• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
تو اين انجمن يكسري از سر دلسوزي كارشناسي ميكنند و بقيه استفاده ميكنند
ولي يكسري جنگ رواني راه انداختن و دارن از گرون و ارزون شدن دلار و سكه سو استفاده ميكنند

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
نه بابا! دیگه اوضاع اونقدرهام ناجور نیست :)

در اثر تحریمهای همه جانبه خیلی طبیعی است که ریال ارزش خود را از دست خواهد داد و هیچ کس هم نمی تواند جلوی آن را بگیرد ، در زمان صدام حسین وقتی که تحریمها شروع شد ارزش پول عراق بیش از 1000 برابر در عرض چند سال کاهش پیدا کرد.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

در اثر تحریمهای همه جانبه خیلی طبیعی است که ریال ارزش خود را از دست خواهد داد و هیچ کس هم نمی تواند جلوی آن را بگیرد ، در زمان صدام حسین وقتی که تحریمها شروع شد ارزش پول عراق بیش از 1000 برابر در عرض چند سال کاهش پیدا کرد.
نه دوست من اطلاعات شما ناقصه
اروپا 6 ماه دیگه قراره نفت ایران رو تحریم کنه.............. این یعنی 6 ماه فرصت به رقیبان ما برای جایگزینی نفت ایران و آماده سازی پالایشگاههای اروپا برای سازگاری با نفت دیگر کشورها

اما ایران انقدر به خودش مطمئنه که تا کمتر از 1 ماه دیگه صادرات نفت رو به اروپا متوقف میکنه و ضربه بیشتر اروپا رو تکون میده تا ما رو
234(1).jpg

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
الان ميگن صرفاً قيمت دلار بانك از 1132 به 1226 افزايش پيدا كرده يعني كاهشي كه در كار نيست تازه قيمت دلار بانكي افزايش هم پيدا كرده. نظر شما چيه؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اروپا 6 ماه دیگه قراره نفت ایران رو تحریم کنه.............. این یعنی 6 ماه فرصت به رقیبان ما برای جایگزینی نفت ایران و آماده سازی پالایشگاههای اروپا برای سازگاری با نفت دیگر کشورها

اما ایران انقدر به خودش مطمئنه که تا کمتر از 1 ماه دیگه صادرات نفت رو به اروپا متوقف میکنه و ضربه بیشتر اروپا رو تکون میده تا ما رو
مشاهده پیوست 103332

ما كه از خدامونه ولي تا الان اين مردم هستند كه دارن زير اين بار له ميشن، يعني براشون اصلا مهم نيست چه بلايي در حال حاضر سر مردم دراومده؟ قيمت‌ها صد برابر شده اين چند روزه اگه به فروشگاه‌ها سرزده باشيد ميديديد كه مردم با وحشت دارن تا جايي كه مي‌تونن خريد ميكنن، روح و روان مردم براي هيچ كس مهم نيست؟! با اين دستمزدهاي پايين و اين تورم فكر مي‌كنيد دولت فكر مردمه؟ اگه بود چرا قبل از ايجاد تورم دست به كار نشد.؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
ولي در سايت مثقال 780000 تومانه

سایت مثقال بالاتر از طلا می‌زنه...! قیمت واقعی در بازار میانیگن این دو هست.... سایت طلا بصیرتش بیشتره...! :D
الان دلار رو هم زده 1400 ... :lol:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ما كه از خدامونه ولي تا الان اين مردم هستند كه دارن زير اين بار له ميشن، يعني براشون اصلا مهم نيست چه بلايي در حال حاضر سر مردم دراومده؟ قيمت‌ها صد برابر شده اين چند روزه اگه به فروشگاه‌ها سرزده باشيد ميديديد كه مردم با وحشت دارن تا جايي كه مي‌تونن خريد ميكنن، روح و روان مردم براي هيچ كس مهم نيست؟! با اين دستمزدهاي پايين و اين تورم فكر مي‌كنيد دولت فكر مردمه؟ اگه بود چرا قبل از ايجاد تورم دست به كار نشد.؟
منظورتون از تورم همین جهش سکه و ارزه؟؟؟ این که تورم نیست.بورس بازی و دلال بازی و جو روانی دلیلشه......
بله برخی متاسفانه کالاها رو گرون کردن ولی مردمی ندیدم که وحشت کرده باشن!!!

