• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
پیش خرید تا چه زمانی ادامه داره دقیق کسی می تونه راهنمایی کنه؟
نه زمان توقف ثبت نام گفتن و نه مبلغ 4درصد مالیات رو که نسبت به 546000تومن می گیرین یا قیمت زمان تحویل تو بازار

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
به نظرتون الان چه کاری باید کرد
خرید سکه، پیش خرید یا خرید ارز؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
به امید خدا فردا 1050 تا سکه پیش خرید میکنم.بابامو راضی کردم.فقط خدا کنه ضرر نکنه.آخه با پولش حداقل ماهی 2% درمیاره

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
به امید خدا فردا 1050 تا سکه پیش خرید میکنم.بابامو راضی کردم.فقط خدا کنه ضرر نکنه.آخه با پولش حداقل ماهی 2% درمیاره

البته این پیش فروش قراردادش مبهمه معلون نیست سر وقت تحویل بدن ولی با این اوضاع قیمت دلار بازار قیمت رو 1550 تومان به رسمیت شناخته انسم که کفش 1615 هست پایینتر نمیاد خوب بدون در نظر گرفتن مالیات ارزش افزوده که اونم مشخص نیست 4 یا 5 در صر هست کف ارزش واقعی سکه 601000 تومان هست یعنی در بدبینانه ترین حالت این مقدار میشه اما در خوش بینانه ترین حالت سقفی نداره اینم بگم این دولت که هیچی دولتای قبلم در این مورد سابقه خوبی در پیش فروش ندارن از همون سال شصت چند بار این پیش فروش انجام شد که لغوش کردن تا پیش فزوش سیم کارت تا..........همین حج عمره پس مراقب باش من که به شخصه نقد میگیرم خیالم راحته میدونی بهمنی هم رفتنی شده اقا هم جوازشو صادر کرده:wacko:این میدونی یعنی چی؟یعنی قطع پیش فروش بعدش از فرداش باید وایستی تو صف التماس کنی پولتو کی بگیری

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
تا حالا نشده سکه پیش فروش کنن و ندن!همین امسال هم سکه یادمان طلایی پیش فروش کردن و دادن!از بابابزرگم پرسیدم;گفت همون دهه 60 هم که پیش فروش کردن سکه ها رو بالخره دادن!میگفت اون موقع هم قیمت تموم شده سکه پیش فروشی حدود 10% زیر قیمت بازار بود.گفتش اونایی که تعداد بالا نوشته خودن خورد خورد سکهاشون رو دادن!میگفت خودم 200 تا نوشتم و 1 سال و نیم طول کشید سکه هامو بگیرم.ولی بالخره تا دونه آخر به همون قیمتی که قرار بود بدن دادن و پول اضافی نگرفتن!

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
ریسک به ریواردش زیاده نمیصرفه اگه شده تو بورس اتی خرید کنی بهتره تا پیشفروش اصلا اطمینان نکن به کارای اینا !!!من خودم نقدی رو ترجیح میدم البته یه سناریوی جالب هم دولت داره که از زیر بار پیش فروش در بره که اینو فعلا زوده بگم همون طرح یادمانم اگه تحقیق کنب بالاتر از قیمت تمام شده اخذ کردن به اسم مالیات بیشتر تحقیق کن

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
آقا یه سایت معتبر و به روز بدید قیمت سکه و دلار رو لجظه ای بده خدا بیامرز جای مثقال خیلی خالیه

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
مسئله اصلي پيش فروش اينه كه قرارداد مشخصي نداره و به جز فيش پرداخت هيچي نميدن و از طرفي هم معلوم نيست ماليات رو 4 درصد بگيرن يا 5 درصد يا اصلا به نرخ 546 يا نرخ روز
اينكه با گذشت 20 روز از پيشفروش كسي حاضر نشده جواب قطعي به اين سوالهاي مردم بده خودش جاي ترديد رو بيشتر ميكنه
اما بعيده كه در نهايت سكه ها رو تحويل ندن ولي آمادگي قيمت بالاتر رو هم داشته باشيد
همين چند وقت پيش سكه هاي يادبود عيد غدير رو پيش فروش كردن كه در موقع ثبت نام هنوز قانون 4 درصد ماليات روي سكه نبود اما موقع تحويل كه اين قانون اومده بود از افرادي كه پيشخريد كرده بودن 4 درصد ماليات رو گرفتن
ممكنه مثلا سال بعد بگن ماليات سكه و طلا و خلاصه كالاهاي لوكس 10 درصد
ولي به نظر من بعيده قيمت بالاتر از قيمت بازار در بياد و به احتمال زياد هم ماليات رو با قيمت 546 ميگيرن و ماليات بيشتر از 5 درصد هم نيست

يه چيز ديگه رو هم نبايد فراموش كرد هر چند احتمالش خيلي خيلي كمه اگه سال ديگه سكه ضرب 90 دادن احتمال اينكه سكه 86 از سكه 90 گرونتر باشه هم هست هرچند بازم به احتمال 99 درصد ضرب سكه 86 ادامه داره
چاره اي نيست وقتي كه قانون درست و حسابي نباشه يا قانون يكطرفه باشه همه چيز رو بايد به شانس واگذار كرد حالا چه از بازار بخريد يا چه از بانك در نهايت در اين آشفته بازار اين شانس شماست كه چه سرنوشتي براي پولتون رقم بخوره شايد بعدها اصلا به اين نتيجه رسيديد كه سود يه سرمايه گذاري ديگه كه ميتونستيد انجام بديد از همه بالاتر بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان !

آيا تابحال به يك نفر بدقول و بد حساب پول قرض داده ايد؟ نديده ايد كه وقتي سر در سرازيري سقوط دارد، سعي مي كند از شما پول بيشتري قرض بگيرد؟ البته قول مي دهد كه سود بيشتري هم به شما مي دهد !

قضيه پيش فروش سكه دقيقا همين است ! بانك مركزي ور شكسته است و تمام صحبتهايي كه در زمينه وجود ذخيره طلا براي 10 سال و دلار براي 5 سال مي كنند، همه لافهاي يك بدهكار بدقول است.

شما بشنويد، ولي باور نكنيد.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
تمام : 647

نيم : 323

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید . :

Last edited by a moderator:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
واقعا به نظر من کسی باور کنه واقعا باخته اشتباه در اشتباه بچه ها قیمتو تو مثقال دیدین ؟کاساندرای عزیزم من با نظر بچه ها موافقم در مورد سوالت

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
شما بگو مشکلت چیه؟
خوب چند ماه دیگه سکه تحویل میشه....
تنها اشکال اینه که قیمت پایینتر از این بیاد که هیچکس چنین پیش بینی نمیکنه
عزیز من ترس من از حصار برکه نیست :دی
ترس من از سیستم بانکی یه کلکی تو کارش باشه
آخه من میخواستم سپرده طلا باز کنم قبلنا اینقدر تحقیق کردم فهمیدم که به نفعه بانک و کلک تو کاره
الان هم همین اگه کلکی نباشه نوبره

anony

Registered User
لایک‌ها
48
همش نگران جناب دماونديه هستم !

فكر ميكنم هر روز ميان اينجا و چك مي كنند و منتظره كه يك روز سكه ارزون بشه بياد منو(پادو) بكوبه، ولي كو سكه ارزون :lol:

بابا كجايي اشششتاااااااااددددددددد !! بيا ! يك زيرچشمي به اين پادوت داشته باشي ...

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
با پايان ماه صفر قيمت سكه باز پرواز مي كنه... هر كسي نخريده سريع تر بخره

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
1 ساعت پیش بابامو فرستادم 1000 تا سکه پیش خرید کرد.546 تومن.خدا کنه بتونم راضیش کنم فردا هم 100 تا پیش خرید کنه.ضمنا در خبرها اومده تحویل بین 2 تا 4 ماه است و مالیات 4% است.میدونم ممکنه بامبول در بیارن ولی ریسکش رو پذیرفتیم:hmm:
جالب اینه که شماره حسابی که من برای پیش خرید سکه پول رو واریز کردم با مال بابام فرق دره!

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دوستان یه تحلیلی درست حسابی راجع به پیش خرید کنید دیگه
چه جوري ميشه تحليل كرد همه چيز اينجا ممكنه البته دوستان در صفحات قبل زياد به اين موضوع پرداختن و اكثرا هم مخالف هستن به قول قديميا سيلي نقد به از حلواي نسيه
اما به نظر من خيلي بعيده كه قيمت بالاتر از بازار در بياد يا اينكه مثلا سكه رو تحويل ندن
از طرفي احتمال اينكه ماليات رو با 4 يا 5 درصد قيمت 546 محاسبه كنن خيلي بيشتره يعني نهايت 573 تومن ميشه
در كل اگه سكه رو براي بلند مدت ميخواي خوبه

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوستان ،
به نظرتون در آينده تعداد بالاي سكه رو بخوايم بفروشيم و نقد كنيم به مشكل نميخوريم ؟
مثلا براي نمونه من در ماه در حد دو سكه ميخرم و نگه ميدارم حالا بعداً مثلا يك سال ديگه حدود سي تا سكه خواستم بفروشم يكجا
به نظرتون خريدار دست به نقد داره ؟ يعني سريع تبديل به نقدينگي ميشه ؟
چون دلار از اين لحاظ حداقل هيچ مشكلي نداره ولي سكه و طلا چون بايد به طلافروشي مراجعه كرد هميشه ممكنه دبه دربيارن موقع خريد .
تازه اگه قيمت بالا باشه كه معمولا اونا هم بيشتر فقط ميفروشن و خريد ندارن .
خودم به عینه دیدم که 300تا سکه نیم رو صراف از یه بنده خدایی خرید، طرف هم همینطوری سکه جمع کرده بود اما بجای ماهی 2تا ماهی 30تا 40 تا گرفته بود

بالا