• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با لفاظی که نمیشه. تا وقتی که بانک پول مردم رو تبدیل نکنه، اونم هر مبلغی که میخوان تک نرخی کردن بی معنی هست. به بهانه تک نرخی کردن میخوان دلار 1100 تومنی رو برسونن به 1400 تومن (البته اینطور که دوستان میگن من خودم هنوز جایی نخوندم.) به قول خودشون گرونی ها صرفا جنبه روانی داره چون وارد کننده ها هنوز با دلار 1100 تومنی واردات میکنن. پس عملا با اینکار و رسوندن به 1400 تومن 30 درصد تورم اضافه میشه!!!
وزیر اقتصاد تو اخبار ساعت 2 گفت که دلار 2 نرخی کاربردش رو از دست داده و دلار تک نرخی میشه/قیمت جدید هم بین این 2 نرخ خواهد بود و بیشتر از این بعیده

به هر حال به نظر میاد بازار داره به سمت معقول شدن حرکت میکنه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
کسی از قیمت لیره خبر نداره من 1200 فروختم سایت زده 1100 1300 ولی با احتساب دلار 1900 تومن قیمت لیره میشه 1040 تومن .

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
وزیر اقتصاد تو اخبار ساعت 2 گفت که دلار 2 نرخی کاربردش رو از دست داده و دلار تک نرخی میشه/قیمت جدید هم بین این 2 نرخ خواهد بود و بیشتر از این بعیده

وقتی ملت اجازه ندارن دلار داشته باشن، دلار تک نرخی طنزی بیش نیست.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از Mahdy2021 :

برادر وقتی بازار تک مرخی میشه که بانک هرمقدار دلاری که ملت میخوان رو بهشون بفروشه !
وقتی نفروشه یعنی اینکه دلار کمه !
و اون مقداری هم که میفروشه یعنی جیره بندی!!
هرکی بیشتر از جیرش میخواد باید بره ازاد بخره که نرخش بالاتره!
در نتیجه این کار عملا امکانپذیر نیست!!
شاید برای یه هفته یه ماه نه بیشتر

Sent from my iPod touch using Forum Runner

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
برادر وقتی بازار تک مرخی میشه که بانک هرمقدار دلاری که ملت میخوان رو بهشون بفروشه !
وقتی نفروشه یعنی اینکه دلار کمه !
و اون مقداری هم که میفروشه یعنی جیره بندی!!
هرکی بیشتر از جیرش میخواد باید بره ازاد بخره که نرخش بالاتره!
در نتیجه این کار عملا امکانپذیر نیست!!
شاید برای یه هفته یه ماه نه بیشتر

موافق نیستم
دولت اینطوری جلوی خروج ارز رو میخواد بگیره.وگرنه وقتی به واردکننده میگه شما بیا فاکتور بده ارز بگیر؛ یعنی کمبودی وجود نداره

اما در مورد سکه نگرانی زیادی وجود نداره

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
موافق نیستم
دولت اینطوری جلوی خروج ارز رو میخواد بگیره.وگرنه وقتی به واردکننده میگه شما بیا فاکتور بده ارز بگیر؛ یعنی کمبودی وجود نداره

به موافقت شما ربطی نداره. بنده وقتی بخوام برای دانشجویی در خارج ارز بفرستم، با چه نرخی گیرم می آد؟ مگه ممکنه وقتی مردم آزادانه نتونن ارز وارد و خارج کنن به یه نرخ واحد برسیم و بازار سیاه از بین بره؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از Mahdy2021 :
موافق نیستم

اگه برای خروج ارزه یعنی اینکه برای ورودش مشکل داره !عرض هم به هر حال خارچ میشه ملت که دلار رو توی ایران نمیخوان خرج کنن
در نیجه خروج ارز از ورودش بیشتره یعنی ارز مملگت روز بروز کمتر میشه در نتیجه همون حرفایی که بالا گفتم

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
اگه هنوز کسی هست که فکر میکنه سکه تو وضعیت فعلی باز بالا میره سخت در اشتباهه :blush:
با همین 4 کلمه حرف وزیر اقتصاد (حالا چه راست چه دروغ) دیدین که تا چه حد حباب سکه از بین رفت :wacko:
منتظر سکه زیر 700 باشید :eek:hno:
متضرر واقعی کسانی هستن که تو قیمت بالا خرید کردن :( و مسببین واقعی این ضرر آشغالایی هستن که به اسم کارشناس تو سایتهای مختلف با جو سازی این افراد رو به خرید سکه تو قیمتهای بالا ترغیب کردن :evil2:
این وسط فقط خرده پاها له شدن و درشت و گنده ها گنده تر از قبل

هر کسی عقل و شعور داره و بر اساس اون باید سبک و سنگین کنه انتخاب با خودشه.فرق انسان و حیوان فقط در همینه.در ضمن توی این بلبشو شاید یک ساعت دیگه قیمت ها عادی بشه و برگرده من که برای 100 تا وزیر هم تره خرد نمیکنم چه برسه به بازار.چند وقت پیش داشتم یک سایت سرماگذاری رو میدیدم یارو دو ماه پیش زمان ارزان شدن سکه لعنت به کارشناس فرستاده بودبرای اینکه گفته بود سکه بخرین.الان گم و گور شده بود و همش مسخرش میکردن:p.پس زیاد تند نرو اگر این یوزر اصلی ت هست .
ضمنا مسببین اصلی آشغالایی هستن که ممکلت رو به وضعی انداختن مردم بجای کار بیان سکه بخرن !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اگه برای خروج ارزه یعنی اینکه برای ورودش مشکل داره !عرض هم به هر حال خارچ میشه ملت که دلار رو توی ایران نمیخوان خرج کنن
در نیجه خروج ارز از ورودش بیشتره یعنی ارز مملگت روز بروز کمتر میشه در نتیجه همون حرفایی که بالا گفتم

