- نوشتهها
- 814
- لایکها
- 12,577
بنده نگفتم سرمایه گذاری در طلا بدون ریسک و پر ریسکه، لطفا حرف بنده رو جعل نفرمایید.
منم در جواب همون دوستمون عرض کردم که به شدت تردید در این مساله هست... حالا میتونیم صبر کنیم نگاه کنیمبنده در جواب دوستمون که پرسیده بودن طلا یا دلار عرض کردم طلا در بلند مدت بسیار بهتر از دلاره و تردیدی هم در این مسئله نیست.
میشینیم نگاه میکنیم عزیز. اگر قیمت اونس حتی در بلند مدت به بالای 3 هزار و 5 هزار دلار رسید، من اسمم رو میذارم مصطفینرخ برابری دلار و یورو چه ارتباطی به بحث ما داره؟
دلار به دلیل بالا رفتن ترازنامه فدرال رزرو(چاپ دلار) در برابر طلا افت خواهد کرد. افت دلار در برابر طلا ارتباطی به ارزش دلار در برابر یورو و بقیه ارزها نداره.
قیمت طلا از سال 2007 تا 2012 3 برابر شد، دلیلش هم برنامه تسهیل کمی(QE) یک تریلیون دلاری بود که به دلیل بحران 2008 اجرا شد. همون برنامه در حال حاضر و بعد از ماجرای کرونا در حال اجراست با این تفاوت که حجم برنامه فعلی 3 برابر برنامه 2008ئه. و طلا به این دلیل در بلند مدت صعودی خواهد بود.
دوست عزیز شما میگی بخاطر برنامه qe ارزش دلار افت میکنه. خب اگر ارزش دلار افت کنه، باید در مقابل همه چی افت کنه دیگه. نرخ برابری یورو و دلار رو من برای این مثال زدم. بین سال های 2008 تا 2011، این ارزش دلار نبود که افت کرد. ارزش طلا بود که بالا رفت. کما اینکه ارزش دلار نسیت به تمام ارز های مرجع دیگه بالاتر رفت. با وجود اینکه تزریق پولی که امریکا به اقتصادش انجام داد، خیلی بیشتر از اروپا و انگلیس بود.
خلاصه من معتقدم هیچی در بلندمدت به دلار نمیرسه
Last edited: