سود نکردی ! فقط ارزش پولت حفظ شده
خب مگه حالا این چشه که بری از بیرون آب شده بخری؟!!تمام صندوق ها مقدار قابل توجهی بالای nav هستند.
چرا میخرنشون؟
خوب از بیرون آب شده بخر.
این سیگنال رو غنیمت بدونین !
-------------------------------------------
ولی سقفو با خطای زیادی پیش بینی کردی
و هنوزم 2 ماه دیگه ام تا آخر امسال مونده و چشم انداز بلند مدتیه اُنس همچنان صعودیه
مشاهده پیوست 1317323
به نظر من خرید ربع سکه 86 برای حفظ ارزش پول مناسب نیست چون حبابش خیلی زیاده !این ربع سکه ها که از طریق بورس میفروشن چقدر اختلاف قیمت داره با بازار ؟ ارزش داره ۵ عدد بخریم برای حفظ ارزش پول ؟ و ربع سکه هایی که تحویل میدن وکیوم نداره از ایننظر مشکل نداره موقع فروش ؟
اونهایی سود کردن که نوسان گیری کردننخیرم. سود کردم من زیر قیمت میانگین سال خریدم. کسی که روی 16 خریده، ارزش پولش حفظ شده
ی پیش بینی برای 6 ماه بعدم بزار
میخوای منو گیر دارایی و پلیس امنیت اقتصادی بندازی یا یارانه ام رو قطع کنن ؟اونهایی سود کردن که نوسان گیری کردن
بازار قابل پیش بینی نیست. مخصوصا در بلند مدت ... چیزی که ما میتونیم متوجه بشیم و ازش سود ببریم، دقیقا برعکس پیش بینیه. یعنی شما بجای اینکه پیش بینی کنی که در 6 ماه آینده دلار و سکه چه قیمتی خواهد بود، محاسبه کن که از چه قیمتی پایینتر، غیر محتمل یا غیر منطقیه. بعد بشین نگاه کن، اگر وارد محدوده قیمت های غیر منطقی شد، بخر. سعی هم نکن که در کف قیمت بخری. هر خریدی در محدوده غیر منطقی خوبه، یه ذره بالا و پایینش در بلند مدت تاثیری نداره.ی پیش بینی برای 6 ماه بعدم بزار
این ربع سکه هایی که توی بورس کالا میفروشند، فقط تهران میشه تحویل گرفت؟
مگه دوباره مذاکرات به جریان افتاده؟اگر در چند ماه آینده خبرهای مثبت از مذاکرات شد
مذاکرات همیشه در جریان بوده !مگه دوباره مذاکرات به جریان افتاده؟
ربع سکه ضزب سال 86!! خیلی حباب داره نخرین بابااین ربع سکه هایی که توی بورس کالا میفروشند، فقط تهران میشه تحویل گرفت؟
مگه دوباره مذاکرات به جریان افتاده؟
نظرتون در مورد خرید سکه از طریق بورس کالا چیه؟به قول لئو، مذاکرات همیشه در جریانه. خودش هم نباشه خبرش هست