aryan_17_bahal
Registered User
احساس میکنم بخاطر همون حباب قیمت باشه و انگار زیاد تابع انس جهانی نیستندوستان چرا با اینکه انس جهانی ۱۵ دلار گرون شد ولی طلا و سکه قیمتشون فرقی نکرد...
احساس میکنم بخاطر همون حباب قیمت باشه و انگار زیاد تابع انس جهانی نیستندوستان چرا با اینکه انس جهانی ۱۵ دلار گرون شد ولی طلا و سکه قیمتشون فرقی نکرد...
سکه های تقلبی کلا طلا نیستن یا عیارشون کمتره؟یعنی میتونن سکه امامی 86 رو هم تقلبی بزنن؟قطعا با این قیمت های نجومی بازار پر شده از سکه های تقلبی از مردم عادی حتی خود طلافروشی ها طمع میکنن برای این کار
ولی بنظرتون چطور میشه تشخیص داد وقتی پلمپ هستن؟ نظر خودم روی سکه بانکی مطمئن تره
سکه معمولی راحت میشه تشخیص داد ولی در قالب سکه های پلمپ شده میزین تو بازارسکه های تقلبی کلا طلا نیستن یا عیارشون کمتره؟یعنی میتونن سکه امامی 86 رو هم تقلبی بزنن؟
امروز چه خبره ؟ قیمتا شدید اومده پایین ، کف خریده الان ؟؟؟ با این قیمتا انگار فرصت طلاییه یا کمترم میشه ؟!؟!؟؟؟
خیلی بعیده...بازار متشکل ارزی از شنبه شروع به کار میکنه اگه گفته ی همتی درست باشه دلار در محدوده ی ۱۱ هزار میمونه و سکه هم تقریبا ۴ تومن اینا باید باشه
خیلی بعیده...
شرایط اقتصادی کشور تغییری نمیکنه، نهایتا چند روزی قیمت کنترل بشه ...
بعید میدونم وقتی فروش نفت نباشه دولت چجوری می خواد دسترسی به ارز داشته باشه تا قیمت ها رو کاهش بده؟بازار متشکل ارزی از شنبه شروع به کار میکنه اگه گفته ی همتی درست باشه دلار در محدوده ی ۱۱ هزار میمونه و سکه هم تقریبا ۴ تومن اینا باید باشه
کجای کاری داداش امروز ال ۹۰ شد ۲۱۰ میلیون و به نسبت رو بقیه حساب کن به نظرت دلار ۱۵ تمنی منطقیه؟اقا خام نشین إی ملت شیشو هشتو بشکنو بنداز بالا
هیچی نمیاد پایین ، خیلیییییی زور بزنن دلارو رو ۱۴ نگه میدارن ، که اونم بعید میدونم و شک ندارم بازم میره بالا و اگه ترامپ سال بعد دوباره رئیس جمهور بشه دلار دیگه زیر ۲۰ تومن نمیاد
بازار متشکل ارزی از شنبه شروع به کار میکنه اگه گفته ی همتی درست باشه دلار در محدوده ی ۱۱ هزار میمونه و سکه هم تقریبا ۴ تومن اینا باید باشه
الان قیمت برای خرید کف کفه ...... بدبختانه پووووولی نیست
یمدت قیمتو پایین نگه میدارن بعد دوباره میره بالا نمیشه کاریش کرد عین فنر شده