• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
رئیس کل بانک مرکزی:
برنامه هایی برای ثبات بازار ارز داریم ولی به صلاح نیست بگویم

(تیتر از جنگ خبر)
خبرگزاری مهر
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام برنامه‌های جدید بانک مرکزی برای ثبات و تعادل بخشی نرخها در بازار ارز، از کاهش نرخ دلار در روزهای آتی خبر داد و گفت: این بانک هیچ برنامه‌ای برای حذف دلار مسافری ندارد.

* تعدیل، تعادل و ثبات بازار ارز؛ برنامه اصلی بانک مرکزی

محمود بهمنی در گفتگو با مهر با اعلام اینکه بانک مرکزی برای تعادل بخشی و ثبات بازار ارز یکسری برنامه هایی دارد که آنها را به اجرا در خواهد آورد، گفت: البته به صلاح نیست که این برنامه ها را در رسانه ها اعلام کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه برنامه اصلی بانک مرکزی تعدیل، تعادل و ثبات بازار ارز و قیمتهاست، افزود: نرخها به طور حتم بیش از آنچه که در حال حاضر کاهش یافته است، با کاهش مواجه خواهد شد.

رئیس شورای پول و اعتبار با تاکید بر اینکه قیمت دلار به سمت ثبات و تعادل پیش خواهد رفت، گفت: بانک مرکزی شب گذشته هیچ گونه جلسه ای در مورد بازار ارز با حضور مدیران بانکها یا مسئولان دیگر اقتصادی کشور نداشته است.

* دلار مسافری حذف نمی‌شود

وی در پاسخ به این سئوال که آیا بانک مرکزی قصد دارد دلار مسافری را حذف کند، تصریح کرد: اصلا چنین چیزی صحت ندارد و بانک مرکزی به هیچ وجه قصد حذف دلار مسافری را ندارد.

بهمنی ادامه داد: در حال حاضر بر اساس اطلاعیه ای که بانک مرکزی صادر کرده است، دلار مسافری که پیش از این دو هزار دلار بود، با 50 درصد به 1000 دلار کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: در عین حال ،برای کودکان دو تا دوازده سال نیز ارز مسافری به همین میزان ارائه می شود، بنابراین هیچ گونه مشکلی در اخذ دلار مسافری وجود ندارد.

بهمنی در پایان اعلام کرد: بانک مرکزی اخیرا هیچ گونه جلسه ارزی با مسئولان اقتصادی، مدیران بانکها و اقتصاددانان نداشته است.

* کاهش نرخ ارز بازار سکه را آرام کرد

در همین حال، رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با اشاره به اینکه کاهش نرخ ارز توانسته 2 تا 3 هزار تومان قیمت سکه را در بازار کاهش دهد، گفت: با توجه به وضعیت فعلی بازار ارز، پیش‌بینی روزهای آینده بازار سکه چندان امکان‌پذیر نیست.

محمد کشتی‌آرای در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش نرخ ارز در بازار و تاثیر آن بر قیمت سکه گفت: با توجه به کاهشی که روز گذشته در بازار ارز شاهد آن بودیم، قیمت سکه نیز 2 تا 3 هزار تومان در واکنش به این تغییر قیمت، کاهش داشته است.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر افزود: با توجه به نوسانات نرخ ارز، پیش‌بینی روزهای آینده بازار سکه چندان امکان‌پذیر نیست، چراکه اصولا این روزها پیش‌بینی در اقتصاد کار راحتی نیست.

وی تصریح کرد: قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم در بازار آزاد امروز تهران، 625 هزارتومان، سکه تمام بهار آزادی طرح جدید 615 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 299 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 150 هزار تومان، هر قطعه سکه یک گرمی 78 هزار تومان و یک گرم طلای 18 عیار نیز 59 هزار و 100 تومان است.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
کمتر از 3 ماه خوب یه کم ریسکش بالاهست .چون تو سکه که میخری بخوای بفروشی حدود 3000 ازت کم میکنن میخرن .حالا باز بیشتر بررسی کن

ممنون از پاسخ
معلوم نیست شاید چند ماه یا بعد 1 سال
اگه بخرم بخوام کمتر از 3 ماه بفروشم سودی می ده ؟

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
از من به شما نصیحت....یه وقت نرید تو کار سرمایه گذاری دلار الکترونیکی ها...همون سکه را بچسب خیلی بهتره...
کامنت های قبلی مو در مورد هشدار در زمینه سایتهای متقلب تجارت دلار الکترونیک خوندین؟
مواظب باشید گول حرفهای اشخاصی که میگن سود بالای دلار الکترونیک را نخورید.

