• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اون آقاهه کی بود گفت 2000 تا پیش خرید کرده خالی بندی بود ؟حالا خریدی که خریدی عزیز من .حالا میای اینجا بگی که چی بشه دل مارو بسوزونی مارو تو وسوسه بندازی .خو که چی آخه

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
سلام دیدین من تا تصمیم گرفتم برم بخرم اومدم مشورت کردم ،گفتین بخرم .همه چیز ریخت بهم .حالا الان دیگه نمیرم بخرم .الان باز دوچار دو دلی هستم نمیدونم بخرم نخرم میاد پایین .
آقای anony شما تو این شرایط باز هم خرید دارین /؟

فكر نكنم خيلي ديگه بياد پايين... الان كه اختلاف زياد شده پيش خريد هم بد نيستا... البته اگه ميتونيد اعتماد كنيد ولي به نظر من شايد يكمي ديرتر بدن ولي آخرش ميدن

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
اون آقاهه کی بود گفت 2000 تا پیش خرید کرده خالی بندی بود ؟حالا خریدی که خریدی عزیز من .حالا میای اینجا بگی که چی بشه دل مارو بسوزونی مارو تو وسوسه بندازی .خو که چی آخه

من خودم امروز تو بانك ديدم يكي 3306 تا سكه پيش خريد كرد نميدونم اين 6 تاش ديگه چي بود

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من خودم امروز تو بانك ديدم يكي 3306 تا سكه پيش خريد كرد نميدونم اين 6 تاش ديگه چي بود

عزیزم ثروتمندن مردم دیگه .اون 6 تا هم واسه قمپز درکردن بوده که به چشم بقیه بیاد .مثل شما که الان میای برا ما تعریف میکنی .حالا قیافش چه شکلی بود؟من اصلا راه دستم نیست یعنی اصلا احساس خوبی ندارم من نمیدونم بقیه چه جوری میرن این همه پول میدن

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
جور خاصي نبود مثل بقيه آدما اختلاف طبقاتيه ديگه چه ميشه كرد يعني ميترسيد كه سكه ندن يا پول رو بخورن اگه اينجوريه كه... هيچي كه جاي آرامشو و فكر راحتو نميگيره ولي دركت ميكنم منم خيلي آدم دودلي هستم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببین اینا که زیاد میدن پول براشون خیلی مساله ای نیست ولی ما چون پولمون زیاد نیست ویترسیم ایشالا خدا به ما هم بده بریم 6000 تا 6000 تا بخریم .

جور خاصي نبود مثل بقيه آدما اختلاف طبقاتيه ديگه چه ميشه كرد يعني ميترسيد كه سكه ندن يا پول رو بخورن اگه اينجوريه كه... هيچي كه جاي آرامشو و فكر راحتو نميگيره ولي دركت ميكنم منم خيلي آدم دودلي هستم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
* قهر دو سه روزه بهمنی:rolleyes::cool:

عضو کمیسیون برنامه بودجه افزود: آقای بهمنی رییس کل بانک مرکزی دو سه روز در محل کار خود حاضر نشد و به رییس جمهور پیشنهاد داده بود و شرط گذاشته بود که اگر نرخ سود بانکی واقعی نشود، نمی تواند بازار ارز را کنترل کند.
وی افزود: افزایش نرخ سود بانکی با توجه به تورم بالا در شرایط کنونی به نظرم خوب ارزیابی می شود.
ثروتی در پاسخ به این پرسش که وقتی پولها در بانک قرار گیرد، باید مشکلات کسب و کار حل شود، تا بتواند به رونق تولید بیانجامد، گفت:‌ وقتی پول مردم در بانکها تجمع پیدا کرد، برای صنعت،‌ معدن،‌کشاورزی و خدمات، تسهیلات می دهد و این تسهیلات به تولید و اشتغال کمک می کند؛ البته باید موانع کسب و کار و سرمایه‌گذاری نیز بر طرف شود.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پیشنهاد میکنم کسی بالای صد تا سکه پیش خرید نکنه !!

