الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
ممنون۱ درصد از قیمت تابلو
اگه تابلو ۷ تومن باشه ۶۹۳۰ میخرن ازتون و ۷۰۷۰ میفروشن بهتون
پس کلا قانونش اینه؟اگه طلافروشی تخلف کنه میشه شکایت کرد به اتحادیه؟
ممنون۱ درصد از قیمت تابلو
اگه تابلو ۷ تومن باشه ۶۹۳۰ میخرن ازتون و ۷۰۷۰ میفروشن بهتون
خیر قانون نیست، عرفه.ممنون
پس کلا قانونش اینه؟اگه طلافروشی تخلف کنه میشه شکایت کرد به اتحادیه؟
اونس جهانی تا زیر 1650 به نظرم بیاددوستان به نظرتون وقت خرید کی هست؟ به نظر میاد قیمت ها کشش نداشت دو بار رفت و برگشت یکم پایین
صفحه اول همین تاپیک بحث سر سکه 200 هزار تومنیهمگه دو سال پیش به کسی میگفتی دو ساله سکه قراره بشه ۷۵۰۰ کسی باور میکرد؟ الان هم سکه ۱۷ میلیونی که سهله، سکه بیست میلیونی هم در آینده ای خیلی نزدیک خواهیم دید
اونس برای ساعاتی ترند صعودی میانمدتش رو شکست و اگه به زودی و در حد یکی دو روز اینده بالای 1710 و این حوالی تثبیت نده احتمال اصلاح خوب در میانمدت وجود داره
گزارش بسیار خوب اشتغالزایی غیر کشاورزی و شاخص PMI آمریکا فشار فروش زیادی به اونس تحمیل کرد. واگرایی منفی در تایم هفتگی مدتهاست که در چارت اونس خودنمایی میکنه
اگه واقعا بخاطر حفظ ارزش پول خریدی از من میشنوی دیگه فکرش نکن این همه بخودت استرس وارد نکن سکه رو یه گوشه قائم کن پیگیر قیمت ونوسانش نباش به وقت نیاز برو سراغش هرچه دیرتر بهتر مطمئن باش ضرر نمیکنیمن چند روز قبل گرفتم سکه به قیمت 7350 گرفتم که ارزش پولم ول نشه و ضرر نکنم تحقیق کردم گفتن قیمت سکه پایین نمیاد حالا بعضیا از احتمال سقوط قیمت خبر میدن کسی هست راهنماییمون کنه ؟
نوسانات 10 20 30 حتی 50 دلاری اونس چندان روی آبشده و مخصوصا سکه داخل اثر نداره. بازارساز اگه بخواد هر مثقال آبشده حباب منفی 150 هزار تومن یا مثبت 70 80 هزار تومن هم میگیره حتی.سشنبه صندوق #زر خریدم. به نظرم ارزنده آمد اما تناقض زمانی آشکار می شود که دیشب برای XAUUSD پوزیشن فروش گرفتم. الان نمی دانم باید از احتمال سقوط طلا خوشحال باشم یا ناراحت!
دقایقی پیش با گزارش عالی وزارت کار آمریکا و بهبود شرایط بیکاری در آمریکا اونس خوب ریخت. حال کن با سود خوبتسشنبه صندوق #زر خریدم. به نظرم ارزنده آمد اما تناقض زمانی آشکار می شود که دیشب برای XAUUSD پوزیشن فروش گرفتم. الان نمی دانم باید از احتمال سقوط طلا خوشحال باشم یا ناراحت!
بنظرم سکه زیر ۷تومن نمیاد من خودم منتظرم حداقل بیاد رو ۷۱۰۰ خرید بزنمسکه از دیروز تا امروز صد هزار تومن افزایش قیمت داشت
قبلا که ثبات داشت حدود 5 هزار تومن بالا پایین مشد ولی بعد از گرونی بنزین تقریبا افزایش قیمت روزانه 150 کاهش قیمت 5 هزار تومن!
اصلا نمیشه فهمید کی میاد پایین حتی از روی نمودار هم چیزی نمیشه فهمید چون یک راست میره بالا
شما یه دلیل بیار که سکه بیاد پایین بعد منتظر پایین اومدن قیمت باش، وقتی خود همتی دو روز پیش اومده با افتخار میگه ثبات به بازار ارز برگشته یعنی ملت خوشحال باشید که دلارو تو ۱۸ تومن براتون به ثبات رسوندم، تازه الان قیمت نفت رفته بالا و سفرهای خارجی و واردات تعطیله اوضاع اینهسکه از دیروز تا امروز صد هزار تومن افزایش قیمت داشت
قبلا که ثبات داشت حدود 5 هزار تومن بالا پایین مشد ولی بعد از گرونی بنزین تقریبا افزایش قیمت روزانه 150 کاهش قیمت 5 هزار تومن!
اصلا نمیشه فهمید کی میاد پایین حتی از روی نمودار هم چیزی نمیشه فهمید چون یک راست میره بالا