• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
به نظر من اگه پيشفروش ادامه داشته باشه قيمتش تغيير نميكنه از طرفي قيمت بازار از قيمت پيشفروش به هيچ عنوان پايين تر نمياد چون با مردم با پس گرفتن پولشون تقاضاي جديد در بازار ايجاد ميكنن

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
اگر قیمت پیش فروش پایین نیاد مردم باید همه برن پولهاشونو پس بگیرن...منطقیش که همینه.... ولی ساندیسخور هم کم نیست.... تبلیغات تلویزیون خیانتکارمونهم یادتون نره
دوستان این دوران را خوب به خاطر بسپارید....ببینید علاوه بر دولت(قوه مجریه) ، بقیه نهادها از جمله صدا و سیما و همینطور قوه مقننه و قضایی هم تا چه حد در حق این مملکت و مردم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
الان پیش فروش اینطوری شده که با توجه به قیمت بازار در هفته قبل میان قیمت رو تعیین میکنن.
قیمت ارز اگه بره بالا قیمت سکه هم میره بالا و اینا مجبورن قیمت پیش فروش رو در هفته بعد ببرن بالاتر و بر عکسشم صادقه.
ولی وقتی قیمت پیش فروش بره بالا مطمئن باش تو بازارم تاثیر میزاره و بانک با این کارش به گرونی دامن میزنه.قیمت بازارم که بره بالا دوباره هفته بعد قیمت پیش فروش میره بالاتر و این چرخه ادامه داره ... ولی اگه قیمت بازار بره بالا و اینا قیمت پیشفروش رو بالا نبرن بله این امکان هست که قیمت تغییری نکنه ولی تاریخ نشون داده قیمتها بیشتر از 20 روز ثابت نموندن و بعد 20 روزم یه قیمتا جهشی میکنن که دولت خودشم توش میمونه.قیمت اونس الان داره رشد میکنه و اینا میخوان قیمت سکه بیاد پایین.بقول دوستان عین یه فنری که هی بهش فشار میارن ولی اگه یه لحظه یه اشتباهی کنن دیگه کنترل بدجوری از دستشون خارج میشه.
به نظر من اگه پيشفروش ادامه داشته باشه قيمتش تغيير نميكنه از طرفي قيمت بازار از قيمت پيشفروش به هيچ عنوان پايين تر نمياد چون با مردم با پس گرفتن پولشون تقاضاي جديد در بازار ايجاد ميكنن

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
قيمت پيش فروش هم كه نياد پايين تا شنبه قيمت سكه ميرسه به 690
اونايي كه حجم پايين خريداري كردن ميرن پولشونو پس ميگيرن ميرن بازار ازاد خريد ميكنند به جاي اينكه 4 يا 6 ماه پولشون رو بدن دست اينا
سود پول هر سكه 4 ماهه حدود 43 تومانه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
هر انس حدود 1720 (ضمنا، چند روزه رسیده به مرز 1700 و ارزونتر بود) و سکه حدود 600-620 یعنی دلار رو دارن با قیمت 1500 تومن حساب میکنن.
پیش فروش بانک با بازار آتی فرق داره. کل پول رو از مردم میگیرن و میگن صرفا چون تبدیل طلا به سکه زمان میبره، طلای شما چند ماه دست ما امانت هست تا سکه ها رو آماده کنیم و تحویل بدیم. (الان دارن سکه میفروشن نه 6 ماه دیگه، چه ارزان بشه، چه گران، قرار نیست مابه التفاوتی محاسبه بشه، شما الان این سکه رو به این قیمت و با دلار 1500 تومنی خریدید.)
فردا اگر قیمت رو به 500 تومن نرسونن خودشون اولین کسی خواهند بود که تک نرخی کردن ارز رو نقض کردن.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
هر انس حدود 1720 (ضمنا، چند روزه رسیده به مرز 1700 و ارزونتر بود) و سکه حدود 600-620 یعنی دلار رو دارن با قیمت 1500 تومن حساب میکنن.
پیش فروش بانک با بازار آتی فرق داره. کل پول رو از مردم میگیرن و میگن صرفا چون تبدیل طلا به سکه زمان میبره، طلای شما چند ماه دست ما امانت هست تا سکه ها رو آماده کنیم و تحویل بدیم. (الان دارن سکه میفروشن نه 6 ماه دیگه، چه ارزان بشه، چه گران، قرار نیست مابه التفاوتی محاسبه بشه، شما الان این سکه رو به این قیمت و با دلار 1500 تومنی خریدید.)
فردا اگر قیمت رو به 500 تومن نرسونن خودشون اولین کسی خواهند بود که تک نرخی کردن ارز رو نقض کردن.

