بستگی به وضعیت بازار و انتظارات بازار داره.یه موقع که بازار ارام باشه و روال عادی باشه معمولا 150 تومن....ولی اگر مثلا بازار بلاتکلیفه و طلا فروشه فکر میکنه که ممکنه ارزونتر هم بشه ممکنه تا 300 تومن حتی 400 تومن کمتر هم بخرن...اعتراض هم بکنید یا میگن اصلا لازم نداریم و نمیخریم یا میگن همینه که هست./موقع فروش سکه،قیمت فروش سکه چقدر کمتر از قیمت سکه در اون تاریخه؟
در مورد آب شده چطوریه ؟بستگی به وضعیت بازار و انتظارات بازار داره.یه موقع که بازار ارام باشه و روال عادی باشه معمولا 150 تومن....ولی اگر مثلا بازار بلاتکلیفه و طلا فروشه فکر میکنه که ممکنه ارزونتر هم بشه ممکنه تا 300 تومن حتی 400 تومن کمتر هم بخرن...اعتراض هم بکنید یا میگن اصلا لازم نداریم و نمیخریم یا میگن همینه که هست./
اب شده وضعیتش فرق داره....اب شده رو اولا هر طلا فروشی نمیخره.دوما اب شده باید انگ داشته باشه....تاریخ اعتبار انگ ها معمولا 1 سال هست.بعد از اون باید بدید براتون عیار سنجی کنن معمولا تا بتونید بفروشید. سوما اینکه قیمت اب شده قیمت طلای روز هست بسته به عیارش مثلا چقدر باشه....باید حساب کنید...ممکنه یه اب شده مثلا 25 گرم باشه ولی عیارش 745 باشه این باید تبدیل بشه به عیار 750 و در تبدیل میشه حدودا 24.5 گرم( اینا رو دارم حدودی میگما دقیق حساب نکردم) و براساس اون ازتون میخرن....در کل خرید فروش اب شده برای ادم های عادی کار راحتی نیست مگر اینکه یه اشنایی داشته باشید.در مورد آب شده چطوریه ؟
اب شده وضعیتش فرق داره....اب شده رو اولا هر طلا فروشی نمیخره.دوما اب شده باید انگ داشته باشه....تاریخ اعتبار انگ ها معمولا 1 سال هست.بعد از اون باید بدید براتون عیار سنجی کنن معمولا تا بتونید بفروشید. سوما اینکه قیمت اب شده قیمت طلای روز هست بسته به عیارش مثلا چقدر باشه....باید حساب کنید...ممکنه یه اب شده مثلا 25 گرم باشه ولی عیارش 745 باشه این باید تبدیل بشه به عیار 750 و در تبدیل میشه حدودا 24.5 گرم( اینا رو دارم حدودی میگما دقیق حساب نکردم) و براساس اون ازتون میخرن....در کل خرید فروش اب شده برای ادم های عادی کار راحتی نیست مگر اینکه یه اشنایی داشته باشید.
ولی خودشون (یعنی طلافروشا) کار و زندگی شون همین اب شده اس یعنی با همون با هم معامله میکنن میخرن میفروشن و دارن کار میکنن/
بله مخصوصا که اب شده زیر 30-40 گرم که اصلا نمیدن به ادم معمولا....2 گرم اب شده که نداریم که بگیم مبلغ میشه مثلا 2 تومن حالا عددی نیست .....شما حداقل دارید 30-40 میلیون به بالا معامله میکنید حتما فاکتور میخواد/ممنون
برای فروش آب شده حتما باید فاکتور داشته باشیم یا همون انگ کافیه؟
بله مخصوصا که اب شده زیر 30-40 گرم که اصلا نمیدن به ادم معمولا....2 گرم اب شده که نداریم که بگیم مبلغ میشه مثلا 2 تومن حالا عددی نیست .....شما حداقل دارید 30-40 میلیون به بالا معامله میکنید حتما فاکتور میخواد/
شما ببر بازار تهران بدون آب خوردن بفروش نتونستی آدرس میدم برو اونجا بفروشفاکتور را دارم ولی مهر شده نیست
شماره تلفن اون طلافروشی بالای فاکتور هست و مقدار وزنی و عیار و همه چیز نوشته شده ولی مهر نداره ، اون موقع که می خواستم بخرم طلافروش ها می گفتن مهر نمی کنیم به خاطر مالیات ولی همون موقع که خریدم با شماره گویای اتحادیه طلا و جواهر که تماس گرفتم و اون شماره انگ روی آب شده را وارد کردم عیار دقیق آب شده من و اون محلی که عیار سنجی شده بود را بهم گفتن که منطبق با فاکتور بود
با این شرایط فاکتور بدون مهر را قبول می کنن؟
شما ببر بازار تهران بدون آب خوردن بفروش نتونستی آدرس میدم برو اونجا بفروش
این چیزی هم که طرف گفته اعتبار عیار سنجی یک سال هست مزخرفی بیش نیست و تا آخرش اعتبار داره
از جای مطمئن بخر از جاهایی که مورد تایید صنف طلا و جواهر هستن تو سایت tjgu لیست شون هستموقع خرید سکه چطور بفهمیم که تقلبی نیست؟
امامی هستن ۸۶سلام،
سکه توی بورس، از نوع طرح جدید (امامی) هستش یا طرح قدیم (بهار آزادی)؟