• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اقای annoy این 115 رو شما از منبع موثق بدست اوردین ؟میشه بیشتر توضیح بدین؟ممنون

تعهدات بانکها در دنیا معمولا بیش از 1000% موجودیشون هست

کنوانسیون های بازل 1 و 2 و آخرینش 3 که ایران هنوز عضو نشده، سقف توان وام دادن بانک رو بشدت محدود می کنند. بانکهای ایران با حساب سازی، بازل 2 که عضو هستیم رو هم بصورت ساختگی شبیه سازی میکنند که موجودی دارند، در حالیکه اگر بدهی های معوق بانکها به بانک مرکزی(که حساب نمیکنند!) را لحاظ کنند، بانکها بشدت ورشکسته هستند.

عدد 113% مستند هست و در مقاله روزنامه شرق که در همین هفته در این تاپیک گذاشتم هست. 113% متوسط هست و برخی بانکها تا 120% سپرده ها وام دادن. با روند خروج پولها از بانکها و ورود به بازارهای پربازده تر، این عدد بالاتر هم میره و شرایط بانکها ریسکی تر میشه.

بگذارید خیالتون رو راحت کنم: عمود سیستم بانکی ایران بانک مرکزی هست که فرض گرفته اند که هیچوقت سقوط نمی کنه یا شده با پلیسی کردن فضا و ... نمی گذارند سقوط کند. در حالیکه بدهی بانکها(مخصوصا بانکهای دولتی) به بانک مرکزی بسیار بالاست و معوقات سنگین بالای 1 سال دارند، در حالیکه در تمام دنیا بانکها از بانک مرکزی در حد 2-3 روز قرض می گیرند. همین بانک صادرات مثلا...

البته از این بابت بانک های خصوصی امن ترند چون بدهیشون به بانک مرکزی محدودتر و حساب شده تره. ولی بانکهای دولتی چون تفکر از این جیب به اون جیب هست، بعضا بانک مرکزی حتی بدون سود اصل مبلغ را از بانک مربوطه پس می گیرد.

بانک مرکزی اخیرا شروع کرده به پس گرفتن این مبالغ که نمونه اش 2 میلیون دلاری بود که از چند بانک گرفتند و بصورت تزریق کردند.

تو خود حدیث مفصل بخوان ..

(ضمنا تا جایی که میدونم عدد 1000% که گفتید اشتباهه)

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
میخاستم بدونم نظرتون در مورد خرید سکه زیر 86 چیه؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
پوشاک تولید داخل داریم؟ کامپیوتر و لپتاپ چی؟ موبایل چی؟ مابقی وسایل الکترونیکی؟ فکر کن میخوای خواهرتو عروس کنی، جهیزیه براش چی میگیری؟ لباسشویی، یخچال، تلویزیون، زبونم لال ماهواره. فرش، اجاق گاز، مبل.

شما از بازرگانی این مملکت بی خبری ! ما از پرتقال گرفته تا مرغ و حتی تخم مرغی(!) که می خرید انواع چینیش در بازار هست و دولت از طریق واردات اینهاست که تونسته قیمت رو در همین حد نگه داره !

شما میوه فروشی تشریف ببرید، پیگیری کنید که هر میوه از کجا آمده. تولید داخلی میوه، پوشاک، همه وارداتی هستند ! تشریف ببرید بازار مبل تا بیش از 50% مغازه ها که با افتخار می گویند جنسشان خارجی و وارداتی است را ببینید.

دستمال کاغذی تابحال خریدی؟ دیدی بعنوان تبلیغ روش می نویسند "تهیه شده از بهترین الیاف وارداتی" ؟ شهر صنعتی قزوین تشریف برده اید؟ توصیه میکنم حتما بری و ببینی که مگس پرانی چه حالی دارد !

اقتصاد ایران وابسته به واردات بود و الان تقریبا بجز واردات، چیز دیگری وجود نداره. یعنی مستقیم درصد به درصد قیمت دلار روی قیمت جنسی که میخرید می آید. دلیل حساسیت بازارها به قیمت دلار هم همین موضوعه، اگر تاثیر نداشت ملت زندگیشونو می کردن و می گفتن گور پدرش بالا میره بره، پایینم میاد بیاد. به حال ما که تاثیر نداره !

اگر می بینی همه از پیر و جوون متقاضی دلار شدند دلیلش اینه که تحت تاثیر عملکرد و گل کاری های جناب منتخب 63% ای، کارهای تولیدی ورشکسته و نیمه تعطیل شده اند.

