anony
Registered User
- نوشتهها
- 170
- لایکها
- 48
چي شد آقاي كارشناس؟ سقوط به زير 660 ؟
يادتونه به مستر دماونديه و مابقي حضرات سانديس خور مواجب بگير گفتم حيف كه پست زدن كنتور نداره وگرنه خيلي ها ورشكسته مي شدن؟
دوست دارم از جناب دماونديه نازنين(سرور بنده كه افتخار پادويي ايشون رو دارم) و منو به دلبري از دوشيزگان دانشگاهي متهم مي كردند :lol: دعوت كنم اين روزها تشريف بياورند و ما رو از محضر مباركشون مستفيظ بفرمايند.
انيشتن ميگه "چيزي كه ته نداره حماقته". من ممكنه زبانم تند باشه و با احمق ها بايد هم تند حرف زد. ولي بارها گفتم به حرف امام خودتون گوش كنيد كه : "ببينيد چه مي گويد، و نه "كه مي گويد".
***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .
يادتونه به مستر دماونديه و مابقي حضرات سانديس خور مواجب بگير گفتم حيف كه پست زدن كنتور نداره وگرنه خيلي ها ورشكسته مي شدن؟
دوست دارم از جناب دماونديه نازنين(سرور بنده كه افتخار پادويي ايشون رو دارم) و منو به دلبري از دوشيزگان دانشگاهي متهم مي كردند :lol: دعوت كنم اين روزها تشريف بياورند و ما رو از محضر مباركشون مستفيظ بفرمايند.
انيشتن ميگه "چيزي كه ته نداره حماقته". من ممكنه زبانم تند باشه و با احمق ها بايد هم تند حرف زد. ولي بارها گفتم به حرف امام خودتون گوش كنيد كه : "ببينيد چه مي گويد، و نه "كه مي گويد".
***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .
به اعتقاد اکثر کارشناسان سایت کیتکو بهای طلا در این هفته بعد از افزایشی که با آن در هفته ی گذشته رو به رو شده بوده است با کاهش رو به رو خواهد شد.
به گزارش سایت طلا به نقل از سایت کیتکو در نظرسنجی این هفته از میان 32 کارشناس برتر این سایت تنها 24 نفر شرکت کردند. در این میان 6 نفر به افزایش، 11 نفر به کاهش و 7 نفر بر عدم تغییر بهای طلا رای مثبت دادند.
کارشناسانی که در این میان بر کاهش بهای طلا رای مثبت داده اند نظر خودشان را چنین عنوان می کنند که نرخ بهره ی بانکی در اروپا با افزایش رو به رو خواهد شد و از طرفی دیگر تمامی نگاه سرمایه داران تنها به جلسه ی رهبران اروپایی خواهد بود که این با خبر از تغییر می دهند. این کارشناسان بر این عقیده اند که بهای طلا در این هفته تا مرز 1600 دلار در هر اونس با کاهش رو به رو خواهد شد.
اما کارشناسان دیگری که بهای طلا را\رو به افزایش میدانند بر این عقیده اند که طلا می تواند در این هفته به علت شرایط ژئوپولیتیکال با جهشی حتی به 1675 دلار در هر اونس هم برسد.
اما 7 نفر هم از این کارشناسان بر عدم تغییر آنچنانی بهای طلا در این هفته رای مثبت داده اند .آنها می گویند که هنوز سیگنال های مناسبی از سوی بازارهای جهانی به چشم نمی خورد و در این شرایط است مه وارد بازار نخواهند شد و احتمال بدون تغییر ماندن طلا را دو چندان خواهند کرد./ح.
به نظر من روز 1شنبه قیمت سکه به زیر 660 سقوط میکنه
Last edited by a moderator: