• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
بهار آزادی همون سکه طرح قدیمه زیر ۸۶ سکه امام بهتره چون در فروش زیاد متضرر نخواهید شد ولی کادو بدین به کسی (لطفا به من باشه:D) طرح قدیم و پارسیان بهتره
مرسی
کاش انقدری داشتم که بهت هدیه میدادم ولی متاسفانه قصد خریدم فقط برای حفظ ارزش پوله وگرنه چیزی نداریم ...

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
کل سرمایمو تو 14 سال کار که پس انداز کرده بودم کرده بودم بیت کوین که نگه دارم الان که بیت کوین رفته بالا میخوام بفروشمش سکه که یه خورده اومده پایین بگیرم که از اونور بیت کوین هم اومد پایین حداقل ضرر نکنم
بعد از اونور دلار هم اومده پایین و بیت رو کمتر میخرن
چرا اینطوری میشه آخه چرا دلارارو میریزن تو بیت کوینا بعدم با سکه میخورن؟ :(

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
کل سرمایمو تو 14 سال کار که پس انداز کرده بودم کرده بودم بیت کوین که نگه دارم الان که بیت کوین رفته بالا میخوام بفروشمش سکه که یه خورده اومده پایین بگیرم که از اونور بیت کوین هم اومد پایین حداقل ضرر نکنم
بعد از اونور دلار هم اومده پایین و بیت رو کمتر میخرن
چرا اینطوری میشه آخه چرا دلارارو میریزن تو بیت کوینا بعدم با سکه میخورن؟ :(
زندگی ۱۰۰ سال اولش سختهD: ولی به دور از شوخی شرایط کرونا بازار رو ملتهب کرده اصلا نمیدونه ادم چیکار کنه

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
زندگی ۱۰۰ سال اولش سختهD: ولی به دور از شوخی شرایط کرونا بازار رو ملتهب کرده اصلا نمیدونه ادم چیکار کنه
آره اینو که میدونم بعد از 100 سال اولش میدونم چیکار کنم
آره واقعا اصلا موندم چیکار کنم از اینور اون میره بالا اون یکی میاد پایین هیچ تعادلی ندارن آدم بدونه چیکار کنه

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
آره اینو که میدونم بعد از 100 سال اولش میدونم چیکار کنم
آره واقعا اصلا موندم چیکار کنم از اینور اون میره بالا اون یکی میاد پایین هیچ تعادلی ندارن آدم بدونه چیکار کنه
منم بلانسبت شما دیوانه شدم... انشاالله درست بشه

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
منم بلانسبت شما دیوانه شدم... انشاالله درست بشه
امیدوارم ...
یه چیز جالب اینکه قیمت طلا و سکه تو ایران با قیمت بیتکوین داره میره بالا یعنی خودمم نشستم فقط نگاه میکنم نمیدونم چیکار کنم بیت کوین میره بالا میگم خوب از اینور تبدیلش میکنم به سکه یهو میبینی سکه هم همون مقدار رفته بالا !
اصلا یه وضع خیلی خوبیه انگار نشستی داری فیلم هندی میبینی :D

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
امیدوارم ...
یه چیز جالب اینکه قیمت طلا و سکه تو ایران با قیمت بیتکوین داره میره بالا یعنی خودمم نشستم فقط نگاه میکنم نمیدونم چیکار کنم بیت کوین میره بالا میگم خوب از اینور تبدیلش میکنم به سکه یهو میبینی سکه هم همون مقدار رفته بالا !
اصلا یه وضع خیلی خوبیه انگار نشستی داری فیلم هندی میبینی :D
مطمئن باش اگرم کرونا و رکود این وضعیت کسادی نبود به این راحتی ها هم نخواهد بود که از یکی شروع کنی بخری و بعداً با تبدیل به هر یک از موارد دیگه همیشه سود کنی، این خوش بینانه ترین حالته ممکنه و در واقعیت نامعادله های زیادی هستند و باعث میشوند طبق خواسته پیش نره و ضرر بدی یا مجبور بشی سرمایه تو بخوابونی واسه مدتی رو چیزی که اونم خودش ضرره، یک بار هم ضرر کردی مقداری از سرمایه ای که داشتی رو از دست میدی از اون به بعدش دیگه با همون مقدار اولیه کار نمی کنی بلکه کمتر، پس سودش هم کمتر خواهد بود و الی آخر ... خلاصه نوسان گیری پرریسک و خطرناکه

