• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
ادم به انسانیت بعضیا شک میکنه واقعا . به خاطر 4 تا دونه ربع سکه ش حاضره کل ملت به فنا برن ولی خود مفلوکش ضرر نکنه .
با این طرز فکر به هیچ چی نمیرسی هر روز هم بدبخت تر میشی .
من نه سکه دارم نه دلار اونقدری هم سرمایه ندارم بتونم با این چیزا پول در بیارم
ولی بودن ترامپ خیلی چیزارو نشون داد و کم کم داشت یه بخارایی از مردم بلند میشد
شما چرا از بودن ترامپ ناراحتی؟ خوب معلومه منافعت به خطر افتاده که ناراحتی چون دیگه پول مفت نمیتونی بخوری
نمردیمو معنی انسانیت رو هم فهمیدیم انسانیت از نظر تو یعنی نون و ساندیس بگیریم و چشممونو رو نابودی مردم و کشورمون ببندیم ...

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
ادم به انسانیت بعضیا شک میکنه واقعا . به خاطر 4 تا دونه ربع سکه ش حاضره کل ملت به فنا برن ولی خود مفلوکش ضرر نکنه .
با این طرز فکر به هیچ چی نمیرسی هر روز هم بدبخت تر میشی .

به نظر شما هنوز به فنا نرفتن؟؟

بایدن بیاد ایران میشه گلستان؟؟؟

موتور میشه 10 تومن خوبش؟؟؟

پراید میشه 20 تومن؟؟؟

خدا کنه با اومدن بایدن ایران گلستان بشه،،،،و تورمش صفر بشه،،،!!!!!!

یکساله میخوام موتور بخرم ولی هر موقع گمرک میرم قیمت هارو بردن بالاتر،،،کارکرده 95 رو میگن نزدیک 45 تومن،،،!!!
هوندا شده 20 به بالا!!!!!!!!

یعنی افتضاح بازاری درست شده که سرانجام هم نداره،،،،،به لطف بایدن خدا کنه بشه 10 تومن اونم مدل جدیدش،،،،الان 100 تومنه،،،،

Last edited:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
حقیقت اینه که انتخابات امریکا واقعا زیاد مهم نیست. الان امریکا برای کل دنیا حکم مرکب رو داره. فردا این مرکب یا خر میشه یا اسب.
تا وقتی کشوری سواری بلد نباشه ، چه اون مرکب خر باشه چه اسب ، فقط لگد میزنه.
مسئولین کشور ما از یابو سواری پشت میز نشین شدن ، قطعا هر کس بشه اینا فقط ازش لگد میخورن

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
واقعا که ، مرتیکه احمق خر رو برعکس سوار شده از دار دنیا ی الاغ ماده هم نداره
میاد اینجا چرت و پرت میگه از انسانیت
تو اگر چهار تا ربع که هیچ ۴ تا سکه گرمی داشتی مردم رو پاره میکردی
مردم برای حفظ سرمایه باید با چنگ و دندان به جان هم بیوفتن

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بنده یه مقداری طلا خریدم دو روز پیش البته مقدارش زیاد نبود خیلی اندک، رو قیمت گرمی ۱۱۵۶ خریدم و امروز موقع ظهر ساعت ۱۳:۴۲ دیدم وقتی قیمت ها داره می ریزه فروختم به قیمت ۱۲۵۸

تقریبا ۹+ درصد سودش شد من راضیم! خدا بده برکت. پس از اون با خبر ساخت واکسن هم طی ۴ ساعته قیمت اونس ۱۰۰ دلار کاهش یافت. دوستان نظرتون چیه؟ تحلیلی واسه این روزها دارید؟

