از بورس هیچی سر نمیارم باید وقت زیادی براش بذارم تا یاد بگیرم. من زده بودم تو کار ارز دیجیتال با 10 دلار چند برابر پولم رو در اوردم نونم تو روغن بود که طبق نظر علمای دین این پول از لحاظ شرعی اشکال داره گذاشتم کنار ( بر اساس عقایدم این کار انجام دادم در این باره لطفا کسی نظر نده با کمال احترام ) .. یه سوال دارم از دوستانی که وارد بورس شدن ! آیا بورس هم مثل ارز دیجیتال این امکان رو داره که لحظه ای مثل ارز دیجیتال خرید و فروش کنی ؟ من بیشتر کوتاه مدت دوست دارم سرمایه گذاری کنم چون میخوام حالا زندگیم و بسازم نه آینده و پول بیکار ندارم ...
در مورد سکه هم خیلی جاها شنیدم که 10 میلیون رو هم رد میکنه اما تو ایران هیچی معلوم نیست خدا کنه همه چی ارزون بشه و چیزی نبوده که گرون بشه و دیگه ارزون بشه
اگه مشکل شرعی داشته باشه قطعا بورس و سود بانکی هم اشکال شرعی داره چون همه به نوعی پول روی پول خوردنه. اما چون این موارد دست **** هست مهر تایید داره. فردا روز هم اگر داخل تقویت بشه مشکل شرعیش هم حل میشه! مثل شطرنج.
در بورس میتونید آنی سفارش خرید یا فروش بزنید اما اگر برای خرید یا فروش یک سهم ، صف تشکیل بشه باید منتظر باز شدن و رسیدن نوبت باشید که ممکنه یک روز، یک هفته و گاهی یک ماه طول بکشه. برخی مواقع یک سهم به دلایل خاص ممکنه چند ماه قابلیت خرید و فروش هم نداشته باشه.
در رابطه با دورنمای طلا هم تو همینجا و تاپیک ارز پست های من و دوستان هست.
ارز دیجیتال اگر سر رشته دارید فعلا که بازارش خیلی خوبه.