• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mohsen Khan

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
2,225
لایک‌ها
299
سکه گرمی قرار نیست بدن
پول سکه کامل را گرفتن
کلا سکه گرمی هیچ جا سکه به حساب نمی یاد
 

forum_2010

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2011
نوشته‌ها
734
لایک‌ها
913
مثل سكه هاي گرمي يعني پرس شده و بدون تاريخ
البته 99 درصد 86 ميدن
 

arashaj74

Registered User
تاریخ عضویت
9 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,328
لایک‌ها
1,070
محل سکونت
teh
من بابام بساز بفروشه.به نظرتون تحت فشار بزارمش که 1200 تا سکه پیش خرید کنه؟یادتون باشه که قیمت 546 سکه بر مبنای دلار 1420 محاسبه شده.به نظرتون این تعداد سکه رو تا 4 ماهه دیگه میدن اصلا؟
 

poole21

Registered User
تاریخ عضویت
24 آگوست 2011
نوشته‌ها
389
لایک‌ها
47
من بابام بساز بفروشه.به نظرتون تحت فشار بزارمش که 1200 تا سکه پیش خرید کنه؟یادتون باشه که قیمت 546 سکه بر مبنای دلار 1420 محاسبه شده.به نظرتون این تعداد سکه رو تا 4 ماهه دیگه میدن اصلا؟

احتمال عدم تحویل بسیار بسیار کم و تقریبا غیر ممکن است مکر این که اتفاق خاصی مثلا جنگ یا.... شود ولی احتمال هر چیزی وجود دارد . مثلا دیر دادن یا قرعه کشی یا در چند مرحله دادن و......وجود دازد بعضی از دوستان اعتقادی به افزایش قیمت توسط بانک در زمان تخویل به خاطر ابروی دولت و بانک و سلب اعتماد عمومی از سیستم بانکی ندارند ولی اگر مثلا سکه 900 تومان باشد و بانک بگوید تا 800 مابه التفاوت را بریزید چاره ای جز قبول کردن نداریم
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
ا تصویب نمایندگان مجلس
بانک مرکزی برای نگهداری ارز سقف تعیین می‌کند

دنیای اقتصاد- مجلس محدودیت‌های تازه‌ای برای «خرید و فروش» و حتی «نگهداری» ارز تعیین کرد. نمایندگان مجلس روز گذشته در قالب لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بانک مرکزی را مکلف کردند با هدف «پیشگیری و کنترل بازار مبادلات غیرمجاز ارز» نسبت به «تعیین و اعلام میزان ارز قابل نگهداری و مبادله در داخل کشور توسط گروه‌هاي مختلف» اقدام کند.