ببینید کشور پول زیاد داره ولی اکثر پول دست یک اقلیتیست......حالا بحث سیاسی میشه.بیخیال..... ولی در کل من که امید دارم :D

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
منظورتون از تورم همین جهش سکه و ارزه؟؟؟ این که تورم نیست.بورس بازی و دلال بازی و جو روانی دلیلشه......
بله برخی متاسفانه کالاها رو گرون کردن ولی مردمی ندیدم که وحشت کرده باشن!!!

ببینید کشور پول زیاد داره ولی اکثر پول دست یک اقلیتیست......حالا بحث سیاسی میشه.بیخیال..... ولی در کل من که امید دارم :D

می‌گم فروشگاه هایپر استار چه تخفیفی میده... تمام قفسه های مواد غذایی خالی شده! :lol:

hstar.jpg

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
امروز امتحان داشتم احتمال صد در صد ميافتم
فقط به خاطر اين وضع بازار كه هيچ وقتي براي درس خوندن برام نگذاشت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
امروز امتحان داشتم احتمال صد در صد ميافتم
فقط به خاطر اين وضع بازار كه هيچ وقتي براي درس خوندن برام نگذاشت
آخ گفتی !! ما هم یجور دیگه از زندگی افتادیم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

مشاهده پیوست 103332

باز اومدی یه بلوفی زدی ؟؟!!!! میخوام ببینم مرد هستی یک ماه دیگه بیای اینجا یا نه !
ایتالیا به خاطر طلبش از ایران نفت وارد میکنه ! اونم قطع میکنن !؟؟؟

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
داداش امروز و فردا اونس جهاني تعطيله...شما با خيال راحت برو خريد كن....منم موافق خريدم...ولي خودم فعلا نقدينگي ندارم.
اگه امروز دلار بدن (با قيمت 1226 هم تازه نه) اگه قيمت 1420 هم بدن من يكي 10000000000000000000 تا مي خرم ولي مطمئنم 1 دونه هم نميدن با اين قيمت. پس به نظر مي رسه اين دروغه شاخ دار مثل بقيه دروغاشونه كه 1226 بدن چون لازمش اينه كه ميلياردها دلار بريزن تو بازار كه ندارن آخه اگه اينا دلار داشتن اينهمه بگير و ببند و محدوديت واسه چيه؟ واسه دلار 1226 تومني 1001 محدوديت گذاشتن أخه اين چه تك نرخي شدنيه؟مردم ديگه گوله شمارو نميخورن بانك مركزي عزيز شما با اعلام تك نرخي گور خودتو كندي چون از امروز بايد نرخ پيش فروش 4 ماهه رو 480000 و 6 ماهه رو 450000 اعلام كني در غير اين صورت دستت رو ميشه چون سكه با انس 1740 و دلار 1226 تومن بيشتر از 520000 تا 530000 نمي ارزد(تازه نقديش)اگه هم امروز قيمت پيش فروش رو بياري پايين در حد 500000 همه قبليا ميان پولشونو پس مي گيرند . خلاصه بدبخت كردي خودتو ، مركزي جون با اين بي تدبيريات . ماهم داريم بهت از دور مي خنديم تنها راهت اينه كه پيش فروشو متوقف كني كه اينم قيمت سكرو دوباره مي بره بالا. تا امروز و فردا كه همه بفهمن دلار تك نرخيو اين داستانا دروغ بوده و داستان و روياست دوباره دلار مي كشه بالاي 2200 و سكه بالاي۪ 1.5 ميليون آخي دلم برات مي سوزه مركزي جونم خودتم نمي دوني داري چيكار مي كني بهمني جونم.۪ و در پايان بگم بانك فقط به فكر پر كردن جيب خودشه اول گرون مي فروشه(از طريق كارگشايي) بعد كه جيباش پر شد يه همچين دروغايي مي بافه تا همون سكه ها و دلارايي رو كه به قيمت خيلي بالا فروخته بود رو با قيمت بسيار پايين جمع كنه فقط بايد اطلاع رساني بيشتر بشه تا مردم بيچاره گول اينها رو نخورند و برند اموالشونو مفت بدن دست اينا ۪ أقاي كارشناس عزيز ارادت داريم و ازت مي خواهم خيلي محكم تر دست اينارو رو كني مردم عادي نمي دونن الان مي رن مي فروشن 10 روز ديگه همين بانك از طريق كاگشا سكرو مي ده 1200000 بعد اينا مي مونن و جيب خالي كه سكشونو فروختن 750000 دلارشونم فروختن 1220 به نظر من الان وقت خريد سنگينه هم دلار و هم سكه خودم امروز دارم 200 ميليون خريد مي كنم اگه بشه دلار 1600-1700 تومني گير بيارم و سكه تمام 780000 تومني فقط بخاطر انس خدا كنه نره بالا امروز شانس ما.​

