• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
نظر کارشناس هاهمیشه بر این بوده سکه ای خریداری بشه که کم ترین حباب رو داره و الان که من این پست رو میدم نیم سکه کمترین حباب رو داره.انتخاب با خود شماست و این فقط یک راهنمایی ست این آدرس سایت مرجع:hobab.org

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان من فردا میخوام برم سکه بخرم اما واقعا نمیدونم بهتره که سکه کامل بخرم یا نیم؟

لطفا راهنمایی کنید:eek:

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
نظر کارشناس هاهمیشه بر این بوده سکه ای خریداری بشه که کم ترین حباب رو داره و الان که من این پست رو میدم نیم سکه کمترین حباب رو داره.انتخاب با خود شماست و این فقط یک راهنمایی ست این آدرس سایت مرجع:hobab.org

میدونم که حباب کمتر برای خرید بهتره اما
یه مسئله دیگه که هست اینه که موقع فروش سکه به هر حال 10 تا 20 تومن زیر قیمت روز باید به صرافی ها بفروشی.....
حالا اگه توی حجم یکسان پول مثلا 4 میلیون 5 تا سکه تمام داشته باشی این اختلاف رو باید برای همون 5 تا سکه بپردازی،اما
اگه نیم باشه این مبلغ حدود 10 تا نیم سکه و باتبع اون باید این اختلاف 10 برابر متحمل بشی....

البته این برداشت منه و نمیدونم که درسته یا نه،اگه راهنمایی کنید ممنون میشم؟؟؟؟؟؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
مهم ارز بود که الان قراره به همه واردکنندگان قانونی با نرخ زیر 1300 بدن که دیگه بهانه ای برای افزایش قیمتها نباشه

2lar1300.png

منبع: خبرآنلاین - کیهان: قیمت واقعی دلار 500 تومان است

آقا مهدی قرار بود با دلار 1300 تومنی سکه هم بشه 500 پس چـــــــــــــــــــــــــی شد؟! :lol: باشه حالا اونس جهانی 40 تا رفته روش ولی سکه شد 800 تا که! :lol:
امروز چقدر اینجا خنیدیم... (من نه دلار خریدم و نه شخصا سکه... اما علاقه مندم که این بحث ها رو تا انتها پیگیری کنم) :D

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
کارشناسا پس کجان
خواهش یه راهنمایی کنید
ضمنا من 10 میلیون از 546 تومنی ها پیش فروش کرده بودم به نظرتون فیشش رو میخرن یا اساسا فیش این پیش خریدها قابل فروشه

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
به این فکر کنید که همین مقدار کم سرمایه در بخش صنعت و تولید هم کشیده بشه به بازارهای دلالی سکه، دلار و زمین
یعنی همه فعالان در بخش تولید و صنعت به این نتیجه برسن که سرمایشونو تبدیل به دلار و سکه و زمین کنن (چرا که در شرایط فعلی واقعا سرمایه گذاری تو بخش دلالی این اقلام به مراتب بازدهی بهتری از تولید داره)
این یعنی سرطانی در اقتصاد که مطمئنا به مرگ اقتصاد نیمه مرده ما می انجامد

من خودم یک تولید کننده در مقیاس بسیار کوچک هستم با سرمایه ای در حد تعادل برای ادامه کارم
درسته که تو این 10 سالی که وارد عرصه تولید شدم با چالشهای زیادی مواجه شدم ولی هنوز هم به کارم ادامه میدم نه به این دلیل که مجبورم بلکه به خاطر اینکه به کاری که میکنم معتقدم
من سرمایه ام رو به دو نیم کردم، نیمی در بخش تولید و نیمی در بخش املاک به عنوان پشتوانه ای برای ادامه کارم
و جالب اینجاست که درآمد حاصل از تولید برای من خیلی کمتر از افزایش ارزش ملکی بوده که خریدم ولی با اینحال به ارزش کار خودم واقفم و هنوز هم سرمایه گذاری در بخش تولید رو با ارزشتر از سرمایه گذاری در بخش املاک میدونم
ارزش واقعی برای من اینه که میبینم به واسطه کار من برای حداقل 10 نفر شغل ایجاد میشه ولی با خرید صد هزار هکتار زمین من حتی نمیتونم یک شغل ایجاد کنم
من در زمینه کار خودم اشخاصی رو میشناسم که با 4-5 میلیون سرمایه شروع کردن و حالا صاحب کارگاه و کارخانه هستن اونم در عرض کمتر از 5 سال
درسته که اقتصاد ما بیماره ولی اگه کمی منطقی فکر کنیم میبینیم فکرهای بیمار این وضع رو برای اقتصاد ما به وجود آوردن
سرمایه گذاری تمام و کمال داراییهای شخصی در بخش طلا و ارز یعنی دامن زدن به این اقتصاد بیمار
پیشاپیش خودم رو از وابستگی به گروههای ساندیس خور، 7000 تومانی، سایبری و غیره مبرا اعلام میکنم;)

