• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
قطعا پايين اومدن قيمتها و خصوصا ارز به نفع همه هست اما وقتي دولت منافع خودش رو در اولويت اصلي قرار ميده و بانك مركزي به جاي حفظ ارزش پول ملي به فكر سودآوري بيشتره چه طور ميشه از مردم توقع داشت كه سود و منفعت كشور رو بر سود خودشون ترجيح بدن
مردم هم وقتي ميبينن شيوه اداره اقتصاد كشورشون اين قدر ضعيفه اتفاقا با اطمينان بيشتري وارد اين بازارها ميشن مگر قبلا اقتصاددانها به عواقب كاهش نرخ بهره كمتر از نرخ تورم هشدار ندادن؟ مگر تاكيد كارشناسان واقعي كردن نرخ ارز قبل از هدفمندي يارانه ها نبود؟ اصلا مگه غير از اين بود كه با عدم امضاي مصوبه شوراي پول و اعتبار شوك جديدي به قيمت سكه وراد شد و جهش 300 تومني رو شاهد بوديم

متاسفانه به دلیل سواد کم سیاستمداران ما مشکلات زیادی طی این سالها برای ملت بوجود اومده

فرمایش شما متین

همین امروز که داریم با هم صحبت میکنیم دو راه داریم

همبستگی ملت برای رهایی از قحطی اینده و چندین و چند سال بدبختی و فقر

یا سود مقعطی امروز حتی با 100% سود

حرف من این هست

این ملتی که در موردش صحبت میشه خود من و شما هستیم که میتونیم روی بازار تاثیر بزاریم

میتونیم جو روانی جامعه رو به هم بزنیم

بله اگه همین شیوه ای که داریم رو ادامه بدیم سال اینده با کمال تاسف دلار به 4000 هم نزدیک میشه

ما باید کاری کنیم

دولت که توی سیاست های خارجی خودش هم گیر کرده دیگه به داخل نمیرسه

وقتی سکه یک میلیون تومن رو رد کرد تازه افزایش سود سپرده رو تایید کرد

خوب این کار رو همون اول انجام میداد این مشکلات بوجود نمیاومد

چرا باید اینقدر ارزش پولمون کم بشه تا اقا بیان امضا کنن ؟

چرا حرف 4 نفر با سواد رو قبول نمیکنه ؟

مگه اینجا بازی کامپیوتریه ؟

---------------------------

بر عکس اقایونی که میگن سرمایه کمی دارن و تو این کار سرمایه گزاری میکنن من سرمایم کم نیست در برابر این پولها

اما هیچوقت سکه برای سود کردن نخریدم
ارز هم همینطور

با اینکه قبلش 90% اطمینان دارم که اینده چی میشه اما از این راه سود نمیکنم

و امیدوارم وضعیت به جایی نرسه که من هم سوار این کشتی بشم

قربانت / حجت

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان مراقب باشید

الان وضعیت خیلی خیلی خرابه

بازار نباید متشنج بشن

من خیلی میترسم خیلی

شاید کمی غفلت کافی باشه تا چشم هامون رو باز کنیم و ببینیم ته چاه افتادیم

از اینطور کاسبی دست بردارید

اگر سکه و ارز دارید نفروشید اما دیگه انبار نکنید

حرس نزنید

سرمایه دارید بانک بگذارید

نزول بدید به نرخ 3%

کار افرینی رو که دولت کشت اما شما ادامه بدید

به خدا این نوع پول دراوردن و بالا نگه داشتن ارزش سرمایه به این شکل درست نیست

دولت اشتباه کرد مردم چرا دامن میزنن ؟

این خریدو فروش توی بازار کار همین مردم هست

------------------------------------------------------------------

به هر حال حرف اخر رو میزنم بعد تصمیم با شماست

اگر همینطور دامن بزنید به این کارها

سال اینده سالی پر از نکبت و فلاکت بار برای ایران میشه که قحطی سرتاسر اون رو میگیره

برای طمع سود بیشتر کشور رو به قحطی نکشونیم

وضعیت گریه اور میشه

نکنیم

با احترام / حجت

نزووووووووووووول بدیم؟شما خوبیییییییییییییی؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
روزنامه ايران، امروز يكشنبه 9 بهمن، صفحه اقتصادي(5):