منظور قاچاق به خارجه....
ضمنا این بحث 2 نرخی و ندادن ارز زیاد دست مردم عادی که مال چند ماه اخیر نیست.سالها این شکلی بوده و نفت هم تحریم نبوده که بگید به خاطر تحریم نفت ارز بهمون نمیدن و چنین قانونی وضع شده

حالا اینها با چند سیاست همزمان ارز و طلا رو پایین میارن.بالاخره تا ابد که این افزایش مسخره قیمت نمی تونه ادامه پیدا کنه

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
هر کسی عقل و شعور داره و بر اساس اون باید سبک و سنگین کنه انتخاب با خودشه.فرق انسان و حیوان فقط در همینه.در ضمن توی این بلبشو شاید یک ساعت دیگه قیمت ها عادی بشه و برگرده من که برای 100 تا وزیر هم تره خرد نمیکنم چه برسه به بازار.چند وقت پیش داشتم یک سایت سرماگذاری رو میدیدم یارو دو ماه پیش زمان ارزان شدن سکه لعنت به کارشناس فرستاده بودبرای اینکه گفته بود سکه بخرین.الان گم و گور شده بود و همش مسخرش میکردن:p.پس زیاد تند نرو اگر این یوزر اصلی ت هست .
ضمنا مسببین اصلی آشغالایی هستن که ممکلت رو به وضعی انداختن مردم بجای کار بیان سکه بخرن !

تو چرا جوش می کنی. اون اومد یه حرف زد و 7000 گرفت و رفت.

:D

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
اگه هنوز کسی هست که فکر میکنه سکه تو وضعیت فعلی باز بالا میره سخت در اشتباهه :blush:
با همین 4 کلمه حرف وزیر اقتصاد (حالا چه راست چه دروغ) دیدین که تا چه حد حباب سکه از بین رفت :wacko:
متضرر واقعی کسانی هستن که تو قیمت بالا خرید کردن :( و مسببین واقعی این ضرر آشغالایی هستن که به اسم کارشناس تو سایتهای مختلف با جو سازی این افراد رو به خرید سکه تو قیمتهای بالا ترغیب کردن :evil2:

دوست عزیز منم تا چند ماه پیش مثل شما فکر می کردم. پستهامم هست.این تفکر اشتباهه.وضع اقتصادی روز به روز داره بدتر میشه.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
منظور قاچاق به خارجه....
ضمنا این بحث 2 نرخی و ندادن ارز زیاد دست مردم عادی که مال چند ماه اخیر نیست.سالها این شکلی بوده و نفت هم تحریم نبوده که بگید به خاطر تحریم نفت ارز بهمون نمیدن و چنین قانونی وضع شده

حالا اینها با چند سیاست همزمان ارز و طلا رو پایین میارن.بالاخره تا ابد که این افزایش مسخره قیمت نمی تونه ادامه پیدا کنه

شما هم ساعتی 7000 تومن میگیری ؟؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا اگه بمنم 7000 تومن بدن ساعتی این بازار پر استرس ارز و طلا رو ول میکنم میام میگم دلار میشه 1000 تومن هم به اقتصاد کشورم خدمت میکنم و هم بدون دردسر 7000 میگیرم لطفا راهنماییمون کنین.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32

صبر کن عرقت خشک بشه بعد گرد و خاک بپا کن :wacko: اون هفت تومنت هم الان شده 3.5 نصف شده ;) چون ارزش پول نصف شده

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 16:01 چهارشنبه 05/11/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم:870000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد:850000
نيم سکه بهار آزادی :425000
ربع سکه بهار آزادی :210000
سکه يک گرمی :95000

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من تو خرید سکه تجربه زیادی ندارم به نظرتون در چه قیمتی خرید کنم بهتره بنظرتون شنبه قیمتا پایین تر بیاد ؟می خوام ربع سکه بخرم.فکر میکنم اگه قیمت تمام به زیر 800 تومن بیاد شاهد یه افت شدید دیگه باشیم.
مقاومت در چه قیمتی این چند روز پیش زیاد بوده و خری مطمئن تره؟
اونس تا چه حدی پایین میاد؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 16:01 چهارشنبه 05/11/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم:870000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد:850000
نيم سکه بهار آزادی :425000
ربع سکه بهار آزادی :210000
سکه يک گرمی :95000

آره داره میاد پایین به شدت . من که با این وضع دارم بدبخت میشم
بیاید اینجا نظر بدید لطفا: http://forum.persiantools.com/t236640.html

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا این لیر ترکیه چرا تغییر نمیکنه!!!!!دلار از صبح 300 تومن تو سایت ارزون شده(قیمت بازار رو اطلاعی ندارم)
ولی لیر ترکیه ثابت مونده .اینا هم شورشو در آوردن.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به نظرم در این جور مواقع به جای فحاشی به افرادی که نظر مخالفی دارن، به فکر راهنمایی کردن کسانی باشید که روی سکه سرمایه گذاری کردن

چند روز پیش رکورد 1100 بود و حالا طبق مثقال رسیده به 850

بالاخره این اتفاق افتاده............. دیگه خود دانید

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دلار آمريکا17001900

عجب خطری از بیخ گوشم رد شد اگه نمیفروختم بیچاره میشدم 2070 تومن خریده بودم.
آقا این لیر ترکیه بازم تغییر نکرده.این ججوریه آخه؟
نکنه باز بصورت دستوری نرخا رو دستکاری میکنن؟

بالا