• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
عکس فریها رو زدی اهل کجایی؟
به فاصله یک روز پس از آنکه محمود احمدی‌نژاد از پشت پرده اختلالات بازار ارز و سکه خبر داد و آن را به دلالان و برخی سیاسیون نسبت داد، دو عضو کابینه یعنی وزیر اطلاعات و معاون پارلمانی رییس‌جمهور در گفت و گوهایی از شناسایی عوامل این اختلال خبر دادند.

اگرچه وزیر اطلاعات از ارائه توضیحات بیشتر درباره اینکه اختلالگران چه کسانی هستند:p خودداری کرد و گفت که این اطلاعات قابل بیان نیست.:wacko: معاون پارلمانی هم تهدید کرد آنها که گفتند دولت برای تامین کسری بودجه قیمت ارز و سکه را افزایش داده با شکایت مدعی‌العموم مواجه خواهند شد.:eek:

پس از این اظهارات احمدی‌نژاد، وزیر اطلاعات از اقدامات سربازان گمنام امام زمان (عج) :lol:برای شناسایی پشت صحنه‌های:D آشفتگی بازار ارز و طلا خبر داد و گفت: به لطف خداوند در پی این اقدامات، نتایج خوبی هم گرفته‌ایم که در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
حجت‌الاسلام حیدر مصلحی در گفت‌وگو با مهر در پاسخ به اینکه تشدید نوسانات بازار ارز و طلا از سوی چه کسانی صورت گرفته است، گفت: برای دریافت پاسخ به این سوال، باید حوصله کنید:rolleyes:، الان قابل بیان نیست.:blink:
وزیر اطلاعات همچنین در پاسخ به این سوال كه برخی کارشناسان اقتصادی در پی تشدید نوسانات بازار ارز و طلا، این وضعیت را به جریانی تحت عنوان جریان انحرافی اقتصادی نسبت دادند، آیا عنوان جریان انحرافی اقتصادی را تایید می‌کنید؟ گفت: بالاخره اقداماتی توسط عناصر بیرون و داخل در جهت ایجاد روح ناامیدی در مردم دارد دنبال می‌شود :cool:و از جمله اقداماتشان این است که تنش‌هایی در مسائل اقتصادی کشور ایجاد کنند.

آثار شکستن حباب به زودی آشکار می‌شود:eek:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
1000 دلار میخوان ارز بدن این چه نیازی رو از مردم برطرف میکنه؟مثلا با این پول میشه مسافرت رفت یا شهریه دانشجو رو داد؟تازه تکلیف اونایی که قبلا پاسپورتشون مهر خورده چی میشه؟به اونا هم ارز نمیدن .یعنی هیچی.یکی که میره مسافرت باید چند هزار دلار واسه اطمینان با خودش ببره که اگه خدایی ناکرده یه موقعی از جایی افتاد پاش شکست یه پولی داشته باشه.پس عملا باید از بازار خرید کنیم.
کسی که باید ماهی چند بار بره خارج تکلیفش چیه؟
دوستان گفتند از دوشنبه ارز به بازار میاد.خدا کنه بیاد و به دست نیازمند واقعی برسه...وگر نه دودش در چشم هممون میره:(
منم دیدم انس جهانی داره میره بالا خریدم چون عملا با پول (برزخی ....نه خیلی کم نه زیاد....)هیچ کاری نمیتونستم بکم:(وامم بهم ندادن مغازه بخرم موندیم فعلا باید بریم اجاره نشینی

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به فاصله یک روز پس از آنکه محمود احمدی‌نژاد از پشت پرده اختلالات بازار ارز و سکه خبر داد و آن را به دلالان و برخی سیاسیون نسبت داد، دو عضو کابینه یعنی وزیر اطلاعات و معاون پارلمانی رییس‌جمهور در گفت و گوهایی از شناسایی عوامل این اختلال خبر دادند.

