• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
نه بابا یعنی واقعا فکر کردین من پول تو بانک میذارم .پرسیدم جهت اطلاعات عمومی .
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
اطلاع دقيق دارم كه دولت علي رغم مخالفت صريح مجلس، در حال طراحي و اجراي طرح حذف يارانه 10 تا 15 ميليون نفر هست.

بنظرم اين موضوع + اجراي گام دوم هدفمندي، يكسري تغييرات عمده در تعادل بازارها بوجود مياره و تلاطم هايي در راهه.

بهتره در همين فرصت باقيمانده تا زماني كه خيلي ديرتر بشه، ريالهاتون رو تبديل به دلار و سكه كنيد. هر چند كه بخش عمده اي از سود و صعود را از دست داده ايد، ولي لااقل بيشتر از اين متضرر نخواهيد شد.

هنوز تورم واقعي مرحله اول يارانه ها هم در قيمتها لحاظ نشده و خيالتون راحت باشه كه بالاخره زماني اين دم خروس از جايي بيرون خواهد زد. هر چند كه هم الان هم به اندازه كافي از دلار و سكه بيرون زده :lol:


***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .
 
Last edited by a moderator:

poole21

Registered User
تاریخ عضویت
24 آگوست 2011
نوشته‌ها
389
لایک‌ها
47
اقای annoy یه سوال داشتم اگه امکان قضیه که بشه سکه ها رو وثیقه موسساتی نظیر پیشگامان صالحین....گذاشت تا وام ازشون بگیرم نظر شما رو در این مورد می خواستم
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
بحث ريسك هست و هر كسي ريسك پذيري خودشو داره. بعضي ريسك گريزند(مثل من) و برخي علاقمند به ريسك بيشتر (risk seeker)

ريسك زمين > ريسك سكه (تقريبا)= ريسك دلار > ريسك موسسات(كه بانك نشدن) > ريسك بانك > ريسك بانك مركزي

يعني اگر بنا به فروريختن بناي اقتصاد باشه، موسسات زودتر از بانكها و بانكها زودتر از بانك مركزي ورشكست ميشن. ضمنا با شرايط تحريم، طبل جنگ، اصرار بر اشتباهات و حاكميت ناداني، اوضاع بهبود پيدا نكرده و بدتر هم خواهد شد. يعني ريسك عمومي بالاتر ميره.

بدليل همون نامساوي بالاست كه مجبورند نرخ بهره بانكها را بالا ببرند، چون بخاطر بالا رفتن ريسك سيستم بانكي(اختلاس) سودي كه مي دهند با ريسكش سنخيت نداره و سرمايه ها در حال خروج از بانك هستند و در نتيجه براي جذابتر كردن سرمايه گذاري بانكها و جذب يا لااقل حفظ سرمايه بانكها، نرخ بهره را بالا مي برند. اگر روند خروج سرمايه از بانكها ادامه پيدا كنه، احتمال سقوط برخي بانكها وجود داره.

به شخصه موسسات را بهيچ وجه توصيه نمي كنم، هر چقدر هم كه پيشنهادشون جذاب باشه. بانك مركزي چند وقت يكبار با همون آبروي نيمه كاره اي كه باقي گذاشته يك بيانيه ميده و مردم رو تحذير ميده از ريسك بالاي اين موسسات. بعدا هم ميگه چون من هشدار داده بودم،‌ پولتون رو تضمين نمي كنم(در مورد بانكهاي رسمي اين تضمين وجود داره).

شرايط ايران بسيار وخيم هست و ريسك پولي كه دست ديگران(از جمله بانك) باشه خيلي بالا رفته. بهمين خاطر ملت علاقه پيدا كردند كه پولشون رو مثل زمانهاي قديم دفن كنند. :D من توصيه مي كنم شما هم همينكار رو بكنيد. احتمال ميدم 2-3 نسل بعد ما شكارچيان گنج بشن :lol:


***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

(در بازار ارز پيچيده كه در اين چند هفته "يك نفر" 34 ميليارد تومن دلار خريد كرده. فكر ميكنيد كسي كه چنين پولي داره و ميتونه بهترين مشاورهاي مالي رو استخدام كنه و مديريت سرمايه كنند براش، آدمهاي ناعاقلي هستند؟ نه، كار درست را هم او كرده، چون پيش بيني مي كرد كه چنين وضعي-غير قانوني شدن دلار- اتفاق بيافته. فكر كنيد اون آقا 1 ماه ديرتر اقدام مي كرد. كار تموم بود...)
 
Last edited by a moderator:

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
دلار رو که قاچاق اعلام کردن.به نظرتون سرنوشت بازار ارز چی میشه با این طرح؟

من پيشگو نيستم و براي تحليل شرايط ايران هيچ نيازي به پيشگويي و تحليل و ... نيست. بهترين كار در شرايط فعلي تبديل پول نقد و بالا بردن دسترسي به سرمايه هاي سريع نقده شونده(مثل سكه و دلار) هست. ضمنا اين سرمايه را جايي نگه داريد كه اگر خواستيد، بهتون نگند فعلا نيست برو فردا بيا(=بانك).

اگر زمين و ملك و آپارتمان داريد، فعلا دست نزنيد. البته ممكن است تا مدتي نتونيد ازش استفاده كنيد(چون ركود اين بازارها عميق شده و خواهد شد). چون شرايط ريسكي شده، سرمايه هايي سريع نقد شونده تقاضاي زيادي جذب كرده اند. ولي در درازمدت برگردان زمين و آپارتمان هم تا حد زيادي شبيه به سكه خواهد بود.
 

anony

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2007
نوشته‌ها
170
لایک‌ها
48
اينجا متن نامه سال 87 شصت نفر اقتصا دان برجسته اين مملكت به دولت را كپي مي كنم. تا ببينيد كه شرايط موجود كاملا قابل پيش بيني بوده و نيازي به گمانه زني نيست. از اينكه به سر اين اساتيد چه آمد و زندان و بازنشستگي اجباري و ... گذر مي كنم.