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
اونس با خبر واکسن 6-5 درصد ریخت
الان امریکایی ها میگن ما که هنوز واکسن رو نزدیم چرا طلا دستوری داره می ریزه :oops:
خالد صبارنه تحلیلگر سیاسی : روسیه هنوز واکسن رو تبریک نگفته پس کرونا در قدرت باقی خواهد ماند
در ایران : کرونا تا x ماه دیگه تو قدرته خیلی کارها میتونه بکنه . کرونا هم نباشه سرماخوردگی هست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اونس با خبر واکسن 6-5 درصد ریخت
الان امریکایی ها میگن ما که هنوز واکسن رو نزدیم چرا طلا دستوری داره می ریزه :oops:
خالد صبارنه تحلیلگر سیاسی : روسیه هنوز واکسن رو تبریک نگفته پس کرونا در قدرت باقی خواهد ماند
در ایران : کرونا تا x ماه دیگه تو قدرته خیلی کارها میتونه بکنه . کرونا هم نباشه سرماخوردگی هست

بعضی وقت ها شما میای یه نظری میدی و تحلیل میکنی آخرشم میزنی نظر شخصی ولی وقتی نقل و قول میکنی یکم داستان فرق میکنه، صرفا داری اطلاع رسانی میکنی که مثلا فلان شخص همچین صحبتی کرده.

مثلا در تاپیک انتخابات آمریکا در بخش پاتوق، سوال این بود که آیا ترامپ رئیس جمهور میشه یا بایدن، در صورتی که سوال غلط بود و صحیحش اینه:

دوست داری ترامپ بشه یا بایدن :دی

چرا؟ چون تحلیلی پشتش نیست و معمولا افزاد ( شاید یکی مثل من ) اون چیزی رو که میخواهیم و دوست داریم رو به اشتراک میذاریم.

مثلا من دلار دارم میگم هیچوقت تو ایران هیچ چیز ارزون نشدهر( دلااااار بخرید ) در صورتی که اشتباست، خیلی وقت ها خیلی چیزا ارزون شده...

یا مثلا آه در بساط ندارم میگم دیگه تموم شد دلار 7 هزار تومنی خریدار نداره، کلا نظرات و پست ها جنبه ی تحلیلی نداره و صرفا نظر شخصی هست.

mahan220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
یه مصاحبه دیدم دو تا خانم امریکایی بودن که میگفتن رفتیم رای بدیم خودکار داشتیم بزور بهمون ماژیک دادن .در صورتیکه دستگاه های رای خوان فقط خودکار رو میخونن.کلا بصورته
گسترده تقلب صورت گرفته.

signore

Registered User
لایک‌ها
636
تقلب به اون معنا که در انتخابات ایران اتفاق می‌افته که شاخص ترینش هم انتصابات ۸۸ بود ، امکان وقوعش در آمریکا نامحتمله و اگر هم تقلبی بشه درصدش ناچیزه. اما دسیسه و کودتا همون طور که گفتم بدون شک رخ داده.

نقشه پیدایش ویروس چینی و به پا کردن قائله مرگ بازیگر سیاهپوست فیلم های غیراخلاقی (جورج فلوید) که یک نمایش از پیش برنامه ریزی شده بود و ایجاد بن بست و سر کوب و بمباران رسانه ای و اجتماعی همه جانبه علیه ترامپ باعث رقم خوردن این نتیجه شد.
آخرین پرده از سناریوی کودتا ، عدم اعلان تولید و موفقیت بودن واکسن کرونا قبل از انتخابات بود. شرکت فایزر و FDA به عمد ، این موضوع رو به بعد از انتخابات موکول کرده بودند.

نقش پررنگ چین و شرکت ها و سرمایه های چینی رو به هیچ وجه نباید در این بین نادیده گرفت.

با وجود تمام این نقشه ها، ترامپ تونست تعداد آرای چشمگیری کسب کنه و رکورد تعداد آرای یک رییس جمهور مستقر در انتخابات آمریکا رو شکست که در نوع خودش جالبه.

در هر صورت جو بایدن بر خلاف تصور عوام ، در قبال ایران در نهایت همون اهداف ترامپ رو دنبال خواهد کرد، اما با روشی متفاوت و کارآمدتر‌ و هوشمندانه تر.

