• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
میشه همینو که گفتم رو نقل قول کنی؟ :confused: من اشتباه میزنم؟!یادته سکه 5تومنی رو گفتم بخرید میرسه به 10؟من هنوز سکه های 5تومنیو دارم همچنین یوروی 20تومنی حالا کی اشتباه میزنه؟!
همه اینقدر صبور نیستن تو سقف بخرن تو کف دستشون نلرزه و تا سقف بعدی صبر کنن
سکه هایی که آقازاده ها 5.500 فروخته بودن تو 3.400 با تعداد بالاتر دوباره جمع کردن
گذشته از این ، نقطه خرید و زمان خرید مهمه . سکه 5500 الان دوبرابر شده سکه 3.400 بیش از سه برابر

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
همه اینقدر صبور نیستن تو سقف بخرن تو کف دستشون نلرزه و تا سقف بعدی صبر کنن
سکه هایی که آقازاده ها 5.500 فروخته بودن تو 3.400 با تعداد بالاتر دوباره جمع کردن
گذشته از این ، نقطه خرید و زمان خرید مهمه . سکه 5500 الان دوبرابر شده سکه 3.400 بیش از سه برابر
کی گفته توی سقف خرید کردم؟!فرصتی بود که نه کفی وجود داشت براش نه سقفی یه دوره طلایی مثل دلار الان هم کف سکه بالای 10 هست اگه الان بخوای نتیجه گیری کنی سکه زیر 10 نخواهد آمد به پایان سال هم نزدیک میشیم بیشتر هم خواهد شد من همیشه نقطه خرید رو زیر نظر دارم شما توی خوابم سکه زیر 10 تومن رو نخواهی دید چه برسه به 3تومن مگه اینکه اون بزرگوار از قبر پاشه :Dاگه صبور نیستی طرف این چیزا نیا پولتو بخوابون توی بانک هر ماه سودشو بگیر اما منفعتی که سکه به من داد 10سال دیگه هم سود بانکی نمیداد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یادبگیریم به اینو اون مزدور نگیم ...
هرکسی که بگه دلار بالا میره وطن فروش نیست :D
هرکسی که بگه دلار پایین میاد مزدور نیست:D
قضیه رو نباید جنایی کرد ، هممون تلاشمون رو میکنیم سرمایمون رو بیشتر بکنیم ، با برچسب زدن به هم دیگه از منطق و عقل فاصله نگیریم چون ته این رفتارای بچگانه هیچی نیست

من ( یا هر کاربری ) هر نظری هر وقت در مورد دلار یا بورس یا ملک توی پی تی دادم دنبال تایید گرفتن از هیچکسی نبودم و هرچیزی رو صلاح بدونم انجام میدم فقط اینجا نظرم رو به اشتراک گذاشتم ، که بقیه هم درجریان باشن شاید مفید باشه ولی همچنان نظر بقیه رو گوش میکنم اگه درست یا منطقی باشه خوب بررسی میکنم شاید نظرم عوض بشه
حالا این نظر من یا بقیه میتونه درست یا غلط باشه ...

یجوری از کلمه مزدور استفاده میشه ، آدم فکر میکنه کاربران پی تی صدها هزار سکه طلا و میلیون ها دلار دارن و آمادن که با حرف اینو اون گول بخورن و طلا یا دلارهاشون رو به بازار عرضه بکنن :rolleyes:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
3 چیز در بازار سرمایه بلای خانمان سوز هست:

1.تعصب
2.طمع
3.ترس

امیدوارم حتی اگر به قول دوستان پراید 20 میلیون و 40 میلیون هم نشد، اتفاقاتی برای این مردم بیفته که به راحتی بتونن حداقل های زندگیشون رو تامین کنن، کسی لنگ قرص و دارو و کیف . کفش واسه بچش نباشه. دنیا به ایرانی ها احترام بذاره تحریم های خارجی و خودتحریمی ها هم تمام بشه.