اونس طلا(لندن) 1737/30 دلار
طلاي 18 عيار(مثقال) ---------------
طلاي 18 عيار(گرم) ----------------
طلاي 17 عيار(مثقال) ----------------
دلار آمريكا 12260 ريال
يورو 16208 ريال
پوند 19289 ريال
درهم 3338 ريال
سكه بهار آزادي(طرح قديم) ----------------
سكه بهار آزادي(طرح جديد) --------------
نيم سكه بهار آزادي ------------------
ربع سكه بهار آزادي --------------------
شاخص بورس ايران(قيمت) 25723
شاخص بورس امريكا(داوجونز) 12660/50
شاخص بورس آلمان(داكس) 6511/980
شاخص بورس ژاپن(نيكي) 8841/22

بنظر شما پس از آمار بيكاري، تورم، نرخ رشد، شاخص هاي خرده فروشي و ... كه همه مخفي و محرمانه تلقي شده و سالهاست منتشر نمي شود، آيا قيمت سكه هم محرمانه شده؟ چرا قيمت مد نظر خودشان را نمي نويسند؟ چرا جلوش خط مي كشند؟
يعني مهم نيست؟ پس اينها چيست؟

1187.jpg

چه رسانه هاي خائني چاپ مي شوند؟ آيا ميدانيد اين روزنامه با بودجه چه دولتي چاپ مي شود؟ ...

دروغ جزو اركان اين حكومت شده است و ديگر همه باور كرده اند كه از رسانه ها يك چيز بشنوند و در واقعيت چيز ديگر باشد...

anony

Registered User
لایک‌ها
48
روزنامه ايران محل تجمع گروه هاي فشار هست. شما يك سر به ساختمونشون بزنيد. يادتون هست كه جوانفكر رو نيروهاي دادستاني خواستند بگيرند با نيروي انتظامي درگير شدند؟ اينها گروه فشارند با بودجه دولتي روزنامه اي چاپ مي كنند كه سرتاپا دروغ است. جالب اينكه كارشناسان اقتصاديشون هم يكسري مثل همين حضرات سانديسي پي.تي هستند(بلحاظ سواد).

بله، من ايران را دوست دارم. كيست كه ايران را دوست نداشته باشد؟ بقول يك ظريفي مي گفت 22 بهمن چه روزيه؟ جواب شنيد كه روز حمله جمهوري اسلامي به ايران..

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ساختمونش کجاست؟

روزنامه ايران محل تجمع گروه هاي فشار هست. شما يك سر به ساختمونشون بزنيد. يادتون هست كه جوانفكر رو نيروهاي دادستاني خواستند بگيرند با نيروي انتظامي درگير شدند؟ اينها گروه فشارند با بودجه دولتي روزنامه اي چاپ مي كنند كه سرتاپا دروغ است. جالب اينكه كارشناسان اقتصاديشون هم يكسري مثل همين حضرات سانديسي پي.تي هستند(بلحاظ سواد).

بله، من ايران را دوست دارم. كيست كه ايران را دوست نداشته باشد؟ بقول يك ظريفي مي گفت 22 بهمن چه روزيه؟ جواب شنيد كه روز حمله جمهوري اسلامي به ايران..

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
نزووووووووووووول بدیم؟شما خوبیییییییییییییی؟

بله درست دیدید نزول بدید

با سرمایه گزاری روی سکه و ارز هم خون خودمون و هم مردم رو تو شیشه میکنیم

نزول بدیم که فقط خون مردم تو شیشه میشه

باز هم 50% جلو هستیم

-------------

دوست عزیز ببین اینکه نوشتم نزول بدید منظور داشتم و توجیهش خیلی دشواره

پس تایید میکنم نزولی که عرض کردم بازم هم راه گشا تر هست

قربانت / حجت

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا این بحثا رو نکنین لطفا بذارین این تاپیک برامون واسه تحلیل بمونه . ممنون

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
در ضمن یک موضوعی رو در نظر داشته باشید

اینکه مردم در این بازه زمانی روی یک چیز زوم کنن اخرش ضرر برای افراد اخری هست که وارد این ماجرا میشن

