Mohsen Khan
Registered User
- تاریخ عضویت
- 11 فوریه 2007
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
سکه گرمی قرار نیست بدن
پول سکه کامل را گرفتن
کلا سکه گرمی هیچ جا سکه به حساب نمی یاد
پول سکه کامل را گرفتن
کلا سکه گرمی هیچ جا سکه به حساب نمی یاد
من بابام بساز بفروشه.به نظرتون تحت فشار بزارمش که 1200 تا سکه پیش خرید کنه؟یادتون باشه که قیمت 546 سکه بر مبنای دلار 1420 محاسبه شده.به نظرتون این تعداد سکه رو تا 4 ماهه دیگه میدن اصلا؟
ا تصویب نمایندگان مجلس
بانک مرکزی برای نگهداری ارز سقف تعیین میکند
دنیای اقتصاد- مجلس محدودیتهای تازهای برای «خرید و فروش» و حتی «نگهداری» ارز تعیین کرد. نمایندگان مجلس روز گذشته در قالب لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بانک مرکزی را مکلف کردند با هدف «پیشگیری و کنترل بازار مبادلات غیرمجاز ارز» نسبت به «تعیین و اعلام میزان ارز قابل نگهداری و مبادله در داخل کشور توسط گروههاي مختلف» اقدام کند.
هرچند پیمان فروزش، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با «دنیایاقتصاد» این مصوبه مجلس را قانونی جدید نمیداند و میگوید: در قانون گذشته نیز این محدودیتها در نگهداری اسکناس ارز و حتی ریال به دلیل مسائل مربوط به پولشویی وجود داشته است. تنها در این مصوبه بر قانون قبلی تاکید شده است.
او با تاکید بر اینکه این محدودیت در همه جای دنیا وجود دارد، افزود: برای نگهداری ارز در حسابهای ارزی، هیچ محدودیتی وجود ندارد. مصوبه اخیر مجلس در حالی تصویب شد که در ماههای اخیر بازار ارز ناپایداری و تلاطم زیادی را تجربه کرد و حتی قیمت دلار در هفته گذشته رکوردهای بالای 1700 تومان را برای هر دلار به ثبت رسانده است. هر دلار آمریکا روز گذشته نیز در بازار تهران بار دیگر به حوالی اين رقم رسید.
ممنوعیت فروش ارز خارج از واحدهای مجاز
نمایندگان مجلس روز گذشته در ادامه بررسی مواد لایحه یک فوریتی مبارزه با قاچاق کالا و ارز چند ماده دیگر از این لایحه 77 مادهای را تصویب کردند. براساس مصوبه مجلس فروش ارز خارج از واحدهای مجاز تعیین شده توسط دولت ممنوع شد. براساس مصوبه مجلس بانک مرکزی موظف شد که در جهت کنترل بازار مبادلات غیرمجاز ارز میزان ارز قابل نگهداری و مبادله در داخل کشور، همراه مسافر، همراه رانندگان عبوری و مواردی از این قبیل را تعیین و اعلام کند.
مجلس همچنین بانک مرکزی را موظف کرد که سامانه اطلاعات مالی صرافیها را ایجاد کند تا فعالیت این واحدها را رصد و ارزیابی کند. براساس مصوبه مجلس، دولت مکلف شد ارز مورد نیاز اشخاص را تامین و در صورت عدم کفایت آن، بازارهای مبادله ارز را به گونهای ایجاد کند که تقاضای اشخاص از قبیل ارز مسافری و عبوری از طرق قانونی تامین شود. بر این اساس، عرضه و فروش ارز، خارج از واحدهای مجاز تعیین شده توسط دولت به وسیله اشخاص و واحدهای صنفی ممنوع شد و با مرتکبین مطابق قانون رفتار میشود. براساس این ماده دولت حدود و مقررات استفاده از ارز را تعیین میکند.
تکالیف وزارتخانهها برای مبارزه با قاچاق ارز و کالا
نمایندگان مجلس همچنین مصوب کردند که به منظور کاهش زمینههای بروز قاچاق کالا و ارز، وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت امور اقتصادی و دارایی (گمرک جمهوری اسلامیایران) و سایر دستگاههای ذیربط به تهیه، اجرا و بهرهبرداری از سامانه نرمافزاری جامع یک پارچهسازی و نظارت بر فرآیند تجارت اقدام کند.
