شاید به ۹ برسه اما نه دیگه ۱۴
۱۴بمونه برای سال بعد
امروز رفتم ۱۰۰تومن سکه خرید زدم فردا به جرم سلطان سکه محاکمه و اعدام خواهم شد![]()
نگران نباش به امثال ما تو بازار میگن خورده پا ، یعنی فقط جلو دستو پا هستیم
طرف ۵۰ میلیارد ۱۰۰ میلیارد خرید میکنه
شاید به ۹ برسه اما نه دیگه ۱۴
۱۴بمونه برای سال بعد
امروز رفتم ۱۰۰تومن سکه خرید زدم فردا به جرم سلطان سکه محاکمه و اعدام خواهم شد![]()
۱۴ هم میرسه مخصوصا اگه ترامپ دوباره رای بیاره که احتمالش خیلی خیلی زیادهشاید به ۹ برسه اما نه دیگه ۱۴
۱۴بمونه برای سال بعد
یادش بخیر ، حدود ۱۲ سال پیش اگه اشتباه نکنم تو پله آهنی سبزه میدون یکی اومده بود با ۱۵۰ میلیون تومن حدود ۷۰۰ تا سکه بخره. من اون موقع چندتا دونه سکه داشتم برده بودم بفروشم. حالا دیگه ۲۰۰ میلیون شده پول خردنگران نباش به امثال ما تو بازار میگن خورده پا ، یعنی فقط جلو دستو پا هستیم۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن خاله بازیه
طرف ۵۰ میلیارد ۱۰۰ میلیارد خرید میکنه
فردا سکه هشت رو میزنه، دلار نوزده، همتی هم دوباره اظهار فضل کرده و دوباره سیگنال گرونی دادهگرم طلا ۷۷۷ هزار تومن شد جالبه سایت ها الان که نصف شبه قیمت میدن این نشون میده قیمت در چه حدی رو به بالاست و فردا با جهش قیمت خیره کننده ای همراه خواهد بود
دلیلش اینه که سکه ارزون ترین چیزه فعلاً در این مملکتدلیل بالا رفتن سکه اینقدر زیاد کسی میدونه چیه
هوا گرمهدلیل بالا رفتن سکه اینقدر زیاد کسی میدونه چیه
نظرم مثبتهسلام دوستان
به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟
تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه
نظرتون چيه ؟
عجب اشتباهی کردیم نخریدیمدوستان با وجود شرایط فعلی خرید تعداد نسبتا زیادی سکه رو واسه حفظ ارزش پول توصیه میکنید ؟
پارسال نیمه دوم ماه مهر زمانی سکه امامی 3950 شد یه تعدادی خریدم. الان میگم ای کاش بیشتر خریده بودم
دیشب با یه بنده خدایی صحبت میکردم میگفت حتی همین الانش سکه 7 تومنی هم خوبه واسه خرید. ولی حقیقتش از شرایط ناپایدار بازار واهمه دارم
هوا گرمه
سلامالان ملت سرازیر شدن سمت خرید دلارو سکه طلا ، بازار مسکن و ماشین فعلا راکته که اونم دیر یا زود سعودی میشه ، به هیچ عنوان منتظر پایین اومدن قیمتا نباشین ، هر چی پول تو حسابتونه سرازیر کنید سمت بازاره دلارو سکه طلا
تضمین میکنم دلار تا اخر امسال حوالی ۲۲ تا ۲۵
سکه حوالی ۱۰ تا ۱۴
طلا ۱۸ عیار گرمی ۹۰۰ تا ۱
نخری باختی
دیگه خود دانید
اگه پولتون گندست بالای ۵۰۰ تومنه بهترین گزینه خرید ماشین خارجیه چون رشدش از همه ی اینها بیشتره
خلاصه فقط معجزه میتونه جلوی رشد قیمتهارو بگیره ((( فقطططط معجزه ))))
اگه هم با هر ترفندی بتونن جلوی رشد قیمتارو بگیرن شک نکنید که مقطعی هستش و گول زنک
یهو ریزش نمیکنه بنظر شما بدبخت شیم ؟