HALO
Registered User
- نوشتهها
- 1,919
- لایکها
- 293
به نظر من الان بخریدسلام
من می خواهم مقداری طلا بخرم برای سرمایه گذاری به نظرتون تو این دو سه روز مناسبه بخرم یا صبر کنم ؟!!
به نظر من الان بخریدسلام
من می خواهم مقداری طلا بخرم برای سرمایه گذاری به نظرتون تو این دو سه روز مناسبه بخرم یا صبر کنم ؟!!
اول اینکه حتما سعی کنید از صرافی ها یا طلافروشی ها که مجوز رسمی دارن بخرید(میتونید لیست طلافروشی و صرافی های مجاز رو با یه سرچ تو اینترنت پیدا کنید)دوستان عزیز که تجربه خرید و فروش سکه دارند، ممنون میشم راهنمایی کنید که موقع خرید سکه باید به چه نکاتی توجه کرد؟ خودم تابحال روی سکه و طلا فیزیکی سرمایه گذاری نکردم بجاش روی گواهی سپرده سکه و صندوق طلا سرمایه گذاری میکردم ولی خب بنا به دلایلی میخوام بصورت فیزیکی بخرم. برا همین پرسیدم که موقع خرید سکه باید به چه نکاتی توجه کرد؟
به نظر من اصلاً موقع مناسبی برای خرید نیست صبر کنید. نظر شخصیه باز خودت تصمیم بگیرسلام
ممنون از راهنمایی توناول اینکه حتما سعی کنید از صرافی ها یا طلافروشی ها که مجوز رسمی دارن بخرید(میتونید لیست طلافروشی و صرافی های مجاز رو با یه سرچ تو اینترنت پیدا کنید)
و دوم اینکه حتما سکه بانکی پلمپ شده بخرید
خواهش میکنمممنون از راهنمایی تون
رعایت همین ۲ نکته کافیست؟
سکه های بانکی به غیر از پلمپ بودن، مشخصه های دیگه هم دارند؟ مثلا اسم طلافروشی حک شده یا...
بهتره که از صرافی بخریم یا طلافروشی یا سکه فروشی؟ چرا؟ یا اینکه اصلا فرقی ندارند؟
آیا بابت فروش سکه فاکتور هم میدن؟
به نظره من بهیچ وجه .فقط در صورتیکه احتیاج مبرم به پول دارید.سلام وقت بخیر دوستان
به نظرتون الان فرصت مناسبی برای فروش هست؟
درودسلام وقت بخیر دوستان
به نظرتون الان فرصت مناسبی برای فروش هست؟
خرید از یک مغازه معتبر- خرید سکه بالای ۸۶(به دلیل ضرر کمتر نسبت به زیر ۸۶ هنگام فروش-خرید سکه بانکی(منظور ضرب بانک مرکزی هست سکه غیره رو نخرید اگه فروشنده پیشنهاد کرد) و اینکه سکه فاکتور نداره برای همین خرید از یک جای معتبر ارامش نسبی رو به ادم منتقل میکنهدوستان عزیز که تجربه خرید و فروش سکه دارند، ممنون میشم راهنمایی کنید که موقع خرید سکه باید به چه نکاتی توجه کرد؟ خودم تابحال روی سکه و طلا فیزیکی سرمایه گذاری نکردم بجاش روی گواهی سپرده سکه و صندوق طلا سرمایه گذاری میکردم ولی خب بنا به دلایلی میخوام بصورت فیزیکی بخرم. برا همین پرسیدم که موقع خرید سکه باید به چه نکاتی توجه کرد؟
توی تهران صرافی ها چه خرید و چه فروش فاکتور می دهندخواهش میکنم
بله رعایت این دو نکته کافیه
سکه های بانکی پلمپ هستن و اسم صرافی یا طلافروشی که اونو پلمپ و تایید کرده روشون نوشته شده(البته ممکنه اسم طلافروشی/صرافی که شما سکه رو میخرید ازشون با اسمی که روی بسته بندی سکه هست متفاوت باشه که اگر فروشنده معتبر باشه موردی نیست چون به هر حال سکه های معتبر توی تمام کشور رد و بدل میشن)
خرید از طلافروشی و صرافی تا جایی که من اطلاع دارم فرق چندانی نداره
من ندیدم تا الان برای سکه کسی فاکتور بده ولی یکی از دوستان همینجا گفته بودن که ظاهرا صرافی های معتبر برای خرید سکه فاکتور هم میدن
خواهش میکنم
بله رعایت این دو نکته کافیه
سکه های بانکی پلمپ هستن و اسم صرافی یا طلافروشی که اونو پلمپ و تایید کرده روشون نوشته شده(البته ممکنه اسم طلافروشی/صرافی که شما سکه رو میخرید ازشون با اسمی که روی بسته بندی سکه هست متفاوت باشه که اگر فروشنده معتبر باشه موردی نیست چون به هر حال سکه های معتبر توی تمام کشور رد و بدل میشن)
خرید از طلافروشی و صرافی تا جایی که من اطلاع دارم فرق چندانی نداره
من ندیدم تا الان برای سکه کسی فاکتور بده ولی یکی از دوستان همینجا گفته بودن که ظاهرا صرافی های معتبر برای خرید سکه فاکتور هم میدن
وضعیت ظاهرای خیلی خاصی دارن،صرفا پلمپ هستن و اسم طلافروشی یا صرافی که اونو پلمپ و تایید کرده روش درج شده،توی گوگل سرچ کنید نمونه تصاویرشو میارهسکه های بانکی و پلمپ باید چه مشخصات ظاهری رو داشته باشه ؟
وضعیت طالاهایی که فروشنده های دیجی کالا به عنوان شمش میفروشن به چه صورته ؟ برای فروش مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
منظورم اینه بود توی خط اول ک وصعیت ظاهری خیلی خاصی ندارنوضعیت ظاهرای خیلی خاصی دارن،صرفا پلمپ هستن و اسم طلافروشی یا صرافی که اونو پلمپ و تایید کرده روش درج شده،توی گوگل سرچ کنید نمونه تصاویرشو میاره
مهمترین قسمت توی خرید سکه اینه که از مراکز معتبر خریده بشه چون جعل کردن و ساختن نمونه های مشابه بعید میدونم سخت باشه و خرید از مرکز معتبر تنها روشیه که صد در صد مطمئن شد
در مورد دیجی کالا اطلاعی ندارم
[emoji3534] آخرین بروزرسانی قیمت طلا و سکه:99/09/27 ساعت 19:12
[emoji383] #اونس_جهانی 1,892.0 دلار
[emoji383] #مظنه: 4,984,000 تومان
[emoji383] #گرم_18_عیار: 1,150,500 تومان
[emoji1628] #سکه_قدیم : 11,400,000 تومان
[emoji1628] #سکه_امامی : 12,020,000 تومان
[emoji1628] #نیم_سکه: 6,300,000 تومان
[emoji1628] #ربع_سکه: 4,300,000 تومان
[emoji1628] #سکه_گرمی: 2,400,000 تومان
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
طلا این روزا فقط ضررهبرای تبدیل کردن 150 میلیون پول نقد به طلا چه مدل طلایی خوبه که بیتشرین سود رو بده؟
سکه؟
طلای آب شده؟
جواهر طلا شامل(النگو دستبند انگشتر و ...)؟