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
مطمئن باش اگرم کرونا و رکود این وضعیت کسادی نبود به این راحتی ها هم نخواهد بود که از یکی شروع کنی بخری و بعداً با تبدیل به هر یک از موارد دیگه همیشه سود کنی، این خوش بینانه ترین حالته ممکنه و در واقعیت نامعادله های زیادی هستند و باعث میشوند طبق خواسته پیش نره و ضرر بدی یا مجبور بشی سرمایه تو بخوابونی واسه مدتی رو چیزی که اونم خودش ضرره، یک بار هم ضرر کردی مقداری از سرمایه ای که داشتی رو از دست میدی از اون به بعدش دیگه با همون مقدار اولیه کار نمی کنی بلکه کمتر، پس سودش هم کمتر خواهد بود و الی آخر ... خلاصه نوسان گیری پرریسک و خطرناکه
بله درسته دقیقا همین باعث شده هیچ کاری نتونم کنم
این نوسان گیری خودش یه دنیاس

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بنظرتون عامل کاهش قیمت طلا چی هست؟
الان که مغازه ها بسته هست و کلی مشکلات دیگه یعنی پول ریال داره بی ارزش تر میشه پس چرا قیمت طلا پایین میاد؟
من که به این قیمت ها اعتماد ندارم چند روز دیگه مثل فنر میپره بالا

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
بنظرتون عامل کاهش قیمت طلا چی هست؟
الان که مغازه ها بسته هست و کلی مشکلات دیگه یعنی پول ریال داره بی ارزش تر میشه پس چرا قیمت طلا پایین میاد؟
من که به این قیمت ها اعتماد ندارم چند روز دیگه مثل فنر میپره بالا
الان هفته دیگه طلا فروشی ها صرافی هم بستن؟

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
کادر درمان را شکست میدهیم! آخه خبری هم نیست بخوان باز باشن
فکر کنم تقصیر خود کادر درمانه که هیچ واکنشی نشون نمیدن برای این جماعت دور از جونتون خر
شما برو بیرون انگار نه انگار کرونا هست به طرف هم میگی فاصله بگیر یا ماسک بزن میگه برو بابا کرونا الکیه برای ترسوندن مردم
هیچ مغازه ای رو من نمیبینم بسته باشه همشون مثل روزای عادی دارن کار میکنن (مرتضوی)

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
فکر کنم تقصیر خود کادر درمانه که هیچ واکنشی نشون نمیدن برای این جماعت دور از جونتون خر
شما برو بیرون انگار نه انگار کرونا هست به طرف هم میگی فاصله بگیر یا ماسک بزن میگه برو بابا کرونا الکیه برای ترسوندن مردم
هیچ مغازه ای رو من نمیبینم بسته باشه همشون مثل روزای عادی دارن کار میکنن (مرتضوی)
:( واقعا یک پارچه ماسک چیه که اونم نمیزنن الان با این تعطیلی خیلی ها شاید بلیت گرفتن برن مسافرت:/

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
:( واقعا یک پارچه ماسک چیه که اونم نمیزنن الان با این تعطیلی خیلی ها شاید بلیت گرفتن برن مسافرت:/
خیلی دوست دارم بدونم تو سر اون کسایی که میرن مسافرت جای مغز پِهِنِ کدوم حیوونی رو ریختن که حتی اندازه حیوان هم فهم و شعور ندارن

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30

بالا