Michael Jordan
Registered User
- نوشتهها
- 312
- لایکها
- 347
شر ننویس بابا، شیش و نیم میلیونهامامی
7500000
شر ننویس بابا، شیش و نیم میلیونهامامی
7500000
سکه پرید بالاشر ننویس بابا، شیش و نیم میلیونه
الان از بازار امار گرفتم از 6.300 تا 6.500 خرید و فروش شدهسکه پرید بالا
اگه میخوای اینجا فعالیت کنی ادب و شعور داشته باششر ننویس بابا، شیش و نیم میلیونه
سایت tgju قاطی کرده بود عصر یک میلیون بالا زده بود الان درست شده، همون موقع هم معلوم بود غلطه یک روزه که یک میلیون و دویست گرون نمیشهاگه میخوای اینجا فعالیت کنی ادب و شعور داشته باش
همه افرادی که قیمت ها را دنبال می کنند دیدن که قیمت امامی امروز برای چند ساعت از طرف چند سایت از جمله tgju به قیمت 7500000 اعلام شد.
بنده مدت هاست سایت tgju رو دیگه کنار گذاشتم و از جاهای دیگری پیگیر قیمت هستم
اره این سایت چرا قیمتاش اینطوریه خیلی امید بخشهبنده مدت هاست سایت tgju رو دیگه کنار گذاشتم و از جاهای دیگری پیگیر قیمت هستم
لطفا یه منبع که قیمتهای واقعی و شفاف اعلام کنه بفرماییدبنده مدت هاست سایت tgju رو دیگه کنار گذاشتم و از جاهای دیگری پیگیر قیمت هستم
لطفا یه منبع که قیمتهای واقعی و شفاف اعلام کنه بفرمایید
لطفا یه منبع که قیمتهای واقعی و شفاف اعلام کنه بفرمایید
آخه اون زمان کسی دنبال خرید سکه و طلا و دلار نبود. دلار که مطلقا و ابدا هیچگونه بازاری نداشت. فقط تجار و کسبه و بازاریها برای خرید و واردات جنس حواله میکردن. سکه هم بیشتر برای کادو دادن استفاده میشد و افزایش قیمتهاشم به خاطر افزایش خزنده اونس از سالهای 2002 به بعد بود. چیزی به نام طلای آبشده که مردم عادی بخوان بخرن میتونم بگم وجود خارجی نداشت به اون صورت، و بیشتر خرید و فروش طلا مربوط به مصنوعات زینتی بود. البته اونهمه ثبات دلیل هم داشت. دلیلش دلارهای مفت نفتی بود که به مدت 12 سال سرازیر بازار بود و قیمت دلار از سال 78 تا اوایل 90 تقریبا ثابت بود. الان که کفگیر به ته دیگ خورده داریم نتیجشو میبینیم. کشور بدون زیرساخت بدون پشتوانه همینطور هر چه پیش آید خوشاید داره میره جلو.یکم خاطره بازی کنیم از روزگاری که هیچ سایت یا کانال خاصی برای استعلام قیمت سکه و ارز نبود :
۸۱ قیمتها نصف بودیکم خاطره بازی کنیم از روزگاری که هیچ سایت یا کانال خاصی برای استعلام قیمت سکه و ارز نبودمشاهده پیوست 1175777 :
قبلنا یکی کادوهای ثابت عروسیا و مراسمات سکه بود، چون هم سکه و هم طلا قیمتش نسبت به درآمد تا حدودی مناسب بودیکم خاطره بازی کنیم از روزگاری که هیچ سایت یا کانال خاصی برای استعلام قیمت سکه و ارز نبودمشاهده پیوست 1175777 :