sedo
Registered User
نه زمان توقف ثبت نام گفتن و نه مبلغ 4درصد مالیات رو که نسبت به 546000تومن می گیرین یا قیمت زمان تحویل تو بازارپیش خرید تا چه زمانی ادامه داره دقیق کسی می تونه راهنمایی کنه؟
نه زمان توقف ثبت نام گفتن و نه مبلغ 4درصد مالیات رو که نسبت به 546000تومن می گیرین یا قیمت زمان تحویل تو بازارپیش خرید تا چه زمانی ادامه داره دقیق کسی می تونه راهنمایی کنه؟
سکههامو فروختم دونهای 626 تومن
به امید خدا فردا 1050 تا سکه پیش خرید میکنم.بابامو راضی کردم.فقط خدا کنه ضرر نکنه.آخه با پولش حداقل ماهی 2% درمیاره
رفتی سبزه میدون
راحت خریدن ؟
چند جا قیمت کردی؟
عزیز من ترس من از حصار برکه نیست :دیشما بگو مشکلت چیه؟
خوب چند ماه دیگه سکه تحویل میشه....
تنها اشکال اینه که قیمت پایینتر از این بیاد که هیچکس چنین پیش بینی نمیکنه
چه جوري ميشه تحليل كرد همه چيز اينجا ممكنه البته دوستان در صفحات قبل زياد به اين موضوع پرداختن و اكثرا هم مخالف هستن به قول قديميا سيلي نقد به از حلواي نسيهدوستان یه تحلیلی درست حسابی راجع به پیش خرید کنید دیگه
خودم به عینه دیدم که 300تا سکه نیم رو صراف از یه بنده خدایی خرید، طرف هم همینطوری سکه جمع کرده بود اما بجای ماهی 2تا ماهی 30تا 40 تا گرفته بوددوستان ،
به نظرتون در آينده تعداد بالاي سكه رو بخوايم بفروشيم و نقد كنيم به مشكل نميخوريم ؟
مثلا براي نمونه من در ماه در حد دو سكه ميخرم و نگه ميدارم حالا بعداً مثلا يك سال ديگه حدود سي تا سكه خواستم بفروشم يكجا
به نظرتون خريدار دست به نقد داره ؟ يعني سريع تبديل به نقدينگي ميشه ؟
چون دلار از اين لحاظ حداقل هيچ مشكلي نداره ولي سكه و طلا چون بايد به طلافروشي مراجعه كرد هميشه ممكنه دبه دربيارن موقع خريد .
تازه اگه قيمت بالا باشه كه معمولا اونا هم بيشتر فقط ميفروشن و خريد ندارن .