همچنین مصوب شد که همه دستگاههای مرتبط با تجارت خارجی کشور موظفند با اجرا و بهرهبرداری از این سامانه به ارائه و تبادل اطلاعات از طریق آن اقدام کنند. نمایندگان مقرر کردند: وزارتخانههای امور اقتصادی و دارایی و راه و شهرسازی با هدف کاهش توقفها و افزایش دقت در کنترل و بازرسی کالا موظفند به تجهیز مبادی ورودی و خروجی و مسیرهای حمل و نقل به امکانات فنی مناسب و الکترونیکی کردن همه اسناد ورود، صدور، عبور، حمل و نقل و نظایر آن اقدام کند.
وزارت صنعت، معدن و تجارت هم موظف است با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و اتاق تعاون مرکزی جمهوری اسلامیایران صدور و تمدید کارت بازرگانی را از طریق اعتبارسنجی با هدف جلوگیری از بروز تخلفات و قاچاق کالا و ارز ساماندهی کند. این وزارتخانه همچنین موظف شد با همکاری دستگاههای اجرایی ذیربط با استفاده از سامانه نرمافزاری به شناسهدار کردن همه انبارها و مراکز نگهداری کالا و ثبت نوع و میزان کالاهای ورودی و خروجی از این اماکن با هدف شناسایی کالاهای قاچاق اقدام کند.
مجلس همچنین وزارت راه و شهرسازی را موظف کرد با همکاری ستاد و دستگاههای اجرایی عضو آن، به ساماندهی و تجهیز و تکمیل اسکلهها و خورها و انضباط بخشی به تردد و توقف شناورها اقدام کند و با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، وزارت نفت و ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت به تجهیز شناورها و وسایل حمل و نقل جادهای کالا به سامانه فنی ردیاب و کنترل مصرف سوخت بر مبنای مسافت طی شده اقدام کند.
براساس این مصوبه، وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز موظف است در راستای اجرای برنامه آمایش گمرکات، اولویتهای پیشنهادی ستاد را با هدف پیشگیری از قاچاق کالا، مدنظر قرار دهد.
مجلس گمرک ایران را هم مکلف کرد برای جلوگیری از استفاده مکرر از اسناد گمرکی اقدامات لازم را معمول دارد. بر اساس مصوبه مجلس در صورت عدم تصویب پیشنهاد ستاد مبنی بر منطقی کردن سود بازرگانی کالاهای پیشنهادی در کارگروه ماده یک آيیننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، دولت میتواند حسب درخواست ستاد، با هدف کاهش انگیزههای اقتصادی ارتکاب قاچاق، پیشنهاد ستاد را در دستور کار هیات وزیران قرار دهد.
ورود مخابرات به چالش نابسامانی ارز
پیامک«دلار» به مقصد نمیرسد
حامد شفیعی: طي روزهاي اخير بازار ارز كشور به دلايل مختلف دچار نوسان شد. هرچند اين نوسانات گريبانگير ديگر ارزها نيز شده اما تغييرات قيمتي دلار در مقايسه با ساير ارزها بيشتر بود. اين نابساماني بازار ارز، حساسيتهاي خاصي را در افكار عمومي و نهادهايي مانند مجلس به همراه داشته است.
