• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
هورسا نبودي فكر كردم رفتي شيشه صرافيارو پايين بياري

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا نبودي فكر كردم رفتي شيشه صرافيارو پايين بياري

وایییییییی بابا نیم ساعت غافل میشم ازتون چه فکرا که به سرتون نمیزنه .نه دیگه سجاد فت الان نه.حالا ببینم بزرگان تاپیک کی دستور میدن .آخیشششششششششش این 7 هزار تومنیا رفتن .

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یه چیزی که اینجا وجود داره و هیچ کس در موردش حرف نمیزنه

دامنه زیاد نرخه خرید و فروشه سکه هستش

الان نرخ فروش 800 هستش در حالی که نرخ خرید 750

این نشون میده که هنوز طلا فروش ها به نرخ ها اعتماد ندارن و احتمال سقوط مجدد قیمت رو میدن

برا همین نرخ رو اینطور میزنن تا دامنه ضرر رو کم کنن

با دلاره 1700 تومنی الان سکه باید 730 تومن باشه

آره بازار هنوز نوسانی هست. تکلیف خیلیها معلوم نیست. واستاندن ببینن پیش فروش چی میشه؟ دلار چی میشه؟ قیمت جهانی چی میشه؟ نرخ سود به کجا میرسه؟ :)

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر نرخ اعلامي بانك مركزي براي پيش فروش سكه را با توجه به بالا رفتن جهاني قيمت طلا مناسب ارزيابي كرد.
--------------------------------------------------------------------------------

محمد كشتي آراي درخصوص لزوم تعديل نرخ سكه پيش فروش با توجه به تك نرخي شدن ارز و فروش 1226 توماني آن در بانك ها، گفت: پيش فروش سكه تحويل 6 ماهه با نرخ 627400 تومان براساس دلار 1390 تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ محاسبه شده است بنابراين اعلام نرخ اعلام شده مناسب است.

رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر تصريح كرد: براساس اين برداشت امروز كه قيمت هر اونس طلا در بازار جهاني 72 دلار افزايش يافته، نرخ سكه پيش فروش نيز بايد افزايش مي يافت كه اين امر صورت نگرفته است.

وي خاطرنشان كرد: به همان ميزان كه نرخ دلار كاهش يافته، قيمت طلا در بازار جهاني افزايش يافته، بنابراين اين دو همديگر را پوشش مي دهند.

كشتي آراي تاكيد كرد: قيمت كنوني سكه به دليل عرضه كم و تقاضا زياد است؛ بنابراين در صورت افزايش عرضه، قيمت ها نيز كاهش خواهد يافت.

وی افزود: سکه طرح قدیم با قیمت 800 هزار تومان، سکه طرح جدید 790 هزار تومان، نیم سکه 392 هزار تومان، ربع سکه 200 هزار تومان و سکه گرمی 110 هزار تومان در بازار فروخته می‌شود.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با تأکید بر اینکه امکان پیش‌بینی قیمت سکه و طلا در روزهای آتی وجود ندارد، گفت: روز پنج‌شنبه اکثر مردم در بازار فروشنده بودند و به همین خاطر قیمت سکه در آخرین روز هفته گذشته تا 650 هزار تومان کاهش پیدا کرد.

به گفته کشتی‌آرای هم اکنون هر گرم طلای 18 عیار در بازار با قیمت 71 هزار و 500 تومان فروخته می‌شود؛ امروز هر گرم طلا در بازار با نوسان همراه بود.

violat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه دوستانی که گفتن بانک ملی پول آدمو پس میده ممنونم تا اخر هفته خیالم راحت شد
بمیرن اونایی که شایعه کردند پولو همون موقع پس نمیدن !
نمیدونم پرا این فروم دکمه تشکر نداره !!

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
ما كه از خدامونه ولي تا الان اين مردم هستند كه دارن زير اين بار له ميشن، يعني براشون اصلا مهم نيست چه بلايي در حال حاضر سر مردم دراومده؟ قيمت‌ها صد برابر شده اين چند روزه اگه به فروشگاه‌ها سرزده باشيد ميديديد كه مردم با وحشت دارن تا جايي كه مي‌تونن خريد ميكنن، روح و روان مردم براي هيچ كس مهم نيست؟! با اين دستمزدهاي پايين و اين تورم فكر مي‌كنيد دولت فكر مردمه؟ اگه بود چرا قبل از ايجاد تورم دست به كار نشد.؟

