- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
سکه تهران : 4550
آبشده : 1805
آبشده : 1805
قیمت مگه رفته بالا؟!خوشم میاد فقط وقتی قیمت میره بالا میای قیمت میزاری :general304::general304:
یادی کنیم از این پست، نقل است نویسنده هم اکنون در افق گم شده استمشاهده پیوست 1132603
سکه همچنان کاهشی و در حال ریزش قیمت هست
قیمت سکه نسبت به پست قبلی من در این تاپیک 120 هزار تومان کاهش داشته...
۲۶جلسه fatf چندم خرداده؟
میاد پایین نگران نباش، اونس جهانی حساب کتاب داره مثل بازار شیکمی ایران نیست که خرکی نوسان کنه، بین ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ نوسان میکنه تا چند سال دیگهپستهای قبل منو بخونید
قیمت کف را گفتم در ایران
اونس و از روی نمودار گفتم
که ۱۳۰۰ و سپس ۱۳۲۰ و بزنه و امروز ۱۳۵۰ هم زد
کانالها و سایتها همه حدود 4700 زدنسکه رو امروز که روز تعطیل هم هست قیمت میدن 4800
از قیمت کانال ها خبر ندارم. این قیمت رو حول و حوش ظهر تو سبزه میدون داده بودن. از بعدش دیگه اطلاع ندارم. البته روزهای تعطیل که بازار رسمیت نداره هر کسی برای خودش هر قیمتی دوست داره میده. باید صبر کنیم تا فرداکانالها و سایتها همه حدود 4700 زدن
کانالها و سایتها همه حدود 4700 زدن
در شرایط نرمال حرف شما درسته... یعنی اگه قیمت سایر اقلام ثابت می ماند.ایشون سکه ثبت نام کرده به قیمت 1.500 الان اگه بخاد بفروشه ازش میخرن 4.500. وخامت اوضاش کجاشه دقیقن؟!
همین الان 1427 ! اونس به معنای واقعی پرواز کرده.اونس جهانی ۱۴۲۰
تقریبن ۱۰ روز اخیر ۱۲۰ دلار افزایش
اما بنظرتون در داخل با توجه به اینکه دلار هم در محدوده ی ۱۳۲۰۰ میانگین بگیریم بوده چرا قیمت سکه و طلا تغییر محسوسی نداشته ؟
آیا اتحادیه و بانک مرکزی برای جلوگیری از دلالی بر سمت عرضه و تقاضا فشار و مدیریت هم ایجاد کردن ؟