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
سانات ساليانه قیمت طلا،نقره،مس،سکه و ارز در بازار ایران،از تاريخ 19/10/89 تا تاريخ 19/10/90
نوسانات قيمت طلا،نقره،مس،سکه و ارز در بازار ايران نسبت به روز مشابه در سال گذشته به شرح ذيل می باشد:

طلا در بازار جهانی: 18.17 در صد افزايش
طلا در بازار تهران:75.82 در صد افزايش
تمام سکه طرح قديم:62 در صد افزايش
تمام سکه طرح جديد:76.88 در صد افزايش
نيم سکه: 76.11 در صد افزايش
ربع سکه: 79.01 در صد افزايش
دلار آمريکا: 55.76 در صد افزايش
دلار کانادا:51.08 در صد افزايش
يورو:53.13 در صد افزايش
پوند انگلستان:53.67 در صد افزايش
دلار استراليا:56.56 در صد افزايش
فرانک سوئيس:52.84 در صد افزايش
درهم امارات:56.04 در صد افزايش
مس در بازار جهانی:20.15 در صد کاهش
مس در بازار ايران:18.79 در صد افزايش
نقره در بازار جهانی:1.36 در صد افزايش
نقره در بازار ايران:50.98 در صد افزايش

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
پیشنهاد میکنم کسی بالای صد تا سکه پیش خرید نکنه !!

اقا من امروز چند تا سکه از بانک پیش خرید کردیم فقظ یمن یک رسید واریزی داده و هیج برکه ای که مربوط به پیش فروش باشه نداددر جاهای دیگه هم روال به این صورته

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
بايستي باور كنيم كه اگر عرضه هاي بانك كارگشايي نبود، سكه همين امروز 800 مي شد !

با اينكه بانك مركزي در حال عرضه سنگين است، اما جلوي افزايش قيمت را هم نمي تواند بگيرد. بازار با جذب(بهتره بگم قورت دادن) كل سكه عرضه شده، همزمان در حال صعود هم هست. در شرايط عادي با عرضه بايستي قيمت كاهش پيدا كند، ولي اعتماد به اين دولت و آينده كشور آنقدر پايين آمده و چشم اندازي جز جنگ يا قحطي(يا هر دو!) پيش رو نيست.

در اين شرايط يا دولت در يك شرايط بسيار ضعيف به مذاكره با قدرتها رو مي آورد(كه احتمالا اين اتفاق مي افته) و داشته ها(باقيماندهها)ي كشور را به حراج و تاراج مي دهد.

يا آنطور كه ادعا مي كنند تا آخر ايستاده اند و جنگ مي كنند كه فكر ميكنم اين دومي براي ملت بهتر باشد(هر چند كه جنگ كمتر جايي مفيد است).

راه سومي باقي نمانده. اقتصاد سقوط كرد. سياست در پس آن خواهد كرد...

بنظر شما افزایش سود بانکی تا 21 درصد چه تاثیری روی سکه و ارز می زاره

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
گزارش معاملات سکه در بازار آتی صبح امروز
قیمت سکه در بازار آتی صبح امروز سه شنبه بيستم دی ماه نود به شرح زیر معامله شد:

تحويل دی ماه 632000 تومان
تحويل اسفندماه 663900 تومان
تحويل ارديبهشت ماه نودويک 694000 تومان
تحويل تير ماه نودويک 724800 تومان

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اقا من امروز چند تا سکه از بانک پیش خرید کردیم فقظ یمن یک رسید واریزی داده و هیج برکه ای که مربوط به پیش فروش باشه نداددر جاهای دیگه هم روال به این صورته

اره همینه

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
یمت انواع سکه در بازار تهران بعد از ظهر امروز 21/10/90 ساعت 16:10
قيمت انواع سکه بهار آزادي در بازار تهران،بعد از ظهر امروز به شرح زير می باشد

تمام سکه بهار آزادی طرح قديم،680000تومان که نسبت به صبح امروز تغييری نداشت.
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید،669000تومان که نسبت به صبح امروز تغييری نداشت.
نيم سکه بهار آزادی ،334000تومان که نسبت به صبح امروز1000 تومان افزايش قيمت داشت.
ربع سکه بهار آزادی ،169000تومان که نسبت به صبح امروز4000 تومان کاهش قيمت داشت.
سکه يک گرمی ،82000تومان که نسبت به صبح امروز2000 تومان کاهش قيمت داشت

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
رئیس جمهور مصوبه شورای پول و اعتبار را ملغی می‌کند؟
مهمترین تصمیم اقتصادی سال یعنی افزایش نرخ سود سپرده‌های بانکی توسط شورای پول و اعتبار به پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی در غیاب اعضای اصلی شورا گرفته شد؛ تصمیمی که احتمالا با واکنش رئیس جمهور مواجه خواهد شد