دوست عزیز برای کی حرف می زنی؟ امثال اینها که از قیمت ها خبر ندارند. اینها همه چیزشون مفت و مجانی می رسه. همینکه اینجاست و ساز مخالف اکثریت می زنه هم براش داره. پس نباید زیاد وقت خودمونو برای توجیه اینها بذاریم، اینها هم قطار دولت خدمتگزارند.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
قیمت دلار پایین نکشیده چه بد !!!!!111:(

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
امروز دوستامون تو بانک یه نفس راحت کشیدن.شعبه ای که 4شنبه 15میلیارد ریال بعله درست دیدید 15000000000ریال ثبت نام کرده بود امروز فقط و فقط 4تا دونه ثبت نامی داشت.کارمندها هم طفلکی ، هم سر موقع غذا خوردن هم سر موقع قضای حاجت کردن!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آره بازار هنوز نوسانی هست. تکلیف خیلیها معلوم نیست. واستاندن ببینن پیش فروش چی میشه؟ دلار چی میشه؟ قیمت جهانی چی میشه؟ نرخ سود به کجا میرسه؟ :)
پیش بینی بنده:
دلار= طی روزهای آینده برای کارهای قانونی و همه نوع واردات ارز میدن با نرخ زیر 1300 ..... برای ذخیره به هیچ وجه نمیدن
پیشفروش=در صورتکیه اونس حدود 1700 باشه نرخ پیشفروش ثابت خواهد ماند

قیمت جهانی اونس=خوب این خیلی پیچیدس.وضعیت اقتصاد دنیا هر روز بیشتر بهم میریزه

اگر نماینده های همتی بکنن نفت رو میرسونن به 150 دلار و اقتصادهای دنیا میفتن تو گل و اونس هم کیس 3000 :D
http://forum.persiantools.com/t237204.html

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
ک سوال
اگر بانک مرکزی سکه را گران بفروشه به کی باید شکایت کرد

دولار 1226
انس 1720

سکه می شه : 535 هزار تومان

حالا بانک مرکزی چندی دارد گران فروشی می کنه و حباب ایجاد کرده

البته اگر نگویید که دلار 1226 بهمنی کس و شعر است

===========
بهمنی الان سکه 4 ماهه را می فروشه 627 هزار تومان

سود 4 ماه می شود 44 هزار تومان
مالیات اش می شود 25 هزار تومان
جمعا می شود 696 هزار تومان

سکه 696 هزار تومان
انس 1720

دولارش می شود 1600

لطفا پرتغال فروش را پیدا کنید

چرا کسی پرتغال فروش را پیدا نمی کنه
نظرات وبلاگ

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
بانک صادرات نرخ دلار سپرده طلا ر تصحیح کرد 1226

هر کی سپرده طلا داره الان موقعشه زود ببندید تا ضرر نکردید

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان لطفا بگید واقعا بانک پول پیش پرداخت سکه رو همون موقع پس میده یا نه؟
هرکی یه چیزی میگه مردیم از نگرانی !

من برای پیش خرید ثبت نام نکردم که بدونم پولو راحت میده یا نه،و پولمو توی صندوق میزان نگه داشته بودم که نقدی بخرم چون اصلا به این طرح پیش فروش دولت اطمینان ندارم.

اما امروز که (با توجه به افت قیمت نسبتا خوب سکه) رفتم پولمو از صندوق بردارم تا برم بازار سکه بخرم بهم پول نقد نداد و گفت که باید بین بانکی بگیری،
تازه با کلی سرو صدا آخرش یه چک به مبلغ پولم از حساب صادرات موسسه داده،که اونم وقتی چندتا شعبه بانک صادرات رفتم گفتن الان اول وقته روز شنبه است و پول نداریم.
نزدیکای ظهر هم که دوباره رفتم برای نقد کردن چک، بانک هم دوباره همون فیلم موسسه میزان رو سرم درآورد و بهم پول نقد نمیداد و با کمال وقاهت و پررویی میگفتن که پول رو برای چی میخوای؟!!!!

یا برای خودت میخوای که پس شماره حسابت رو بده تا بریزیم به حسابت!!!
یا اگه میخوای بدی به کسی شماره حسابش رو بگیر تا به حساب اون واریز کنیم!!!

