• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان به نظرتون وقت خرید کی هست؟ به نظر میاد قیمت ها کشش نداشت دو بار رفت و برگشت یکم پایین

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
مگه دو سال پیش به کسی میگفتی دو ساله سکه قراره بشه ۷۵۰۰ کسی باور میکرد؟ الان هم سکه ۱۷ میلیونی که سهله، سکه بیست میلیونی هم در آینده ای خیلی نزدیک خواهیم دید
صفحه اول همین تاپیک بحث سر سکه 200 هزار تومنیه :(:(:(:(:(

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
پالس بلند مدت برای اونس و طلا ؛ رشد شدید نقدینگی آمریکا

به زبان ساده: برای بلند مدت(2 الی 5 سال) طلا کم ریسک تر و احتمالا پر بازده تر از دلاره

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
به نظرم روی ابشده کار کنید کار من طلا و نقره هستش / سکه بالا پایینش کمر ادمو میشکنه اگر در این کار تخصص نداشته باشید

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اونس جهانی 1500-1550 شاید پایینترم بیاد

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اونس برای ساعاتی ترند صعودی میانمدتش رو شکست و اگه به زودی و در حد یکی دو روز اینده بالای 1710 و این حوالی تثبیت نده احتمال اصلاح خوب در میانمدت وجود داره

گزارش بسیار خوب اشتغالزایی غیر کشاورزی و شاخص PMI آمریکا فشار فروش زیادی به اونس تحمیل کرد. واگرایی منفی در تایم هفتگی مدتهاست که در چارت اونس خودنمایی میکنه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
اونس برای ساعاتی ترند صعودی میانمدتش رو شکست و اگه به زودی و در حد یکی دو روز اینده بالای 1710 و این حوالی تثبیت نده احتمال اصلاح خوب در میانمدت وجود داره

گزارش بسیار خوب اشتغالزایی غیر کشاورزی و شاخص PMI آمریکا فشار فروش زیادی به اونس تحمیل کرد. واگرایی منفی در تایم هفتگی مدتهاست که در چارت اونس خودنمایی میکنه

سشنبه صندوق #زر خریدم. به نظرم ارزنده آمد اما تناقض زمانی آشکار می شود که دیشب برای XAUUSD پوزیشن فروش گرفتم. الان نمی دانم باید از احتمال سقوط طلا خوشحال باشم یا ناراحت!

mmdreza

Registered User
لایک‌ها
102
من چند روز قبل گرفتم سکه به قیمت 7350 گرفتم که ارزش پولم ول نشه و ضرر نکنم تحقیق کردم گفتن قیمت سکه پایین نمیاد حالا بعضیا از احتمال سقوط قیمت خبر میدن کسی هست راهنماییمون کنه ؟

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
بازار هیچیش معلوم نیست ولی این احتمال وجود دارد طلا که از ونزوئلا می یاد باعث بشه کوتاه مدت طلا و سکه بیاد پایین

TANHA81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
من چند روز قبل گرفتم سکه به قیمت 7350 گرفتم که ارزش پولم ول نشه و ضرر نکنم تحقیق کردم گفتن قیمت سکه پایین نمیاد حالا بعضیا از احتمال سقوط قیمت خبر میدن کسی هست راهنماییمون کنه ؟
اگه واقعا بخاطر حفظ ارزش پول خریدی از من میشنوی دیگه فکرش نکن این همه بخودت استرس وارد نکن سکه رو یه گوشه قائم کن پیگیر قیمت ونوسانش نباش به وقت نیاز برو سراغش هرچه دیرتر بهتر مطمئن باش ضرر نمیکنی

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
سشنبه صندوق #زر خریدم. به نظرم ارزنده آمد اما تناقض زمانی آشکار می شود که دیشب برای XAUUSD پوزیشن فروش گرفتم. الان نمی دانم باید از احتمال سقوط طلا خوشحال باشم یا ناراحت!
نوسانات 10 20 30 حتی 50 دلاری اونس چندان روی آبشده و مخصوصا سکه داخل اثر نداره. بازارساز اگه بخواد هر مثقال آبشده حباب منفی 150 هزار تومن یا مثبت 70 80 هزار تومن هم میگیره حتی.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دقایقی پیش با گزارش عالی وزارت کار آمریکا و بهبود شرایط بیکاری در آمریکا اونس خوب ریخت. حال کن با سود خوبت ;) :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
سکه از دیروز تا امروز صد هزار تومن افزایش قیمت داشت
قبلا که ثبات داشت حدود 5 هزار تومن بالا پایین مشد ولی بعد از گرونی بنزین تقریبا افزایش قیمت روزانه 150 کاهش قیمت 5 هزار تومن!
اصلا نمیشه فهمید کی میاد پایین حتی از روی نمودار هم چیزی نمیشه فهمید چون یک راست میره بالا

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
قبلا که ثبات داشت حدود 5 هزار تومن بالا پایین مشد ولی بعد از گرونی بنزین تقریبا افزایش قیمت روزانه 150 کاهش قیمت 5 هزار تومن!
اصلا نمیشه فهمید کی میاد پایین حتی از روی نمودار هم چیزی نمیشه فهمید چون یک راست میره بالا
بنظرم سکه زیر ۷تومن نمیاد من خودم منتظرم حداقل بیاد رو ۷۱۰۰ خرید بزنم

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
شما یه دلیل بیار که سکه بیاد پایین بعد منتظر پایین اومدن قیمت باش، وقتی خود همتی دو روز پیش اومده با افتخار میگه ثبات به بازار ارز برگشته یعنی ملت خوشحال باشید که دلارو تو ۱۸ تومن براتون به ثبات رسوندم، تازه الان قیمت نفت رفته بالا و سفرهای خارجی و واردات تعطیله اوضاع اینه

بالا