اگرچه وزیر اطلاعات از ارائه توضیحات بیشتر درباره اینکه اختلالگران چه کسانی هستند:p خودداری کرد و گفت که این اطلاعات قابل بیان نیست.:wacko: معاون پارلمانی هم تهدید کرد آنها که گفتند دولت برای تامین کسری بودجه قیمت ارز و سکه را افزایش داده با شکایت مدعی‌العموم مواجه خواهند شد.:eek:

پس از این اظهارات احمدی‌نژاد، وزیر اطلاعات از اقدامات سربازان گمنام امام زمان (عج) :lol:برای شناسایی پشت صحنه‌های:D آشفتگی بازار ارز و طلا خبر داد و گفت: به لطف خداوند در پی این اقدامات، نتایج خوبی هم گرفته‌ایم که در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
حجت‌الاسلام حیدر مصلحی در گفت‌وگو با مهر در پاسخ به اینکه تشدید نوسانات بازار ارز و طلا از سوی چه کسانی صورت گرفته است، گفت: برای دریافت پاسخ به این سوال، باید حوصله کنید:rolleyes:، الان قابل بیان نیست.:blink:
وزیر اطلاعات همچنین در پاسخ به این سوال كه برخی کارشناسان اقتصادی در پی تشدید نوسانات بازار ارز و طلا، این وضعیت را به جریانی تحت عنوان جریان انحرافی اقتصادی نسبت دادند، آیا عنوان جریان انحرافی اقتصادی را تایید می‌کنید؟ گفت: بالاخره اقداماتی توسط عناصر بیرون و داخل در جهت ایجاد روح ناامیدی در مردم دارد دنبال می‌شود :cool:و از جمله اقداماتشان این است که تنش‌هایی در مسائل اقتصادی کشور ایجاد کنند.

آثار شکستن حباب به زودی آشکار می‌شود:eek:

خوب فکر کردی وزیر اطلاعات منصوب ... جرئت داره بگه که کسانی که بازار رو بهم ریختن سپاهی بودن؟؟؟ :D

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معمولاً در حکومت های بسته و توتالیتر به جای برطرف نمودن مشکلات و نارسایی ها ، سعی می شود از بحث در مورد این نواقص جلوگیری به عمل آید .

به طور مثال بعد از انقلاب کبیر روسیه که انقلابیون به قدرت رسیدند ، با شیوع گسترده بیماری حصبه در مسکو ، بولشویک ها به جای تأمین دارو و مداوای بیماران ، هرگونه بیماری را منکر می شدند و با پزشکانی که از روی وظیفه حرفه ای و تخصص به ریشه مشکل اشاره می نمودند ، به شدت برخورد کرده و آن ها را مزدور ضدّ انقلاب می خواندند که قصد دارند دولت انقلابی را نا کارآمد نشان دهند .

یا در زمان حکومت صدّام شاهد بودیم که در نتیجۀ تورم افسار گسیخته ، ارزش پول ملّی عراق به شدّت کاهش یافت و صدّام که خود در کاخ زندگی می کرد دستور داد هر فروشنده ای که جنسی بالاتر از قیمت مصوب حکومتی می فروشد را اعدام کنند.

در کشور ما هم وضعیت چندان فرقی نمی کند :
به جای آن که سیاست در خدمت اقتصاد باشد ، اقتصاد در خدمت سیاست است .
تورم رسمی بسیار پایین تر از نرخ واقعی اعلام می شود .
در نتیجه به جای آن که ارزش ریال را به صورت واقعی با تورم همراه کنند ، به طور مصنوعی و با صرف سرمایه های گران بهای مملکت ارزش دلار را پایین نگه داشته و مردم عادی را هم از آن محروم می کنند و این تنها برادران قاچاقچی و نور چشمی های قدرت مطلقه از این رانت عظما بهره مند می باشند .

کلا فضا بسته است ،

اقتصاد بسته است ،

نظارت عمومی وجود ندارد ،

پس این عموم مردم جامعه و اکثریت مردم نیستند که بر اقتصاد تاثیر گذارند ، بلکه برادران بهره مند از رانت های هزاران هزار میلیاردی و فرزندان کسانی که قدرت مطلقه را در دست دارند با اختلاس و احتکار باعث آشفتگی اقتصاد می گردند.

