سلام. یه سوال داشتم دوستان مرکز فروش طلای دسته دوم و کم کارمزد کجاست ؟
پارسال یه پاساژ رفتم اطراف سعدی امسال با ماشین یکم دور زدم پیداش نکردم شلوغم بود نشد زیاد بگردم.
میان دو فلکه آریاشهر هم یه پاساژ هست دست دوم خرید فروش میکنن
سلام. یه سوال داشتم دوستان مرکز فروش طلای دسته دوم و کم کارمزد کجاست ؟
پارسال یه پاساژ رفتم اطراف سعدی امسال با ماشین یکم دور زدم پیداش نکردم شلوغم بود نشد زیاد بگردم.
من خودم روی 5150 خرید کردم یعنی رو هرکدوم تقریبا 1 تومن ضرربا همین تقاضای کمتر واقعا خیلی ها رو قیمت های ۵ میلیون و بالاتر خرید کردند مدت هاست در کانال ها پیام می دند که راهی واسه جبرانش هستند خیلی ها ضرر زیادی دادند
من خودم روی 5150 خرید کردم یعنی رو هرکدوم تقریبا 1 تومن ضرر
ولی بهخ نظرم این ضرر نیست کافیه تورم و افزایش قیمت بقیه کالاهارو ببینی و یه نگاه به آینده نه چندان دور ...
تا پایان سال که محال است سکه به قیمت خرید شما برسد...
ایرادی نداره روی 4610 هم خریدمتا پایان سال که محال است سکه به قیمت خرید شما برسد...
کسی میدونه الان حباب سکه چقدر هستش؟؟؟ سکه با این قیمت بگیرم احتمال داره پایین تر بیاد
در اواسط سال 91 در مقطعی قیمت سکه به 1.5 میلیون تومن هم رسید.
یعنی قیمت اونس طلا باز بالا بره؟ (الان تو بالاترین قیمت از می 2013 هستیم)در اواسط سال 91 در مقطعی قیمت سکه به 1.5 میلیون تومن هم رسید.
دلیل ثبات نسبتا طولانی مدت قیمت سکه و طلا در بازه 5 6 ساله 91 تا 96 کاهش چشمگیر قیمت اونس از 1800 دلار در سال 2012 تا 1050 دلار در سال 2015 بود. بعضی ها به اشتباه توافق هسته ای و ثبات بازار داخل رو تنها عامل این موضوع میدونن که کاملا اشتباست. مطمئنا دریک دو یا سه سال آینده کسانی که با این تصور(که دوباره رفتیم برای 5 سال ثبات) چشم به بازار دارن بازهم در تله ای بسیار بزرگ میفتن و یک بار دیگه در عین ناباوری بخش عمده ای از سرمایه و پس انداز خودشون رو از دست خواهند داد...
چه بازار مسخره ای
اونس میره بالا دلارو میارن پایین
اونس میره پایین دلارو میبرن بالا
یعنی کل دغدغه مملکت اینه طلا ۱۸ عیار بین ۴۰۰ تا ۴۱۰ نوسان کنه
اگه ترامپ موندگار بشه قطع به یقین رسیدن به این عدد حتی برای چند روز دور از ذهن نیست. اما اگه ترامپ رفتنی بشه احتمالا برای کوتاه مدت یه ریزش سنگین میتونه داشته باشه.طبق پیش بینی تعدادی از کارشناسان بین المللی، قیمت جهانی طلا در سال 2020 از 2000$ دلار در هر اونس عبور خواهد کرد.