اگر به 500 برسونن که کسانی هم که با 547 خریدن می یان پول را پس می گیرن
که خودش صف های طولانی را تشکیل می ده
بعید به نظر می رسه کاهش بدن

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
بهترين كار اينه كا به پيش خريد 4 ماهه رو تا اسفند تحويل بدن و پيش خريد 6 ماهه رو تا فروردين
اينجوري كسي نميره پولشو پس بگيره

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اصلا پیش فروش رو همین فردا صبح اول وقت تحویل بدن! فرقی نمیکنه، دلارش 1500 تومن محاسبه شده، درحالی که میگن تک نرخی و 1226 تومن هست.

بهترين كار اينه كا به پيش خريد 4 ماهه رو تا اسفند تحويل بدن و پيش خريد 6 ماهه رو تا فروردين
اينجوري كسي نميره پولشو پس بگيره

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
به نظرم بزرگترین اشتباه رو کسانی میکنن که میرن بانک پیش خرید میکنن سکه رو !

اگر ایران تو قضیه هسته ای کوتاه نیاد شک نکنید اینا فروردین به هیچکس سکه نمیدن !

بیشتر از چند روز طول نمیکشه که دلار تو بازار ازاد شروع به صعود میکنه و سکه هم متعاقبا ....

به نظرم تمام این بازی های دولت برای جمع کردین نقدینگی از دست مردم برای روز مباداست که کفگیرشون به ته دیگ میخوره ! (6 ماه دیگه که اثر تحریم های امروز ملموس میشه )

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
سلام و عرض ادب دارم خدمت تمام عزیزان جسارتاًًمطالبی رو خدمتتون عرض می کنم که قطعاً کارشناس محترم بهتر از بنده اطلاع دارند ولی به دلیل کثرت سوالات به اختصار توضیح می دهند ، بنده کارشناس بازرگانی داخلی و کارشناس ارشدبازرگانی خارجی هستم ، این مطالب را حضورتان تقدیم می کنم تا از استرس و نگرانیهای برای شما و خانواده محترمتان پیش آمده کاسته باشم ، از صمیم قلبم آرزو می کنم به سود مورد انتظارتان برسید . به فرمایش کارشناس محترم تا قبل از تک نرخی شدن نرخ دلار ما سه 1- نرخ وارداتی (گشایش اعتبار اسنادی ) که حدودا 1130 تومان به ازای هر دلار بوده ،2- فروش مسافرتی که با نرخ خرید و فروش مناطق آزاد حدود 1370 تومان که روزانه بر اساس نرخ مرجع بانک مرکزی توسط هر بانک تعیین می شد ، و3- نرخ بازار فرعی ( نرخ خرید و فروش در صرافیها) ، که موارد 1 و 2 هیچ تأثیری در تعیین نرخ مورد سوم نداشته و نخواهد داشت . افزایش نرخ دلار وارداتی (که بیشترین بخش مصرف دلار دولتی را به خود اختصاص می دهد ) و کاهش نرخ دلار مسافرتی که(که میزان ناچیزی از مصرف ارز دولتی را به خود اختصاص می دهد) ( در نتیجه متوسط افزایش نرخ دلار دولتی را شاهد بودیم ) و امروز هم جز در تغییر در موارد اول و دوم هیچ تغییری در نرخ دلار ایجاد نشده ، یعنی عملاً دلاری در بازار فرعی در نزد صرافیها توزیع نشده که به قیمت تک نرخی به فروش برسانند . فقط در این بین تا چند روزی بازار متشنج را شاهد خواهیم بود که صرافیها به قیمت پایینتر از نرخ اعلام شده از سوی دولت مبادرت به خرید می کنند ولی عملاً شاهد فروش نخواهیم بود و این متأسفانه فقط گاوصندوقهای صرافیها را پر می کنند تا در فرصت مناسبی که با استفاده از تجربه سالیان اخیرشان به دست آورده اند با نرخ مورد نظرشان به فروش برسانند ، و در نتیجه می توان دور از انتظار نیست که در آینده ای نزدیک هر دلار با قیمت 2500 الی 3000 تومان در بازار زیرزمینی به فروش برسد، و جای افسوس دارد که ارزش واقعی پول ما از طریق بازارهای زیرزمینی تعیین و تحقیر شود و بازیگردان این آشفته بازار صرافهای فرصت طلب و دشمنان و کسانی باشند که از این التهاب سود می برند، باشند. تا اینجا نرخ دلار را خدمتتان بررسی کردم . و اما نرخ سکه که تابعی است وابسته از دو متغیر نرخ جهانی طلا و نرخ واقعی دلار. امروز که شاهد افزایش نرخ جهانی طلا هستیم و البته با استناد به تحلیل تکنیکال که به صورت تخصصی صورت می پذیردو توجیه عمومی ندارد با توجه به تحلیل double botton و flag افزایش نرخ طلا تا 1800 دلار در هر اونس مورد انتظار است ، که در صورتی که خبر یا آماری منتشر نشود واین الگو را بر هم نزند افزایش را شاهد خواهیم بود . این از متغیر اول یعنی قیمت جهانی و دوم قیمت دلار که قطعا هر چه باشد 1226 تومان نیست ، بنده نظری نمیدهم در این مورد چرا که از پایین آمدن ارزش واقعی پول کشورم رنج می برم. با یک حساب دو دو تا چهار تا ؛ از شما دعوت می کنم وارد سایت گرم شوید و در گوشه سمت راست این سایت وزین ارزش واقعی هر اونس طلا و ارزش تخمینی خودتان را برای دلار وارد بفرمایید تا از قیمت واقعی سکه تان مطلع شوید ، بنده طی سالیان اخیر بارها شاهد ترکیدن حباب بوده ام ولی اینبار با اطمینان خدمتتان عرض میکنم که اینبار خبری از ترکیدن حباب نبود قیمت سکه بسیار بالاتر از قیمت فعلی است چرا که ارزش دلار با توجه به منابع محدود موجود کشور و احتکار توسط عده ای و انتظار برای افزایش قیمت اینبار فقط کاهش روانی را شاهد بوده ایم و اگر کسی فروشنده است قطعاً به ضرر و از روی نیاز می فروشد ، پس خونسردیتان را حفظ بفرمایید ، اشتباه و ضرری در کار نبوده و مثل همیشه از راهنماییهای کارشناس محترم بهره بگیرید و خونسرد باشید . بازهم از جناب کارشناس تشکر و عذرخواهی میکنم که از این جایگاه مزاحمتان شدم . شاد باشید که آینده از آن شماست .