موفق باشین کپیتال .
مرسی فروم جان

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اون کارا تخصص میخواد که به ما نمیخوره ولی ممنون از بابت نگرانیتون برای بچه های اینجا و تذکرتون

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9
رئیس کل بانک مرکزی:
برنامه هایی برای ثبات بازار ارز داریم ولی به صلاح نیست بگویم

(تیتر از جنگ خبر)
خبرگزاری مهر
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام برنامه‌های جدید بانک مرکزی برای ثبات و تعادل بخشی نرخها در بازار ارز، از کاهش نرخ دلار در روزهای آتی خبر داد و گفت: این بانک هیچ برنامه‌ای برای حذف دلار مسافری ندارد.

* تعدیل، تعادل و ثبات بازار ارز؛ برنامه اصلی بانک مرکزی

محمود بهمنی در گفتگو با مهر با اعلام اینکه بانک مرکزی برای تعادل بخشی و ثبات بازار ارز یکسری برنامه هایی دارد که آنها را به اجرا در خواهد آورد، گفت: البته به صلاح نیست که این برنامه ها را در رسانه ها اعلام کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه برنامه اصلی بانک مرکزی تعدیل، تعادل و ثبات بازار ارز و قیمتهاست، افزود: نرخها به طور حتم بیش از آنچه که در حال حاضر کاهش یافته است، با کاهش مواجه خواهد شد.

رئیس شورای پول و اعتبار با تاکید بر اینکه قیمت دلار به سمت ثبات و تعادل پیش خواهد رفت، گفت: بانک مرکزی شب گذشته هیچ گونه جلسه ای در مورد بازار ارز با حضور مدیران بانکها یا مسئولان دیگر اقتصادی کشور نداشته است.

* دلار مسافری حذف نمی‌شود

وی در پاسخ به این سئوال که آیا بانک مرکزی قصد دارد دلار مسافری را حذف کند، تصریح کرد: اصلا چنین چیزی صحت ندارد و بانک مرکزی به هیچ وجه قصد حذف دلار مسافری را ندارد.

بهمنی ادامه داد: در حال حاضر بر اساس اطلاعیه ای که بانک مرکزی صادر کرده است، دلار مسافری که پیش از این دو هزار دلار بود، با 50 درصد به 1000 دلار کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: در عین حال ،برای کودکان دو تا دوازده سال نیز ارز مسافری به همین میزان ارائه می شود، بنابراین هیچ گونه مشکلی در اخذ دلار مسافری وجود ندارد.

بهمنی در پایان اعلام کرد: بانک مرکزی اخیرا هیچ گونه جلسه ارزی با مسئولان اقتصادی، مدیران بانکها و اقتصاددانان نداشته است.

* کاهش نرخ ارز بازار سکه را آرام کرد

در همین حال، رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با اشاره به اینکه کاهش نرخ ارز توانسته 2 تا 3 هزار تومان قیمت سکه را در بازار کاهش دهد، گفت: با توجه به وضعیت فعلی بازار ارز، پیش‌بینی روزهای آینده بازار سکه چندان امکان‌پذیر نیست.

محمد کشتی‌آرای در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش نرخ ارز در بازار و تاثیر آن بر قیمت سکه گفت: با توجه به کاهشی که روز گذشته در بازار ارز شاهد آن بودیم، قیمت سکه نیز 2 تا 3 هزار تومان در واکنش به این تغییر قیمت، کاهش داشته است.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر افزود: با توجه به نوسانات نرخ ارز، پیش‌بینی روزهای آینده بازار سکه چندان امکان‌پذیر نیست، چراکه اصولا این روزها پیش‌بینی در اقتصاد کار راحتی نیست.

وی تصریح کرد: قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم در بازار آزاد امروز تهران، 625 هزارتومان، سکه تمام بهار آزادی طرح جدید 615 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 299 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 150 هزار تومان، هر قطعه سکه یک گرمی 78 هزار تومان و یک گرم طلای 18 عیار نیز 59 هزار و 100 تومان است.

خلاصش یعنی چی ؟

کمتر از 3 ماه خوب یه کم ریسکش بالاهست .چون تو سکه که میخری بخوای بفروشی حدود 3000 ازت کم میکنن میخرن .حالا باز بیشتر بررسی کن

برای 1 سال چی می صرفه ؟ امکان افت قیمت نداره سکه ؟؟ من نرم سکه کنم پولمو یدفعه بکشه پایین :lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه برای 1 سال خوبه .بخر .یا اگه میترسی پولتو نصف کن نصف دلار بخر نصف سکه .سکه هم نیم بخر .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دلار 1575 (25 تومن کاهش 1 روزه).همونطوری که 3-4 روزه پیش همینجا گفتم دلار به زیر 1500 سقوط میکنه.الکی جو دلار 2000 تومنی رو ندید!ضرر میکنید!
بچه هایی که میخوان وارد بازار طلا یا ارز بشن بهترین کار پیش خرید سکه هستش.چون مبنای محاسبه قیمت سکه دلار 1435 تومنی بوده.(روی نوشته کلیک کنید تا محاسباتشو ببینید)اگرم دلار به زیر 1435 سقوط کرد(خیلی بعیده)میرید پولتون رو پس میگیرید!