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
کی گفته توی سقف خرید کردم؟!فرصتی بود که نه کفی وجود داشت براش نه سقفی یه دوره طلایی مثل دلار الان هم کف سکه بالای 10 هست اگه الان بخوای نتیجه گیری کنی سکه زیر 10 نخواهد آمد به پایان سال هم نزدیک میشیم بیشتر هم خواهد شد من همیشه نقطه خرید رو زیر نظر دارم شما توی خوابم سکه زیر 10 تومن رو نخواهی دید چه برسه به 3تومن مگه اینکه اون بزرگوار از قبر پاشه :Dاگه صبور نیستی طرف این چیزا نیا پولتو بخوابون توی بانک هر ماه سودشو بگیر اما منفعتی که سکه به من داد 10سال دیگه هم سود بانکی نمیداد
با این شیبی که کاهش قیمت پیدا کرده بعید نیست بره زیر 10 و حتی همونجا تثبیت بشه

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
یادبگیریم به اینو اون مزدور نگیم ...
هرکسی که بگه دلار بالا میره وطن فروش نیست :D
هرکسی که بگه دلار پایین میاد مزدور نیست:D
قضیه رو نباید جنایی کرد ، هممون تلاشمون رو میکنیم سرمایمون رو بیشتر بکنیم ، با برچسب زدن به هم دیگه از منطق و عقل فاصله نگیریم چون ته این رفتارای بچگانه هیچی نیست

من ( یا هر کاربری ) هر نظری هر وقت در مورد دلار یا بورس یا ملک توی پی تی دادم دنبال تایید گرفتن از هیچکسی نبودم و هرچیزی رو صلاح بدونم انجام میدم فقط اینجا نظرم رو به اشتراک گذاشتم ، که بقیه هم درجریان باشن شاید مفید باشه ولی همچنان نظر بقیه رو گوش میکنم اگه درست یا منطقی باشه خوب بررسی میکنم شاید نظرم عوض بشه
حالا این نظر من یا بقیه میتونه درست یا غلط باشه ...

یجوری از کلمه مزدور استفاده میشه ، آدم فکر میکنه کاربران پی تی صدها هزار سکه طلا و میلیون ها دلار دارن و آمادن که با حرف اینو اون گول بخورن و طلا یا دلارهاشون رو به بازار عرضه بکنن :rolleyes:
امثال شما زیاد اینجا اومدن من اون موقع فقط نظارگر دعواهاشون میشدم در عوض یاد میگرفتم منو تو خدا نیستیم که بخوایم آیند رو بدونیم بازار اینجا احساسی بوده و هیچ ثباتی نداره شما میلیون نمودار و نقشه هم بیاری بگی اینطور میشه هیچ تحلیل درستی از بازار نمیتونی بدست بیاری فقط باید فرصت شناس بود با کشتی اینا روی موج حرکت کرد

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بد نیست در این بین نگاهی بندازیم به پست های تاریخی همین تاپیک و تاپیک ارز در دو مقطع زمانی :

1- پیروزی روحانی در انتخابات 92
2- پذیرش برجام : اکتبر 2015

خوندن انتظارات و پیش بینی های کاربران در این دو مقطع زمانی و وعده هایی که داده میشد و مقایسه اون با انتظارات و وعده هایی که الان با پیروزی بایدن به وجود اومده خالی از لطف نیست.
البته کاربران قدیمی انجمن قطعاً همه اونها رو به یاد دارن

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بد نیست در این بین نگاهی بندازیم به پست های تاریخی همین تاپیک و تاپیک ارز در دو مقطع زمانی :