متن نامه 60 اقتصاددان به رئیس جمهور

یکشنبه، 19 آبان 1387

"همانگونه که مستحضرید و به کرات توسط دلسوزان کشور و مقامات مسئول عنوان شده است، اقتصاد کشور در شرایط داخلی وجهانی حساس و دشواری قرار دارد. رشد اقتصادی اندک، بیکاری گسترده، تورم مزمن و دو رقمی، بحران در بازارهای پول و سرمایه، بودجه انبساطی دولت، اختلال در تعامل با دنیای خارج، وجود فقر و نابرابری‌ها، درکنار شرایط حساس بحران مالی جهانی آثار گسترده و تعیین‌کننده‌ای برصادرات، واردات، تامین نیازها و از همه مهمتر عدم تحقق احتمالی درآمد لازم از فروش نفت برای تامین بودجه دولت، از جمله اساسی‌ترین مشکلات موجود کشور است. همچنین بحران جهانی بازارهای مالی و رکود بی‌سابقه اقتصاد جهانی تهدیدهای جدی برای اقتصاد کشور بوجود آورده‌اند. اما متاسفانه دولت در این زمینه‌ها اقدامات مقتضی و مناسبی انجام نداده‌است. در این وضعیت بسیار حساس، دولت مصمم است سیاست‌های گسترده‌ای را تحت عنوان طرح تحول اقتصادی به مورد اجرا گذارد. ما از تبعات طرحی‌که با شتابزدگی و در بستر نامساعد ملی وبحران جهانی به‌اجرا درخواهدآمد، بیمناکیم. از اینرو لازم دیدیم با تحلیل وضعیت اقتصاد کشور، علل پیدایش بحران کنونی، راه‌های برون رفت از این تنگناها را با مردم شریف ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت محترم درمیان بگذاریم. شاید قبل از آن‌که معضلات کشور حادتر شود، بتوان اصلاحات لازم را به موقع در آن اعمال کرد. در گذشته نیز اقتصاددانان کشور به کرات تحلیل‌ها، نقدها وتوصیه‌هایی را درزمینه حل مسائل مبرم اقتصادی، از جمله شیوه مصرف درآمدهای نفتی، ارائه داده‌اند، که با بی‌توجهی دولتمردان مواجه شده‌است وکشور تا به امروز، باتحقق پیش بینی‌ها درمورد پیامدهای منفی سیاست‌های دولت هزینه‌های سنگین آن‌را پرداخته‌است. با این همه بر این باوریم که بی‌مهری دولتمردان نمی‌تواند موجبی برای عدم ارائه مجدد دیدگاه‌ها و توصیه‌های ما باشد. با توجه به‌مسائل مذکور ما جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های کشور، برای اطلاع همگان گزارشی را تدوین کرده‌ایم که در برگیرنده امور ذیل است:
1- مساعی دولت نهم:
این درست است که برخی از شرایط نامساعد اقتصاد ایران ریشه‌های ساختاری دارد و در طول سالیان دراز به دلیل سوءتدبیر و بی‌توجهی دلتمردان قبلی انباشته شده‌است و هیچ دولتی نمی‌تواند حتی در طول یک برنامه پنج ساله همه این مشکلات را حل کند. این درست است که دولت نهم از زمان روی کار آمدن، حل این مسائل و بهبود وضعیت اقتصادی کشور را در سریع‌ترین زمان ممکن در دستور کار خود قرار داده‌است. اما متاسفانه به رغم تلاش‌های شبانه روزی مسئولان، سیاست‌گذاری‌ها موجب شده‌است به دلیل ماهیت تفکر حاکم بر آن و ضعف در شناخت همه‌جانبه مسائل و مشکلات، به‌جای بهره‌گیری از ظرفیت‌های حقوقی و قانونی و تقویت نهادهای موجود، راهبردی در جهت تخریب ساختار‌ها باشد و درکنار آن دولت با پا فشاری بر سیاست‌های نادرست، راه تعامل سازنده جامعه مدنی و نخبگان کشور را مسدود ساخته است
2- چارچوب فکری نادرست دولت نهم:
نگرش دولت نهم به مسائل بین‌المللی و داخلی غیرعلمی و غیرکارشناسانه است. همین چارچوب فکری، کیفیت تعامل دولت با دنیای خارج، برخورد آن با نهادهای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی اقتصادی و اجتماعی و ماهیت سیاست‌ها و برنامه‌های دولت نهم و چگونگی اجرای آن را مشخص می‌سازد و بسیاری از نارسایی‌ها و ناکامی‌های این دولت را توضیح می‌دهد. این چارچوب فکری دارای ویژگی‌هایی هم‌چون آرمان‌گرایی افراطی، شتابزدگی در اقدام، تقدم عمل برعلم، تقابل تعهد و تخصص و عدم امکان سنجی و تحلیل هزینه و فایده سیاست‌ها و طرح‌های اقتصادی است. تبعات این رویکرد عبارت از کاهش عقلانیت اقتصادی، تکیه بر ذهنیت به‌جای واقعیت، خود **** پنداری، توهم توطئه، حلقه‌های تکراری حذف، و وابستگی بیشتر به منابع نفتی است.
3- فضای نامساعد کسب و کار و تاثیر آن بر رشد اقتصادی:
اتخاذ سیاست‌های اقتصادی دولت براساس چارچوب فکری مذکور، منجر به‌ایجاد فضای نامساعد کسب وکار شده و به نوبه خود کاهش رشد اقتصادی را در همسنجی با نهاده‌های فراوان به کار رفته در تولید، به ارمغان آورده است. رشد ناچیز بهره‌وری، ایجاد اشتغال ناپایدار و تداوم بیکاری گسترده از دیگر پیامدهای فضای نامساعد کسب وکار است. بی‌جهت نیست که رشد اقتصادی کشورهای ترکیه، عربستان، و امارات در سال‌های 86-1384 بالای 9 درصد و رشداقتصادی ایران کمتر و در حدود 6 درصد بوده‌است. در همین مدت متاسفانه ایران در میان کشور عضو سازمان بهره‌وری آسیایی از کمترین مقدار رشد بهره‌وری برخوردار بوده است.
4- سیاست‌های نادرست انبساطی مالی:
