این اخرین تیر ترکششونه اگه گرفت گرفت , نگرفت فروپاشی کامل اقتصاد ایرانو به همراه داره.
نه بابا! دیگه اوضاع اونقدرهام ناجور نیست![]()
نه دوست من اطلاعات شما ناقصه
در اثر تحریمهای همه جانبه خیلی طبیعی است که ریال ارزش خود را از دست خواهد داد و هیچ کس هم نمی تواند جلوی آن را بگیرد ، در زمان صدام حسین وقتی که تحریمها شروع شد ارزش پول عراق بیش از 1000 برابر در عرض چند سال کاهش پیدا کرد.
اروپا 6 ماه دیگه قراره نفت ایران رو تحریم کنه.............. این یعنی 6 ماه فرصت به رقیبان ما برای جایگزینی نفت ایران و آماده سازی پالایشگاههای اروپا برای سازگاری با نفت دیگر کشورها
اما ایران انقدر به خودش مطمئنه که تا کمتر از 1 ماه دیگه صادرات نفت رو به اروپا متوقف میکنه و ضربه بیشتر اروپا رو تکون میده تا ما رو
مشاهده پیوست 103332
ولي در سايت مثقال 780000 تومانه
منظورتون از تورم همین جهش سکه و ارزه؟؟؟ این که تورم نیست.بورس بازی و دلال بازی و جو روانی دلیلشه......ما كه از خدامونه ولي تا الان اين مردم هستند كه دارن زير اين بار له ميشن، يعني براشون اصلا مهم نيست چه بلايي در حال حاضر سر مردم دراومده؟ قيمتها صد برابر شده اين چند روزه اگه به فروشگاهها سرزده باشيد ميديديد كه مردم با وحشت دارن تا جايي كه ميتونن خريد ميكنن، روح و روان مردم براي هيچ كس مهم نيست؟! با اين دستمزدهاي پايين و اين تورم فكر ميكنيد دولت فكر مردمه؟ اگه بود چرا قبل از ايجاد تورم دست به كار نشد.؟
منظورتون از تورم همین جهش سکه و ارزه؟؟؟ این که تورم نیست.بورس بازی و دلال بازی و جو روانی دلیلشه......
بله برخی متاسفانه کالاها رو گرون کردن ولی مردمی ندیدم که وحشت کرده باشن!!!
ببینید کشور پول زیاد داره ولی اکثر پول دست یک اقلیتیست......حالا بحث سیاسی میشه.بیخیال..... ولی در کل من که امید دارم![]()
میگم فروشگاه هایپر استار چه تخفیفی میده... تمام قفسه های مواد غذایی خالی شده! :lol:
مشاهده پیوست 103345
آخ گفتی !! ما هم یجور دیگه از زندگی افتادیمامروز امتحان داشتم احتمال صد در صد ميافتم
فقط به خاطر اين وضع بازار كه هيچ وقتي براي درس خوندن برام نگذاشت
اروپا 6 ماه دیگه قراره نفت ایران رو تحریم کنه.............. این یعنی 6 ماه فرصت به رقیبان ما برای جایگزینی نفت ایران و آماده سازی پالایشگاههای اروپا برای سازگاری با نفت دیگر کشورها
اما ایران انقدر به خودش مطمئنه که تا کمتر از 1 ماه دیگه صادرات نفت رو به اروپا متوقف میکنه و ضربه بیشتر اروپا رو تکون میده تا ما رو
مشاهده پیوست 103332
اگه امروز دلار بدن (با قيمت 1226 هم تازه نه) اگه قيمت 1420 هم بدن من يكي 10000000000000000000 تا مي خرم ولي مطمئنم 1 دونه هم نميدن با اين قيمت. پس به نظر مي رسه اين دروغه شاخ دار مثل بقيه دروغاشونه كه 1226 بدن چون لازمش اينه كه ميلياردها دلار بريزن تو بازار كه ندارن آخه اگه اينا دلار داشتن اينهمه بگير و ببند و محدوديت واسه چيه؟ واسه دلار 1226 تومني 1001 محدوديت گذاشتن أخه اين چه تك نرخي شدنيه؟مردم ديگه گوله شمارو نميخورن بانك مركزي عزيز شما با اعلام تك نرخي گور خودتو كندي چون از امروز بايد نرخ پيش فروش 4 ماهه رو 480000 و 6 ماهه رو 450000 اعلام كني در غير اين صورت دستت رو ميشه چون سكه با انس 1740 و دلار 1226 تومن بيشتر از 520000 تا 530000 نمي ارزد(تازه نقديش)اگه هم امروز قيمت پيش فروش رو بياري پايين در حد 500000 همه قبليا ميان پولشونو پس مي گيرند . خلاصه بدبخت كردي خودتو ، مركزي جون با اين بي تدبيريات . ماهم داريم بهت از دور مي خنديم تنها راهت اينه كه پيش فروشو متوقف كني كه اينم قيمت سكرو دوباره مي بره بالا. تا امروز و فردا كه همه بفهمن دلار تك نرخيو اين داستانا دروغ بوده و داستان و روياست دوباره دلار مي كشه بالاي 2200 و سكه بالاي۪ 1.5 ميليون آخي دلم برات مي سوزه مركزي جونم خودتم نمي دوني داري چيكار مي كني بهمني جونم.۪ و در پايان بگم بانك فقط به فكر پر كردن جيب خودشه اول گرون مي فروشه(از طريق كارگشايي) بعد كه جيباش پر شد يه همچين دروغايي مي بافه تا همون سكه ها و دلارايي رو كه به قيمت خيلي بالا فروخته بود رو با قيمت بسيار پايين جمع كنه فقط بايد اطلاع رساني بيشتر بشه تا مردم بيچاره گول اينها رو نخورند و برند اموالشونو مفت بدن دست اينا ۪ أقاي كارشناس عزيز ارادت داريم و ازت مي خواهم خيلي محكم تر دست اينارو رو كني مردم عادي نمي دونن الان مي رن مي فروشن 10 روز ديگه همين بانك از طريق كاگشا سكرو مي ده 1200000 بعد اينا مي مونن و جيب خالي كه سكشونو فروختن 750000 دلارشونم فروختن 1220 به نظر من الان وقت خريد سنگينه هم دلار و هم سكه خودم امروز دارم 200 ميليون خريد مي كنم اگه بشه دلار 1600-1700 تومني گير بيارم و سكه تمام 780000 تومني فقط بخاطر انس خدا كنه نره بالا امروز شانس ما.
كسي خبر از بانك و پيش فروش امروز صبح را داره؟
هنوز قيمتا رو تو سايت نزده