حالا جدای از شوخی برخی بحث ها رو به سمتی میبرن که خیلی از کاربران صاحب نظر تمایل نکنن مشارکت کنن
هرکی نظری میده قرار نیست همون اتفاق بیوفته, نظر هرکس هم قابل احترام هست و هدف انجمن هم همین هست که نظرات مختلف مطرح بشه راجع بهشون بحث بشه ولی متاسفانه اینجا به جای بحث دعوا و توهین میشه
امیدوارم به این سطح برسیم که دنبال آتو گرفتن و تخریب هم دیگه نباشیم و به پیشرفت و افزایش اطلاعات همدیگه کمک کنیم
بخدا منم آخر همه پستام میگم نظر شخصیمه
اصلا اگه قطعیتی توی کار بود که من کل زندگیم رو روی دلار 33 میفروختم صبر میکردم 20 بشه دوباره بخرم
ولی باز یجوری بعضیا نقل قول میکنن انگار قیمت دلار دسته منه یا من پیش گو ام یا صد در صد غلط میگم
منم فقط نظرم رو میدم دلیلی نداره درست از آب دربیاد ، بخدا آدم میترسه حرفی بزنه
من خودم مستقیما تخصصی روی دلار ندارم ولی در هرصورت هم سهام هم ملک به دلار بستگی داره و دست پا شکسته ، یه نظراتی میدم که اونور بتونم تصمیم بهتری بگیرم
طلا رو واقعا نمیدونم و همیشه هم گفتم نظری ندارم ، اونی در مورد طلا باید نظر بده که کننده کاره
بعد اگه یه زمانی قیمت ریزش بکنه میگن چرا نگفتین
جناب حسینی چند باری راهنمایی هایی توی تاپیک بورس میکردن ولی متاسفانه انگار نه انگار ... نه به هشدار ها توجهی میشد و نه به نا امیدی الان و نه به توصیه های ایشون در رابطه با بحث آموزش !
از اون طرف هم سازمان عمدا یا سهوا (!) همه سایت های صاحب نظر رو دونه دونه تعطیل کرد ! بحث بسته شدن کد ها و ...
به جای اینکه فضای مجازی آزاد باشه و اون فرهنگ سازی شده باشه که هرکسی بیاد نظراتش رو با دلیل بگه ، تبدیل به محل تبلیغات بورس و یه سری سهم های زیان ده و بیخود شده بود
نصف آگهی های دیوار سبد گردانی و آموزش بورس بود !
فضای مجازی هم هرکسی چیزی میگفت جوابش این بود که نه بالا میره و شما سم پاشی !
کسی هم میگفت برید آموزشش ببینید ، میگفتن فلانی باقالی فروشه 500% سود کرده ! خداییش سود اونایی که بدون آموزش وارد شده بودن از اونایی که آموزش ندیده بودن بیشتر بود چون اونی که آموزش دیده نمودار رو میدید میترسید
من نمیدونم کار شما چیه ولی قطعا شما از اون سود میکنی که ادامه میدی
اگه کسی بگه آره فلان کار آسونه و پول پارو میکنی ، شما ناراحت میشی و میگی نه این خبرا نیست کلی دردسر و اعصاب خوردی و ریسک داره
اگه از اون طرف هم کسی بگه این کار به درد نمیخوره و همش ضرره ، شما ناراحت میشی
علت ناراحتی هم سود یا ضرر شما نیست و فقط اینه حقایق مشخص بشه ، شاید یکی خواست شروع بکنه و واقعا نیاز داشته باشه از واقعیت ماجرا با خبر بشه
شما میای سختی ها و حقایق و پیش نیازها رو بیان میکنی ، کمکیه که از دستت برمیاد که کسی نه رویایی فکر بکنه نه بدبینانه . تازه تضمینی هم نیست که کسی صد در صد کاری رو که شما توش موفق شدی انجام بده و موفق بشه !
از هر دو طرف زیاده روی بده . همیشه باید نظرات مختلف رو شنید و منطقی بررسی کرد که خدای نکرده الکی الکی کسی متضرر نشه
بعد یسریا همچنان میگن تبلیغ بورس رو میکنی ...
من همیشه گفتم بورس یه فرصته مثل بقیه فرصت ها ، اگه کسی فلان پیش نیاز ها رو داره و میتونه با آموزش وارد بشه ، خوبه در غیر اینصورت ضرر میکنه . واقعا شوخی نداره میتونه کل زندگی و سرمایه و اعصاب و روان رو بگیره !
قبلا بورس هم صعودی بود میترسیدم چیزی بگم . چند بار میگفتم ، متاسفانه بعضیا یه جوری احساساتی عمل میکردن که من ناراحت میشم ، چرا باید اینقدر نسبت به بازدهی بورس رویایی فکر بکنن ! اگه بورس اینقدر سود آور بود که دیگه هیچکی کار نمیکرد همه سهام میخریدن و روی 5% مثبت سود میکردن
نتیجه این شد که الان اونایی که تو بورس بودن ناراحتن و از الفاظ کلاهبرداری و دستوری بودن بازار استفاده میکنن و اونایی هم که تا حالا 1 برگ سهم نخریدن یجوری بورس رو میکوبن که آدم فکر میکنه میلیارد ها از دست دادن !
این مدلی واقعا کسی بخواد وارد بشه ، میترسه و زمانی هم که باید بترسه نمیترسه