هرچند پیمان فروزش، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» این مصوبه مجلس را قانونی جدید نمی‌داند و می‌گوید: در قانون گذشته نیز این محدودیت‌ها در نگهداری اسکناس ارز و حتی ریال به دلیل مسائل مربوط به پولشویی وجود داشته است. تنها در این مصوبه بر قانون قبلی تاکید شده است.
او با تاکید بر اینکه این محدودیت در همه جای دنیا وجود دارد، افزود: برای نگهداری ارز در حساب‌های ارزی، هیچ محدودیتی وجود ندارد. مصوبه اخیر مجلس در حالی تصویب شد که در ماه‌های اخیر بازار ارز ناپایداری و تلاطم زیادی را تجربه کرد و حتی قیمت دلار در هفته گذشته رکوردهای بالای 1700 تومان را برای هر دلار به ثبت رسانده است. هر دلار آمریکا روز گذشته نیز در بازار تهران بار دیگر به حوالی اين رقم رسید.
ممنوعیت فروش ارز خارج از واحدهای مجاز
نمایندگان مجلس روز گذشته در ادامه بررسی مواد لایحه یک فوریتی مبارزه با قاچاق کالا و ارز چند ماده دیگر از این لایحه 77 ماده‌ای را تصویب کردند. براساس مصوبه مجلس فروش ارز خارج از واحدهای مجاز تعیین شده توسط دولت ممنوع شد. براساس مصوبه مجلس بانک مرکزی موظف شد که در جهت کنترل بازار مبادلات غیرمجاز ارز میزان ارز قابل نگهداری و مبادله در داخل کشور، همراه مسافر، همراه رانندگان عبوری و مواردی از این قبیل را تعیین و اعلام کند.
مجلس همچنین بانک مرکزی را موظف کرد که سامانه اطلاعات مالی صرافی‌ها را ایجاد کند تا فعالیت این واحدها را رصد و ارزیابی کند. براساس مصوبه مجلس، دولت مکلف شد ارز مورد نیاز اشخاص را تامین و در صورت عدم کفایت آن، بازارهای مبادله ارز را به گونه‌ای ایجاد کند که تقاضای اشخاص از قبیل ارز مسافری و عبوری از طرق قانونی تامین شود. بر این اساس، عرضه و فروش ارز، خارج از واحدهای مجاز تعیین شده توسط دولت به وسیله اشخاص و واحدهای صنفی ممنوع شد و با مرتکبین مطابق قانون رفتار می‌شود. براساس این ماده دولت حدود و مقررات استفاده از ارز را تعیین می‌کند.
تکالیف وزارتخانه‌ها برای مبارزه با قاچاق ارز و کالا
نمایندگان مجلس همچنین مصوب کردند که به منظور کاهش زمینه‌های بروز قاچاق کالا و ارز، ‌وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت امور اقتصادی و دارایی (گمرک جمهوری اسلامی‌ایران) و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط به تهیه، اجرا و بهره‌برداری از سامانه نرم‌‌افزاری جامع یک پارچه‌سازی و نظارت بر فرآیند تجارت اقدام کند.
همچنین مصوب شد که همه دستگاه‌های مرتبط با تجارت خارجی کشور موظفند با اجرا و بهره‌برداری از این سامانه به ارائه و تبادل اطلاعات از طریق آن اقدام کنند. نمایندگان مقرر کردند: وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی و راه و شهرسازی با هدف کاهش توقف‌ها و افزایش دقت در کنترل و بازرسی کالا موظفند به تجهیز مبادی ورودی و خروجی و مسیرهای حمل و نقل به امکانات فنی مناسب و الکترونیکی کردن همه اسناد ورود، صدور، عبور، حمل و نقل و نظایر آن اقدام کند.
وزارت صنعت، معدن و تجارت هم موظف است با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و اتاق تعاون مرکزی جمهوری اسلامی‌ایران صدور و تمدید کارت بازرگانی را از طریق اعتبارسنجی با هدف جلوگیری از بروز تخلفات و قاچاق کالا و ارز ساماندهی کند. ‌این وزارتخانه همچنین موظف شد با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذیربط با استفاده از سامانه نرم‌افزاری به شناسه‌دار کردن همه انبارها و مراکز نگهداری کالا و ثبت نوع و میزان کالاهای ورودی و خروجی از این اماکن با هدف شناسایی کالاهای قاچاق اقدام کند.
مجلس همچنین وزارت راه و شهرسازی را موظف کرد ‌با همکاری ستاد و دستگاه‌های اجرایی عضو آن، به ساماندهی و تجهیز و تکمیل اسکله‌ها و خورها و انضباط بخشی به تردد و توقف شناورها اقدام کند و ‌با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، وزارت نفت و ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت به تجهیز شناورها و وسایل حمل و نقل جاده‌ای کالا به سامانه فنی ردیاب و کنترل مصرف سوخت بر مبنای مسافت طی شده اقدام کند.
‌براساس این مصوبه، وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز موظف است در راستای اجرای برنامه آمایش گمرکات، اولویت‌های پیشنهادی ستاد را با هدف پیشگیری از قاچاق کالا، مدنظر قرار دهد.
مجلس ‌گمرک ایران را هم مکلف کرد برای جلوگیری از استفاده مکرر از اسناد گمرکی اقدامات لازم را معمول دارد. بر اساس مصوبه مجلس در صورت عدم تصویب پیشنهاد ستاد مبنی بر منطقی کردن سود بازرگانی کالاهای پیشنهادی در کارگروه ماده یک آيین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، دولت می‌تواند حسب درخواست ستاد، با هدف کاهش انگیزه‌های اقتصادی ارتکاب قاچاق، پیشنهاد ستاد را در دستور کار هیات وزیران قرار دهد.

