سیمکارت داخلی چه ارتباطی به کالای استراتژیک جهانی داره؟! سیمکارت هیچگونه ارتباطی به بحث دلار و طلا نداره. طلای جهانی در بلند مدت همیشه صعودیه. شما در بلندمدت(2 الی 10 سال آینده) اونس 3000 4000 و شاید 5000 دلاری و حتی بالاتر هم خواهید دید. اون موقع بازم میبینید که فرضا دلار 2 برابر شده(30 35 هزار تومن) اما سکه 4 برابر شده(25 میلیون تومن)
با توجه به اجرای برنامه تسهیل کمی(QE) توسط فدرال رزرو و چاپ گسترده دلار بی پشتوانه در این موضوع تردیدی نکنید. البته بازم تاکید میکنم که این مسئله بلندمدته.
به ضرس قاطع میگم
، محاله طلا این قیمت ها رو ببینه. در 2 تا 10 سال آینده، اگر طلا افت قیمت نداشته باشه که من احتمال قوی میدم داشته باشه، در صورت افزایش قیمت حداکثر با تورم متوسط امریکا گرون میشه که یعنی در 10 سال آینده حداکثر 2300 دلار میشه. من زنده و مصطفی مرده، بشینید نگاه کنید
طلا کجاش کالای استراتژیکه ؟
کالای استراتژیک نفته که اونم در 40 سال گذشته نتونسته حتی متناسب با تورم افزایش قیمت پیدا کنه. طلا بر خلاف نفت، اولا در دنیای حاضر هیچگونه ارزش صنعتی نداره، ثانیا بر خلاف نفت با استفاده از بین نمیره، ثالثا بر خلاف نفت هر روز از میزان تقاضاش کم میشه.
طلا یک فلز مورد علاقه بشر اولیه بوده که از چیزهایی که برق برق میزده و رنگ خورشید بوده خوشش می اومده
الان هم دوره اش سر امده دیگه. در کشورهای پیشرفته کمتر کسی می بینید که طلای زینتی استفاده کنه. بحران اخیر نشون داد که خاصیت سیف هون هم دیگه به اون معنا نداره. پشتوانه پولی هم محسوب نمیشه. ارزش صنعتی هم که نداره. دیر یا زود وقتی که امریکا و بقیه کشورهای صنعتی همه طلاهاشون رو با قیمت بالا به هند و ایران و کشورهای بدبخت دیگه انداختن، یا مصنوعیش رو میسازن یا کلا قیمتشو افت میدن میره پی کارش
شما نمودار مثلا 50 سال قبل رو نگاه میکنی و از روی اون قضاوت میکنی، در حالیکه زندگی بشر در قرن حاضر خیلی با گذشته فرق داره. وقایع گذشته دیگه تکرار نمیشن. 9 سال پیش نقره به اونسی 50 دلار رسید. الان 15 دلاره. با وجود اینکه علاوه بر استفاده زینتی، استفاده صنعتی هم داره. پلاتین برای سال ها گرونتر از طلا بود. الان قیمتش نصف طلاست. پالادیوم رو باهاش بدلیجات درست میکردن، الان قیمتش از طلا بالاتره و در مقاطعی قیمتش به 2 برابر طلا رسید.
بالا رفتن قیمت طلا، جو سازی بانک ها و هج فاند ها و دولت هاییه که میخوان طلاهاشون رو رد کنن بره
. اون موقعی که طلا در سال 2011 به 1900 دلار رسید، از این پیش بینی های 10 هزار دلاری و 20 هزار دلاری برای سال 2020 زیاد بود. الان سال 2020 هستیم، هیچ خبری هم نیست ... اینم مثل قضیه نابودی اسرائیله
پ.ن: من مخالف سرمایه گذاری روی طلا نیستم، اما اعتقاد دارم اونطوری که شما میگی یک سرمایه گذاری 100 درصدی بدون ریسک پر سود نیست. مثل بقیه سرمایه گذاری ها ... ممکنه سود بده، ممکنه ضرر بده
پ.ن2: اینو یادم رفت بگم. کاهش ارزش پول در اثر به قول شما چاپ بدون پشتوانه، در مورد ایران و کشورهای در این سطحه.... پشتوانه پول امریکا، خودشه. سر و مر و گنده و گردن کلفت
. در همه چی از قدرت نظامی گرفته تا اقتصاد و ورزش و تکنولوژی در دنیا اول و بدون رقیب
. سال 2008 هر دلار امریکا 0.625 یورو بود. از اون سال تا حالا امریکا تریلیون ها دلار پول وارد اقتصادش کرده. اما ارزش پولش نه تنها کاهش پیدا نکرده، بلکه الان هر دلار امریکا 0.926 یورو شده
. تازه این در مقابل اروپاییه که خودش غول اقتصادی و تکنولوژیه