خلاصه که شدیدا جوش آورده بودم از این مملکت گل و بلبل!!!:mad::mad::mad:

آخرش 3 تا شعبه رفتم تا حاضر شدن بهم پول نقد بدن،که تازه اونم نه همه 20 میلیون رو!!!
آخه مستحضر هستید که بانک مرکزی جمهوری مقدس اسلامی:jealous:مصوب کرده که هر شخص بیشتر از 15 میلیون در روز قادر به برداشت از حسابش یا برداشت یک چک نیست!!:(
و اینطوری شد که به جای اینکه صبح بتونم سکه 720 تومنی بخرم بعدازظهر با سکه 800 تومنی روبرو شدم:wacko:

حالا شما حساب کن اگه بانک مرکزی قیمت سکه پیش فروش رو بالا ببره و مردم هم طبیعتا همه بخوان برن پولشونو بردارن به نظرت بانک راحت پولشونو میده؟!!!!!!!!!
اون بنده خدایی که مثلا 50 تا سکه ثبت نام کرده و بخواد پولشو بگیره با این مصوبه خودشون همه پولشو یه جا بهش میدن؟!!!!!!​

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
صادرات همينطوره
سپرده طلا رو هم نقدي نميداد و ميگفت شماره حساب بده
بانك مليه به خاطر اينكه پولت بيشتر از 15 تومان بود بين بانكي بهت داد؟ يا نه كلا سر همه نوع مبلغي قر ميومد؟

من برای پیش خرید ثبت نام نکردم که بدونم پولو راحت میده یا نه،و پولمو توی صندوق میزان نگه داشته بودم که نقدی بخرم چون اصلا به این طرح پیش فروش دولت اطمینان ندارم.

اما امروز که (با توجه به افت قیمت نسبتا خوب سکه) رفتم پولمو از صندوق بردارم تا برم بازار سکه بخرم بهم پول نقد نداد و گفت که باید بین بانکی بگیری،
تازه با کلی سرو صدا آخرش یه چک به مبلغ پولم از حساب صادرات موسسه داده،که اونم وقتی چندتا شعبه بانک صادرات رفتم گفتن الان اول وقته روز شنبه است و پول نداریم.
نزدیکای ظهر هم که دوباره رفتم برای نقد کردن چک، بانک هم دوباره همون فیلم موسسه میزان رو سرم درآورد و بهم پول نقد نمیداد و با کمال وقاهت و پررویی میگفتن که پول رو برای چی میخوای؟!!!!

یا برای خودت میخوای که پس شماره حسابت رو بده تا بریزیم به حسابت!!!
یا اگه میخوای بدی به کسی شماره حسابش رو بگیر تا به حساب اون واریز کنیم!!!

خلاصه که شدیدا جوش آورده بودم از این مملکت گل و بلبل!!!:mad::mad::mad:

آخرش 3 تا شعبه رفتم تا حاضر شدن بهم پول نقد بدن،که تازه اونم نه همه 20 میلیون رو!!!
آخه مستحضر هستید که بانک مرکزی جمهوری مقدس اسلامی:jealous:مصوب کرده که هر شخص بیشتر از 15 میلیون در روز قادر به برداشت از حسابش یا برداشت یک چک نیست!!:(
و اینطوری شد که به جای اینکه صبح بتونم سکه 720 تومنی بخرم بعدازظهر با سکه 800 تومنی روبرو شدم:wacko:

حالا شما حساب کن اگه بانک مرکزی قیمت سکه پیش فروش رو بالا ببره و مردم هم طبیعتا همه بخوان برن پولشونو بردارن به نظرت بانک راحت پولشونو میده؟!!!!!!!!!
اون بنده خدایی که مثلا 50 تا سکه ثبت نام کرده و بخواد پولشو بگیره با این مصوبه خودشون همه پولشو یه جا بهش میدن؟!!!!!!​

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
صادرات همينطوره
سپرده طلا رو هم نقدي نميداد و ميگفت شماره حساب بده
بانك مليه به خاطر اينكه پولت بيشتر از 15 تومان بود بين بانكي بهت داد؟ يا نه كلا سر همه نوع مبلغي قر ميومد؟

گفت این مقدار موجودی نقدی نداریم.یکی نیست بگه آخه 20-15 میلیون واسه یه بانک یا حتی موسسه مالی و اعتباری مثلا خیلی مبلغ زیادیه؟؟؟!!!!
تازه مدیر موسسه میگفت ما برای مبالغ 4-3 تومن هم بین بانکی میدیم مبلغ شما که اصلا نقدی راه نداره....

violat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا باز که دلشوره انداختی تو دل ما !

بالا