خیر، تمام بانکهای مرکزی دنیا در حال پمپاژ پول هستند. همونطور که در یک ماه اخیر دلار داره پمپاژ میشه یورو، ین، یوان و بقیه ارزهای معتبر هم دارن به بازارهای کشورهای مختلف پمپاژ میشن برای مقابله با اثرات رکودی کرونا. و ارزش تمام ارزهای دنیا در برابر طلا افت میکنن. یا به قول شما ارزش طلا بالا میره.
خب شما معتقد باش، اعتقاد من و شما برای بازار و قوانینش چه اهمیتی داره؟
یک اونس طلا سال 2000 = 300 دلار
یک اونس طلا سال 2020 = 1700 دلار
به اونس 3000 و 4000 دلاری هم میرسیم. اونس 2300 دلاری شما که در برابر برنامه QE سه تریلیون دلاری فدرال رزرو شوخی ای بیش نیست.
اینم مقایسه در بازار داخل:
سقف اردیبهشت 98 دلار = 15800
امروز اردیبهشت 99 دلار = 16400
درصد رشد دلار در یک سال = 4 درصد
سقف اردیبهشت 98 سکه = 5250
امروز اردیبهشت 99 سکه = 6950
درصد رشد سکه در یک سال = 32 درصد
سکه 5.5 - 6 ؟؟احتمالا تا 5.5 - 6 بریزه دوباره خودش تا 8 برسونه
سکه دیگه رنگ زیر ۶ تومن رو نمیبینهاحتمالا تا 5.5 - 6 بریزه دوباره خودش تا 8 برسونه
مملکت نگو، اسطبل بگی بهترهسلام
خب آخه این مملکت واقعا حساب کتاب هم نداره دیگه !!
تیر 96 خودم سکه فروختم 1280
فک کنم تیر امسال 600-700 درصد بشه اختلافش با 96 !!
الان با این وضعیت ، و توی این قیمت ها ، اصن منطقی هست آدم سکه یا دلار بخره ؟؟
یا ممکنه ریزش داشته باشه روی اعداد 2-3 ماه پیش یا حداقل نزدیک بشه بهشون ؟
خب آخه من الان هنوز برام سوال قیمت کدوم واقعی ترهمملکت نگو، اسطبل بگی بهتره
درباره قیمت هم نمیدونم واقعا تا کجا بیاد. ولی قیمت 7400 امروز ظهر کاملا تابلو بود که داغ کن بندازه. همین الان 300 تومن اصلاح داده و شاید بیشتر هم بده
چیزی به نام دلار دولتی نداریم. دلار فقط یه قیمت داره اونم قیمت بازاره. سکه هم قیمتش همونیه که رو تابلوی طلافروشیه. خیلی اوقات این خود سکه است که قیمت دلار رو تعیین میکنه. از نظر من مارکت مرجع ایران سکه است.خب آخه من الان هنوز برام سوال قیمت کدوم واقعی تره
اول اردیبهشت سکه صرافی بود 6300
دلار دولتی بود 15100 فک کنم که با دلار 15100 حساب کردم قیمت سکه باید 6 بود ولی 300 بالاتر بود ...
الان بحث سر سود نیس در واقع ، بحث نگه داشتن ارزش پوله دیگه که با این تورم 70% که داریم ، سوال اینکه که کدومشون این افت ارزش پول رو میتونن پوشش بدن مثلا
یا اصن بورس میتونه اینکارو بکنه ؟ با وجود همه ریسک هاش
توی نوسان شدید و سقف خرید کردن فکر نمیکنم کار درستی باشهدوستان با وجود شرایط فعلی خرید تعداد نسبتا زیادی سکه رو واسه حفظ ارزش پول توصیه میکنید ؟
پارسال نیمه دوم ماه مهر زمانی سکه امامی 3950 شد یه تعدادی خریدم. الان میگم ای کاش بیشتر خریده بودم
دیشب با یه بنده خدایی صحبت میکردم میگفت حتی همین الانش سکه 7 تومنی هم خوبه واسه خرید. ولی حقیقتش از شرایط ناپایدار بازار واهمه دارم
آخه امکان نداره که یعنی چهبه نقل از تجارت نیوز.
در جدیدترین اتفاق در بازار، عرضه سکه طرح جدید بسیار کم شده و به نوعی این سکه در بازار کمیاب شده است.
خیلی وقته سکه ای تو بازار عرضه نمیشه، هر چی هست موجودی خود مردم و صرافی ها و طلا فروشی هاست که جابجا میشهبه نقل از تجارت نیوز.
در جدیدترین اتفاق در بازار، عرضه سکه طرح جدید بسیار کم شده و به نوعی این سکه در بازار کمیاب شده است.
دوستان ببخشید این موضوع رو اینجا مطرح میکنم اما بی دلیل نیست:
مدتی هست بدون اینکه کاری بکنم یکی از صفحات باز در مرورگرم به سایت ***.tgju.*** ریدایرکت میشه، واسه شما همچین اتفاقی رخ نداده؟
به نظرم سیستمم رو ویروسی کردن، البته پلاگین ها رو هم چک کردم چیزی نصب نشده بود.
دو هزار بار گفتیم تا سکه ی بی حباب و کم حباب هست سمت آبشده نرید. آبشده مال خونگی کار و آماتور نیست. آخه وقتی طلای قانونی ضرب شده توسط بانک مرکزی هست آبشده دیگه چیهسلام
من مقداری طلای آبشده از یه طلافروش نسبتا آشنا گرفتم و بهم رسید دستی داد و گفت چند وقت دیگه که طلا رسید بیا طلای آبشده رو ببر.
امروز متوجه شدم مغازه اش رو بسته و رفته و تلفنشم جواب نمیده.
به نظرتون چطوری میشه پیگیری کرد؟
اتحادیه صنف شون می تونه پیگیری کنه؟ یا باید مستقیما شکایت کنم؟
رسید دستی برای دادگاه معتبر هست؟ رسید تراکنش کارت هم برای خرید دارم.