Last edited:

mohammad189

Registered User
لایک‌ها
115
فرق ربع سکه 84 با 86 چیه؟ تفاوت قیمتشون چه مقداره؟

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
زیر ۸۶ سکه طرح قدیمه قیمتش با طرح جدید تفاوت داره به دلیل تاریخ ضربش ولی موقع فروش تاریخ قدیم خیلی متضرر نمیشین نرخش نرخ لحظه بازاره بر خلاف سکه غیره قیمت رو از سایت tgju چک کنید

mohammad189

Registered User
لایک‌ها
115
زیر ۸۶ سکه طرح قدیمه قیمتش با طرح جدید تفاوت داره به دلیل تاریخ ضربش ولی موقع فروش تاریخ قدیم خیلی متضرر نمیشین نرخش نرخ لحظه بازاره بر خلاف سکه غیره قیمت رو از سایت tgju چک کنید
تفاوت قیمتشون چه مقداره؟ چند جا سوال کردم ربع سکه 84 دومیلیون کمتر از 86 می خریدن.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
تفاوت قیمتشون چه مقداره؟ چند جا سوال کردم ربع سکه 84 دومیلیون کمتر از 86 می خریدن.
الان به دلیل نوسانات انقدر زیاده در حالت کلی نباید انقدر باشه (تا پارسال)ولی الان اختلافش زیاده به دلیل تفاوت قیمت ها دقیق نمیدونم الان شرمنده

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
طلا الان خریدنی هست به نظرتون یا پایینی داره؟ کسی تحلیلی نداره برای میان مدت؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
قیمت ربع سکه امروز ، معادل قیمت سکه تمام یک سال پیش هست . از آبان پارسال تا آبان امسال فقط یک سال گذشته ولی رشد قیمت ها چندین برابر شده :(
با این حساب یک سال آینده خیلی بدتر میشه

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
من سال ۹۲ دوتا ربع سکه توی شهرمون فروختم، یکیش رو توجه نکردم، ۸۵ رو به قیمت۸۶ بهم فروخته بودند، ۸۵ رو دویست و پنجاه خریدند، ۸۶ رو حدود سیصد و پنجاه. جالبیش اینجاست که ۸۵ رو چند ماه قبلش چهارصد خریده بودم.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
من سال ۹۲ دوتا ربع سکه توی شهرمون فروختم، یکیش رو توجه نکردم، ۸۵ رو به قیمت۸۶ بهم فروخته بودند، ۸۵ رو دویست و پنجاه خریدند، ۸۶ رو حدود سیصد و پنجاه. جالبیش اینجاست که ۸۵ رو چند ماه قبلش چهارصد خریده بودم.
در واقع باید دنبال یک فروشنده معتبر بگردید ۸۵ رو به قیمت ۸۶ کسی بده واقعا نمیدونم چی بگم

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
در اصل نباید فرقی بینشون بود یا یه چیز اندک، ولی در واقعیت خیلی از هم فاصله گرفتند و رو قیمت خرید مغازه از شما واسه تاریخ پایین تر از ۸۶ صدها هزار تومن با اختلاف می خرند از شما یعنی ارزون می خرند، بطور کلی اصلاً روی تاریخ پایین فکر نکنید این میزان نوسان در گرونی ها بیشتر هم میشه بیشتر سوء استفاده به نظر میاد چون سکه های تاریخ های متفاوت دقیقاً اندازه هم طلا دارند باید به یه قیمت باشند ولی مخصوصاً وقتی می خوای بفروشی خیلی کمتر می خرند قاعده خاصی نداره بیشتر توافقی هست. موقع خرید خیلی باید دقت کرد اکثرا دیدم حتی مغازه دار به اشتباه تاریخ پایین رو داده بجای تاریخ جدید مشتری باید هواسش باشه چون حروفش ریز هست به دقت باید بررسی کرد چون اعتراض بعدی هم بجایی نمی رسه

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
ببخشید یک سوال
فرق بین سکه بهار آزادی و امام چیه که تفاوت قیمت دارن؟ خرید کدومشون بهتره؟

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
ببخشید یک سوال
فرق بین سکه بهار آزادی و امام چیه که تفاوت قیمت دارن؟ خرید کدومشون بهتره؟
بهار آزادی همون سکه طرح قدیمه زیر ۸۶ سکه امام بهتره چون در فروش زیاد متضرر نخواهید شد ولی کادو بدین به کسی (لطفا به من باشه:D) طرح قدیم و پارسیان بهتره

بالا