Michael Jordan
Registered User
- نوشتهها
- 312
- لایکها
- 347
لازم نیست بری پست های یکسال پیش منو چک کنی که مثلا مچ گیری کنی، دو ماه پیش گفتم بازی ارز و طلا تموم شد اونوقت رفتی پست یکسال پیش منو میاری؟ :general304:
لازم نیست بری پست های یکسال پیش منو چک کنی که مثلا مچ گیری کنی، دو ماه پیش گفتم بازی ارز و طلا تموم شد اونوقت رفتی پست یکسال پیش منو میاری؟ :general304:
متاسفانه هیچ چیز مشخص نیست و کسی از آینده خبری ندارهبه نظرتون الان با این قیمت ارزش داره سکه بگیرم
متاسفانه هیچ چیز مشخص نیست و کسی از آینده خبری نداره
کاری به ارزش داشتن و نداشتن نداره، هیچوقت تو نوسانات فوق سنگین چه افزایشی چه کاهشی وارد معامله نشو. ضمنا احتمال کاهش بیشتر هم هستبه نظرتون الان با این قیمت ارزش داره سکه بگیرم
در کوتاه مدت کاهشی. در واقع فعلا آبشار و سونامی ریزش و کاهشهروند چه طوریه به نظرتون
سلامسکه ۳/۸۲۰/۰۰۰
دلار ۱۱/۲۰۰
طلا ۳۷۰/۰۰۰
قیمت ها تعجب انگیزه
مثقال پیش بینی نداره، میشه با تحلیل تکنیکال یه چیزایی رو دید البته هر کسی نظری داره و فقط سنجش احتمالاتهمثقال سایتی هم برای پیش بینی داره؟
مطمئنم شنبه میره بالا سر جای اولش
دفعه قبلی هم اومد پایین تا اومدم بگیرم پرید سر جای اولش یک روز هم مهلت نداد اصلا نمیشه ریسک کرد
دو راهی سختیه نمیدونم بخرم یا نه
هر چی پول بود پهن شد توی بانک