باید چندین بار به دقت متن زیر که توسط یکی از مشاوران اقتصادی بلند پایه موسسات مالی حکومتی نگاشته شده را بخوانید و سیگنال ها را کاملاً بررسی نمایید تا متوجه شوید تقاضای عظیمی که در بازار سکّه و ارز باعث کنار رفتن پرده از آیندۀ فلاکت بار اقتصاد و افزایش نزدیک به دو برابر شد ، نه به دلیل هجوم مردم ، که به دلیل غارت برادران مطلع صورت گرفته:

الان که اومدم قیمتها را دیدم واقعا شوکه شدم. بشدت برای فروشندگان جز متاسفم و برای بورس هم متاسفم. چرا این اتفاقات در بورس دوبی نمی افتد. مگر نه اینکه لورج انجا 30 است و بعضا طلا در یک روز ده درصد هم شده که سقوط کند؟!

چرا اینگونه مثل ما مشکل برای کارگزارها و مردم پیش نمی اید؟

دلیل ان عدم وجود دامنه نوسان و همچنین نیاز به مارجین بالاتر توسط کارگزارهاست.

فکر کنید برای باز کردن هر قرارداد 800 هزار تومان لازم است اگر قوانین بورس دوبی در ایران اجرا می شد ، اول دامنه نوسان باید باز می بود و دوم مارجین بصورت انلاین حساب می شد و به محض اینکه به 800 هزار تومان رسید کارگزار به مشتری زنگ می زند می گوید واریز کن اگر واریز نکرد بالفور پوزیشن را می بندد. یا بقدر لازم برای بستن پوزیشن فرصت دارد.

بنظر من تنها راه کار برای نجات اتی است که با توجه به نوسانات شدید مارجین مورد نیاز برای نگهداری هر قرارداد را از هفته اینده به 5 میلیون تومان افزایش دهند. اینگونه خریداران که به هیچ عنوان حاضر به فروش نیستند مجبور به فروش شده و پوزیشنها بسته می شود و بازار به تعادل خواهد رسید.

ولی بطور کل بازار به حرف بنده رسید وقتی می گفتند برای دلار و سکه تارگت بگو می گفتند اگر تارگت بگم می خندید!!!! بنابراین می گویم هیچ سقفی ندارد. بنظر من می رسد که این رشد وحشتناک سکه ناشی از هجوم مردم نیست بلکه احتمالا **** در مانور خود در بهمن ماه ممکن است علی رقم تهدید امریکا بستن تنگه هرمز را در برنامه داشته باشد که در نتیجه بدون شک به جنگ تمام عیار خواهد انجامید و بنابراین سرمایه داران اصلی کشور که خود برادرها، خطر را زودتر متوجه شده و بهر قیمتی حاضر به خرید سکه شده اند!!!

البته حجم نقدینگی را هم نباید نادیده گرفت. در جواب جناب سعادت که در مورد سقف سکه پرسیده بودند ، گفتم که حجم نقدینگی 5 برابر شده ولی دلار 2 برابر شده ، پس بدون تحریم هم ، سکه و دلار در بلند مدت پتانسیل رسیدن به این قیمتها را داشت و به شخصه با این تحلیل روی خرید رفتم ولی این اتفاقات امروز عادی نیست. اگر با حجم کم بالارفته باشد که بالفور ممکن است 100 هزار تومان کاهش یابد ولی اگر با حجم معامله بالا ، بالا رفته باشد که خدابخیر کند و این به معنای ان است که تمام سکه های مردم را از بازار خریده اند و طرح پیش فروش هم حیله ای بوده برای اینکه ملت سکه های فیزیکی خود را بفروشند و بروند پیش فروش بخرند!!!!

در این صورت سناریو دوم باید خدا به همه ما چه خریداران و چه فروشندگان رحم کند!

بنده سکه های نقدی خود را فروختم و بعد امدم در اتی به میزان برابر ان خرید باز کردم و اگر نتوانم سکه ها را تحویل بگیرم بنده هم بدون شک جز فریب خوردگان و اعتماد کنندگان به سیستم پولی خواهم بود!!!!!