کشوری که می بینی نرخ ارزش را پایین نگه می دارد، دلیلش اینه که زیرساختهای تولیدی در حد جهانی داره و از این طریق برای اونها فرصت ایجاد میکنه که بازارهای صادراتی رو درو کنند(چین). ایران ریالش رو ارزون کنه، فقط به ضرر مردمه. چون تولید که 20% تقاضا هم نیست، پس 80% واردات رو باید با نرخ بالاتری بخرند.

شما لطفا در مورد صنایعی که گفتی مواد اولیه اش از خود ماست توضیح بده و مثال بزن. ملی ترین صنعت ما که فرش باشه، دستباف که از بین رفته و ماشینی ها هم همه خط تولید هاش وارداتیه. کاشی و موزاییک به همچنین. دارو که 90% مواد اولیه اش وارداتیه. کدوم صنعته(بجز ساخت ماهواره های یکه توی هوا منفجر می شوند) که ما درش خودکفا شدیم؟ مثال لطفا.

دوستان میشه یکی دقیقا توضیح بده گرون شدن دلار چه ضرری داره؟
خیلی وقتا میشنویم که بعضی از دولتها تلاش می کنند برای پایین نگه داشتن ارزش پولشون ولی ما برعکسیم.چرا؟
لطفا صرفا نگید فاجعس توضیح بدید دقیقا چق اتفاقی میوفته؟
اجناس وارداتی گرون میشه؟ خب قبول.ولی ما خیلی چیزارو دارم در داخل تولید می کنیم.یا حداقل مواد اولیش از خود ماست.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دوستان میشه یکی دقیقا توضیح بده گرون شدن دلار چه ضرری داره؟
خیلی وقتا میشنویم که بعضی از دولتها تلاش می کنند برای پایین نگه داشتن ارزش پولشون ولی ما برعکسیم.چرا؟
لطفا صرفا نگید فاجعس توضیح بدید دقیقا چق اتفاقی میوفته؟
اجناس وارداتی گرون میشه؟ خب قبول.ولی ما خیلی چیزارو دارم در داخل تولید می کنیم.یا حداقل مواد اولیش از خود ماست.
شكي نيست كه نرخ منطقي ارز تاثير بسياري بر رشد توليد داخلي و كنترل واردات داره اما در صورتي كه اين افزايش با شيب متعادل و منطقي باشه
براي مثال 7 سال قبل قيمت دلار در حدود 850 تومان بوده كه اگه سالانه 10 درصد (تفاوت نرخ تورم ايران 14 درصد و دلار 3.5 درصد) به قيمت دلار اضافه ميشد الان قيمت دلار در حدود 1700 تومن بود يعني نرخ كنوني دلار به هيچ عنوان غير منطقي نيست بلكه كمتر از مقدار واقعي هم هست
اما وقتي قيمت ارز ناگهاني افزايش پيدا ميكند با توجه به مشكل طرف عرضه داخلي در تامين مايحتاج مردم- تورم سنگيني در جامعه به وجود مياد كه در اكثر مواقع اين تورم به سالهاي بعد هم انتقال ميابد هر چند برخي اقتصاد دانان نئو كلاسيك و خصوصا پولگرايان اعتقاد دارند كه شاخصهاي اقتصادي در بلند مدت به روند طبيعي خود بازميگردند اما با توجه به شرايط كنوني اقتصاد كشور فرض كنيد
دولت تصميم دارد براي جلوگيري از قاچاق سوخت و كاهش مصرف قيمت بنزين را به 80 درصد فوب خليج فارس يعني حدود 65 سنت برسونه در حالي كه 65 سنت در سال گذشته حدود 700 تومان ارزش داشته اين كار تا حدي انجام شده اما با كاهش ناگهاني ارزش ريال طي سال الان 80 درصد قيمت خليج فارس در حدود 1000 تومان ميشه بنابراين در صورت كاهش مداوم ارزش ريال هر سال بايد قيمت بنزين در كشور افزايش قابل توجهي داشته باشه و تورم مداومي را بايد شاهد باشيم
بنابراين مشاهده ميكنيم كه قيمت ارز بايد قبل از اين تصميم واقعي ميشد و در حال حاضر افزايش قيمت ارز فشار مضاعفي رو بر اقتصاد ايران وارد ميكنه
از طرفي توجه كنيد كه بخشي اصلي صنايع ايران صنايع تبديلي هستند و نه صنايع مولد و بسياري از كالاها مشابه داخلي ندارند بنابراين بايد واقعي كردن قيمت ارز به تدريج انجام بشه تا زيرساخت هاي توليد هم هموار شود وگرنه افزايش قيمت ارز نتيجه اي جز تورم نخواهد داشت

