• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

reza.ovi

Registered User
لایک‌ها
13
یه روزی رفتیم سکه خریدیم به یه امیدی که در آینده... آره

اما در خوشبینانه ترین حالتم همچین چیزی تصور نمیشد

خودمونم کفمون برید والا

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
طرح قديم 765000
طرح جديد 755000
نيم سکه 377000
ربع سکه 194000
:wacko:

reza.ovi

Registered User
لایک‌ها
13
آقا یه سئوال؟؟؟
اونایی که بالاخره چند صباحیه دارن خاک سکه میخورن بقول معروف ( البته اگه خاکی داشته باشه;))

خدایی اگه یه دفه بخواد کله کنه بیاد پایین چی؟؟؟؟ یعنی امکانش هست یهو خیلی برگرده؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من از قول بابام دارم نقل میکنم که 30 سال تو بانک بود. زمان جنگ که همه فکر میکردن جنگ ادامه پیدا میکنه خیلیا سکه خریده بودن ولی با نوشیدن جام زهر یهو قیمتا به طرز وحشتناکی افت کرد و خیلیا اون زمان خودشون رو از میدون آزادی پرت کردن پایین و خودکشی کردن در کل در هر کاری باید درصدر از ریسک رو در نظر گرفت الان فرض کنین فردا رابطمون با آمریکا درست شه مطمئن باشین قیمت دلار میاد زیر 900 تومن و اونایی که بطور هنگفت سرمایه گذاری کردن دچار ضرر هنگفتی میشن.
پس نتیجه میگیریم که میشه کله پا کنه اونم بد جور.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
اینها همه اش به خاطر دو چیز هست:
1 - منتفی شدن افزایش نرخ سود بانکی
2 - افزایش قیمت طلای جهانی

تا یکی دو هفته پیش که قیمت جهانی داشت درجا میزد اما سکه کمابیش رشد کمی داشت همه میگفتن اونس بره بالا سکه دوبل میره بالا!

نمودار زیر قیمت جهانی سکه توی امروز هست. میبینید که تقریبا یک سره داره میره بالا:

gold.jpg

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
من از قول بابام دارم نقل میکنم که 30 سال تو بانک بود. زمان جنگ که همه فکر میکردن جنگ ادامه پیدا میکنه خیلیا سکه خریده بودن ولی با نوشیدن جام زهر یهو قیمتا به طرز وحشتناکی افت کرد و خیلیا اون زمان خودشون رو از میدون آزادی پرت کردن پایین و خودکشی کردن در کل در هر کاری باید درصدر از ریسک رو در نظر گرفت الان فرض کنین فردا رابطمون با آمریکا درست شه مطمئن باشین قیمت دلار میاد زیر 900 تومن و اونایی که بطور هنگفت سرمایه گذاری کردن دچار ضرر هنگفتی میشن.

یه چیز داریم به نام حد ضرر و حد سود
اینجا حد ضرر 5 درصده حد سود 95 درصد
بحث سر جنگ و بستن تنگه و... هست احتمال اینکه رابطه اونجوری خوب بشه نیم درصده
حرفمو پس میگیرم سکه هیچ سقفی نداره این جور که معلومه باید به فکر سکه 1 ملیونی تو تیر ماه باشیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

یعنی خدایی فکر میکنی روزی چنین چیزی بشه ؟ بابا تو دیگه چقدررررررررررررررررررررررر ساده ای

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
یعنی خدایی فکر میکنی روزی چنین چیزی بشه ؟ بابا تو دیگه چقدررررررررررررررررررررررر ساده ای
داداش دوستمون گفتن احتمالش هست بنده هم مثال آوردم که چنین چیزی اتفاق افتاده که سکه آدم رو نابود کنه من خودمم سرمایمو تبدیل کردم به دلار ولی تاریخ رو که نمیشه انکار کرد .
من هیچ فکری هم نمیکنم مثال تاریخی زدم .
شمام اگه به پستای قبلیم نگاه کنین تو همشون گفتم همه چیز بستگی به بهمن ماه داره و نشست اتحادیه اروپا و تصمیم ایران.
شمام فکر میکنی اینا انقدر سادن که بیان تنگه هرمز رو ببندن و همه چیز به باد بره؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این جریان پیش فروش سکه هم بو گند گرفت دیگه مخصوصا الان که قیمتشو بالا نمیبرن!!
این که بیان مالیاتشو یکی دو درصد زیاد کنن که خب چیز قابل توجهی نیست , این که بیان و بخوان سکه رو دیر بدن ! بازم مهم نیست ! این که بخوان ندن مملکت زیرو رو میشه اینم نمیشه.
یه سناریو این وسط به ذهن من میرسه اینه که
اینا طلا زیاد دارن , خودشونم اخر خط میبینن , طلاهارو هم نمیتونن آب کنن ( پول کنن ) اونم با این اوضاع تحریم بانک و اینجور مسائل , میان پیش فروش میکنن, سرمایه های ملتو جمع میکنن پولی دست مردم باقی نمیمونه , که با این قیمت پیش فروش این اتفاق خواهد افتاد ! بعد بیان سکه هارو توی مدت زمان کمی همه رو تحویل بدن , و بازار کاملا قفل بشه , که اگه با این حجم بازار قفل نشه تعجب داره . جدای از اینکه زمان دادن سکه ها قیمت چقدر بیاد پاییت , خب توی این شرایط پول که دست مردم نیست , سکه هم نقد نمیشه , پولا همه دست دولته ! این وسط خروج طلا از مملکت میمونه ! که اونم به راحتی میتونن حرامش کنن !!