20sms

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
بسیار ممنوم...توضیحات خوبی بود.
به امید اینکه روزهای آینده هم باز تحلیل ها و کامنت های شما را داشته باشیم. روز خوش
سلام و عرض ادب دارم خدمت تمام عزیزان جسارتاًًمطالبی رو خدمتتون عرض می کنم که قطعاً کارشناس محترم بهتر از بنده اطلاع دارند ولی به دلیل کثرت سوالات به اختصار توضیح می دهند ، بنده کارشناس بازرگانی داخلی و کارشناس ارشدبازرگانی خارجی هستم ، این مطالب را حضورتان تقدیم می کنم تا از استرس و نگرانیهای برای شما و خانواده محترمتان پیش آمده کاسته باشم ، از صمیم قلبم آرزو می کنم به سود مورد انتظارتان برسید . به فرمایش کارشناس محترم تا قبل از تک نرخی شدن نرخ دلار ما سه 1- نرخ وارداتی (گشایش اعتبار اسنادی ) که حدودا 1130 تومان به ازای هر دلار بوده ،2- فروش مسافرتی که با نرخ خرید و فروش مناطق آزاد حدود 1370 تومان که روزانه بر اساس نرخ مرجع بانک مرکزی توسط هر بانک تعیین می شد ، و3- نرخ بازار فرعی ( نرخ خرید و فروش در صرافیها) ، که موارد 1 و 2 هیچ تأثیری در تعیین نرخ مورد سوم نداشته و نخواهد داشت . افزایش نرخ دلار وارداتی (که بیشترین بخش مصرف دلار دولتی را به خود اختصاص می دهد ) و کاهش نرخ دلار مسافرتی که(که میزان ناچیزی از مصرف ارز دولتی را به خود اختصاص می دهد) ( در نتیجه متوسط افزایش نرخ دلار دولتی را شاهد بودیم ) و امروز هم جز در تغییر در موارد اول و دوم هیچ تغییری در نرخ دلار ایجاد نشده ، یعنی عملاً دلاری در بازار فرعی در نزد صرافیها توزیع نشده که به قیمت تک نرخی به فروش برسانند . فقط در این بین تا چند روزی بازار متشنج را شاهد خواهیم بود که صرافیها به قیمت پایینتر از نرخ اعلام شده از سوی دولت مبادرت به خرید می کنند ولی عملاً شاهد فروش نخواهیم بود و این متأسفانه فقط گاوصندوقهای صرافیها را پر می کنند تا در فرصت مناسبی که با استفاده از تجربه سالیان اخیرشان به دست آورده اند با نرخ مورد نظرشان به فروش برسانند ، و در نتیجه می توان دور از انتظار نیست که در آینده ای نزدیک هر دلار با قیمت 2500 الی 3000 تومان در بازار زیرزمینی به فروش برسد، و جای افسوس دارد که ارزش واقعی پول ما از طریق بازارهای زیرزمینی تعیین و تحقیر شود و بازیگردان این آشفته بازار صرافهای فرصت طلب و دشمنان و کسانی باشند که از این التهاب سود می برند، باشند. تا اینجا نرخ دلار را خدمتتان بررسی کردم . و اما نرخ سکه که تابعی است وابسته از دو متغیر نرخ جهانی طلا و نرخ واقعی دلار. امروز که شاهد افزایش نرخ جهانی طلا هستیم و البته با استناد به تحلیل تکنیکال که به صورت تخصصی صورت می پذیردو توجیه عمومی ندارد با توجه به تحلیل double botton و flag افزایش نرخ طلا تا 1800 دلار در هر اونس مورد