شورای پول و اعتبار افزایش نرخ سود سپرده‌های بانکی به بیش از نرخ تورم فعلی (20.6 درصد) یعنی 21 درصد را تصویب کرد." خبری مهم و غافلگیر کننده بود؛ مهم از آن جهت که یکی از مهمترین تصمیمات اقتصادی سال محسوب می شود و غافلگیر کننده از آن جهت که این تصمیم در شرایطی گرفته شد که وزرای اقتصاد و صنعت به عنوان مهمترین اعضای شورا به همراه رئیس جمهور به آمریکای لاتین سفر کرده‌اند. ماجرا از کجا آغاز شد ماجرا از آنجا آغاز شد که در بسته پولی سال 90 نرخ سود سپرده بانکی کاهش یافت. با اتخاذ این تصمیم، مردم سپرده های خود را از بانکها بیرون کشیدند و به بازار سکه که بازاری پرسود است، هدایت کردند، این امر نرخها را در بازار سکه افزایش داد و منجر به ایجاد یک بازار سوداگری شد، این اتفاقات رئیس کل را بر آن داشت که برای اولین بار طرح افزایش نرخ سود بانکی را به شورای پول و اعتبار ببرد. شورای پول و اعتبار با تصمیم بانک مرکزی برای افزایش نرخ سود بانکی مخالفت کرد، اما نقدینگی سرگردان و پول‌هایی که مردم از بانکها خارج کرده بودند هر بار از یکی از بازارهای پرسود سر درمی آورد، این بار نوبت بازار ارز بود، از آنجا که دلار یکی از بازارهای جذاب و پر سود بود، مردم سرمایه های خود را به این بازار هدایت کردند، این اتفاق بازار ارز را آشفته کرد. این اتفاق بار دیگر باعث شد که رئیس کل مجددا طرح افزایش نرخ سود بانکی را به عنوان پیشنهاد بانک مرکزی برای جلوگیری از آشفتگی های بازار سکه و ارز به شورای پول و اعتبار ببرد، اما این بار هم با مخالفت اعضای شورا به ویژه اعضای اصلی مواجه شد. در این میان، نقدینگی سرگردان که با پرداخت یارانه های نقدی هم همراه شده است، بار دیگر از بازار سکه و بازار ارز سر درآورد و باعث افزایش نرخ سکه و دلار به بالاترین حد خود طی سالهای اخیر شد، این اوضاع رئیس کل را بر آن داشت که برای سومین بار طرح افزایش نرخ سود بانکی را در غیاب اعضای اصلی شورای پول و اعتبار و زمانی که شایعه استعفای وی داغ تر از همیشه شده است، به شورا پیشنهاد کند. شورای پول و اعتبار هم این بار تصمیم رئیس کل را پذیرفت، گویی بالاخره بازار آشفته سکه و دلار شورای پول و اعتبار را بر آن داشت که با درخواست بانک مرکزی برای افزایش نرخ سود بانکی متناسب با نرخ تورم موافقت کند. مصوبه شورای پول و اعتبار و نظر رئیس جمهور تصمیم مهم شورای پول و اعتبار در حالی شب گذشته در ساختمان شیشه ای لاجوردی بانک مرکزی اتخاذ شد که این مصوبه باید به تائید رئیس جمهور برسد. پیش از این نیز یکبار در سال 86 که شورای پول و اعتبار افزایش نرخ سود بانکی را به تصویب رسانده بود، رئیس جمهور با مصوبه شورا مخالفت کرد. بر این اساس، این احتمال که رئیس جمهور در مقابل شورای پول و اعتبار و تصمیم مهم آن قرار گیرد، وجود دارد، زیرا تصمیم اخیر شورای پول و اعتبار که قطعا منجر به افزایش نرخ سود بانکی خواهد شد، با سیاست‌های رئیس جمهور مبنی بر کاهش نرخ سود بانکی تطابق ندارد. در روزهای اخیر شایعه استعفای بهمنی داغ تر شده است. برخی اظهارنظرهای غیر رسمی حاکی از آن است که بهمنی در انتظار بازگشت رئیس جمهور از آمریکای لاتین است تا تکلیف خود را روشن کند. بهمنی به آخر خط رسید بهمنی که هر بار موافق و همگام با تصمیمات شورای پول و اعتبار و دولت بود، این بار با همراهی شورای پول و اعتبار به نحوی تصمیم گیری کرده است که استقلال بانک مرکزی را به رخ منتقدان بکشد. در روزهای اخیر رئیس کل بانک مرکزی تصمیمات مهم دیگری هم گرفته است. بانک مرکزی روز گذشته خطاب به موسسات مالی و اعتباری در آستانه تاسیس هشدار داد در صورتی که ظرف مدت 5 روز آینده نسبت به توقف کارهای غیرقانونی خود اقدام نکنند، ضمن به تعلیق در‌آوردن فرآیند صدور مجوز موسسه، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل آنها ‌را به جرم اخلال در **** پولی به ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی معرفی خواهد کرد. به هرحال، با تحولات و اقدامات اخیر محمود بهمنی در بانک مرکزی، به نظر می رسد وی در ریاست این بانک به آخر خط رسیده است؛ اگرچه تصمیم شورای پول و اعتبار برای افزایش نرخ سود سپرده بانکی به احتمال زیاد بازار سکه و ارز را ساماندهی و باعث جمع آوری نقدینگی خواهد شد