با تصویب نمایندگان مجلس بانک مرکزی برای نگهداری ارز سقف تعیین می‌کند
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
شما حداقل نصفشو الان بخر خیلی ریسکه بخوای 1200 پیش فروش کنی
 

poole21

Registered User
تاریخ عضویت
24 آگوست 2011
نوشته‌ها
389
لایک‌ها
47
نمی خواهم خیلی بد بین بشم ولی آمار تورم زیمباوه رو ببینین:

1980 7% 1985 10% 1990 17% 1995 28% 2000 55.22% 2005 585.84%
1981 14% 1986 15% 1991 48% 1996 16% 2001 112.1% 2006 1,281.11%
1982 15% 1987 10% 1992 40% 1997 20% 2002 198.93% 2007 66,212.3%
1983 19% 1988 8% 1993 20% 1998 48% 2003 598.75% 2008 231,150,888.87% (July)
1984 10% 1989 14% 1994 25% 1999 56.9% 2004 132.75%

سال 1998:
48
سال 1999:
56.9
سال 2000:
55.22

سال 2003:
600

سال 2008:

231,150,888.87%

نظر دوستان چیه؟
به نظرم ما الان مثل سال 1998 هستیم...
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
نظر شخصي من اينه كه هنوز گلوله برف بطور كامل شروع به حركت نكرده و عامه مردم به فكر خريد سكه و ارز نيافتاده اند !

وقتي اين اتفاق بيافتد، خيلي دير شده و ديگه نه هيچ كس فروشنده اينها پيدا مي شود و ضمنا به قيمتي هم ميرسد كه خريدش ارزش ندارد.

البته حركت لايه به لايه افراد جامعه شروع شده. برخي از همه زرنگترها از 300 هزار تومان سكه خريدند ! برخي از 400 شروع كردند و برخي از 500. مطمئن باشيد كسي كه از 600 شروع كرده هم بالاخره سود مي كند، فقط كمتر و ديرتر...

شك نكنيد كه وقتي بلبشو و همهمه شروع شود، دولت چاره اي جز پليسي كردن فضا، حمله با گاز اشك آور به "برهم زنندگان نظم عمومي"، دستگيري افرادي كه قصد "اخلال در بازار" دارند، و شايد حتي اعدام چند نفر تحت عنوان "محتكر و قاچاقچي ارز" و ... نخواهد داشت. اينها(مثل قضيه انتخابات كه از قبل خبر داشتند قرار است چكار كنند)، حتي پيش درآمدش را هم آمده اند و پيش بيني كرده اند كه يكسري شلوغي ها اتفاق بيافتد. اين شلوغي ها ممكن است برخلاف انتخ(ص)ابات 88 صرفا اقتصادي باشد، ولي با همان مشت آهنين و شايد حتي با بدتر از كهريزك روبرو شود. فقط همين مانده كه بخاطر اينكه نميخواهيد ارزش پولتان هر روز كم شود، به زندان بيافتيد...

مطمئن باشيد آنوقت گيرتان نمي آيد ! همين امروز بخريد. فردا دير است.

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .
 
Last edited by a moderator:

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
ورود مخابرات به چالش نابسامانی ارز
پیامک«دلار» به مقصد نمی‌رسد