انتظار است ، که در صورتی که خبر یا آماری منتشر نشود واین الگو را بر هم نزند افزایش را شاهد خواهیم بود . این از متغیر اول یعنی قیمت جهانی و دوم قیمت دلار که قطعا هر چه باشد 1226 تومان نیست ، بنده نظری نمیدهم در این مورد چرا که از پایین آمدن ارزش واقعی پول کشورم رنج می برم. با یک حساب دو دو تا چهار تا ؛ از شما دعوت می کنم وارد سایت گرم شوید و در گوشه سمت راست این سایت وزین ارزش واقعی هر اونس طلا و ارزش تخمینی خودتان را برای دلار وارد بفرمایید تا از قیمت واقعی سکه تان مطلع شوید ، بنده طی سالیان اخیر بارها شاهد ترکیدن حباب بوده ام ولی اینبار با اطمینان خدمتتان عرض میکنم که اینبار خبری از ترکیدن حباب نبود قیمت سکه بسیار بالاتر از قیمت فعلی است چرا که ارزش دلار با توجه به منابع محدود موجود کشور و احتکار توسط عده ای و انتظار برای افزایش قیمت اینبار فقط کاهش روانی را شاهد بوده ایم و اگر کسی فروشنده است قطعاً به ضرر و از روی نیاز می فروشد ، پس خونسردیتان را حفظ بفرمایید ، اشتباه و ضرری در کار نبوده و مثل همیشه از راهنماییهای کارشناس محترم بهره بگیرید و خونسرد باشید . بازهم از جناب کارشناس تشکر و عذرخواهی میکنم که از این جایگاه مزاحمتان شدم . شاد باشید که آینده از آن شماست .

20sms

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
تحلیل قیمت نقره طلا نفت یک تریدر

گذشته چراغ راه آینده است

شبکه بانکی با به وجود آمدن شرایط جدید حلقه معامله را به نفع خود تنگ‌تر مي‌کند.
در ماه‌های اخیر کسانی که سکه‌های طلایی یادبود بانک ملی را پیش خرید کرده بودند، در هنگام تحویل سکه که اغلب با تاخیر همراه بود مجبور به پرداخت مبالغ زیاد تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده شدند. این در حالی است که در زمان ثبت نام اسمی از مالیات بر ارزش افزوده سکه در قرارداد‌های منعقده نبود. از آنجایی که دریافت مالیات بر ارزش افزوده از معاملات سکه از خرداد ماه سال جاری عملیاتی شد، سکه‌های پیش فروش شده در قبل از این زمان به هنگام تحویل مشمول دریافت مالیات بر ارزش افزوده شدند که مورد انتقاد شدید ثبت‌نام‌کنندگان قرار گرفت. موارد زیادی از این دست در صفحات بانک و بیمه «دنیای اقتصاد» در ماه‌های اخیر به چاپ رسیده است.
همچنین سال‌های گذشته نیز با ثبت نام و پیش فروش سکه کسانی که تعداد زیادی سکه ثبت نام کرده بودند با رسیدن زمان سررسید با محدودیت در تحویل مواجه شده و مجبور بودند که هر دفعه یکی دو عدد سکه از بانک تحویل بگیرند. در آن زمان هم برخی با دانستن این شرایط افراد مختلف را اجیر کرده و با اسم‌های مختلف در هر قرارداد یکی دو سکه ثبت نام مي‌کردند تا در زمان تحویل بتوانند با تعداد برگه‌های بیشتر به تعداد مورد نظر خود دست یابند.

