• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
قیمت سکه دوباره افزایش یافت/ سکه تمام طرح جدید؛ 845 هزار تومان
قیمت سکه تمام طرح جدید امروز یکشنبه با 40 هزار تومان افزایش نسبت به روز شنبه به 845 هزار تومان افزایش یافت.
به گزارش خبرنگار مهر، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم و جدید امروز یکشنبه به ترتیب به 860 هزار تومان و 845 هزار تومان رسیده، ضمن اینکه قیمت هر قطعه نیم سکه بهار آزادی امروز 415 هزار تومان، ربع سکه 215 هزار تومان و سکه گرمی نیز 110 هزار تومان بوده است.
این در حالی است که بعدازظهر شنبه نرخ هر قطعه سکه طرح قدیم 815 هزار تومان، طرح جدید 805 هزار تومان، نیم سکه 390 هزار تومان، ربع سکه 200 هزار تومان و سکه گرمی 110 هزار تومان بود.
قیمت هر گرم طلای 18 عیار نیز از 74 هزار تومان روز شنبه به 75 هزار و 720 تومان در روز جاری افزایش یافته، البته هر اونس طلا در بازارهای جهانی به 1738 دلاررسیده است.

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
عضو کمیسیون برنامه و بودجه: بازار مسکن هدف بعدی موج آشفتگی اقتصادی است
عباسعلی نورا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه معتقد است: بررسی های ما در مجلس، برابری ارز با ریال را زیر هزار تومان نشان میداد.

بر اساس این گزارش ، اما جریانات و التهابات باعث شد حبابی غیرواقعی به وجود آید که البته غیرمنتظره هم بود. تصمیم گیری های غلط بانک مرکزی، بحران های بین المللی، دیپلماسی کشور در جریانات برون مرزی همه و همه باعث به وجود آمدن این شرایط شد که البته طبیعی هم نبود.

از دیروز طبق گفته محمود بهمنی، رییس بانک مرکزی، ارز تک نرخی شد. اما با مراجعه به گزارشات و اخبار درمی یابیم که همچنان نرخ دلار در بازار رقمی متفاوت از رقم اعلامی توسط آقای رییس را دارد. در نتیجه دلار همچنان دو نرخی است.

درهمین رابطه عباسعلی نورا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفتگویی با شفاف خاطرنشان کرد: بررسی های ما در مجلس، برابری ارز با ریال را زیر هزار تومان نشان میداد. اما جریانات و التهابات باعث شد حبابی غیرواقعی به وجود آید که البته غیرمنتظره هم بود. تصمیم گیری های غلط بانک مرکزی، بحران های بین المللی، دیپلماسی کشور در جریانات برون مرزی همه و همه باعث به وجود آمدن این شرایط شد که البته طبیعی هم نبود.

وی در خصوص نرخ واقعی دلار در کشور گفت: نرخ دلار باید 1090 تومان باشد که البته سیاست های بانک مرکزی موجب شده است آن را 1226 تومان اعلام کند که البته باز هم این نرخ در بازار 1600 تومان است. این تصور که می توان دلار را تک نرخی کرد غلط است. چرا که هم اکنون شاهد دو نرخی بودن دلار در بازار هستیم.

نماینده زابل و زهک در ادامه گفت: نباید بازار را با دولت تطبیق کرد. باید دولت خود را با بازار و تقاضای بازار وفق دهد. اگر دولت به قیمت نرخ در بازار توجه کند و آن را رسمی اعلام کند، التهابات کاهش می یابد.

نورا درخصوص کاهش یا افزایش نرخ کالاها و سایر مایحتاج مردم، پس از اعلام تک نرخی شدن ارز و افزایش سود بانکی گفت: برخی اجناسی که با توجه به وجود حباب ، افزایش قیمت داشتند، قیمتشان کاهش می یابد. اما آن دسته از کالاهایی که همواره به علت های دیگر دچار افزایش قیمت می شوند، همچنان این افزایش را دنبال خواهند کرد که از جمله آن می توان به بازار مسکن اشاره کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس معتقد است، مردم پس از هجوم به سمت بازار نرخ و ارز، با آرام شدن این بازار، به سمت بازار مسکن حجوم می برند و به احتمال زیاد در آینده با افزایش قیمت مسکن و در نتیجه دلالی های آن مواجه خواهیم شد.
منبعش اینجاست

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نه تهران نیستم.توکل به خدا.خودمم میدونم گرون خریدم البته قیمت بازار همینه الان.حوصلم سر رفته بود خواستم کمی هیجان داشته باشم.:D به هر حال الان همه چی مثله قمار شده.
سجاد تهرانی؟آخه 1800 هم زیاده .وای چقدر بد شده

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان امروز قبل ظهر که سکه 800 بود میخواستم سکه بخرم اما چون یه ساعتی بازار مزنه نداشت،موند برای بعد
اما اونم که شانس من 40 تومن گرون شد.