قبل از رفتن به مسافرت با مدیرعامل یکی از موسسات مالی اعتباری بزرگ جلسه داشتم که ایشان از برادران اطلاع و س پاه بودند و مشاورانشان هم حضور داشتند . در مورد تبدیل دارایی کوتاه مدت موسسه به سکه صحبت می کردم که یکی پیشنهاد پیش فروش بانک را مطرح کرد. از دهنم پرید که فروپاشی سیستم ممکن است در 4 ماه اتی داشته باشیم.یک دفعه دیدم همشون که داشتند صحبت می کردند ساکت شدند. نزدیک بود خراب کنم که سریع درستش کردم که فروپاشی سیستم اقتصادی منظورم کاهش شدید ارزش ریال است! و قضیه را ماسمالی کردم.ولی الان می بینم نه مثل اینکه این فروپاشی سیستم اقتصادی واقعا نزدیک است . بنده اعتقاد دارم که پول اصلی حرکت دهنده در دستان مردم عادی نیست که بتواند مثلا سکه ای که 290 هزار تومان یکسال و نیم پیش بوده را به یک میلیون بخرد و این قدرت خرید خودیها و برادران وموسسات مالی وابسته به ایشان است که اینچنین وقتی به سمت یک کالا می رود قیمتها را دستخوش تغییر می کند.

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
شيوه حراج سكه تغيير مي‌كند
بانك مركزي از بررسي پيشنهادي خبر داد كه در صورت تاييد نهايي، شيوه حراج سكه در بانك كارگشايي تغيير مي‌يابد و بسته‌هاي ۱۰۰ تايي كنوني در قالب بسته‌هاي كوچك‌تري به صورت نقدي عرضه مي‌شود؛ كارشناسان پولي اين پيشنهاد را با هدف مديريت بازار در شرايط حاضر و ضرورت عرضه سكه براي شكستن سطح قيمت‌هاي كنوني ارائه كرده‌اند
در حال حاضر كار حراج بانك كارگشايي در پنج شهر و در قالب بسته‌هاي ۱۰۰ تايي صورت مي‌گيرد

nf00078697-1.jpg

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فکر کنم دیگه کسی حوصله نداره بازار رو دنبال کنه.
هیچ اتفاق مثبتی توی این مدت نیفتاد باید با این قیمت ها کنار بیایم.

دوستان اگر تحلیل دیگه ای دارند خوشحال می شم بشنوم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از نظر من امروز نزولیه

Sent from my iPod touch using Forum Runner

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
این همه گفتن دلار سقوط کرد دلار طلا پایین اومد خوشحال شدیم 4 روز از افت شدید گذشت باز برگشت به حالت قبل با این تفاوت که 100 تومن رو قیمت دولتی دلار افزوده شده جنس ها که پایین نیومده افتضاح تورم داریم هر دو هفته 1 بار هم همه چیز گرون میشه کم کم رو یه جنس حدود 40 درصد افزوده شده خدا رحم کنه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا بیاین شرط بندی کنیم من میگم امروز صعودیه.:D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از sajjadmaham :
چرا مگه خبر جدیدی شنیدین؟

جوی که من میبینم الان اینجوریه
موقعیت خیلی هم خطرناکه اول برای سکه فیزیکی دوم برای پیش فروش اخر هم برای دلار
تقاضا و قیمت برای سکه میتونه کاهش پیدا کنه و مثلا سکه به همون قیمت ۵۳۰برسه ولی اسکناس دلار امکان نداره به قیمت تک نرخی برسه چون اسکناس کافی نمیتونه توی بازار تزریق بشه و یه کالای مورد نیاز هم هست
از نظر من دلار نهایت بتونه تا ۱۵۰۰ پایین بیاد ولی وضعیت سکه همونجوری که گفتم خطرناکه
همه اینها رو بخاطر این میگم که به نظر میرسه اینا واقعت زوم کردن روی این جریانات

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها مگه امروز 2 شنبه نیست پس چرا انس ثابته

بالا