خب چی کار کنیم؟سکه فقط تو ایران اعتبار داره
سکه رو هر جای دنیا ببری بر اساس وزنش بهت پول میدن
ولی طلا داستانش فرق داره
سکه بخاطر جلدی که داره میخرن طور دیگه ای باشه میگن تقلبیه دسته دومه و...
خب چی کار کنیم؟سکه فقط تو ایران اعتبار داره
سکه رو هر جای دنیا ببری بر اساس وزنش بهت پول میدن
ولی طلا داستانش فرق داره
بعضیا فکر میکنن جنگ فقط واسه تو فیلماستهیچ وقت این حرفو نزن ، هر چیزی تو این مملکت احتمال داره به وقوع بپیونده
حتی فعال شدن اتشفشان دماوند و ورود ادم فضایی ها و ظهور عیسی مسیح و امام زمان هم زمان در خاک ایران
]خب چی کار کنیم؟
سکه بخاطر جلدی که داره میخرن طور دیگه ای باشه میگن تقلبیه دسته دومه و...
اینجا رو ببین، اون قسمتی که مشخص کردم یه دفعه رفته بالا هنوز هیچی پایین نیومدهتوی این هفته من تصمیم دارم روی کف قیمت خرید بزنم بنظر شاید توی این هفته حداقل یکبار سکه بیاد رو ۷۳۰۰ یا خیلی خوشبینانه روی ۷۲۰۰ من منتظر این رقم هستم که شکارو بزنم
بوش هم میگفتن دور بعد رای نمیاره ، با اینکه وارد چند تا جنگ شدن و 11 سپتامبر 2001 رو تجربه کردن ولی دوباره اومد]
نمیدونم سرمایت چقدره ولی الان هر چی بخری رشد میکنه ، نگران نباش
۲ تا انتخابات مهم تو راهه ، ریاست جمهوری امریکا و ایران
تحریم های سازمان ملل تو راهه که اگه تصویب بشه واویلاست
و کلی اتفاق پیش بینی نشده ی دیگه
پس قطعا تا یک سال دیگه وضع به همین شکل و حتی وخیم تر از این باشه
الان تو ایران هر کی تو حساب بانکیش بیشتر از ۵۰۰ هزار تومن نگه داشته باشه بازندست
سیاست واسه همین چیزاست که شمارو بفکر بندازه و بازیت بده که روزی جنگ خواهد شد اینطور نشون بده ما دشمنان خونینی داریم در صورتی که اینا هنش برای بازی دادن منو تویهبعضیا فکر میکنن جنگ فقط واسه تو فیلماست
احتمالا به این زودیها پایین نمیاد اما از روی نمودار ممکنه سکه بره روی ۹ تومن و بعد برگرده به کانال ۸ تومن پس اینطور که مشخصه روی کانال ۷ تومن پایین نمیاداینجا رو ببین، اون قسمتی که مشخص کردم یه دفعه رفته بالا هنوز هیچی پایین نیومده
آخرش باید بیاد پایین ولی دقیقا نمیدونم چه روزی، هیچی پایین نمیاد که بفهمیم موقش هست یا نه
مشاهده پیوست 1183782
به خاطر سیاست و پول و قدرت، جریان سرمایه داری از یک سو و جریانات ایدئولوژیک از سوی دیگر هر موقع منافعشان ایجاب کند هیچ پروایی از افروختن آتش جنگ ندارند. تا بوده همین بوده.سیاست واسه همین چیزاست که شمارو بفکر بندازه و بازیت بده که روزی جنگ خواهد شد اینطور نشون بده ما دشمنان خونینی داریم در صورتی که اینا هنش برای بازی دادن منو تویه
سیاست واسه همین چیزاست که شمارو بفکر بندازه و بازیت بده که روزی جنگ خواهد شد اینطور نشون بده ما دشمنان خونینی داریم در صورتی که اینا هنش برای بازی دادن منو تویه
یک ساعت بعد که این پست رو گذاشتم رفتم خریدماینجا رو ببین، اون قسمتی که مشخص کردم یه دفعه رفته بالا هنوز هیچی پایین نیومده
آخرش باید بیاد پایین ولی دقیقا نمیدونم چه روزی، هیچی پایین نمیاد که بفهمیم موقش هست یا نه
بوش هم میگفتن دور بعد رای نمیاره ، با اینکه وارد چند تا جنگ شدن و 11 سپتامبر 2001 رو تجربه کردن ولی دوباره اومد
ترامپ همینطور اونم دوباره میاد
شاید به ۹ برسه اما نه دیگه ۱۴الان ملت سرازیر شدن سمت خرید دلارو سکه طلا ، بازار مسکن و ماشین فعلا راکته که اونم دیر یا زود سعودی میشه ، به هیچ عنوان منتظر پایین اومدن قیمتا نباشین ، هر چی پول تو حسابتونه سرازیر کنید سمت بازاره دلارو سکه طلا
تضمین میکنم دلار تا اخر امسال حوالی ۲۲ تا ۲۵
سکه حوالی ۱۰ تا ۱۴
طلا ۱۸ عیار گرمی ۹۰۰ تا ۱
نخری باختی
دیگه خود دانید
فقط معجزه میتونه جلوی رشد قیمتهارو بگیره ((( فقطططط معجزه ))))
اگه هم با هر ترفندی بتونن جلوی رشد قیمتارو بگیرن شک نکنید که مقطعی هستش و گول زنک