در واقع سابقه نه چندان خوشایند سیستم بانکی در تحویل به موقع و بدون دردسر سکه‌های طلا به مردم ذهنیت افراد به ویژه فعالان بازار را برای حضور فعال در این پیش‌فروش آنچنان که باید قانع نکرده است.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
باید ببینیم فردا صرافی ها خرید فروش دلار به قیمت 1220 دارند بعد ببینیم که رو سکه چقدر اثر میذاره

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اگر قضیه دلار 1226 تومنی واقعی باشه فردا باید قیمت پیش فروش بیاد زیر 500.اگه شد قضیه جدی هستش

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
درود

دوستان قضیه 1000 دلار ارز مسافرتی چیه؟ این هزار دلارو به نرخ دولتی میشه خرید؟

مثلا اگه کسی خونشو بفروشه و بخواد خارج. و 100 هزار دلار داشته باشه که از بازار آزاد تهیه کرده باشه نمیذارن دلاراشو ببره؟

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
درود

دوستان قضیه 1000 دلار ارز مسافرتی چیه؟ این هزار دلارو به نرخ دولتی میشه خرید؟

مثلا اگه کسی خونشو بفروشه و بخواد خارج. و 100 هزار دلار داشته باشه که از بازار آزاد تهیه کرده باشه نمیذارن دلاراشو ببره؟

اون موقع که بگیر و ببند نبود خروج دلار آسان نبود حالا ...

خروج ارز با کمک صرافی انجام میشه یک صرافی هایی در خارج هستند که ایران ریال میگیرن خارج دلار تحویل میدن. تو سایت مثقال هم تبلیغ کردن.

بهتره یکباره پولت را به صرافی ندی 4-5 قسمت کن خرد خرد بفرست تا یه وقت کل سرمایه ات برباد نره.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
وبلاگ greenmanifesto.wordpress

ارزش ارز و طلا کاسته نشد، تنها خاکروبه را زیر فرش دادند

این سیاست حکومت اسلامی ایران است که در مواقع بحرانی با ترفندهایی، تنها بروز بحران و علنی شدن فاجعه را به تعویق می اندازد. در خصوص بحران اخیر ارز و طلا نیز هیچ اتفاق مهم و تعیین کننده ای رخ نداده است. بالا رفتن سود بانکی تا سقف 21 درصد نیز با توجه به پایین تر بودن این سود از تورم واقعی آنهم به میزان حدود 50 درصد کمتر و همچنین بی اعتمادی قاطبه ملت از سیستم بانکی در پی اختلاسهای اخیر، کمترین میلی به سپرده گذاری را افزایش نخواهد داد. مشخص است که حکومت با تزریق مقادیری ارز و سکه در بازار و همچنین سیاست مشت آهنین و باتوم، چنگ و دندانی به بازار نشان داده است و برای مدتی کوتاه به ضرب تبلیغات گسترده و عملیات ایضایی روانی، نرخ ارز و طلا را اندکی کاسته است. به تعبیر عامیانه، نظافتی نکرده و تنها به دادن خاکروبه زیر لبه فرش اکتفا نموده است. باید منتظر عواقب این مسکن درمانی و شروع مجدد درد با بیماری پنهان بود. بی شک صعود چند باره و چند برابری ارز و طلا و به تبع آن سایر اقلام در راه است.

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
باید ببینیم فردا صرافی ها خرید فروش دلار به قیمت 1220 دارند بعد ببینیم که رو سکه چقدر اثر میذاره

نه خیر بانک قبلا به صرافی ها ارز میداد الان همچنان از فروش ارز به صرافی خبری نیست. دولت به صرافی ها دستور داده دلار را 1226 بخرند و 5 درصد گرانتر بفروشند اما اولا کسی حاضر نیست دلار را 1226 بفروشه ثانیا تجربه هفته های گذشته نشان داد که برخی مردم بودند که به صرافی می آمدند برای فروش ارزشان و صرافی 1390 !!! می خرید و دوهزارو خرده ای می فروخت!!

بالا