فيلتر شدن برخي سايتها به دلايل مختلف موضوعي است كه هرازچندگاهي مورد توجه رسانهها قرار ميگيرد، اما اخيرا بحث فيلتر يا سانسور شدن برخي پيامكها نيز مطرح و عنوان شده كه در مواقعي خاص و با توجه به شرايط، اجازه ارسال برخي پيامكها كه حاوي كلماتي خاص باشند به مشترك داده نميشود. نوشتن كلمه «دلار» به زبان فارسي هر چند براي فرستنده پيام پيغام ارسال شد را به همراه داشته و هزينه آن نيز منظور ميشود اما طي روزهاي گذشته پيامكهايي كه حاوي اين كلمه باشند به دست مشتركان نميرسد. اين مساله هم براي مشتركان همراه اول و هم براي مشتركان ايرانسل روي داده است. در اين راستا مسوولان اپراتور دوم تلفن همراه نسبت به اين مساله پاسخگو نبودند. همچنين مسوولان شركت ارتباطات سيار _ همراه اول _ نيز ابتدا با رد اين مساله بيان كردند كه هيچگونه فيلترينگي در شبكه پيامك اين اپراتور وجود نداشته و هرگز اين فيلتر را براي عدم ارسال برخي پيامكها استفاده نكردهاند. اين مساله به دنبال نوسانات بازار ارز و حساسيتهاي به وجودآمده در اين بازار پيش آمده است.
پيشتر نيز عنوان شده بود پيامهايي كه حاوي واژههايي مانند «نماينده مجلس»، «استانداري» يا «تاريخ» و برخي واژههاي ديگر هستند از حساسيت برخوردار بوده و شبكه تلفن همراه مانع از ارسال آنها ميشود. اما دو روز گذشته مطرح شده بود كه پيامكهاي حاوي كلمه «دلار» با وجود ارسال و تاييد رسيدن به مقصد اما هرگز به دست مشترك ديگر نميرسد. مسوولان وزارت ارتباطات پيش از اين بيان كرده بودند كه بخشي از اشكالات مربوط به گوشي است، چرا كه برخي گوشيها پيامك فارسي را منتقل نميكنند يا ناقص منتقل ميكنند، همچنين برخي گوشيها به دليل وجود ويروس در سيستم ارسال پيامك نقص دارند، براي پيامكهاي تكراري نيز كتبا اعلام كردهايم كه هزينه آنها يكبار محسوب ميشود.
نرمافزاري براي فيلتر كردن پيامك
هرچند مسوولان وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات دلايل فني يا غيرفني را مبني بر عدم ارسال برخي پيامكها مطرح ميكنند اما ممكن است علت ارسال نشدن برخي از پيامكها وجود چنين كلماتي باشد كه هيچ اطلاعرساني در اينباره از سوي مراجع تصميمگيري انجام نشده و به نظر ميرسد ارايه توضيح در اينباره خالي از لطف نباشد. نكته قابل توجه اين است كه در حال حاضر در بازار نيز نرمافزارهايي موجود بوده كه ميتوان با نصب آن، پيامكها و تماسهاي ناخواسته را رد كرد. اينگونه نرمافزارها از كارآييهاي متفاوتي براي سيستم تلفن همراه برخوردار هستند از جمله اينكه با نصب اين نرمافزار در يك مركز ارسال پيامك ميتوان از ارسال يك پيام جلوگيري كرد. نرمافزار Melon Call & SMS Filter، نرمافزاري مفيد براي فيلتـــر كردن پيامكها و تماسهاست كه با استفاده از اين نرمافزار ميتوانيد يك فهرست سياه ايجاد و آن را مديريت كنيد. همچنين ميتوانيد تماسها را فيلتر كرده و بهجاي جواب دادن به صورت خودكار و تنظيمشده به شماره مورد نظر اساماس بفرستيد. اين نرمافزار را ميتوان به راحتي از طريق اينترنت دانلود كرد.
به گزارش قانون در عين حال شركتهايي كه وظيفه ارسال پيامكهاي انبوه را دارند، نسبت به اينگونه موارد ابزار نارضايتي ميكنند. مدير يكي از اين شركتها ميگويد: «مدتهاست كه اين مشكل را داريم. در ابتدا فقط چند كلمه معدود وجود داشت كه در صورتي كه در متن پيامك بودند، ارسال آن با اختلال مواجه ميشد. اما حالا تعداد اين كلمات بيشتر شده است.» سايت قانون به نقل از مدير يكي ديگر از شركتهاي ارسال پيامك انبوه با تاييد موضوع فيلتر شدن پيامكهاي حاوي برخي كلمهها ميگويد: «اپراتورها به صورت رسمي به ما چيزي ابلاغ نميكند كه بدانيم چه كلماتي را نبايد در متن پيامك استفاده كنيم. بلكه بايد با آزمون و خطا خودمان اين كلمات را شناسايي كنيم.»
