداقل باصرفه تر از سکه درمیاد که زیر فی تابلو یوقتایی تا ۱۰۰ کمتر خرید میشه . ابشده تو این زمونه متاسفانه زیاد قابل اطمینان نیست حتی از اشنا و مطمین ازونطرف شمش عیار ۲۴ و روی قیمت اونس جهانی بالا پایین میشه حباب کمتر داره موقع فروش طرف نهایتا ابش کنه باصرفه تره انگار . سکه اینقدر حباب داره ادم میمونه چه ریسکی رو قبول کنه برای خریدشآب شده هر عیاری بخایی داره و عیارش ثابت نیست. آبشده یا به قول شما شمش کارمزد فروشش حدود گرمی 1500 تا 2000 هزار تومنه، تفاوت قیمت خرید و فروش هم در حد 2-3 هزار تومنه
بازم دارم تحقیق میکنم ببینم برای سرمایه گذاری طولانی مدت کدوم بهتر ج میده که حداقل با اطمینان برم سراغشوالا من خودم زمانیکه سکه یکو سیصد بود خریدم اما اون دوستم شمش گرفت هنوزم نفروخته.فکر نکنم مشکلی موقع فروشش پیش بیاد.