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
كاربر عزيز ،
خوشبختانه ده ها پست شما رو در معرفي اين سايت خبري شخصي ، همه مشاهده كرديم .
لطفا از دادن پست هاي تكراري و اسپم پرهيز كنيد و مطالب تاپيك هاي مختلف رو مخدوش نكنيد .

در اين تاپيك در خصوص قيمت سكه و ارز بحث ميشود نه سايت هاي به گفته شما كلاهبرداري !!!

دوستان سايت كيتكو پيشبيني كرده قيمت طلا ميكشه پايين ،
خبر كاملشو ميتونين در سايت طلا دات اي آر مشاهده كنيد .
نمایش لحظه ای و زنده قیمت اونس(انس) / بازار تهران / مظنه - اخبار مرتبط با صنف طلا و جواهر/ قیمت سکه - ( Tala.ir ) سایت طلا
به نظرتون اين كاهش انس روي قيمت سكه تو ايران چقدر ميتونه تاثيرگذار باشه ؟

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
قابل توجه جناب آقاي كاپيتال...
شماره پيامك اطلاع رساني به دادسراي ويژه رسيدگي به جرايم رايانه و فناوري اطلاعات 30007362

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقای امید به نظرم دیگه کافی باشه اینجا تاپیک سرمایه گذاری هستش هر کس هم اختیار پول خودشو داره شما هم زحمت کشیدین 1 بار تذکر دادین

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
شمابخر اگه تو سایت گرم ببینی متوجه میشی که الان با توجه به نرخ جهانی و قیمت کف بازار الان خرید خوبه من جای شما باشم میخرم .راستش الان بین نیم و یک دو دلم بذار anonyبیاد بیشتر راهنماییت میکنه

همونطور كه بعضي دوستان گفته بودم : يورو داره قيمتش ميكشه پايين .
اما در مقابل دلار داره تقويت ميشه ... با توجه به احتمال كاهش قيمت انس جهاني و اينكه دوستان ميگن روي قيمت سكه در داخل بي تاثيره
به نظرتون تا پايان امسال تو كدوم بازه ي زماني سكه بخريم ؟!
مثلا قيمت الان مناسبه ؟ يا يك ماه ديگه ؟ يا ... ؟
من سكه هام رو براي يك و نيم سال ديگه دارم خريداري ميكنم .
پس با اين توصيفات توي كدوم بازه زماني بخرم كه قيمتش پايين تر در بياد ؟
ممنون

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
شمابخر اگه تو سایت گرم ببینی متوجه میشی که الان با توجه به نرخ جهانی و قیمت کف بازار الان خرید خوبه من جای شما باشم میخرم .راستش الان بین نیم و یک دو دلم بذار anonyبیاد بیشتر راهنماییت میکنه

سلام منم یک مقدار پول دارم میخوام نیم بخرم
دوستان راهنمایی کنن
از بانک بگیرم یا از بازار؟بانک کارگشا یا این بانک ها که ثبت نام میکنه چند ماه بعد میده؟
نیم هم طرح جدید و قدیم داره؟مال کدوم سال را باید خرید؟
من میخوام بخرم بگذارم کنار برای یک سال دیگه که بفروشم
کلا یک توضیحات کاملی بدید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بازار .نیم طرح جدید قدیم نداره سال 86 و زیر 86 داره که شما 86 بخر .کارگشایی تو بسته های 100 تایی میده

دوستان راهنمایی کنن
از بانک بگیرم یا از بازار؟بانک کارگشا یا این بانک ها که ثبت نام میکنه چند ماه بعد میده؟

