به این فکر کنید که همین مقدار کم سرمایه در بخش صنعت و تولید هم کشیده بشه به بازارهای دلالی سکه، دلار و زمین
یعنی همه فعالان در بخش تولید و صنعت به این نتیجه برسن که سرمایشونو تبدیل به دلار و سکه و زمین کنن (چرا که در شرایط فعلی واقعا سرمایه گذاری تو بخش دلالی این اقلام به مراتب بازدهی بهتری از تولید داره)
این یعنی سرطانی در اقتصاد که مطمئنا به مرگ اقتصاد نیمه مرده ما می انجامد
من خودم یک تولید کننده در مقیاس بسیار کوچک هستم با سرمایه ای در حد تعادل برای ادامه کارم
درسته که تو این 10 سالی که وارد عرصه تولید شدم با چالشهای زیادی مواجه شدم ولی هنوز هم به کارم ادامه میدم نه به این دلیل که مجبورم بلکه به خاطر اینکه به کاری که میکنم معتقدم
من سرمایه ام رو به دو نیم کردم، نیمی در بخش تولید و نیمی در بخش املاک به عنوان پشتوانه ای برای ادامه کارم
و جالب اینجاست که درآمد حاصل از تولید برای من خیلی کمتر از افزایش ارزش ملکی بوده که خریدم ولی با اینحال به ارزش کار خودم واقفم و هنوز هم سرمایه گذاری در بخش تولید رو با ارزشتر از سرمایه گذاری در بخش املاک میدونم
ارزش واقعی برای من اینه که میبینم به واسطه کار من برای حداقل 10 نفر شغل ایجاد میشه ولی با خرید صد هزار هکتار زمین من حتی نمیتونم یک شغل ایجاد کنم
من در زمینه کار خودم اشخاصی رو میشناسم که با 4-5 میلیون سرمایه شروع کردن و حالا صاحب کارگاه و کارخانه هستن اونم در عرض کمتر از 5 سال
درسته که اقتصاد ما بیماره ولی اگه کمی منطقی فکر کنیم میبینیم فکرهای بیمار این وضع رو برای اقتصاد ما به وجود آوردن
سرمایه گذاری تمام و کمال داراییهای شخصی در بخش طلا و ارز یعنی دامن زدن به این اقتصاد بیمار
پیشاپیش خودم رو از وابستگی به گروههای ساندیس خور، 7000 تومانی، سایبری و غیره مبرا اعلام میکنم