مهم اینه جایی باز نیست بخرید :دیسکه شد 6500000 هزار تومان
مهم اینه جایی باز نیست بخرید :دیسکه شد 6500000 هزار تومان
بخریم؟؟؟؟من که یه گرمشم نمیتونم بخرممهم اینه جایی باز نیست بخرید :دی
این قیمتها تا وقتی بازار باز نشه هیچ اعتباری نداره .نمیگم قیمت کمتره نه ممکنه حتی قیمت واقعی بالاتر باشه .اما کلا در این شرایط قیمتها معتبر نیستسکه شد 6500000 هزار تومان
سال نو تورم نوچرا اینطوری شد دلیل گرونیه این روزها اخبار آمریکا و عراقه؟؟
بسته شدن مرزها و قطع شدن صادرات و قطع شدن ورود دلار با چمدون از مرز عراق و افغانستان، مجانی شدن نفت ایران که تازه همونم فروش نمیره، اخبار آمریکا عراق هم چرت و پرته هیچ اتفاقی نمی افته، الان ترامپ انقدر به خاطر کرونا تو آمریکا درگیره که نمیره دنبال ماجرای دیگهچرا اینطوری شد دلیل گرونیه این روزها اخبار آمریکا و عراقه؟؟
چرا اینطوری شد دلیل گرونیه این روزها اخبار آمریکا و عراقه؟؟
کاهش سود بانکی رو هم بهش اضافه بکن .سکه هفت میلیونی از آنچه فکر میکنید به شما نزدیکتر است، مرزها بسته، فروش نفت صفر، قیمت نفت ایران زیر ده دلار. یادش بخیر دو ماه پیش تو همین فروم یه بی سوادی میگفت کرونا چه ربطی به اقتصاد جهانی داره، حالا بیاد تحویل بگیره، اقتصاد آمریکا با اون عظمت هم به تعطیلی کشوند کرونا
سود بانکی کم نشده امروز سوال کردم همون 20 درصدهکاهش سود بانکی رو هم بهش اضافه بکن .
به ده تومن هم میرسهسکخ تا نیمه دوم سال روی ۸۵۰۰ میرسه
کم نشدهسود بانکی کم نشده امروز سوال کردم همون 20 درصده
تازه صندوق ها تا 24 درصدم میدن
اخه خودشون هم میدونن حتی اگه یه درصد کم کنن تمام نقدینگی میره سمت ارز و طلا قیمت اونا چندین برابر میشهکم نشده
تکذیب کردن ولی همیشه وقتی تکذیب میکنن چند ماه بعدش اجرا میشه
صندوق ها که داستانشون فرق داره
خوشم میاد یه زمان شیپور دست گرفته بودی که طلا و سکه و دلار همشون مردن و رفتن تا 5 سال دیگه. حالا شیپور دستت گرفتی که سکه میشه 10 میلیون. حالا راستشو بگو شیطون، چندتا سکه و چه قیمتی خریدی؟به ده تومن هم میرسه
واژه ترول رو شنیدین ؟خوشم میاد یه زمان شیپور دست گرفته بودی که طلا و سکه و دلار همشون مردن و رفتن تا 5 سال دیگه. حالا شیپور دستت گرفتی که سکه میشه 10 میلیون. حالا راستشو بگو شیطون، چندتا سکه و چه قیمتی خریدی؟
فقط سكه...اون پارسيس هم بدترين انتخاب هستشدوستان خرید شمش یه اونسی پارسیس پیشنهاد میشه ؟!
بدون کارمزد کمترین که پیدا کردم 5 درصده.
الان موندم شمش که خود طلا فروشیا دارن مطمن از اونا بخرم ! یا از پارسیس بگیرم یا برم یه سرویس سبک 50 گرمی وردارم .
یا سکه بگیرم !
البته الان نه شنبه هفته بعد