مثل اون اوایل که موبایل ثبت نام میکردن

اولش خوب بود سود خیلی بالایی داشت

بعد انقدر ثبت نام کردن تا قیمت بازار از قیمت دولتی کمتر شد و مردم ضرر کردن

به هر حال وقتی سودی عمومی شد ضررش برای افرادیه که اواخر کار وارد معامله شدن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا خانوم باز آتیشی شدی؟ آخرش کار دست خودت میدیا:D

نه .الان خوبم .برا اطلاعات عمومی خواستم بدونم .همون واقعا خودم هم یه کم ترسیدم بهتره یه کم جلوی زبونمو بگیرم .

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
خدایی این چه کاری بود کردن...سود بانکی رو از 6 کردن 7 ....از طرفی دلار رو سفت تر کردن.:blink:به نظر من چه بخوایم چه نخوایم سکه و دلار گران میشه...مگر تحریمها برداشته بشه.از دست هزارتا مثل منو شما هم کاری بر نمیاد.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
کاش مثقال امروز قیمتا رو یکم پایین تر اعلام کنه .

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوستان مراقب باشید

الان وضعیت خیلی خیلی خرابه

بازار نباید متشنج بشن

من خیلی میترسم خیلی

شاید کمی غفلت کافی باشه تا چشم هامون رو باز کنیم و ببینیم ته چاه افتادیم

از اینطور کاسبی دست بردارید

اگر سکه و ارز دارید نفروشید اما دیگه انبار نکنید

حرس نزنید

سرمایه دارید بانک بگذارید

نزول بدید به نرخ 3%

کار افرینی رو که دولت کشت اما شما ادامه بدید

به خدا این نوع پول دراوردن و بالا نگه داشتن ارزش سرمایه به این شکل درست نیست

دولت اشتباه کرد مردم چرا دامن میزنن ؟

این خریدو فروش توی بازار کار همین مردم هست

------------------------------------------------------------------

به هر حال حرف اخر رو میزنم بعد تصمیم با شماست

اگر همینطور دامن بزنید به این کارها

سال اینده سالی پر از نکبت و فلاکت بار برای ایران میشه که قحطی سرتاسر اون رو میگیره

برای طمع سود بیشتر کشور رو به قحطی نکشونیم

وضعیت گریه اور میشه

نکنیم

با احترام / حجت

مردم در شرایط بحرانی این طور فکر نمی کنند. یک چیزی هست به نام معمای زندانی ها. فرض کنید دو زندانی داریم که توی یه شرایط دستگیر شدن. زندانی ها رو جدا می کنند و می گن اگر بر علیه هم شهادت بدن، از جرمشون کاسته می شه. اگر هیچ یک از زندانی ها به دام این وسوسه نیوفته و دیگری رو مجرم معرفی نکنه، هر کدوم 1 ماه زندانی می شن، اگر هر دو همدیگر رو مجرم معرفی کنند هر کدوم سه ماه و اگر یکی اون یکی رو مجرم معرفی کنه، خودش آزاد می شه و زندانی دیگه دو سال حبس می شه. حالا شما فرض کن یکی از این ها هستی. می شینی با خودت فکر می کنی آیا به اون فرد دیگه می تونی اعتماد کنی که تو رو معرفی نکنه مثل خودت؟ وقتی توی مخمصه باشی، جواب نه هست. توی اقتصاد هم همین وضعه. الان هر کس بشینه و کاری نکنه، خیلی ضرر می کنه. علی الخصوص که واضحه هر کسی می تونه، داره ریال رو به چیز دیگه تبدیل می کنه. وظیفه دولت کنترل اقتصاد هست تا به این جا نرسه، اگر رسید، ملت به هم رحم نمی کنن. حالا بدبختی اینه که دولت خودش هم این جا دست در اقتصاد داره و بی طرف نیست. آخرش همین می شه که می بینی. توی این شرایط همه ضرر می کنیم، اما بیشترین ضرر رو کسی می کنه که سعی کنه به دیگران ضرر نزنه. خب این با منطق آدمیزادی جور در نمی آد.