حامد شفیعی: طي روز‌هاي اخير بازار ارز كشور به دلايل مختلف دچار نوسان شد. هرچند اين نوسانات گريبانگير ديگر ارز‌ها نيز شده اما تغييرات قيمتي دلار در مقايسه با ساير ارزها بيشتر بود. اين نابساماني بازار ارز، حساسيت‌هاي خاصي را در افكار عمومي و نهادهايي مانند مجلس به همراه داشته است.
فيلتر شدن برخي سايت‌ها به دلايل مختلف موضوعي است كه هرازچندگاهي مورد توجه رسانه‌ها قرار مي‌گيرد، اما اخيرا بحث فيلتر يا سانسور شدن برخي پيامك‌ها نيز مطرح و عنوان شده كه در مواقعي خاص و با توجه به شرايط، اجازه ارسال برخي پيامك‌ها كه حاوي كلماتي خاص باشند به مشترك داده نمي‌شود. نوشتن كلمه «دلار» به زبان فارسي هر چند براي فرستنده پيام پيغام ارسال شد را به همراه داشته و هزينه آن نيز منظور مي‌شود اما طي روزهاي گذشته پيامك‌هايي كه حاوي اين كلمه باشند به دست مشتركان نمي‌رسد. اين مساله هم براي مشتركان همراه اول و هم براي مشتركان ايرانسل روي داده است. در اين راستا مسوولان اپراتور دوم تلفن همراه نسبت به اين مساله پاسخگو نبودند. همچنين مسوولان شركت ارتباطات سيار _‌ همراه اول _ نيز ابتدا با رد اين مساله بيان كردند كه هيچ‌گونه فيلترينگي در شبكه پيامك اين اپراتور وجود نداشته و هرگز اين فيلتر را براي عدم ارسال برخي پيامك‌ها استفاده نكرده‌اند. اين مساله به دنبال نوسانات بازار ارز و حساسيت‌هاي به وجودآمده در اين بازار پيش آمده است.
پيشتر نيز عنوان شده بود پيام‌هايي كه حاوي واژه‌هايي مانند «نماينده‌ مجلس»، «استانداري» يا «تاريخ» و برخي واژه‌هاي ديگر هستند از حساسيت برخوردار بوده و شبكه تلفن همراه مانع از ارسال آنها مي‌شود. اما دو روز گذشته مطرح شده بود كه پيامك‌هاي حاوي كلمه «دلار» با وجود ارسال و تاييد رسيدن به مقصد اما هرگز به دست مشترك ديگر نمي‌رسد. مسوولان وزارت ارتباطات پيش از اين بيان كرده بودند كه بخشي از اشكالات مربوط به گوشي است، چرا كه برخي گوشي‌ها پيامك فارسي را منتقل نمي‌كنند يا ناقص منتقل مي‌كنند، همچنين برخي گوشي‌ها به دليل وجود ويروس در سيستم ارسال پيامك نقص دارند، براي پيامك‌هاي تكراري نيز كتبا اعلام كرده‌ايم كه هزينه آنها يك‌بار محسوب مي‌شود.
نرم‌افزاري براي فيلتر كردن پيامك
هرچند مسوولان وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات دلايل فني يا غيرفني را مبني بر عدم ارسال برخي پيامك‌ها مطرح مي‌كنند اما ممكن است علت ارسال نشدن برخي از پيامك‌ها وجود چنين كلماتي باشد كه هيچ اطلاع‌رساني در اين‌باره از سوي مراجع تصميم‌گيري انجام نشده و به نظر مي‌رسد ارايه توضيح در اين‌باره خالي از لطف نباشد. نكته قابل توجه اين است كه در حال حاضر در بازار نيز نرم‌افزارهايي موجود بوده كه مي‌توان با نصب آن، پيامك‌ها و تماس‌هاي ناخواسته را رد كرد. اين‌گونه نرم‌افزارها از كارآيي‌هاي متفاوتي براي سيستم تلفن همراه برخوردار هستند از جمله اينكه با نصب اين نرم‌افزار در يك مركز ارسال پيامك مي‌توان از ارسال يك پيام جلوگيري كرد. نرم‌افزار Melon Call & SMS Filter، نرم‌افزاري مفيد براي فيلتـــر كردن پيامك‌ها و تماس‌هاست كه با استفاده از اين نرم‌افزار مي‌توانيد يك فهرست سياه ايجاد و آن را مديريت كنيد. همچنين مي‌توانيد تماس‌ها را فيلتر كرده و به‌جاي جواب دادن به صورت خودكار و تنظيم‌شده به شماره مورد نظر اس‌ام‌اس بفرستيد. اين نرم‌افزار را مي‌توان به راحتي از طريق اينترنت دانلود كرد.
به گزارش قانون در عين حال شركت‌هايي كه وظيفه ارسال پيامك‌هاي انبوه را دارند، نسبت به اين‌گونه موارد ابزار نارضايتي مي‌كنند. مدير يكي از اين شركت‌ها مي‌گويد: «مدت‌هاست كه اين مشكل را داريم. در ابتدا فقط چند كلمه معدود وجود داشت كه در صورتي كه در متن پيامك بودند، ارسال آن با اختلال مواجه مي‌شد. اما حالا تعداد اين كلمات بيشتر شده است.» سايت قانون به نقل از مدير يكي ديگر از شركت‌هاي ارسال پيامك انبوه با تاييد موضوع فيلتر شدن پيامك‌هاي حاوي برخي كلمه‌ها مي‌گويد: «اپراتورها به صورت رسمي به ما چيزي ابلاغ نمي‌كند كه بدانيم چه كلماتي را نبايد در متن پيامك استفاده كنيم. بلكه بايد با آزمون و خطا خودمان اين كلمات را شناسايي كنيم.»
تنها يك مصوبه
براي فيلتر كردن پيامك
نكته قابل توجه در ارسال برخي از اين دست پيامك‌ها به محض ارسال، تاييديه دريافت پيامك توسط گوشي‌هاي هدف را دريافت مي‌كنند و به همين دليل همراه اول هزينه آن را از آنها دريافت مي‌كند اما واقعيت اين است كه پيامك ارسال نشده است. شركت‌هاي فعال در اين زمينه اعتقاد دارند اين موضوع تنها يك اقدام سليقه‌اي از طرف اپراتورهاست.
در اين راستا مسوولان شركت مخابرات ايران در ابتدا با رد اين قضيه بيان كردند كه اين ممكن است مشكلي فني باشد اما با پيگيري‌هاي صورت‌گرفته آنها اعلام كردند ممكن است قطع پيامك‌ها با هماهنگي نهادهاي ديگر صورت گرفته باشد. علي‌اكبر اوليا نماينده مجلس نيز در گفت‌وگو با ايسنا بيان كرد در ارسال پيامك نقص وجود دارد، نمي‌خواهم نام آن را سانسور بگذارم اما بعضا برخي كلمات كه در پيامك وجود دارد باعث مي‌شود آن پيامك ارسال نشود. به گفته او براي نمونه اگر كلمه «جلسه» در پيامك وجود داشته باشد آن پيامك ارسال نمي‌شود. من اين موضوع را با وزير ارتباطات مطرح كردم و وزير اعلام كرده كه موضوع دست ما نيست. با اين وجود شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي ايران با تصويب مصوبه‌اي اعلام كرده بود كه پيام‌هاي چندرسانه‌اي «MMS» غيراخلاقي تلفن همراه فيلتر خواهند شد. كاربران تلفن همراه با استفاده از پيام‌هاي چندرسانه‌اي قادرند فايل‌هاي صوتي و تصويري را براي كاربران ديگر ارسال كنند. بر اساس اين مصوبه وزارت ارتباطات و فناوري با خريد تجهيزات لازم از سوءاستفاده احتمالي و اعمال غيراخلاقي از سرويس MMS جلوگيري خواهد كرد. اين تنها مصوبه قانوني براي فيلتر كردن پيامك‌هاست. با اين حال مسوولان اپراتورهاي تلفن همراه حاضر به پاسخگويي و اظهار‌نظر شفاف در اين زمينه نشدند. به گفته آنها اگر چنين موضوعي صحت داشته باشد آنها هيچ‌گونه دخالت و مسووليتي در آن ندارند. بنا بر اظهارات مسوولان اين اپراتورها آنها نمي‌توانند در اين موضوع اظهار‌نظر كنند. يكي از مسوولان روابط عمومي هم در جواب خبرنگار ما با اشاره به اينكه اين موضوع پيش از اين نيز مطرح شده است اطلاعات مشخصي ارايه نكرد. دفتر معاونت فني و مهندسي شركت ارتباطات سيار هم از اين موضوع اظهار بي‌اطلاعي كرد و در پاسخي مشابه هرگونه دخالت يا مسووليت اين معاونت در اين موضوع را رد كرد.