الان هم سکه همون 840 تومنه اما نیم با اینکه ظهر تا 410 تومن هم رسید ولی الان زنگ زدم گفت فروشمون 395
به نظرتون این قیمت برای خرید خوبه؟؟؟؟؟ بخرم؟؟؟؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من از صفحه 328 با شما تماس می گیرم. اینجا پارس آنلاین، صفحه های 329 و 330 نمیان! کش صفحه رو خالی کنید.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یه بگو مگو شده بود بین دو تا از کاربرا. مدیر بخش اومد کل پست های اون یه ساعت رو حذف کرد برای همین صفحه ها جابجا شد. فکر کنم واسه همین بعضی ها صفحه های مربوط به اون قضیه رو نمیتونن ببینن.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
فکر کنم چرا شده مگه نشنیدی گفتن یک ریال هم دیگه تو بانکای اروپا نداریم.:) خوب دیگه قبلا داشتن حالا دیگه اروپاییا دارن با پولامون جشن میگیرن اگه نفتم گرون بشه با این پولا جبران میکنن.
اون پول ها بلوکه که نشده؟؟؟

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
میدونی عین قسم اون بازاریا میمونه که وقتی می خوان چیزی رو بفروشن مثلا مغازه ای چیزی میبرن یه کم نون میذارن توش بعد به مشتری میگن به خدا اگه بخری نون توش هست:p الان ایشونم گفته ریال نداریم :lol: وگرنه یورو داشتن ریال تو بانکای اروپایی چیکار میکنه آخه.
اونی که گفت پولی بلوکه نشده حرفش نکته داشت. گفت ما یک ریال هم در بانک های اروپایی نداریم. راست گفت چون یورو دارن.

کدخدا

کاربر فعال فوتبال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,562
یه بگو مگو شده بود بین دو تا از کاربرا. مدیر بخش اومد کل پست های اون یه ساعت رو حذف کرد برای همین صفحه ها جابجا شد. فکر کنم واسه همین بعضی ها صفحه های مربوط به اون قضیه رو نمیتونن ببینن.

هیستوری مرورگرتون حذف کنید درست میشه.Clear History

آخرین قیمت سکه کسی خبر داره؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
فکر کنم چرا شده مگه نشنیدی گفتن یک ریال هم دیگه تو بانکای اروپا نداریم.:) خوب دیگه قبلا داشتن حالا دیگه اروپاییا دارن با پولامون جشن میگیرن اگه نفتم گرون بشه با این پولا جبران میکنن.

پس کلی هم به سودشون شده که مارو تحریم کردن

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
کسی ازز قیمت بازار دلار خبر داره؟و ربع سکه؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
به نقل از یه بنده خدایی

امان از این مملکت،امان امان امان.آقای محترم حرفای شما در مورد ضعفا و این کارا واقعا درست.اما قبل از اینا بهتر نبود صداتو به گوش گنده گنده ها برسونی که هر از گاهی شعار مبارزه با فقر و به داد ضعفا رسیدنو سر میدن.یا اونا که اول انقلاب حرف از وحدت ومساوات میزدنو و حالا همشون حزب حزب و دسته دسته شدن،که تا یکی هم یادش به ضعفا بیفته اون یکی دنبال خراب کردن کاراش،نوبت بعدی که رسید،قبلی یاد خراب کاری برنامه های جدیدیه میوفته و ضعفا هم که هیچی.این وسط مملکت شده بازیچه حزب بازیاشون.چندر غاز ریال من و تو هم هر روز نصف و نصف تر میشه.یه عده فرصت طلب هم این وسط میدزدنو میبرنو اسکناساشونو تا کره ماه میچینن و میرن کره ماه که دست احدی هم بهشون نرسه.بعد هی میان هر سال تو گوش من وتو ندار دو دور دو دور شعارای اول انقلابو میدن.ولی یکی نیست بشون بگه بابااول خودتون بعدا ما هیچ کاره ها.....چی بگم.خودتون بهتر میدونید.منم یه ضعیفم مثه تو که بعد از لیسانسم 2سال بیکارم و کاری حتی کمتر از رده تحصیلیم پیدا نکردم.26 سال سن دارم و حتی انقد ندارم که بتونم یه جهیزیه ساده داشته باشم که بتونم باش تشکیل زندگی بدم.4 سال نامزدم و نه من و نه نامزدم توان تشکیل زندگی ولو ساده رونداریم.2 سال دارم پولارو پس انداز میکنم تا به حد خریدن برسه.اما همون قدر که من به سمت هدف میدوم هدف از من دورتر میشود چرا که ارزش ریالم روز به روز نصفتر میشود.قبلشم که هر چی داشتمو نداشتمو خرج دانشکاه لعنتی آزاد کردم که خیر سرم مهندس شم و لا اقل دستم تو جیب خودم باشه بعد 17 سال درس خوندن.اما...افسوس از عمر گرانمایه.انگار زندگی تو این مملکت حروم شده.تو هم بهتر اگه پس اندازی داری بدیش طلا.که اگه امسال میتونی باش 2تا وسیله بخری سال دیگه هم بتونی باش همون 2تا رو بخری.ببخشید انقد درد و دل کردم آقای کارشناس و دوستان محترم.البته نه کسانی که قصدشان دلالی و فرصت طلبیست،چون همونا مارو بدبخت کردن+...؟؟

بالا