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
كسي خبر از بانك و پيش فروش امروز صبح را داره؟

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
منتظرم...خبري شد ما را بي خبر نذارين....
قصد خريد دارم...ولي مي خوام بدونم دولت چيكار مي كنه...سكه را با چه نرخي اعلام مي كنه
گند زدن به همه چي...خودشون هم توش موندن
هنوز قيمتا رو تو سايت نزده

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
اختلاس 3000 میلیارد تومانی که بزرگترین در تاریخ بوده و فرار مدیرعامل بزرگترین بانک جهان اسلام !، حرفها و قولهای مقامات از بالاترین تا جز ترین که هیچ کدام عملی نمی شود و اکثرا معکوس می گردد، کاهش بی سابقه ارزش پول ملی انهم در عرض دو سه ماه، امنیتی کردن اوضاع و بگیر و ببند برای ارز و از همه ضایع مسدود کردن سایتهای اعلام نرخ ارز!!! و بعد هم این قوانین مسخره و من دراوردی در مورد بورس کالا که به زور قیمت را می خواهند پایین بیاورند، همه و همه نشاندهنده قابل اعتماد نبودن سیستم است.

دوستان این دولت وبانک مرکزی ان غیر قابل اعتماد هستش در اینده بحرانهای زیادی پیش رو داریم که راحت میتونه از تحویل سررسید سکهای پیش فروش خودداری کنه به همون تکه کاغذی که بهتون داده توجه کنید مثل قرارداد ترکمنچای هستش یه تعهد برا خودش نذاشته بهترین کار خرید فیزیکی هستش حتی اگه 10 یا 20 % بالاتر از قیمت بخرین

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
قاعدتا با توجه به اوج گرفتن اونس این هفته باید گرون تر باشه وگرنه بزرگترین کلاهبردار خود دولت است اونا خودشون دلار 1600 تومانی رو قبول دارند
منتها روشون نمیشه بگن اگه دلار 1226 تومان بشه که جنسها باید 40 درصد ارزون بشه که عمرا نمیشه

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اين پست را يكبار زدم ولي نميدانم چرا پست نشده(شايدم پاك شده باشه). در هر صورت دوباره مي نويسم. اگر مخالف قوانينه لطفا يك پي.ام به من بزنيد تا محترمانه ديگه ننويسم و امثال آقاي مهدي يالثارات و ديگران بنويسند. اينجا هم گويا شده روزنامه ايران ! ...

سلام

1- تحولات بازار خيلي سريع شده ! اگر قبلا لازم بود هفته اي چند تا مقاله تحليلي خوند، الان بايد به روز و ساعت دنبال كرد.

2- جزئياتي كه از طرح بالا بردن نرخ بهره(وام!) و بسته پولي و ... منتشر شده، نشاندهنده تبليغاتي بودن و البته بي اثري اين طرح است. اين طرح فقط بانكها رو فربه تر خواهد كرد. چطور؟ با اجازه دادن به بانكها براي بالا بردن نرخ بهره وام، بانكها براي حداكثر كردن سود خودشون مقدار افزايش روي سود سپرده ها رو به كمترين ميزان ممكنه خواهند رسوند و مسلمه كه به اندازه فرجه اي كه بهشون داده شده، سود سپرده رو بالا نخواهند برد(درآمد بانك = اختلاف سود وام با سود سپرده). اين طرح بي اثره ولي بلحاظ رواني در زماني اثرگذار مطرح شده. ضمنا عامه ملت كه در هر صورت تلويزيون و راديو و روزنامه ايران رو بالاخره مي بينند و مي خوانند هم مدتي طول مي كشد تا دوزاري بيافتد، ولي بالاخره مي افتد(حتي كج ها )