بدنبال رونق نفتی و به رغم تجربه پرهزینه سال‌های 1352-1356 در زمینه تزریق بی‌محابای درآمدهای نفتی به اقتصاد کشور، یکبار دیگر احساس خطرناک پرپولی مجوز دولت برای به هزینه گرفتن درآمد به هر طریق ممکن شد. این نوع جهت‌گیری بودجه‌ای، دولت را به رغم هدف برنامه مصوب در مقایسه با بخش خصوصی بیش از پیش بزرگ و غیرکارآمد نموده‌است. هم اکنون که در پی بحران جهانی، قیمت نفت خام در سراشیبی سقوط افتاده و حساب ذخیره ارزی تهی شده‌است، این پرسش اساسی مطرح می‌شود که در آینده نزدیک چگونه با درآمدهای نفتی کمتر و **** مالیاتی ناکارآمد کنونی، بودجه سال 1387 و سال بعد قابل تامین مالی خواهد بود. شایان ذکر است که بر اساس جدول 8 برنامه چهارم، باید در سال‌های 86-1384، جمعاً 47.1 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی به دولت اختصاص می‌یافت، ولی درعمل142.6 میلیارد دلار هزینه شد و از چگونگی197.8 میلیارد دلار فروش نفت اطلاعات روشن وشفافی گزارش نشده‌است. اگر این درایت وجود می‌داشت که سهمی از درآمدهای نفتی درحساب ذخیره ارزی نگهداری شود، در روزهای عسرت مالی گرفتاری دولت و مردم کمتر می بود.
5- تعامل تنش‌زا با جهان خارج و سیاست نادرست تجارت خارجی:
سیاست تجاری نادرست و تعامل ناپایدار و تنش‌زای دولت نهم با جهان خارج علاوه بر محرومیت از ره‌آوردهای بالقوه تجارت و سرمایه‌گذاری خارجی، هزینه‌های سنگینی را به اقتصاد کشور تحمیل کرده‌است. به‌طوری که امروزه به دلیل تحریم‌های سازمان ملل، بخش بزرگی از واردات و صادرات کشور از طریق واسطه‌ها انجام می‌شود که علاوه بر تحمیل ریسک بیشتر، موجب افزایش چندین میلیارد دلاری قیمت تمام شده صادرات و واردات کشور گردیده‌است. در زمینه تجارت خارجی، دولت برای مهار فشارهای تورمی، آزاد سازی واردات را در پیش‌گرفته و بانک مرکزی عملا نرخ اسمی ارز را به‌عنوان لنگر اسمی برای مهار تورم به کار برده‌است. در این وضعیت توان رقابت اقتصاد کاهش و نرخ حقیقی ارز که بیانگر توان رقابتی است از هر دلار 7112 ریال در سال 1381 به هر دلار 5228 ریال در سال 1386تنزل یافته‌است. در نتیجه این رویکرد واردات کشور به شدت افزایش یافته‌است. کاهش درآمدهای نفتی و تقلیل ناگزیر این سطح از واردات برای اقتصاد کشور بسیار پرهزینه خواهدبود.
6- عدم شناخت بازار پول، سرمایه و ارزش پول ملّی:
عدم شناخت از **** پولی و بانکی در نزد دولتمردان، نابسامانی‌های فراوانی به بار آورده‌است که حاصل آن تخصیص غیربهینه منابع بانکی، افزایش 40-30 درصد نقدینگی و در نهایت رسیدن به سطح تورم نقطه‌ای29.4 درصد در شهریورماه 1387 است. گفتنی است که متوسط نرخ تورم در سال 1384 فقط10.4 درصد بوده است.
بازار سرمایه نیز که به سبب فضای نامساعد کسب وکار، نحوه عرضه سهام عدالت در بورس و نحوه اجرای سیاست‌های اصل 44 با افقی مبهم روبرو است، اکنون در شرایط نااطمینانی جهانی حاکم بر بازارهای مالی با مشکلات بیشتری دست بگریبان است.
برداشت نادرست از مفهوم ارزش پول ملّی این توهم را در نزد دولتمردان دامن زده‌است که می‌‌توان به صورت دستوری ارزش داخلی و خارجی پول ملی را افزایش داد. همچنین گاه به غلط تصور می‌شود که با حذف سه صفر از واحد پول ملی و در غیاب سیاست‌های مالی و پولی مسئولانه، می‌توان ارزش داخلی پول را افزایش داد و تورم فزاینده کنونی را مهار کرد
7- گسترش فقر و نابرابری:
در سند چشم انداز و قانون برنامه چهارم به منظور تأمین عدالت اقتصادی و رفع فقر و نابرابری، به‌طور همزمان بر دو رویکرد رشد و توزیع تأکید شده‌است. این دیدگاه پیامدهایی همچون عزت نفس و کرامت انسانی، ارتقاء سرمایه انسانی و اجتماعی، وفاق و انسجام ملی، و احساس تعلق بیشتر آحاد مردم به کشور را در بر دارد. اما متأسفانه دولت عملا در مسیر رویکردهای توزیعی بدون داشتن دغدغه رشد اقتصادی حرکت کرده‌است. اما به رغم تلاش‌های آن، ضریب جینی از رقم0.423 در 1383 به0.431 در سال 1385 رسیده‌است. افزایش شدید نرخ تورم در سال‌های 1386 و 1387 قطعاً منجر به بی‌عدالتی و نابرابری بیشتری شده و خواهد شد.
8- عدم امکان‌سنجی طرح تحول اقتصادی و شتابزدگی در اجرای آن:
طرح تحول اقتصادی به رغم گستردگی حوزه‌های تحت پوشش و پیامدهای بزرگ اقتصادی و اجتماعی آن، ظاهراً قرار است خارج از برنامه پنجم توسعه تصویب شود. به عقیده ما اصلاح قیمت حامل‌های انرژی و توزیع یارانه‌های نقدی در میان 70 درصد خانوارهای کشور، قبل از ایجاد ثبات اقتصادی می‌تواند به تورم افسارگسیخنه دامن زند و مشکلات حاد اقتصادی و اجتماعی را در پی داشته باشد. گفتنی است دولت بدون محاسبه درآمدهای حاصل از اصلاح قیمت‌ها و کسب مجوز قانونی از مجلس، وعده توزیع یارانه نقدی به خانوارها را داده و در صدد برآمده‌است در نیمه دوم سال جاری وجوهی را به مردم بپردازد. این شیوه برخورد فقط سطح توقعات مردم را بالا می‌برد و بر انتظارات تورمی در جامعه دامن می‌زند.در این باب باید نکاتی همچون: ضرورت اصلاح تدریجی قیمت حامل‌های انرژی، همزمانی اصلاح قیمتی با تدابیر غیرقیمتی مدیریت تقاضا، کمک‌های فنی دولت برای اصلاح تکنولوژی تولید، کمک‌های مالی دولت برای حمل و نقل عمومی مورد توجه قرارگیرد.