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
انتقال برگه پیش فروش امکان پذیر نیست .بابا یک صفحه بابت ده میلیون بهتون دادن چرا این یه صفحه رو هم نخوندید.توش این رو عنوان کرده که نمیتوانید این برگه رو به غیر منتقل کنید.
@mo-shariati من در اون حد نیستم پاسخ بدم دوستان دیگه حتما راهنمایی میکنن.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
به این فکر کنید که همین مقدار کم سرمایه در بخش صنعت و تولید هم کشیده بشه به بازارهای دلالی سکه، دلار و زمین
یعنی همه فعالان در بخش تولید و صنعت به این نتیجه برسن که سرمایشونو تبدیل به دلار و سکه و زمین کنن (چرا که در شرایط فعلی واقعا سرمایه گذاری تو بخش دلالی این اقلام به مراتب بازدهی بهتری از تولید داره)
این یعنی سرطانی در اقتصاد که مطمئنا به مرگ اقتصاد نیمه مرده ما می انجامد

من خودم یک تولید کننده در مقیاس بسیار کوچک هستم با سرمایه ای در حد تعادل برای ادامه کارم
درسته که تو این 10 سالی که وارد عرصه تولید شدم با چالشهای زیادی مواجه شدم ولی هنوز هم به کارم ادامه میدم نه به این دلیل که مجبورم بلکه به خاطر اینکه به کاری که میکنم معتقدم
من سرمایه ام رو به دو نیم کردم، نیمی در بخش تولید و نیمی در بخش املاک به عنوان پشتوانه ای برای ادامه کارم
و جالب اینجاست که درآمد حاصل از تولید برای من خیلی کمتر از افزایش ارزش ملکی بوده که خریدم ولی با اینحال به ارزش کار خودم واقفم و هنوز هم سرمایه گذاری در بخش تولید رو با ارزشتر از سرمایه گذاری در بخش املاک میدونم
ارزش واقعی برای من اینه که میبینم به واسطه کار من برای حداقل 10 نفر شغل ایجاد میشه ولی با خرید صد هزار هکتار زمین من حتی نمیتونم یک شغل ایجاد کنم
من در زمینه کار خودم اشخاصی رو میشناسم که با 4-5 میلیون سرمایه شروع کردن و حالا صاحب کارگاه و کارخانه هستن اونم در عرض کمتر از 5 سال
درسته که اقتصاد ما بیماره ولی اگه کمی منطقی فکر کنیم میبینیم فکرهای بیمار این وضع رو برای اقتصاد ما به وجود آوردن
سرمایه گذاری تمام و کمال داراییهای شخصی در بخش طلا و ارز یعنی دامن زدن به این اقتصاد بیمار
پیشاپیش خودم رو از وابستگی به گروههای ساندیس خور، 7000 تومانی، سایبری و غیره مبرا اعلام میکنم;)

دوست عزیز پست های اول منو ببنید ،همش کلکل با بچه های همین تاپیک سر بحث کارافرینی بود حتی بهم میگفتن 7 تومانی :rolleyes:. اما کدوم تولید و صنعت وقتی واردات زیاده،حتی سنگ قبر وارد میکنن کدوم تولید و صنعت...
راستی واقعا با 5-6 میلیون کار سراغ داری چرا یه تاپیک نمیزنی راهنماییمون کنی .خیلی خوبه که

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
این صراف ها هم زودی از همه چی سو استفاده میکنن ها!!
موقعی که سکه 600 بود اختلاف خرید و فروش 15 بود الان 50!!!
نیم سکه اختلافش 7-6 تومن بود الان 50 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
يهويي هم نبوده داداش ... انگار يه مدت نبودي .
شديم دو تا تيم تو زمين پرشين تولز داريم بازي ميكنيم :
يه تيم سانديس خور و طرفدار ريال و سكه امامي !
يه تيم هم هات داگ خور و طرفدار دلار و سكه بهار آزادي !
زود باش بيا يكي از دو تيم ... ذخيره هم تا دلت بخواد جا داريما !!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
يهويي هم نبوده داداش ... انگار يه مدت نبودي .
شديم دو تا تيم تو زمين پرشين تولز داريم بازي ميكنيم :
يه تيم سانديس خور و طرفدار ريال و سكه امامي !
يه تيم هم هات داگ خور و طرفدار دلار و سكه بهار آزادي !
زود باش بيا يكي از دو تيم ... ذخيره هم تا دلت بخواد جا داريما !!!