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
عضو شورای فقهی بانک مرکزی: فروش سکه زیر قیمت بازار اشکال شرعی دارد

عضو شورای فقهی بانک مرکزی گفت: با توجه به این که عمده خریداران سکه ثروتمندانی هستند که منابع ملی را با قیمت کمتر خریداری و دو یا سه ماه آینده با رقم بالاتری می‌فروشند و این سود نصیب گروه‌هایی می‌شود که نه تولید کننده هستند و نه اقشار آسیب‌پذیر جامعه که بانک مرکزی در صدد حمایت از آنها باشد، در معاملات و مشروع بودن آنها شک و تردید می‌شود.

برید حالشو ببرید!

a162

Registered User
لایک‌ها
291
این جریان پیش فروش سکه هم بو گند گرفت دیگه مخصوصا الان که قیمتشو بالا نمیبرن!!
این که بیان مالیاتشو یکی دو درصد زیاد کنن که خب چیز قابل توجهی نیست , این که بیان و بخوان سکه رو دیر بدن ! بازم مهم نیست ! این که بخوان ندن مملکت زیرو رو میشه اینم نمیشه.
یه سناریو این وسط به ذهن من میرسه اینه که
اینا طلا زیاد دارن , خودشونم اخر خط میبینن , طلاهارو هم نمیتونن آب کنن ( پول کنن ) اونم با این اوضاع تحریم بانک و اینجور مسائل , میان پیش فروش میکنن, سرمایه های ملتو جمع میکنن پولی دست مردم باقی نمیمونه , که با این قیمت پیش فروش این اتفاق خواهد افتاد ! بعد بیان سکه هارو توی مدت زمان کمی همه رو تحویل بدن , و بازار کاملا قفل بشه , که اگه با این حجم بازار قفل نشه تعجب داره . جدای از اینکه زمان دادن سکه ها قیمت چقدر بیاد پاییت , خب توی این شرایط پول که دست مردم نیست , سکه هم نقد نمیشه , پولا همه دست دولته ! این وسط خروج طلا از مملکت میمونه ! که اونم به راحتی میتونن حرامش کنن !!
طلا همان پول است
پایه تحلیلت اشتباهه
ولی اینکه چرا قیمت پیش فروش سکه بالا نمیره شاید دولت الان عمدا سکه رو بالا نگه داشته همه برن پیش خرید کنن بعد معلوم بشه در پیش خرید با قیمت بالا خریدن
البته قیمت طلای جهانی هم در این تحلیل تاثیر گذاره که ممکنه دولت یک ضرر بزرگ بکنه ولی صددرصد راههای برای کم کم کردنش هم هست
به نظر می رسه دولت الان داره دلالی می کنه و یا داره carry trade می کنه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
طلا همان پول است
پایه تحلیلت اشتباهه
ولی اینکه چرا قیمت پیش فروش سکه بالا نمیره شاید دولت الان عمدا سکه رو بالا نگه داشته همه برن پیش خرید کنن بعد معلوم بشه در پیش خرید با قیمت بالا خریدن
البته قیمت طلای جهانی هم در این تحلیل تاثیر گذاره که ممکنه دولت یک ضرر بزرگ بکنه ولی صددرصد راههای برای کم کم کردنش هم هست
به نظر می رسه دولت الان داره دلالی می کنه و یا داره carry trade می کنه
وقتی طلا دست همه باشه و خرید و فروششم قفل بشه دیگه پول نیست !! مخصوصا اگه اون اتفاقی که گفتم بیفته ! و خروج طلا از مملکت حرام بشه !! مثل همین جریانایی که الان میبینی .
دو هزار سال پیشم نیست که ملت سکه طلا و نقره بدن بالای جنسی که میخوان بخرن.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
مثل اینکه هیچکی به این موضوع که پول 4-5 ماه دست بانک میمونه توجه نمیکنه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پولا رو گرفتن حالا فکر به خطر افتادن اسلام هستن... به هر حال امیدوارم در صورت بالا رفتن قیمت پیش خرید، از اونهایی که با قیمت کمتر پیش خرید کردند موقع تحویل ما به التفاوت گرفته نشه که اگر اینطور بشه اونهایی که پیش خرید کردن فقط پولشون برای مهار تورم در اختیار بانک قرار دادن.