روزنامه شرق- پیامک«دلار» به مقصد نمی‌رسد- دوشنبه,19 دی 1390
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
مطمئن باشيد به همين راحتي كه سايتهاي اعلام قيمت سكه و دلار كه ضديتي با **** ندارد را فيلتر كردند:

1- پس از چندي جلوي روزنامه ها را هم مي گيرند و اعلام قيمت سكه و دلار و نوشتن مقاله و پرداختن به موضوع سكه و دلار هم مثل موضوع ميرحسين و كروبي منجر به بسته شدن مي شود.

2- بعد از اعلام جرم نگهداري دلار، نگهداري سكه در منزل نيز جرم اعلام خواهد شد. البته خاطرتان باشد كه اگر دلار يا سكه را داخل بانك نگه داريد(يعني بديد دست خود آقا دزده) هيچ مشكلي نيست و چون هر موقع كه خواستند مي توانند جلوي دادنش به شما را بگيرند، يا اينكه خودتان را سربه نيست كنند يا يك قانوني تصويب كنند كه 30 روزي يك دونه بيشتر نتونيد بگيريد، پس مشكلي در نگهداري داخل بانك نيست. ولي اگر به بانك اعتماد نداشتيد و خواستيد در منزلتان نگهداري كنيد، مجرميد !

3- بازار سياه و دلار و سكه هاي تقلبي بيشتر از پيش در جريان است و دستهايي از سمت خودشان هم هدايت آنها را بعهده دارد. چون قصد بهم ريختن قواعد اين بازارها كه تابحال عين آدميزاد داشت بصورت كاملا civil كارش را انجام مي داد، دارند. البته اين بهم ريختن صرفا باعث ركود مقطعي و بالا رفتن دفعتي قيمتها خواهد شد.

4-
***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .
 
Last edited by a moderator:

mx2fix

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2011
نوشته‌ها
436
لایک‌ها
313
تحليل افراد خبره و مطلع نشون ميده دلار در بلند مدت غير قابل پيش بيني هست و اگر بحران اقتصادي كشورهاي اروپايي حل نشه ضرر هنگفتي متوجه بانكها و موسسات مالي امريكا ميشه.

اگر قصد داريد ارزش پولتون رو حفظ كنيد طلا بهترين گزينه به نظر مياد.
 

Kaveh.CH

Registered User
تاریخ عضویت
11 آپریل 2011
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
0
کسی می دونه چطور میشه سکه تقلبی رو تشخیص داد؟

دیروز چند تا سکه گرفتم خیلی خط و خش روش داره یه سری نقطه هم روش داره. البته از صرافی مطمئن گرفتم صرافی تهران تلفن 4875 - دقیقترین و آخرین نرخ سکه ارز و طلا در بازار قیمت حواله دلار یورو درهم کانادا استرالیا سوئد خدمات ارزی Tehran Exchange tala
ولی ممکنه که . . . ؟
 

Mahdy2021

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2006
نوشته‌ها
1,723
لایک‌ها
74
سن
38
محل سکونت
Iran-Tehran
دوستان نظرتون رو راجه به طرح پیش خرید سکه بگید ؟؟؟/
شما بگو مشکلت چیه؟
خوب چند ماه دیگه سکه تحویل میشه....
تنها اشکال اینه که قیمت پایینتر از این بیاد که هیچکس چنین پیش بینی نمیکنه
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
در پست های قبلی دوستان توضیح دادند.هرجور سرمایه گذاری در بانک منجر به افت ارزش اصلی سرمایه و از دست دادن فرصت های بهتر سرمایه گذاری هست

سود بانکی نهایتش فکر کنم سال 15-17 درصد باشه
تورم دو برابر این

ولی با خرید سکه طلا حداقلش این هست که با نرخ تورم سود شده بالا می ره
سکه طلا هم همیشه نقد شونده است
مثل بانک نیست سپرده گذاری کنید وسط کار بخواهید پول را بردارید از سودش کم بشه
اون هم با این وضعیت اقتصادی

شما همین فردا هم نقدی ها را تبدیل به طلا کنید نسبت به چند ماه گذشته خیلی ضرر کردید
ولی جلوی ضرر را هرجا بگیرید منفعت داره

درود

با سپاس از شما، اين نوع افت كه بله وجود داره اما به هر حال كساني كه وارد اين كارها ميشن بايد به نوعي از اوضاع باخبر باشند قبلش .به هر حال بانك كه معمولا نمياد وعده اي غير از اون چيزي كه قراره بشه بده كه و براي همين راستش اين "به روز سياه" نشوندن رو مي خواستم بدونم منظورشون دقيقا چي بوده؟ همين مواردي كه شما دوستان بيان كرديد يا موارد ديگري هم ممكنه وجود داشته باشه؟
 

masoudrejae

Registered User
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
1,167
لایک‌ها
191
چجوری علی ابادی یک مدت کوتاهی وزیر نفت شد؟تخصص داشت ؟سواد داشت؟
تو این مملکت هیچکی سر جاش نیست
 

sedo

Registered User
تاریخ عضویت
5 می 2011
نوشته‌ها
820
لایک‌ها
1,574
محل سکونت
deep inside of...
مگه پیداشون کرده بودی اینقدر ارزون دادی؟
632 می خریدن امروز 640 می فروختن
 

flasher_for_nok

Registered User
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2006
نوشته‌ها
949
لایک‌ها
32
پیش خرید تا چه زمانی ادامه داره دقیق کسی می تونه راهنمایی کنه؟
 
بالا