3- بگذاريد قضيه بالا بردن نرخ بهره(وام) را بطور خلاصه و ساده برايتان بگويم: ديديد كه دكتر عبده چند روز پيش در شرق مطلبي نوشته بود(كه اينجا هم كپي كردم) و نوشته بود حساب بيشتر بانكها پيش بانك مركزي قرمز شده؟ (اين مطلب خيلي مهمي است).
بانك مركزي اجازه بالا بردن نرخ سپرده را به بانكها نداده !! اجازه خون بيشتر مردم را در شيشه كردن به آنها داده ! يك آئين نامه جديد داده كه درآمدهاي بانك را بواسطه بالا بردن نرخ بهره وامها افزايش مي دهد تا جلوي ورشكستگي بانكها را بگيرد.
با بالا بردن نرخ سپرده، بانكها درآمدشان كم مي شود(چون سودي است كه دارند به مردم مي دهند). مطمئن باشيد كه بانكها چندان نرخ سودهايشان را بالا نخواهند برد. بلكه نرخ وامها افزايش خواهد يافت، تا وضع بانكها بهتر شود.
خيلي مهم است كه اين مصوبه بانك مركزي را خوب بفهميم و درست تحليل كنيم. مراقب باشيد با شكلات پيچي اين قضيه و جور ديگر نمايش دادن آن، تحليل اشتباه نگيريد...

4- دولت همچنان از شيوه هاي "انكار"، "پاك كردن صورت مساله" و "شكلات پيچي" و "هجمه رسانه اي" داره استفاده مي كنه و اين آينده اقتصادي رو از سياه ترين پيش بيني ها هم بدتر خواهد كرد. اگر تيترهاي روزنامه ها و رسانه هاشون رو بخونيد، مي بينيد كه هنوز بدنبال دلالها و سياسيون و ... هستند در بهم ريختن بازارها. اين يعني حتي وجود مساله را قبول نداشتن و هنوز هم از شيوه هاي قرون وسطا استفاده كردن(= كي بود، كي بود، من نبودم).

5- همه تحليلهاي قبلي پابرجا و حتي مستحكم تر شده است. خاطرتون هست چند بار گفتم استقرا بزنيد؟ آيا خاطرتون نمياد كه بهمني چند ماه قبل گفت: "اگر لازم باشد در بقالي ها هم سكه مي فروشيم تا حباب را بشكنيم"، چقدر صبح و شب تيتر زدند و در گوش مردم خواندند كه "نخريد، ضرر مي كنيد" ؟ نتيجه چي بود؟ 1 ميليون تومان شدن سكه ! مطمئن باشيد با ادامه همون شيوه قبلي(كه هنوز تغييري نكرده) همون نتيجه منتها شديدتر بدست خواهد اومد: سكه صعود خواهد كرد.

6- بنظر من پيش خريد نكنيد ! خيلي ريسكي است. دوستان عزيز، ممكن است فرداي روزگار مثل همان آقاي خاوري يك سناريويي درست كنند و مستر.بهمني را فراري بدهند(يا واقعا فرار كند) و بگويند اختلاس كرد و با اسرائيل دستش تو يك كاسه بود و صهيونيست نفوذي بوده و مملكت رو به ورشكستگي كشيد و ... و با يك كودتا در بانك مركزي يك نفر جديد را بياورند و بگويند كه سياستهاي آقاي فلان غلط بوده و ما قبول نداريم !!!
عزيزاني كه روي سر و كله هم مي رويد تا به يك شماره حساب پول بريزيد و حتي يك برگه كاغذ دستتان نمي دهند كه بناست بخاطر اين پول ريختن به شما سكه داده شود !! هيچ قراردادي، تعهد و مسئوليتي متوجه دولت نيست. مراقب باشيد !! دولت بدهكار و ورشكسته است، درآمدهاي نفتي و غيرنفتي بشدت محدود شده و بنظر من اينها توان بازپرداخت اين حجم طلا را ندارند...

7- بنظر من بازار آتي هم جاي امني نيست ! ديديد كه با نوسان در بازار نقدي، بيش از نيمي از كارگزارها به وضعيت ورشكسته درآمدند كه مجبور شدند چند روز بازار آتي را ببندند !! حجم بدهي اينها در صورت جهش مجدد بازار سكه، آنقدر بالاست كه ممكن است حتي اصل پولتان(همان 20% كه مي دهيد) سوخت شود. از ما گفتن !