Last edited:

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
میخاستم بدونم نظرتون در مورد خرید سکه زیر 86 چیه؟

خصوصا الان كه حباب سكه كم شده اصلا توصيه نميشود
86 بخريد چون سكه زير 86 زياد تو بورس نيست و تفاوت قيمت خريد و فروشش هم بيشتره
نيم زير 86 هم كه 5-6 تومن بيشتر تفاوت نداره با نيم 86

mina_68

Registered User
لایک‌ها
0
خسته نباشین دوستان
با توجه به اینکه الان اقتصاد امریکا اوضاع خوبی نداره خواستم بدونم اگه دلار ارزش خودشو تو دنیا پیدا کنه چه تاثیری روی قیمت جهانی طلا خواهد داشت؟
به نظر من طلا ارزان میشه
نظر شما چیه؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
در دنیا ارزون میشه اگه دلار قوت بگیره ولی ایران از دنیا تبعیت نمیکنه

خسته نباشین دوستان
با توجه به اینکه الان اقتصاد امریکا اوضاع خوبی نداره خواستم بدونم اگه دلار ارزش خودشو تو دنیا پیدا کنه چه تاثیری روی قیمت جهانی طلا خواهد داشت؟
به نظر من طلا ارزان میشه
نظر شما چیه؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من امروز رفتم فردوسی. دم در صرافیها شلوغ بود. همه زده بودند دلار 1400 فروش 1390 خرید. اما صحبت که میکردی باهاشون میگفتن نداریم یا 1600 فروش داشتن.

من یه دونه نیم خریدم 300 (قیمت از 300 تا 302 بود).
ربع هم 156 قیمت بود.

ولی بلبشویی بود اونجا مخصوصا جای صرافی ملی (حاشیه میدون فردوسی) ملت جمع شده بودن.
یکی از صرافا هم دم در مغازه بود داشت به یه مشتری توضیح میداد میگفت من که دلار رو خریدم 1600 الان نمیتونم 1400 با 200 تومن ضرر بفروشم (با خودم گفتم اون موقع که دلار به دفعه دو روزه 200 تومن گرون شد هم عکس همین حرف رو میزدی؟ بگذریم)

خلاصه مثل اینکه شنبه میخوان جلسه بذارن ببینن چکار میتونن بکنن برای دلار.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
امروز من 10 هزارتا به قیمت 1615 گرفتم ، البته کرمانشاه هستم .
40 تا هم نیم سکه ، به قیمت 300 تومن ، واسه ی شنبه پرداخت ، قطعی کردم .
احساس می کنم گرون گرفتم ، البته صبح گرفتم که فکر کنم انس روی 1620 بود .
نظرتون چیه؟

پ.ن : مثقال کماکان فیلتره .

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام به دوستان عزيز
كسي در مورد سرمايه گذاري در سايتهاي سرمايه گذاري مالي اطلاعاتي داره؟ بنظرتون وارد اين معاملات بشيم؟ منتظر نظر شما هستم.
لطفا اگر كسي عضو هست به من اطلاع بده تا بتونم راهنمايي بگيرم.
مرسي

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
بهمنی تهدید به استعفا کرد

رئیس کل بانک مرکزی تلویحا تهدید به استعفا کرد. او البته شرط ادامه فعالیت در بانک مرکزی را منوط به آزادی عمل در تعیین سیاستهای پولی دانست.
محمود بهمنی مدیریت بازار ارز، طلا و شبکه بانکی کشور را به برخورداری از آزادی عمل در اتخاذ سیاست‌های کارشناسی شده و همکاری دستگاهها و نهادهای مرتبط با بانک مرکزی دانسته و تأکید کرده است در صورت اصرار برخی دستگاهها بر ادامه سیاست‌های فعلی ادامه همکاری به عنوان رئیس کل بانک مرکزی بسیار مشکل می‌باشد.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام
با سلام به دوستان عزيز
كسي در مورد سرمايه گذاري در سايتهاي سرمايه گذاري مالي اطلاعاتي داره؟ بنظرتون وارد اين معاملات بشيم؟ منتظر نظر شما هستم.
لطفا اگر كسي عضو هست به من اطلاع بده تا بتونم راهنمايي بگيرم.
مرسي