ببينيد كدام يك از اينها كه بولد كردم، بهتر شده؟ بدتر شده و بدتر خواهد شد كه روي بهبود نخواهد ديد. من بدبين يا سياه نما نيستم، بخدا شرايط سياه است ! آيا حتي به اشتباهشان واقف هستند يا هنوز مصر به تكرار اشتباهند؟ خودتان نتيجه گيري كنيد...

لازم به ذكره كه قيمت سكه در زماني كه اين نامه نوشته و منتشر شد = 220 هزار تومن بوده است.
 
Last edited:

jomong777

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
1,188
لایک‌ها
129
سن
35
محل سکونت
تهران
قیمت سکه (بروز رسانی در :دوشنبه 26-10-90 - 12:05:17 ب.ظ)
نام قیمت خرید قیمت فروش
سکه یک بهار آزادی طرح قدیم 6,800,000 6,870,000
سکه یک بهار امامی سال 86 6,710,000 6,770,000
سکه نیم بهار آزادی سال 86 3,330,000 3,380,000
سکه ربع بهار آزادی سال 86 1,700,000 1,740,000
 

ahmad34

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2011
نوشته‌ها
224
لایک‌ها
0
يش بيني و قيمت حقيقي انواع سکه در ساعت 13:04:59
زمان به روز رسانی قيمتهای بازار : 13:01 دوشنبه 26/10/90
قيمت (تومان)
قيمت بازار ارزش طلا در بازار تهران
(قيمت کف)
ارزش طلا در بازار جهانی قيمت حقيقي حباب قيمت درصد حباب
طرح قديم 690000 662900 644000 691400 -1400 -0
طرح جديد 679000 662900 644000 691400 -12400 -2
نيم سکه 340000 331500 322000 346700 -6700 -2
ربع سکه 175000 165600 160900 174300 700 0
يک گرمی 84000 81500 79200 88200 -4200 -5