معمای زندانی‌ها - ویکی‌پدیا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47

دلار آمريكا 12260 ريال
يورو 16208 ريال
پوند 19289 ريال
درهم 3338 ريال

بنظر شما پس از آمار بيكاري، تورم، نرخ رشد، شاخص هاي خرده فروشي و ... كه همه مخفي و محرمانه تلقي شده و سالهاست منتشر نمي شود، آيا قيمت سكه هم محرمانه شده؟ چرا قيمت مد نظر خودشان را نمي نويسند؟ چرا جلوش خط مي كشند؟

مشاهده پیوست 103797

چه رسانه هاي خائني چاپ مي شوند؟ آيا ميدانيد اين روزنامه با بودجه چه دولتي چاپ مي شود؟ ...

دروغ جزو اركان اين حكومت شده است و ديگر همه باور كرده اند كه از رسانه ها يك چيز بشنوند و در واقعيت چيز ديگر باشد...

اقای annoy سلام ممنون از تحلیلهای زیبای شما میخواستم بدونم الان شرایط برای خرید سکه خوب هست؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
مردم در شرایط بحرانی این طور فکر نمی کنند. یک چیزی هست به نام معمای زندانی ها. فرض کنید دو زندانی داریم که توی یه شرایط دستگیر شدن. زندانی ها رو جدا می کنند و می گن اگر بر علیه هم شهادت بدن، از جرمشون کاسته می شه. اگر هیچ یک از زندانی ها به دام این وسوسه نیوفته و دیگری رو مجرم معرفی نکنه، هر کدوم 1 ماه زندانی می شن، اگر هر دو همدیگر رو مجرم معرفی کنند هر کدوم سه ماه و اگر یکی اون یکی رو مجرم معرفی کنه، خودش آزاد می شه و زندانی دیگه دو سال حبس می شه. حالا شما فرض کن یکی از این ها هستی. می شینی با خودت فکر می کنی آیا به اون فرد دیگه می تونی اعتماد کنی که تو رو معرفی نکنه مثل خودت؟ وقتی توی مخمصه باشی، جواب نه هست. توی اقتصاد هم همین وضعه. الان هر کس بشینه و کاری نکنه، خیلی ضرر می کنه. علی الخصوص که واضحه هر کسی می تونه، داره ریال رو به چیز دیگه تبدیل می کنه. وظیفه دولت کنترل اقتصاد هست تا به این جا نرسه، اگر رسید، ملت به هم رحم نمی کنن. حالا بدبختی اینه که دولت خودش هم این جا دست در اقتصاد داره و بی طرف نیست. آخرش همین می شه که می بینی. توی این شرایط همه ضرر می کنیم، اما بیشترین ضرر رو کسی می کنه که سعی کنه به دیگران ضرر نزنه. خب این با منطق آدمیزادی جور در نمی آد.

معمای زندانی‌ها - ویکی‌پدیا

مثال بسیار عالی و درستی بود

حق با شماست

باشه مردم بخرن که اگه بالا رفت از غافله عقب نمونن

اما با بازی های روانی جو رو خراب نکنن

هر دوست و اشنایی که از من سوال میپرسه بهش میگم خرید نکن اما اگر داری نگه دار

این بهترین کاریه که از دست ما بر میاد چون نگه داشتنش ضرر نداره و میدنیم که خلاصه دیر یا زود بالا میره اما این جو روانی که مردم رو تشویق میکنن به خریداری بیشتر و حریصانه

این واقعا کار دست ما میده

ما داخل کابینه دولت نیستیم ما هیچ کاری از دستمون بر نمیاد اما این جو روانی رو میتونیم کنترل کنیم

فقط به خاطر خودمون

من حتی از فکر کردن به اقتصاد سال اینده کشور میترسم

-----------------------------

با تشکر / حجت

Last edited:

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
از مديريت تاپيك مي خوام كه امكان زدن like را در سايت بذاره تا بتونيم گفته هاي دوستانمون مثل گفته هاي ايشان را like بزنيم....
like
:thumbsup:

دلار آمريكا 12260 ريال
يورو 16208 ريال
پوند 19289 ريال
درهم 3338 ريال

مشاهده پیوست 103797

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقای حجت جسارت منو ببخشین .حرص درسته

بالا