بهمنی تهدید به استعفا کرد

رئیس کل بانک مرکزی تلویحا تهدید به استعفا کرد. او البته شرط ادامه فعالیت در بانک مرکزی را منوط به آزادی عمل در تعیین سیاستهای پولی دانست.
محمود بهمنی مدیریت بازار ارز، طلا و شبکه بانکی کشور را به برخورداری از آزادی عمل در اتخاذ سیاست‌های کارشناسی شده و همکاری دستگاهها و نهادهای مرتبط با بانک مرکزی دانسته و تأکید کرده است در صورت اصرار برخی دستگاهها بر ادامه سیاست‌های فعلی ادامه همکاری به عنوان رئیس کل بانک مرکزی بسیار مشکل می‌باشد.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به نظرم برای افراد عادی همون سکه گزینه بسیار مناسبی هست
کار ارز برای کسی خوبه که دائم خرید و فروش داشته باشه
کار تخصصی هست و کار هر کسی نیست

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هیچ بازاری به مردم عادی سود نمیده ,مردم عادی کسایین که دیر میخرن و دیر میفروشن , حرفه ایا کسایین که با سرمایه زیادشون باعث حرکت یه بازار میشن یا کسایی که سرمایه کم دارن و به موقع با حرکت بازار همسو میشن و به موقع هم میفروشن.
از طرفی این بازارا باید ضرر کننده داشته باشه تا طرف دیگه سود ببره , وقتی همه مردم ایران حمله بردن به خرید سکه , و از طرفی سکه سود زیادی داد , این با ماهیت بازار جور در نمیاد , چه از لحاظ سود ندادن بازار به آدمای عادی چه طرف ضرر کننده , چون وقتی همه سکه دارن کی این وسط قراره متضرر باشه ! خب توی این شرایط بازار میاد قفل میشه تا سودی که به آدمای عادی داده رو پس بگیره , این میشه که سه چهار ماه با افزایش و کاهش طلا و دلار و اینجور مسائل میاد قیمت ثابت میمونه و بالای 620 نمیره , و در حقیقت کسایی که توی قیمت بالا سکه رو خریدن الان دارن ضرر میکنن و اون هم ارزش پولشونه , در حالی دلار و همه اجناس داره میره بالا , سکه ای که باید حافظ ارزش پول باشه همونی که بوده مونده , اگه اتفاق غیر منتظره ای نیفته که روی نیفتادنشم نمیشه حساب کرد با اینهمه شوکی که به اقتصاد وارد میشه , این قفل شدن بازار سکه اینقدر ادامه پیدا میکنه که تا اون حجم عظیمی که خریدارا سود کردن از دستشون در بیاد چه به صورت کاهش ارزش پولشون , به این صورت که توان سرمایه گذاری توی بازار دیگه ای که سود داره رو ندارن و از یک طرف این سود رو از دست میدن , از طرف دیگه هم که سرمایه گذاریشون توی سکه الان سودی براشون نداره , یعنی ضرر هم از دست دادن سود از بازاری که الان سودده هست , هم کاهش ارزش پولشون . در کل میشه دوسر ضرر . باز از یه نظر دیگه بخوایم به جریان نگاه کنیم , در حقیقت همین بازار سوددهی که الان هست باعث قفل شدن بازار سکه الان شده پس سودی که توی اون بازار برده میشه بخش زیادیش از ضرریه که الان بازار سکه داره میده بخاطر ثابت بودنش , چون سرمایه که توی مملکت ما تولید نمیشه , فقط جابجا میشه و هرکی بتونه بیشتر از میتونه ببره , و کسی که بیشتر میبره در حقیقت داره یکی دیگه رو متضرر میکنه.
در کل عدم سود خودش ضرره.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان در مورد انس و سكه نظر بديد لطفا .
من هر ماه دارم دوتا سكه كامل ميگيرم ميذارم صندوق امانات بانك .
پيشبيني كوتاه مدت زير 6 ماه و بلند مدت بالاي 1 سالتون چيه ؟
ممنون ميشم نظراتتون رو بديد