1- پیروزی روحانی در انتخابات 92
2- پذیرش برجام : اکتبر 2015

خوندن انتظارات و پیش بینی های کاربران در این دو مقطع زمانی و مقایسه اون با انتظاراتی که الان با پیروزی بایدن به وجود اومده خالی از لطف نیست.
البته کاربران قدیمی انجمن قطعاً همه اونها رو به یاد دارن
من هیچ جایی نگفتم ، قیمت دلار اگه تا 23 الی 20 پایین بیاد ، تا چه مدتی همونجا میمونه ! دوری از یک اصلاح 35% ای واضح برای دلار برای کسب منفعت و خرید ارزونتر با تعداد بیشتر کفایت میکنه
هر انتظاری برای ارزونی عجیب غریب و موندن همیشگی روی این قیمت ها مردوده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من هیچ جایی نگفتم ، قیمت دلار اگه تا 23 الی 20 پایین بیاد ، تا چه مدتی همونجا میمونه ! دوری از یک اصلاح 35% ای واضح برای دلار برای کسب منفعت و خرید ارزونتر با تعداد بیشتر کفایت میکنه
هر انتظاری برای ارزونی عجیب غریب و موندن همیشگی روی این قیمت ها مردوده
منظورم به شخص خاصی نبود. به طور کلی محتوای پیامم این بود که مرور گذشته برای پیش بینی آینده میتونه کمک کننده باشه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان سایت طلا عصر روز تعطیلی جمعه قیمت ها رو با کاهش قابل توجهی آپدیت کرد همین الان قیمت ۱۸ عیار رو زده ۱۱۲۴۰۰۰ تومن و سکه امامی هم ۱۱۶۸۰۰۰۰ تومن زده ولی چند جای دیگه رو چک کردم قیمت دلار رو بروز نکرده بودند، این قیمت ها درسته؟ کاهشی شده؟ دلار الان چند شده؟؟ من امروز درگیر بودم تو جریان اخبار نیستم

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
دوستان سایت طلا عصر روز تعطیلی جمعه قیمت ها رو با کاهش قابل توجهی آپدیت کرد همین الان قیمت ۱۸ عیار رو زده ۱۱۲۴۰۰۰ تومن و سکه امامی هم ۱۱۶۸۰۰۰۰ تومن زده ولی چند جای دیگه رو چک کردم قیمت دلار رو بروز نکرده بودند، این قیمت ها درسته؟ کاهشی شده؟ دلار الان چند شده؟؟ من امروز درگیر بودم تو جریان اخبار نیستم
فعلا قیمت ها رو هواست!!فردا قیمت ها مشخص میشه

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
خوبین؟
ببخشید میشه راهنمایی کنید الان که قیمت ها نسبت به هفته های اخیر پایین اومده موجودی ریالیمونو سکه بخریم درسته؟
حدود 150 تومن ریالی هست که تقریبا 10 تا سکه میشه
به نظرتون قیمت ها بازم ریزش داره صبر کنم یا الان خرید کنم؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یه مشکلی هست که خیلی روی اعصابه
هیچ شفاف سازی وجود نداره
دیروز قیمت مثقال برای ربع سکه 4.5 بود ولی نرخ سایت های درج قیمت 4.8 بود
امروز رفتم در طلا فروشی دو تا مغازه هر دو تا کنار هم مغازه اولی نرخ گذاشته 4،750،000 و مغازه دومی تابلوی قیمتش هست 4،640،000
همزمان دو تا مغازه کنار هم ولی دو تا قیمت متفاوت!! حالا دیگه نرخ کانال و سایت ها بماند :mad::mad:
از طلافروش هم بپرسی نرخ از کجا میاد میگه اتحادیه اعلام میکنه
پس چرا قیمت ها متفاوته؟! انگار که شفاف سازی معنی نداره اینم مثل خودرو و مسکن و... توافقی و هر چی که دلشون خواست قیمت میدن:mad:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یه مشکل خیلی روی اعصابه
هیچ شفاف سازی وجود نداره
دیروز قیمت مثقال برای ربع سکه 4.5 بود ولی نرخ سایت های درج قیمت 4.8 بود
امروز رفتم در طلا فروشی دو تا مغازه هر دو تا کنار هم مغازه اولی نرخ گذاشته 4،750،000 و مغازه دومی تابلوی قیمتش هست 4،640،000
همزمان دو تا مغازه کنار هم ولی دو تا قیمت متفاوت!! حالا دیگه نرخ کانال و سایت ها بماند :mad::mad:
از طلافروش هم بپرسی نرخ از کجا میاد میگه اتحادیه اعلام میکنه
پس چرا قیمت ها متفاوته؟! انگار که شفاف یازی معنی نداره اینم مثل خودرو و مسکن و... تفاوقی و هر چی که دلشون خواست قیمت میدن:mad:

بنظرم وقتی هیجان حاکمه و مقداری ریزشی میشه قیمتاشون بهم میخوره و سعی میکنن یجوری خرید و فروش کنن که کمترین ضرر رو داشته باشن

بالا