ش بيني و قيمت حقيقي ارز در ساعت 13:04:59
زمان به روز رسانی قيمتهای بازار : 12:20 دوشنبه 26/10/90
قيمت​
قيمت بازار(تومان)قيمت حقيقي(تومان)
دلار آمريکا1665 1737.1
دلار کانادا1730 1632.4
يورو2200 2108.7
پوند انگلستان2720 2550.1
دلار استراليا1810 1716.4
فرانک سوئيس1800 1745.1
کورون سوئد255 238
کورون نروژ270 274.8
کورون دانمارک285 283.7
يکصد ين ژاپن2200 2167.1
دلار هنگ کنگ205 214.3
لير ترکيه925 897.8
يوان چين285 263.3
رينگيت مالزی540 529.1
دينار عراق1450 1423.7
روپيه هند33 32.3
درهم امارات471 453.3

قيمت جهانی کالاهای اساسی در ساعت 13:04:59
دلارتومان
قيمت يک گرم طلای خالص 52.84 91790
قيمت يک گرم پلاتين 47.87 83150
قيمت يک گرم نقره 0.96 1670
قيمت يک گرم پالاديوم 20.51 35630
قيمت يک کيلو گرم مس 8.05 13980
قيمت يک کيلو گرم گندم 0.21 370
قيمت يک کيلو گرم سويا 0.41 710
قيمت يک کيلو گرم ذرت 0.21 370
قيمت يک کيلو گرم قهوه 5.18 8990
قيمت يک کيلو گرم شكر 0.52 910
قيمت يک متر مکعب الوار 245 425300
قيمت يک ليتر بنزين 0.6 1040
قيمت يک مترمکعب گاز طبيعی 0.09 160
قيمت يک ليتر نفت خام 0.62 1090
 

Ali Dicaprio

Registered User
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
5
دوستان به نظرتون من الان سکه پیش خرید کنم یا از بازار بخرم؟
ممنون
 

poole21

Registered User
تاریخ عضویت
24 آگوست 2011
نوشته‌ها
389
لایک‌ها
47
دوستان به نظرتون من الان سکه پیش خرید کنم یا از بازار بخرم؟
ممنون

من تو تایپیکهای قبلی به چند دلیل خرید نقدی رو ترجیح میدم تو نوشته های اقای annoy هم همین تاکید رو دارند
 

omidetoop

Registered User
تاریخ عضویت
13 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
6
سلام دوست عزيز
لطفا بفرماييد اين امار و اطلاعات از كدام سايت هستش؟
منبع و ماخذ را ذكر كنيد لطفا تا ما هم به موقعش چك كنيم...
يش بيني و قيمت حقيقي انواع سکه در ساعت 13:04:59
زمان به روز رسانی قيمتهای بازار : 13:01 دوشنبه 26/10/90
قيمت (تومان)
قيمت بازار ارزش طلا در بازار تهران
(قيمت کف)
ارزش طلا در بازار جهانی قيمت حقيقي حباب قيمت درصد حباب
طرح قديم 690000 662900 644000 691400 -1400 -0
طرح جديد 679000 662900 644000 691400 -12400 -2
نيم سکه 340000 331500 322000 346700 -6700 -2
ربع سکه 175000 165600 160900 174300 700 0
يک گرمی 84000 81500 79200 88200 -4200 -5

ش بيني و قيمت حقيقي ارز در ساعت 13:04:59
زمان به روز رسانی قيمتهای بازار : 12:20 دوشنبه 26/10/90
قيمت​
قيمت بازار(تومان)قيمت حقيقي(تومان)
دلار آمريکا1665 1737.1
دلار کانادا1730 1632.4
يورو2200 2108.7
پوند انگلستان2720 2550.1
دلار استراليا1810 1716.4
فرانک سوئيس1800 1745.1
کورون سوئد255 238
کورون نروژ270 274.8
کورون دانمارک285 283.7
يکصد ين ژاپن2200 2167.1
دلار هنگ کنگ205 214.3
لير ترکيه925 897.8
يوان چين285 263.3
رينگيت مالزی540 529.1
دينار عراق1450 1423.7
روپيه هند33 32.3
درهم امارات471 453.3