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
قابل توجه hoorsa خانم ، شما كه داريد از آقاي كاپيتال دفاع مي كنيد... چطور مي تونيد آروم بشينيد و ببينيد كه سر يه عده جوان خام داره كلاه ميره؟ اين رسم جوانمردي نيست كه ساكت و بي تفاوت از كنار اين مساله بگذريم...
يه نكته جالب
وقتي بصورت مستقيم وارد سايت A3int.com شويم و بخوايم عضو بشيم با نام امين مهدوي به عنوان معرفي كننده مواجه مي شويم (Your Upline: Amin Mahdavi (Capital) شايد بپرسيد اين كجاش جالبه؟ بله؟ جالبيش اونجاست كه وقتي با لينك معرفي شده توسط آقاي كاپيتال به عنوان معرف هم وارد ميشيم باز هم نام آقاي Amin Mahdavi را مي بينيم...اين يعني اينكه ايشان تنها راه عضو شدن به عنوان معرف به اين سايتن...و اين نشان ميده كه هر چند ايشان در ساختن و اداره كردن اين سايت مهارت خاصي داشتن ولي اين نكات را فراموش كردن...آقاي كاپيتال بهتون پيشنهاد مي كنم كه هر چه زود تر از اين كار دست بكشيد قبل از اينكه شخصي را متضرر كنيد...
دوستان لطفا اطلاع رساني كنيد.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
ارزش طلای آب شده سکه حدود 605
قیمت بازار 86: 617
قیمت زیر 86: 595
قیمت دو نیم 86: 604
بنظرم داره قیمت ها خیلی خوب میشن به شخصه نیم رو ترجیح میدم و هیچ فرصتی رو با توجه به حباب منفی ونقد شوندگی بالاتر نسبت به تمام از دست نمیدم برای نه ماه اینده بر طبق پیش بینی خودم که قیمت انس از 1900 دلار بیشتر میشه واینکه قیمت دلار بالاتر از دو هزار تومان خواهد بود قیمت واقعی سکه بدو ن احتساب 5 % مالیات افزوده وبر طبق فرمول(4.25/( انس*دلار )+5000) نهصد هزار تومان میشه پس برنده خریدار سکه هست

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
منتظر شنيدن توضيح آقاي كاپيتال و ديگر دوستانشون در اين زمينه هستم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان راهنمایی کنن
اگه پولت در حد 30.000.000 تومن هست و به پیش فروش اطمینان نداری(بر خلاف من) برو کارگشایی.تقریبا هر سکه نیم 2-3 تومن زیر قیمت بازار برات در میاد.فروش در بسته های 100 تایی هستش و پول نقد قبول نمیکنن و فقط باید کارت عضو شتاب بکشید.همون روز هم سکه رو بهت میدن.از امروز بسته های 100 تایی سکه 1 گرمی هم داره عرضه میشه ولی نیم از همه به صرفه تره

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
منتظر شنيدن توضيح آقاي كاپيتال و ديگر دوستانشون در اين زمينه هستم

دو تا نکته رو بگم در این مورد:
1 - من وارد سایت a3int شدم اما اون متنی که فرمودید رو ندیدم توش. شاید آدرس ریفررال توی بروزر شما کش شده بوده از قبلا.
2 - اگه در مورد اسم دامین جستجو کنید میبینید که 26 سپتامبر 2011 ثبت شده! یعنی حدود 3 ماه پیش این سایت بوجود اومده که یه مقدار مشکوک هست. همچنین دومین یک ساله ثبت شده (تا سپتامبر 2012) که برای یک موسسه مالی و اعتباری به ظاهر معتبر مرسوم نیست و این شرکتها معمولا برای بازه 5 ساله دومین رو ثبت میکنند.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزيز
با نظرتون موافقم
راستش من نيم ساعت پيش با اين آقا در مسنجر هم چت كردم... و ميگه كه اگر تو تاپيك منو حذف كنيد باز هم به كارم تو وبلاگ خودم ادامه ميدن. و در پاسخ به سوال من كه ازش پرسيدم شما به عنوان كسي كه داري تبليغ اين سايت را مي كني و عضو گيري انجام ميدين به من بگيد كه اين همه سودي كه اين سايت بصورت روز شمار و دوره شش ماهه ميده از كجا تامين ميشه؟ فكر مي كنيد پاسخش به اين سوال چي بود؟ بذاريد عين جملات چت را براتون بذارم.
omidetoop: تا حالا فكر كرديد كه به قول شما اين سايت سود ده تو اينهمه بحران اقتصادي جهان از كجا مياره يه همچين سودي را مي ده؟
ir.capital: بحران اقتصادي جهان مانع از سوددهي خيلي ها نشده و نميشه توي همين بازار خودمون هستن افرادي كه ماهيانه تا 10 درصد هم كسب ميكنند
آخه اينم شد جواب؟؟؟
دو تا نکته رو بگم در این مورد:
1 - من وارد سایت a3int شدم اما اون متنی که فرمودید رو ندیدم توش. شاید آدرس ریفررال توی بروزر شما کش شده بوده از قبلا.
2 - اگه در مورد اسم دامین جستجو کنید میبینید که 26 سپتامبر 2011 ثبت شده! یعنی حدود 3 ماه پیش این سایت بوجود اومده که یه مقدار مشکوک هست. همچنین دومین یک ساله ثبت شده (تا سپتامبر 2012) که برای یک موسسه مالی و اعتباری به ظاهر معتبر مرسوم نیست و این شرکتها معمولا برای بازه 5 ساله دومین رو ثبت میکنند.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
جالبه كه ايشون تاپيك هم زده و داره تبليغ ميكنه.... تعجبم از مديرهاي سايت؟!!!!
تاپيك: A3int.com سرمايه گذاري آنلاين

بالا