اینطوری که من شنیدم و بعضی از دوستان هم گفتند قیمت پیش خریدو بردن بالا الان دیگه پیش خرید نمیصرفهامروزم سه تا سکه فروختم دونه ای 666 تومن . اگه دو روز صبر کرده بودم یه تومن سود میکردم
ببینم فردا میتونم وقت کنم برم برای پیش خرید
اقا من امروز چند تا سکه از بانک پیش خرید کردیم فقظ یمن یک رسید واریزی داده و هیج برکه ای که مربوط به پیش فروش باشه نداددر جاهای دیگه هم روال به این صورته
منم امروز سکه پیش فروش از بانک ملی خریدم
بهم فقط یک قبض پرداخت پول بهم دادن البته توی آن تعداد سکه خریداری شده نوشته شده
به همراه پولی که واریز شده
به همان قیمت 546 هزار تومان
بر اين اساس، با توجه به نرخ تورم 6/20 درصدي در پايان آذر و نرخ تورم 4/12 درصدي در پايان سال قبل، نرخ سود براي سپردههاي يك ساله در محدود 16 درصد در نظر گرفته خواهد شد. با اين اقدام شوراي پول و اعتبار انتظار ميرود التهابهاي اخير در بازار ارز و سكه كاهش يابد. به گفته كارشناسان، بخشي از التهاب اخير در بازار به دليل جذاب نبودن ابزارهاي پولي در مقابل تورم داخلي بوده است. [/B]
پیشنهاد من دو راه حل زیره
1- حدس امضای مصوبه = کاهش طلا = فروش امروز طلاها و خرید دوباره تو هفته بعد عدم فروش = در نهایت اوناییکه پایین خریدن سود نمی کنن ولی اوناییکه بالا خریدن ضرر
2- حدس عدم امضای مصوبه = افزایش حبابی طلا و ارز =عدم فروش طلاها و خرید الان برای اوناییکه نخریدن عدم خرید= پولتان طبق معادلات جدید شیمیایی که احمدی جون اختراع کرده به پهن تبدیل خواهد شد.
افزايش نرخ بهره ها قطعا اثر زيادي در جمع آوري نقدينگي داره براي تحليل اين موضوع بايد به نقدينگي موجود در دست كل افراد جامعه نگاه كنيد شايد شما با سود 25 درصد هم حاضر به سپرده گذاري نباشيد اما افراد عادي جامعه اين نرخ رو كاملا ميپذيرند (طبق نظريه هاي اقتصادي كينزي)
از طرفي دريافت تسهيلات كه تا اينجا بيشتر براي سفته بازي و سوداگري در بازارهاي ارز و بازارهاي مشابه و گاها به صورت رانت بود كمتر از پيش به صرفه خواهد شد (به هر حال ريسك بالاتر ميرود حتي اگر تورم بالا ادامه داشته باشد)
بنابراين شيب رشد ارزش دلار در آينده احتمالا با شيب كمتري خواهد بود (طبيعتا نميتوان انتظار 70 درصد سود مشابه سال قبل رو داشت) البته دو مورد رو هم بايد در نظر داشت
1- آرامش بازار ارز با كوچكترين خبري به هم ميخورد (تحريم و ...)
2- فاز دوم هدفمندي و واريز مجدد نقدينگي (هر چند اثر آن از مرحله اول كمتر است) موثر است
براي بازار طلا كه علاوه بر دلار نرخ اونس هم تعيين كننده است اگر از اون جهشهاي خاص رو نداشته باشيم براي بازار طلا هم نميتوان سود مشابه سال قبل رو پيش بيني كرد
خلاصه اينكه همچنان سرمايه گذاري روي طلا مناسب است هر چند ممكنه به اندازه سال قبل سود نده اما نصف سوددهي سال قبل هم خيلي از سود بانكها بيشتره
البته ناگفته نماند كه افزايش نرخ بهره ممكن است منجر به ركود تورمي هم بشود يعني نتيجه اي در بر نداشته باشد ولي در حال حاضر احتمال موثر بودن آن با توجه به شرايط و نقدينگي بسيار زياد سرگردان بيشتر است (البته اين كه ميگم موثر صرفا يعني اينكه شيب افزايشها كمتر بشه وگرنه شايد معجزه هم نتونه اين اقتصاد بيمار رو نجات بده)
فرم پیش خرید سکه