من یه مدت نبودم ؟؟؟:D:lol:
ضمنا من بیطرف هستم !!!

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما هي مي گيد دلار نخريد دودش به چشم خودمون مي ره شما كه خودت كارشناسي مي دوني با دلار خريدن ماها چيزي عوض نميشه دست يك سري كله گنده هاي دولتي و غير دولتي در ميونه كه هر كاري بخان مي كنند. خودشون دلارو بردن 2200 كه بعد كه بشه 1800(مثل امروز) مردم خوشحال باشندو به به و چه چه كنندو از دولت و بانك مركزي قدرتمند تعريف كنند.خودشون بودند تو كارگشا سكه رو 1050000 فروختند مگه نه؟پس مردم بدبختو چرا تشويق مي كني كه نخرن تا ارزش پولشون كمترو كمتر شه؟منو شما كه يه كم حاليمونه كه مي دونيم ريال ديگه بي ارزش شده و كسي براش تره هم خورد نمي كنه حتي تو عراق و افغانستان هم كه تا 1 ماه پيش پول مارو قبول مي كردن ديگه اينكارو نمي كنند. ريال ايرانو هيچ جاي دنيا قبول نمي كنه پس چرا به مردم نگيم كه هر چي پول دارن بكنند دلار حتي اونايي كه 200000 پس انداز دارن مي تونن 100 دلار بخرند پس دلارو همه مي تونن بخرن. منو شما مي دونيم كه ارزش دلار الان به صورت حقيقي 3000 تومنه و به اين عدد هم مي رسه و نمي تونيم مصنوعي نگه داريمش. شايد بگي براي حفظ پولت سكه بخر ولي مي دوني كه مهمترين عامل تو سكه هم همين دلاره(بخصوص اين روزها)اگه از افزايش دلار مي ترسيد پس چرا هي مردمو تشويق مي كني برند سكه بخرند؟ خودتونم مي دونيد با كاهش دلار سكه به شدت افت مي كنه مثل همي سه روز كه 250000 افت كرد با اينكه انس جهاني بالا رفته 90 دلار.شما دلت به حال يه سري نمي سوزه كه دلار خريدن 2100 2200 يا سكه 1100000؟اين مازاد پول تو جيب كي رفته؟تو جيب كسايي كه مقصره اين قضيه هستند. بازم مطوئن باشيد دلار 2200 را رد مي كنه پس چرا مي گيد نخريم؟ چرا مي خاين پولمان ارزشش كم شود؟منو شما كه مي دونيم دلار گران مي شود پس بايد بخريم تا ارزش پولم حفظ شود و گول اين مقامات كوتاه پايه پوچ كه چيزي جز فريب مردم بيچاره را ندارند نخوريم. گفتند دلار 1226 كه همه بروند به فروش 1400 هم راضي شوند ولي ديديم دروغي بيش نبود مطمئن باشيد اگه كسي دلار 1226 بدهد صفهايي شكل مي گيرد به مراتب بلند تر از صفهايي كه قبلا براي سكه 523000 تومني بانك شكل مي گرفت. شايد كساني پيدا شوند كه حاضر باشند 2 شب هم در سرما بخوابند كه فقط و فقط 2000 دلار به اين قيمت دريافت كنند. قحطي دلار است همه اينو مي دونن. دوستم داشت مي رفت امريكا براي تحصيل به زور توانست 5000 دلار را از 6 نفر مختلف تهيه كند اونهم به قيمتهاي بسيا بالا 2300 تا 2500( به دليل عجله اي كه داشت و نمي توانست برود بازار دنبال دلار 2100...)حال با 5000 دلار نمي تواند 1 ماهم اونجا دوام بياورد.بعد شما مي گيد ريالتان را نگه داريد يا سكه بخريد. دوسته من 299999 سكه هم داشته باشد نمي تواند در امريكا امرار معاش كند مي تواند؟ به دلار نياز دارد ولي نيست. 1000000000000 ريال هم در بانك ايران داشته باشد باز هم به دردش نمي خورد. پس بهتر است كه مردم را دلسوزانه راهنمايي كنيد نه صرف اينكه كارتان سكه است بگوييد فقط و فقط سكه بخريد كه نانتان توي روغن باشد. آدم عاقل سرمايه هايش را يك جا جمع نمي كند من خودم 200 ميليون امروز خريد كردم شامل همه چيز تمام ربع نيم دلار و كمي هم يورو.چون مطمئنم ديگه اين قيمتها رو تو خوابهم نميبينيم مثل موقعي كه همين يك ماهه پيش نيم 289000 بود و من 100 تا خريدم و دلار 1520 بود و آن هم 20000 تا خريدم و مطمئن بودم اين قيمتها رويا خواهند شد كه شدند. بازهم متشكرم كه نظر بنده را حذف نمي كنيد و اينقدر شهامت داريد كه انتقادهاي من را بپذيريد. با تشكر مهدي از تهران