من متوجه نمیشم اینها دارن چیکار میکنن. خوب اگر پیش خرید به قیمت بازار باشه که مردم ابله نیستن میرن از صرافی میخرن. اگر هم موقع تحویل بخوان مابه التفاوت رو بگیرن بازم میشه همون. آخر این صحبت ها چی هست خدا میدونه...

تو دهنشون نزار حالا اینو !! مابه تفاوت کیلو چنده , مثلا خود من روز دوم که فروشش شروع شد رفتم اسم نوشتم , تفاوتش با بازار 30 تومن بود حدودا , که این 30 تومن هم با 4 ماهی که پول دست بانک میمونه یجورایی براشون جبران میشه , جدای از اینکه همون زمان سکه بر پایه دلار بالای 1400 تومن بود , و بانک داشت به قیمت سکه رو میفروخت , حالا بیاد چه پولی بگیره؟ اصلا گیریم کسی همین امروز نوشته , گفتن کل مبلغ همین 546 تومنه باضافه مالیات , حالا دلشون خواسته توی این زمان که سکه 750 تومنه حراج کنن سکه هاشونو اون دیگه به مردم مربوط نیست. اینا باید قیمت پایه پیش فروشو ببرن بالا , در حدی که سی چهل تومن با بازار تفاوت داشته باشه . نمیکنن دیگه به خودشون مربوطه.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
تو دهنشون نزار حالا اینو !! مابه تفاوت کیلو چنده , مثلا خود من روز دوم که فروشش شروع شد رفتم اسم نوشتم , تفاوتش با بازار 30 تومن بود حدودا , که این 30 تومن هم با 4 ماهی که پول دست بانک میمونه یجورایی براشون جبران میشه , جدای از اینکه همون زمان سکه بر پایه دلار بالای 1400 تومن بود , و بانک داشت به قیمت سکه رو میفروخت , حالا بیاد چه پولی بگیره؟ اصلا گیریم کسی همین امروز نوشته , گفتن کل مبلغ همین 546 تومنه باضافه مالیات , حالا دلشون خواسته توی این زمان که سکه 750 تومنه حراج کنن سکه هاشونو اون دیگه به مردم مربوط نیست. اینا باید قیمت پایه پیش فروشو ببرن بالا , در حدی که سی چهل تومن با بازار تفاوت داشته باشه . نمیکنن دیگه به خودشون مربوطه.

عزیز حالا چرا میزنی! :D اونا اگه گوششون به حرف مردم بود مملکت اینجوری نمیشد.

همونطور که فروش سکه تو بانک اولش با دعوا شروع شد بعید نیست آخرش هم با دعوا تموم بشه. ممکنه علما یه حدی در نظر بگیرن بگن اونایی که بیشتر از n تا خریدن مستکبر هستن و چون از طبقه ثروتمند جامعه باید مالیات بیشتری بدن! اونهایی هم که مثل بنده مستضعف هستن و در حد انگشتان دست خرید کردن مالیات کمتر بدن! اینا فرضیه هست... خودشون گفتن جز مالیات چیز دیگری نمیگیریم ولی هر چیزی ازشون برمیاد.

باید منتظر بود و دید...

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
1 مقام بانک مرکزی عنوان کرد: اگر بانک مرکزی مشاهده کند که خدشه ای به منافع ملی و طلای کشور وارد می شود قطعا تغییرات لازم را در نرخ سکه اعمال خواهد کرد.دوستان تا قیمت رو عوض نکردن برید پیش خرید کنید.حیف که تا هفته دیگه پولی برای پیش خرید ندارم!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
عزیز حالا چرا میزنی! :D اونا اگه گوششون به حرف مردم بود مملکت اینجوری نمیشد.

همونطور که فروش سکه تو بانک اولش با دعوا شروع شد بعید نیست آخرش هم با دعوا تموم بشه. ممکنه علما یه حدی در نظر بگیرن بگن اونایی که بیشتر از n تا خریدن مستکبر هستن و چون از طبقه ثروتمند جامعه باید مالیات بیشتری بدن! اونهایی هم که مثل بنده مستضعف هستن و در حد انگشتان دست خرید کردن مالیات کمتر بدن! اینا فرضیه هست... خودشون گفتن جز مالیات چیز دیگری نمیگیریم ولی هر چیزی ازشون برمیاد.

باید منتظر بود و دید...
:D اینا خطرناکن !! ببینن ملت جنبشو دارن میچپونن !!

1 مقام بانک مرکزی عنوان کرد: اگر بانک مرکزی مشاهده کند که خدشه ای به منافع ملی و طلای کشور وارد می شود قطعا تغییرات لازم را در نرخ سکه اعمال خواهد کرد.دوستان تا قیمت رو عوض نکردن برید پیش خرید کنید.حیف که تا هفته دیگه پولی برای پیش خرید ندارم!
یارو رسما داره میگه داریم اینقدر ارزون میدیم که ملت وسوسه بشن نرن سمت دلار , یا اگه دلار دارن بفروشن بیان طرف پیش فروش , تا قیمت دلار پایین بیاد !!
البته کار پسندیده ایست !

بالا