منبع: مهر

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
یمت انواع سکه در بازار تهران بعد از ظهر امروز 21/10/90 ساعت 16:10
قيمت انواع سکه بهار آزادي در بازار تهران،بعد از ظهر امروز به شرح زير می باشد

تمام سکه بهار آزادی طرح قديم،680000تومان که نسبت به صبح امروز تغييری نداشت.
تمام سکه بهار آزادی طرح جدید،669000تومان که نسبت به صبح امروز تغييری نداشت.
نيم سکه بهار آزادی ،334000تومان که نسبت به صبح امروز1000 تومان افزايش قيمت داشت.
ربع سکه بهار آزادی ،169000تومان که نسبت به صبح امروز4000 تومان کاهش قيمت داشت.
سکه يک گرمی ،82000تومان که نسبت به صبح امروز2000 تومان کاهش قيمت داشت
اینا چیه قیمت سکه هایی که بانک میخاد تحویل بده؟

iloveuiran

Registered User
لایک‌ها
2
اولا که دارندگی و برازندگی دوما باید به شما جواب پس بدم سوما خیلی عالی شد که خریدم الان دیگه بانک زیر 640 نمیفروش از قدیم هم گفتن اونی که دل دار میخوره دل و جیگر اونی هم که نداره میخوره خون جیگر ماکه فعلا سود خودمون رو کردیم

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
بنظر شما افزایش سود بانکی تا 21 درصد چه تاثیری روی سکه و ارز می زاره

افزايش نرخ بهره ها قطعا اثر زيادي در جمع آوري نقدينگي داره براي تحليل اين موضوع بايد به نقدينگي موجود در دست كل افراد جامعه نگاه كنيد شايد شما با سود 25 درصد هم حاضر به سپرده گذاري نباشيد اما افراد عادي جامعه اين نرخ رو كاملا مي‌پذيرند (طبق نظريه هاي اقتصادي كينزي)
از طرفي دريافت تسهيلات كه تا اينجا بيشتر براي سفته بازي و سوداگري در بازارهاي ارز و بازارهاي مشابه و گاها به صورت رانت بود كمتر از پيش به صرفه خواهد شد (به هر حال ريسك بالاتر ميرود حتي اگر تورم بالا ادامه داشته باشد)
بنابراين شيب رشد ارزش دلار در آينده احتمالا با شيب كمتري خواهد بود (طبيعتا نميتوان انتظار 70 درصد سود مشابه سال قبل رو داشت) البته دو مورد رو هم بايد در نظر داشت
1- آرامش بازار ارز با كوچكترين خبري به هم ميخورد (تحريم و ...)
2- فاز دوم هدفمندي و واريز مجدد نقدينگي (هر چند اثر آن از مرحله اول كمتر است) موثر است
براي بازار طلا كه علاوه بر دلار نرخ اونس هم تعيين كننده است اگر از اون جهشهاي خاص رو نداشته باشيم براي بازار طلا هم نميتوان سود مشابه سال قبل رو پيش بيني كرد

خلاصه اينكه همچنان سرمايه گذاري روي طلا مناسب است هر چند ممكنه به اندازه سال قبل سود نده اما نصف سوددهي سال قبل هم خيلي از سود بانكها بيشتره
البته ناگفته نماند كه افزايش نرخ بهره ممكن است منجر به ركود تورمي هم بشود يعني نتيجه اي در بر نداشته باشد ولي در حال حاضر احتمال موثر بودن آن با توجه به شرايط و نقدينگي بسيار زياد سرگردان بيشتر است (البته اين كه ميگم موثر صرفا يعني اينكه شيب افزايشها كمتر بشه وگرنه شايد معجزه هم نتونه اين اقتصاد بيمار رو نجات بده)

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
الان دقیقا چی رو کردن 20 درصد؟
سود 12 درصدی را؟
یا سود 18 درصدی را ؟

بالا