از شدت گرونی مردم دارن استخون میخرن بجای گوشت
همه چی گرون شده ولی سکه خیلی ارزون تر !! عجیب نیست؟
چون من خیلی بد موقع خریدم بخاطر اینکه ربع سکه یه دوره ارزون شد دوباره پرید به 5.2 گفتم این بار ارزون شد سریع میگیرم چون دیگه ارزون نمیشهبیزی طلا گرون میشه میگی چرا هر روز گرون میشه الان ارزون شده میگه چرا ارزونه مشاهده پیوست 1209826
بندهای من اینهمه نشانه برایتان آوردم چرا ایمان نمیاورید!؟از شدت گرونی مردم دارن استخون میخرن بجای گوشت
تا جایی که اطلاع دارم زیاد عرف نیستند و درسته بعضی آدم ها به خاطر ارزون بودنشون هدیه می دند ولی از یه تاریخی به بعد غیراستاندارد و غیرقانونی اعلام شدند، کلاً سکه فقط سکه های بانکی قانونی اعلام شدند.دوستان این سکه های 300 سوتی با عیار 750 چجوری هستن برای خرید؟
مشاهده پیوست 1211156
موقع خرید فروش به قیمت طلا محاسبه میشن؟تا جایی که اطلاع دارم زیاد عرف نیستند و درسته بعضی آدم ها به خاطر ارزون بودنشون هدیه می دند ولی از یه تاریخی به بعد غیراستاندارد و غیرقانونی اعلام شدند، کلاً سکه فقط سکه های بانکی قانونی اعلام شدند.
موقع خرید بالاتر می دند ولی موقع فروش بله اندازه طلاشموقع خرید فروش به قیمت طلا محاسبه میشن؟
چقدر اختلاف قیمتشون هست؟موقع خرید بالاتر می دند ولی موقع فروش بله اندازه طلاش
همین الان سوال کردم ۳۶۰ می دند ۳۳۰ می خرندچقدر اختلاف قیمتشون هست؟
عیار طلای این سکه ها چنده؟روشون زده 750همین الان سوال کردم ۳۶۰ می دند ۳۳۰ می خرند
بله همونقدره دیگه فقط وزنشون کمه ۰/۳ گرمه معمولیاشعیار طلای این سکه ها چنده؟روشون زده 750
احتمال تقلب توشون هست؟چون توسط بانک مرکزی ضرب نمیشن؟بله همونقدره دیگه فقط وزنشون کمه ۰/۳ گرمه معمولیاش
احتمال تقلب توی همه چیز هستاحتمال تقلب توشون هست؟چون توسط بانک مرکزی ضرب نمیشن؟