قيمت جهانی کالاهای اساسی در ساعت 13:04:59
دلارتومان
قيمت يک گرم طلای خالص 52.84 91790
قيمت يک گرم پلاتين 47.87 83150
قيمت يک گرم نقره 0.96 1670
قيمت يک گرم پالاديوم 20.51 35630
قيمت يک کيلو گرم مس 8.05 13980
قيمت يک کيلو گرم گندم 0.21 370
قيمت يک کيلو گرم سويا 0.41 710
قيمت يک کيلو گرم ذرت 0.21 370
قيمت يک کيلو گرم قهوه 5.18 8990
قيمت يک کيلو گرم شكر 0.52 910
قيمت يک متر مکعب الوار 245 425300
قيمت يک ليتر بنزين 0.6 1040
قيمت يک مترمکعب گاز طبيعی 0.09 160
قيمت يک ليتر نفت خام 0.62 1090
 

arashaj74

Registered User
تاریخ عضویت
9 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,328
لایک‌ها
1,070
محل سکونت
teh
3 دلیل رشد قیمت سکه/ خبر عدم افزایش نرخ سود موثر بود

خبرگزاری فارس: یک کارشناس اقتصادی گفت: عدم افزایش نرخ سود بانکی، خروج سرمایه‌ها از بازاردلار و عدم اعتقاد کارشناسان به روند نزولی طلای جهانی سه دلیل رشد قیمت سکه است.
فرزان سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی فارس در خصوص خبر عدم افزایش نرخ سود بانکی و مطرح نبودن این مسئله اظهار داشت: ‌در صورتی که نرخ سود بانکی افزایش نیابد بازار آتی مثبت می‌شود و بازار صبح امروز مثبت باز شد و برای ما جای سوال بود که چرا بازار مثبت باز شد و متوجه شدیم که اختلاف بین نرخ سکه بازار نقد و آتی وجود دارد.

وی ادامه داد: قیمت سکه آتی در هر ماه 30 هزار تومان نسبت به قیمت نقد آن بیشتر است یعنی اگر در حال حاضر سکه نقد 678 هزار تومان است سکه آتی برای اسفند ماه باید 30 تومان بیشتر،‌ برای اردیبهشت 30 هزار تومان بیشتر از سکه اسفند باشد و در حال حاضر این اختلاف 30 هزار تومان است.

این کارشناس اقتصادی خاطر نشان کرد: علاوه بر اختلافی که بین قیمت آتی و نقد وجود داشت، خبر عدم افزایش نرخ سود بانکی نیز بر روی قیمت‌ها اثر گذاشت و بازار را مثبت کرد. البته با توجه به عدم افزایش نرخ سود بانکی و قاچاق ارز و خروج سرمایه‌ها از دلار به دلیل برخی محدودیت‌ها، روند قیمت سکه نقد رو به رشد است در نتیجه نرخ سکه آتی نیز با توجه به این مسائل افزایشی خواهد بود.

به گفته وی، وقتی خبری از افزایش نرخ سود بانکی نباشد، سرمایه‌ها نیز به سمت بانک ها حرکت نمی‌کند، بنابراین با توجه به وضعیت نا مناسب بازار دلار، سرمایه‌ها مجدد وارد بازار سکه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی‌ها از روند طلای جهانی نیز رو به رشد و فعلا نظری به نزول آن وجود ندارد، گفت: دلیل این که بازار پیش بینی نزول انس را ندارد تمایل خریدار طلا در جنوب شرق آسیا است. بنابراین سه عامل خروج سرمایه‌ها از بازار دلار و حرکت ان به بازار سکه، عدم افزایش نرخ سود بانکی و پیش‌بینی روند مثبت طلای جهانی همه دلایلی است که می‌توان بر اساس آن بازار سکه نقد و تناسب آن آتی را رو به رشد پیش‌بینی کرد.
 
بالا