تنها يك مصوبه
براي فيلتر كردن پيامك
نكته قابل توجه در ارسال برخي از اين دست پيامكها به محض ارسال، تاييديه دريافت پيامك توسط گوشيهاي هدف را دريافت ميكنند و به همين دليل همراه اول هزينه آن را از آنها دريافت ميكند اما واقعيت اين است كه پيامك ارسال نشده است. شركتهاي فعال در اين زمينه اعتقاد دارند اين موضوع تنها يك اقدام سليقهاي از طرف اپراتورهاست.
در اين راستا مسوولان شركت مخابرات ايران در ابتدا با رد اين قضيه بيان كردند كه اين ممكن است مشكلي فني باشد اما با پيگيريهاي صورتگرفته آنها اعلام كردند ممكن است قطع پيامكها با هماهنگي نهادهاي ديگر صورت گرفته باشد. علياكبر اوليا نماينده مجلس نيز در گفتوگو با ايسنا بيان كرد در ارسال پيامك نقص وجود دارد، نميخواهم نام آن را سانسور بگذارم اما بعضا برخي كلمات كه در پيامك وجود دارد باعث ميشود آن پيامك ارسال نشود. به گفته او براي نمونه اگر كلمه «جلسه» در پيامك وجود داشته باشد آن پيامك ارسال نميشود. من اين موضوع را با وزير ارتباطات مطرح كردم و وزير اعلام كرده كه موضوع دست ما نيست. با اين وجود شورايعالي انقلاب فرهنگي ايران با تصويب مصوبهاي اعلام كرده بود كه پيامهاي چندرسانهاي «MMS» غيراخلاقي تلفن همراه فيلتر خواهند شد. كاربران تلفن همراه با استفاده از پيامهاي چندرسانهاي قادرند فايلهاي صوتي و تصويري را براي كاربران ديگر ارسال كنند. بر اساس اين مصوبه وزارت ارتباطات و فناوري با خريد تجهيزات لازم از سوءاستفاده احتمالي و اعمال غيراخلاقي از سرويس MMS جلوگيري خواهد كرد. اين تنها مصوبه قانوني براي فيلتر كردن پيامكهاست. با اين حال مسوولان اپراتورهاي تلفن همراه حاضر به پاسخگويي و اظهارنظر شفاف در اين زمينه نشدند. به گفته آنها اگر چنين موضوعي صحت داشته باشد آنها هيچگونه دخالت و مسووليتي در آن ندارند. بنا بر اظهارات مسوولان اين اپراتورها آنها نميتوانند در اين موضوع اظهارنظر كنند. يكي از مسوولان روابط عمومي هم در جواب خبرنگار ما با اشاره به اينكه اين موضوع پيش از اين نيز مطرح شده است اطلاعات مشخصي ارايه نكرد. دفتر معاونت فني و مهندسي شركت ارتباطات سيار هم از اين موضوع اظهار بياطلاعي كرد و در پاسخي مشابه هرگونه دخالت يا مسووليت اين معاونت در اين موضوع را رد كرد.
شما بگو مشکلت چیه؟دوستان نظرتون رو راجه به طرح پیش خرید سکه بگید ؟؟؟/
در پست های قبلی دوستان توضیح دادند.هرجور سرمایه گذاری در بانک منجر به افت ارزش اصلی سرمایه و از دست دادن فرصت های بهتر سرمایه گذاری هست
سود بانکی نهایتش فکر کنم سال 15-17 درصد باشه
تورم دو برابر این
ولی با خرید سکه طلا حداقلش این هست که با نرخ تورم سود شده بالا می ره
سکه طلا هم همیشه نقد شونده است
مثل بانک نیست سپرده گذاری کنید وسط کار بخواهید پول را بردارید از سودش کم بشه
اون هم با این وضعیت اقتصادی
شما همین فردا هم نقدی ها را تبدیل به طلا کنید نسبت به چند ماه گذشته خیلی ضرر کردید
ولی جلوی ضرر را هرجا بگیرید منفعت داره