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شورای هماهنگی بانک های دولتی و شورای عالی کانون بانک های خصوصی در اطلاعیه ای مشترک، نرخ جدید سود سپرده ها را اعلام کردند. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری اعتبار و بر اساس این اطلاعیه، با هدف فراهم آوردن امکانات مطلوب تر برای سرمایه گذاری و سپرده گذاری هموطنان در **** بانکی کشور، تمامی بانک های دولتی و خصوصی برای تقویت ارزش پول ملی و بازار پول کشور، نرخ سود علی الحساب سپرده های بانکی را از 7 درصد برای سپرده های کوتاه مدت روزشمار تا 20 درصد برای سپرده های مدت دار پنجساله تعیین کردند. این همون خبری بود که چنین جو روانی رو واسه سکه ایجاد کرد؟ ابن که همون نرخ قبلیه. ببخشید مردم رو چی فرض کردند؟ سکه 1500 تا کمتر از یک ماه دیگه.

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دوستان مراقب باشید

الان وضعیت خیلی خیلی خرابه

بازار نباید متشنج بشن

من خیلی میترسم خیلی

شاید کمی غفلت کافی باشه تا چشم هامون رو باز کنیم و ببینیم ته چاه افتادیم

از اینطور کاسبی دست بردارید

اگر سکه و ارز دارید نفروشید اما دیگه انبار نکنید

حرس نزنید

سرمایه دارید بانک بگذارید

نزول بدید به نرخ 3%

کار افرینی رو که دولت کشت اما شما ادامه بدید

به خدا این نوع پول دراوردن و بالا نگه داشتن ارزش سرمایه به این شکل درست نیست

دولت اشتباه کرد مردم چرا دامن میزنن ؟

این خریدو فروش توی بازار کار همین مردم هست

------------------------------------------------------------------

به هر حال حرف اخر رو میزنم بعد تصمیم با شماست

اگر همینطور دامن بزنید به این کارها

سال اینده سالی پر از نکبت و فلاکت بار برای ایران میشه که قحطی سرتاسر اون رو میگیره

برای طمع سود بیشتر کشور رو به قحطی نکشونیم

وضعیت گریه اور میشه

نکنیم

با احترام / حجت

آسمان.

Registered User
لایک‌ها
1
چی شد اقا حجت میگفتید خوب میشه

حداقل تا 22 بهمن خوبه که

anony

Registered User
لایک‌ها
48
حجت خيلي باحالي بابا !‌ ديگه شيوه گريه و زاريشو نديده بوديم كه خوشبختانه در اين تاپيك ديديم :lol:

ولي بگذار يك چيزي بهت بگم: ا.ن همچين آبرويي از مستر.خ برده كه اگر حتي خودش بياد و بشينه طبق معمول براي مليجكهاش گريه كنه بگه سكه نخريد هم ملت ميخرن :D

شما خودشو خسته نكن.

13 هزار ميليارد به باد رفت. همين مستر.خ هنوز رسيدگي نكرده. اينهمه اختلاس زيرودرشت شده كه براي كش پيدا نكردن 13 هزار ميليارد رو نمي كنند. اونوقت هزينه ش رو ملت بايد بدن؟ ملت بيدار شد و با حرفهاي شما ديگر خام نمي شوند. احساس خطر مي كنند و احساسشان هم كاملا درست است. زير پاي ا.ن كه هيچ، حتي زيرپاي مستر.خ خالي شده و ان شالله با ملاج به زمين خواهند خورد.

خيلي حاضرند دار و ندارشون رو بدهند تا برخي قاتلين و ظالمين با ملاج به زمين بخورند. اين كه چيزي نيست ;)

ملت ديدند مجلس(كه مثلا قراره نماينده شون باشه ولي يكسري افراد بي لياقت خودفروخته هستند) عرضه استيضاح و استيناف حقوقشون از يك دولت مردم فريب متقلب رو نداره. حالا خودشون دارند دولت رو استيضاح مي كنند...