8- چيزهايي كه مي توان پيش بيني كرد:
- ركود بيشتر بازارها، مخصوصا بازار مسكن
- گراني كالاهاي اساسي(مصرفي) طي يكسال تا 50% و گراني كالاهاي وارداتي و لوكس با نرخ بسيار بالاتر(تا 200% و بلكه بالاتر)
- برگشت سيستم كوپني (هر چند ستاد بسيج اقتصادي چند وقت پيش بسته شد، ولي بنظرم دولت براي تامين مايحتاج مردم و جلوگيري از احتكار مجبور به بازگشت كوپن خواهد شد)
- سقوط بيشتر ارزش پول ملي و بالا رفتن تورم حتمي است. منتظر گوشت 30 هزار توماني، شير ليتري 2000 توماني، كمترين كورس تاكسي 500 توماني، تخم مرغ 500 توماني و الخ در آينده نزديك باشيد. موج شديد گراني در راه است و طبق اطلاعات واصله دولت سعي خيلي زيادي دارد كه شب عيد را به شكلي رد كند و اين موج را به سال آينده منتقل كند، ولي بنظر من موفق نخواهد شد و شب عيد گراني شديد داريم.
- بيكاري خيلي شديدتر از گذشته در راه است. هر شغلي داريد بچسبيد و منت كارفرما را هم بكشيد(متاسفانه).
- منتظر بالا بردن قيمت پيش فروش توسط بانك مركزي در دور دوم باشيد. هر هفته بناست قيمت را بالا ببرند.
- منتظر بيشتر نظامي شدن بازارها باشيد. نرخ هاي دستوري تنها ابزار اينهاست و مردم هم نميتوانند با نرخ هاي دستوري معامله كنند، وقتي احساس مي كنند نرخ تعادلي بسيار بالاتر است.
- بنظر من سكه هم غيرقانوني اعلام خواهد شد و تا چندي ديگر قانون آزاد بودن خروج/ورود طلا بهمراه مسافر، محدود خواهد شد. الان شما هر تعداد شمش يا طلاجات چه ببريد و چه بياوريد، آزاد است ولي در آينده اينطور نخواهد بود. در حال حاضر تنها راه فرار سرمايه همين طلاست. جالب است بدانيد كه طلافروشها براي فروش طلاي شكسته(كه فقط بدرد آب كردن مي خورد) هم كارمزد مي گيرند(مثل طلايي كه روش كار شده باشد). دليلش تقاضاي زياد اين نوع طلاست.

9- سعي كنيد همه جوره خودتان را براي مسائلي كه گفتم آماده كنيد. معني صفهاي طويل پيش خريد سكه چيست؟

ملتي به زبان بي زباني به دولت مي گويند: "ما به تو اعتماد نداريم" "تو عرضه حفظ ارزش پول نداري" "ما احساس تورم شديد در آينده داريم" و ...
بهمين خاطر از تنها كانالي كه مانده(پيش خريد طلا) مي خواهند ريال هايشان را كه هر روز بي ارزشتر مي شود به بانك مركزي برگردانند و بجايش جنسي بگيرند كه لااقل ارزشش سقوط نمي كند.
خودتان را بگذاريد جاي بانك مركزي! اصلا گيرم صدها كرور طلا داريد(كه دروغ مي گويند و ندارند). آيا حاضريد ريال مردم را بگيريد و طلا بهشان بدهيد؟ اينجوري كه خود بانك مركزي ورشكست مي شود
به اين خاطر است كه با اطمينان مي گويم كه همانطور كه مردم راجع به آينده اقتصاد بيمناكند و رو به فروش ريال آورده اند، بانك هم خرفت نيست و دليل اينكه جلوي دور دوم پيش فروش سكه را خواهد بست يا آنرا بي اثر خواهد كرد هم همين است. بانك هم دوست ندارد با افزايش ريال در سبد دارايي هايش، ورشكست شود. بلكه سعي مي كند با شيوه هاي مختلف محدوديت و ... ريال مردم را دست خودشان بدهد و بگويد كه "دلار نيست، قانوني نيست، ميخواهيد انبار كنيد كه چه بشود؟" و فردا هم خواهد گفت"سكه ميخواهيد بخوريد؟ چه مي خواهيد بكنيد؟ اصلا خريد و فروش سكه هم غيرقانوني است و تمام والسلام".
تا ديرنشده و اين اتفاق نيافتاده، ريالهايتان را تبديل كنيد. اوضاع خراب است...

بالا