sedo
Registered User
بگو من برات تلفنی ردیف کنم بری بگیری!پس چی شایعه میکنن پولو همون موقع نمیدن !
اونم بی نوبت
بگو من برات تلفنی ردیف کنم بری بگیری!پس چی شایعه میکنن پولو همون موقع نمیدن !
دوستان لطفا بگید واقعا بانک پول پیش پرداخت سکه رو همون موقع پس میده یا نه؟(تا آخر هفته امکان رفتن به بانکو ندارم)
هرکی یه چیزی میگه مردیم از نگرانی !
هورسا نبودي فكر كردم رفتي شيشه صرافيارو پايين بياري
به پیر به پیغمبر همون لحظه بهت می دن
کلاهبردار هستن ولی دزد نیستند![]()
یه چیزی که اینجا وجود داره و هیچ کس در موردش حرف نمیزنه
دامنه زیاد نرخه خرید و فروشه سکه هستش
الان نرخ فروش 800 هستش در حالی که نرخ خرید 750
این نشون میده که هنوز طلا فروش ها به نرخ ها اعتماد ندارن و احتمال سقوط مجدد قیمت رو میدن
برا همین نرخ رو اینطور میزنن تا دامنه ضرر رو کم کنن
با دلاره 1700 تومنی الان سکه باید 730 تومن باشه
ما كه از خدامونه ولي تا الان اين مردم هستند كه دارن زير اين بار له ميشن، يعني براشون اصلا مهم نيست چه بلايي در حال حاضر سر مردم دراومده؟ قيمتها صد برابر شده اين چند روزه اگه به فروشگاهها سرزده باشيد ميديديد كه مردم با وحشت دارن تا جايي كه ميتونن خريد ميكنن، روح و روان مردم براي هيچ كس مهم نيست؟! با اين دستمزدهاي پايين و اين تورم فكر ميكنيد دولت فكر مردمه؟ اگه بود چرا قبل از ايجاد تورم دست به كار نشد.؟
پیش بینی بنده:آره بازار هنوز نوسانی هست. تکلیف خیلیها معلوم نیست. واستاندن ببینن پیش فروش چی میشه؟ دلار چی میشه؟ قیمت جهانی چی میشه؟ نرخ سود به کجا میرسه؟![]()
دوستان لطفا بگید واقعا بانک پول پیش پرداخت سکه رو همون موقع پس میده یا نه؟
هرکی یه چیزی میگه مردیم از نگرانی !
به پیر به پیغمبر همون لحظه بهت می دن
کلاهبردار هستن ولی دزد نیستند![]()
من برای پیش خرید ثبت نام نکردم که بدونم پولو راحت میده یا نه،و پولمو توی صندوق میزان نگه داشته بودم که نقدی بخرم چون اصلا به این طرح پیش فروش دولت اطمینان ندارم.
اما امروز که (با توجه به افت قیمت نسبتا خوب سکه) رفتم پولمو از صندوق بردارم تا برم بازار سکه بخرم بهم پول نقد نداد و گفت که باید بین بانکی بگیری،
تازه با کلی سرو صدا آخرش یه چک به مبلغ پولم از حساب صادرات موسسه داده،که اونم وقتی چندتا شعبه بانک صادرات رفتم گفتن الان اول وقته روز شنبه است و پول نداریم.
نزدیکای ظهر هم که دوباره رفتم برای نقد کردن چک، بانک هم دوباره همون فیلم موسسه میزان رو سرم درآورد و بهم پول نقد نمیداد و با کمال وقاهت و پررویی میگفتن که پول رو برای چی میخوای؟!!!!
یا برای خودت میخوای که پس شماره حسابت رو بده تا بریزیم به حسابت!!!
یا اگه میخوای بدی به کسی شماره حسابش رو بگیر تا به حساب اون واریز کنیم!!!
خلاصه که شدیدا جوش آورده بودم از این مملکت گل و بلبل!!!
آخرش 3 تا شعبه رفتم تا حاضر شدن بهم پول نقد بدن،که تازه اونم نه همه 20 میلیون رو!!!
آخه مستحضر هستید که بانک مرکزی جمهوری مقدس اسلامی:jealous:مصوب کرده که هر شخص بیشتر از 15 میلیون در روز قادر به برداشت از حسابش یا برداشت یک چک نیست!!
و اینطوری شد که به جای اینکه صبح بتونم سکه 720 تومنی بخرم بعدازظهر با سکه 800 تومنی روبرو شدم:wacko:
حالا شما حساب کن اگه بانک مرکزی قیمت سکه پیش فروش رو بالا ببره و مردم هم طبیعتا همه بخوان برن پولشونو بردارن به نظرت بانک راحت پولشونو میده؟!!!!!!!!!
اون بنده خدایی که مثلا 50 تا سکه ثبت نام کرده و بخواد پولشو بگیره با این مصوبه خودشون همه پولشو یه جا بهش میدن؟!!!!!!
بگو من برات تلفنی ردیف کنم بری بگیری!
اونم بی نوبت![]()
صادرات همينطوره
سپرده طلا رو هم نقدي نميداد و ميگفت شماره حساب بده
بانك مليه به خاطر اينكه پولت بيشتر از 15 تومان بود بين بانكي بهت داد؟ يا نه كلا سر همه نوع مبلغي قر ميومد؟