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دوستان مراقب باشید

الان وضعیت خیلی خیلی خرابه

بازار نباید متشنج بشن

من خیلی میترسم خیلی

شاید کمی غفلت کافی باشه تا چشم هامون رو باز کنیم و ببینیم ته چاه افتادیم

از اینطور کاسبی دست بردارید

اگر سکه و ارز دارید نفروشید اما دیگه انبار نکنید

حرس نزنید

سرمایه دارید بانک بگذارید

نزول بدید به نرخ 3%

کار افرینی رو که دولت کشت اما شما ادامه بدید

به خدا این نوع پول دراوردن و بالا نگه داشتن ارزش سرمایه به این شکل درست نیست

دولت اشتباه کرد مردم چرا دامن میزنن ؟

این خریدو فروش توی بازار کار همین مردم هست

------------------------------------------------------------------

به هر حال حرف اخر رو میزنم بعد تصمیم با شماست

اگر همینطور دامن بزنید به این کارها

سال اینده سالی پر از نکبت و فلاکت بار برای ایران میشه که قحطی سرتاسر اون رو میگیره

برای طمع سود بیشتر کشور رو به قحطی نکشونیم

وضعیت گریه اور میشه

نکنیم

با احترام / حجت
قطعا پايين اومدن قيمتها و خصوصا ارز به نفع همه هست اما وقتي دولت منافع خودش رو در اولويت اصلي قرار ميده و بانك مركزي به جاي حفظ ارزش پول ملي به فكر سودآوري بيشتره چه طور ميشه از مردم توقع داشت كه سود و منفعت كشور رو بر سود خودشون ترجيح بدن
مردم هم وقتي ميبينن شيوه اداره اقتصاد كشورشون اين قدر ضعيفه اتفاقا با اطمينان بيشتري وارد اين بازارها ميشن مگر قبلا اقتصاددانها به عواقب كاهش نرخ بهره كمتر از نرخ تورم هشدار ندادن؟ چه كسي بر تك رقمي كردن نرخ بهره تاكيد ميكرد؟ مگر تاكيد كارشناسان واقعي كردن نرخ ارز قبل از هدفمندي يارانه ها نبود؟ اصلا مگه غير از اين بود كه با عدم امضاي مصوبه شوراي پول و اعتبار شوك جديدي به قيمت سكه وراد شد و جهش 300 تومني رو شاهد بوديم
همين حالا هم با به اصطلاح تك نرخي كردن ارز اول از همه درآمدهاي دولت 10 درصد زيادتر شده وگرنه در بودجه امسال قرار بر دلار 1050 توماني بود يعني الان 20 درصد هم درآمدهاي دولت بيشتر ه از برآورد مورد انتظار شده

Last edited:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
حجت خيلي باحالي بابا !‌ ديگه شيوه گريه و زاريشو نديده بوديم كه خوشبختانه در اين تاپيك ديديم :lol:

ولي بگذار يك چيزي بهت بگم: ا.ن همچين آبرويي از مستر.خ برده كه اگر حتي خودش بياد و بشينه طبق معمول براي مليجكهاش گريه كنه بگه سكه نخريد هم ملت ميخرن :D

شما خودشو خسته نكن.

13 هزار ميليارد به باد رفت. همين مستر.خ هنوز رسيدگي نكرده. اينهمه اختلاس زيرودرشت شده كه براي كش پيدا نكردن 13 هزار ميليارد رو نمي كنند. اونوقت هزينه ش رو ملت بايد بدن؟ ملت بيدار شد و با حرفهاي شما ديگر خام نمي شوند. احساس خطر مي كنند و احساسشان هم كاملا درست است. زير پاي ا.ن كه هيچ، حتي زيرپاي مستر.خ خالي شده و ان شالله با ملاج به زمين خواهند خورد.

خيلي حاضرند دار و ندارشون رو بدهند تا برخي قاتلين و ظالمين با ملاج به زمين بخورند. اين كه چيزي نيست ;)

ملت ديدند مجلس(كه مثلا قراره نماينده شون باشه ولي يكسري افراد بي لياقت خودفروخته هستند) عرضه استيضاح و استيناف حقوقشون از يك دولت مردم فريب متقلب رو نداره. حالا خودشون دارند دولت رو استيضاح مي كنند...

با توجه به امضاء شما و همچنین متنی که در برابر پست من ارسال کردید

مشکل روانی دارید

پست شما اصلا ربطی به موضوع نداره که من جوابی بدم !!!

بالا