زیر 6 ماه فکر کنم تا 720 بره بالا و دوباره کنترلش کنن ... اما بالای 1 سال دورو بر 900 خواهد بود مگه اینکه دولت بیاد سود بانکی رو درست حسابی افزایش بده

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
هیچ بازاری به مردم عادی سود نمیده ,مردم عادی کسایین که دیر میخرن و دیر میفروشن , حرفه ایا کسایین که با سرمایه زیادشون باعث حرکت یه بازار میشن یا کسایی که سرمایه کم دارن و به موقع با حرکت بازار همسو میشن و به موقع هم میفروشن.
از طرفی این بازارا باید ضرر کننده داشته باشه تا طرف دیگه سود ببره , وقتی همه مردم ایران حمله بردن به خرید سکه , و از طرفی سکه سود زیادی داد , این با ماهیت بازار جور در نمیاد , چه از لحاظ سود ندادن بازار به آدمای عادی چه طرف ضرر کننده , چون وقتی همه سکه دارن کی این وسط قراره متضرر باشه ! خب توی این شرایط بازار میاد قفل میشه تا سودی که به آدمای عادی داده رو پس بگیره , این میشه که سه چهار ماه با افزایش و کاهش طلا و دلار و اینجور مسائل میاد قیمت ثابت میمونه و بالای 620 نمیره , و در حقیقت کسایی که توی قیمت بالا سکه رو خریدن الان دارن ضرر میکنن و اون هم ارزش پولشونه , در حالی دلار و همه اجناس داره میره بالا , سکه ای که باید حافظ ارزش پول باشه همونی که بوده مونده , اگه اتفاق غیر منتظره ای نیفته که روی نیفتادنشم نمیشه حساب کرد با اینهمه شوکی که به اقتصاد وارد میشه , این قفل شدن بازار سکه اینقدر ادامه پیدا میکنه که تا اون حجم عظیمی که خریدارا سود کردن از دستشون در بیاد چه به صورت کاهش ارزش پولشون , به این صورت که توان سرمایه گذاری توی بازار دیگه ای که سود داره رو ندارن و از یک طرف این سود رو از دست میدن , از طرف دیگه هم که سرمایه گذاریشون توی سکه الان سودی براشون نداره , یعنی ضرر هم از دست دادن سود از بازاری که الان سودده هست , هم کاهش ارزش پولشون . در کل میشه دوسر ضرر . باز از یه نظر دیگه بخوایم به جریان نگاه کنیم , در حقیقت همین بازار سوددهی که الان هست باعث قفل شدن بازار سکه الان شده پس سودی که توی اون بازار برده میشه بخش زیادیش از ضرریه که الان بازار سکه داره میده بخاطر ثابت بودنش , چون سرمایه که توی مملکت ما تولید نمیشه , فقط جابجا میشه و هرکی بتونه بیشتر از میتونه ببره , و کسی که بیشتر میبره در حقیقت داره یکی دیگه رو متضرر میکنه.
در کل عدم سود خودش ضرره.

در حالت نرمال بهترین گزینه خرید و فروش و به قول گردش سرمایه در بازار هست
ولی در حالتی که شخص قثط یک پولی داره
بهترین گزینه براش سکه هست
چون حساب بانکی که سود خاصی نداره
شخص عادی هم نمی تونه از ارز در آمدی و سودی داشته باشه

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
من یه چند میلیون پول تو بانک دارم که سودی که روش میاد خیلی ناچیزه می خوام بدونم پولو بردارم برم سکه بخرم خوبه ؟ وقت فروش ضرر نمی ده :lol: ؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام
من یه چند میلیون پول تو بانک دارم که سودی که روش میاد خیلی ناچیزه می خوام بدونم پولو بردارم برم سکه بخرم خوبه ؟ وقت فروش ضرر نمی ده :lol: ؟

سود یک دونه سکه ات برابر هست با سودی که بانک به کل اش قراره بده
هیچ ضرری هم نداره

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
کی میخوای بفروشی؟اگه زود میخوای بفروشی بذار باشه اگر نه برای بالای 6 ماه سکه بخر

سلام

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9
کی میخوای بفروشی؟اگه زود میخوای بفروشی بذار باشه اگر نه برای بالای 6 ماه سکه بخر

ممنون از پاسخ
معلوم نیست شاید چند ماه یا بعد 1 سال
اگه بخرم بخوام کمتر از 3 ماه بفروشم سودی می ده ؟

بالا