• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
تمام صندوق ها مقدار قابل توجهی بالای nav هستند.
چرا میخرنشون؟
خوب از بیرون آب شده بخر.
خب مگه حالا این چشه که بری از بیرون آب شده بخری؟!! :D
هر زمان هر مقدار میخوای میخری هر زمان میخوای می فروشی دیگه!
بدون دردسر!

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
این ربع سکه ها که از طریق بورس میفروشن چقدر اختلاف قیمت داره با بازار ؟ ارزش داره ۵ عدد بخریم برای حفظ ارزش پول ؟ و ربع سکه هایی که تحویل میدن وکیوم نداره از این‌نظر مشکل نداره موقع فروش ؟

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
نخیرم. سود کردم:p من زیر قیمت میانگین سال خریدم. کسی که روی 16 خریده، ارزش پولش حفظ شده
ولی سقفو با خطای زیادی پیش بینی کردی 😛
و هنوزم 2 ماه دیگه ام تا آخر امسال مونده و چشم انداز بلند مدتیه اُنس همچنان صعودیه

1212.JPG

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ولی سقفو با خطای زیادی پیش بینی کردی 😛
و هنوزم 2 ماه دیگه ام تا آخر امسال مونده و چشم انداز بلند مدتیه اُنس همچنان صعودیه

مشاهده پیوست 1317323

محاسبات من بر مبنای این بود که یک آدمیزاد عقب افتاده اون بالا نشسته. ظاهرا باید مبنا رو بر شتر می گذاشتم:ROFLMAO:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
این ربع سکه ها که از طریق بورس میفروشن چقدر اختلاف قیمت داره با بازار ؟ ارزش داره ۵ عدد بخریم برای حفظ ارزش پول ؟ و ربع سکه هایی که تحویل میدن وکیوم نداره از این‌نظر مشکل نداره موقع فروش ؟
به نظر من خرید ربع سکه 86 برای حفظ ارزش پول مناسب نیست چون حبابش خیلی زیاده !
نه مشکلی برای فروش نداره سکه بدون وکیوم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اونهایی سود کردن که نوسان گیری کردن
میخوای منو گیر دارایی و پلیس امنیت اقتصادی بندازی یا یارانه ام رو قطع کنن ؟bav3_154fs759111.gif

به دریا در منافع بیشمار است .... وگر خواهی سلامت، بر کنار است

اصولا وقتی با مصطفی طرفی، نباید شورشو در بیاری و تا ته دیگ غذا رو بخوری. سهم خودت رو بخور برو کنار، بذار دردسرهای آخر شام و جمع کردن سفره برای بقیه باشه:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ی پیش بینی برای 6 ماه بعدم بزار
بازار قابل پیش بینی نیست. مخصوصا در بلند مدت ... چیزی که ما میتونیم متوجه بشیم و ازش سود ببریم، دقیقا برعکس پیش بینیه. یعنی شما بجای اینکه پیش بینی کنی که در 6 ماه آینده دلار و سکه چه قیمتی خواهد بود، محاسبه کن که از چه قیمتی پایینتر، غیر محتمل یا غیر منطقیه. بعد بشین نگاه کن، اگر وارد محدوده قیمت های غیر منطقی شد، بخر. سعی هم نکن که در کف قیمت بخری. هر خریدی در محدوده غیر منطقی خوبه، یه ذره بالا و پایینش در بلند مدت تاثیری نداره.

الان به نظر من قیمت زیر 20 برای سکه، غیر محتمله. اگر در چند ماه آینده خبرهای مثبت از مذاکرات شد و سکه به زیر 20 رسید، به نظرم خریدش خوبه .. این رو هم در نظر بگیرید که روی محاسباتتون نباید تعصب داشته باشید، اگر شرایط بازار به کلی تغییر کرد، باید برآوردهاتون رو اصلاح کنید

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
این ربع سکه هایی که توی بورس کالا میفروشند، فقط تهران میشه تحویل گرفت؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
یک لیست منتشر شده از سفارش های خرید ربع سکه در بورس، چیزی که عجیبه قیمت های بالای سفارش هست، از 9 تومن تا 14 تومن.
بعید میدونم کسی به بازار اشراف داشته باشه و بیاد قیمت 14 تومن خرید بزنه، 8 تومن هم زیاده چه برسه به 14.
به فرض در عمل هم دست مشتری به این ربع ها برسه، طلا فروش ازش میخره 7 تومن.
شاید هم قیمت های بالای 8 تومن ساختگی باشه برای گرفتن پول مردم از طریق طلا در بورس و پایین آوردن قیمت در بازار واقعی. طبق معمول بورس، بازار طلا و ارز راه هایی هست که دولت برای تأمین حقوق و عیدی، از یک جیب میزاره جیب دیگه مردم.

بالا