• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
عزیز به پیر به پیغمبر پی ام ندادی منم تهرانم میخواستی بیام شهرستان!یا به تو تازه عضو شده اعتماد کنم!
من تو این اوضاع به چشم خودم هم اعتماد ندارم!
بعدش مثلا میگفتم من یکی سکه میخوام آدرس میدادی!
آدرس دستم بود میرفتم بقیه شو خودم میخریدم!تازه میرفتم کمین:f34r: میکردم از همون فروشنده 690 میگرفتم!!خیال کردی خودت زرنگی!:happy:دهکی!آقا رو;)
ولی من بهت گرا دادم که خوب موقعی هست برای سکه خریدن متاسفانه خودت هم نگرفتی باز ما یه بهونه داشتیم تو چرا!

کوت در پایین امتحان میشود
از نشانه های فروماسونی هست کوت در پایین دیگه!!لول
داداش شما اگه خریدار بودی همون روز که بهت پی ام دادم جوابمو میدادی نه اینکه بعد چند روز اومدی میگی کاری نکردی و فلان.همون روزی که بهت گفتم 700 تومن دوستم که طلا فروشی داره 680 از مشتری خریده بود!!!!با 20 تومن سود یکجا میدادش به من.الان دیگه رفت اون روزا دوست خوبم.حیف که نخریدیم.:(

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
باشه داداش حق با شماست . در ضمن بخیل هم نیستم که آدرس ندم بهتون.بهتونم گفته بودم تو شهرستان هست.پس آدرسی تو تهران نداشتم بهتون بدم.در ضمن من اگه اون روز پولی دستم بود حتما می خریدم ولی چون حجمش زیاد بود نتونستم.ولی تنها کاری که از دستم بر میومد همین بود که پیشنهادی به شما داده باشم .
موفق باشی
عزیز به پیر به پیغمبر پی ام ندادی منم تهرانم میخواستی بیام شهرستان!یا به تو تازه عضو شده اعتماد کنم!
من تو این اوضاع به چشم خودم هم اعتماد ندارم!
بعدش مثلا میگفتم من یکی سکه میخوام آدرس میدادی!
آدرس دستم بود میرفتم بقیه شو خودم میخریدم!تازه میرفتم کمین:f34r: میکردم از همون فروشنده 690 میگرفتم!!خیال کردی خودت زرنگی!:happy:دهکی!آقا رو;)
ولی من بهت گرا دادم که خوب موقعی هست برای سکه خریدن متاسفانه خودت هم نگرفتی باز ما یه بهونه داشتیم تو چرا!

کوت در پایین امتحان میشود
از نشانه های فروماسونی هست کوت در پایین دیگه!!لول

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چرا من نمیتونم برم صفحه 329

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
منم تو 328 گیر کرده بودم
نفرین بهمنی بود انگار :wacko:
اینطوری کردم آدرسو رد شدم از مرز
کد:
http://forum.persiantools.com/t116063-page329.html[COLOR="#FF0000"]?[/COLOR]

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خدا خیرت بده اومدم

منم تو 328 گیر کرده بودم
نفرین بهمنی بود انگار :wacko:
اینطوری کردم آدرسو رد شدم از مرز
کد:
http://forum.persiantools.com/t116063-page329.html[COLOR=#FF0000]?[/COLOR]

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
فکر کنم همه تو اون صفحه گیر کردن

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
چی بگیم الان؟ اخبار حرفی از قیمت ارز مسافرتی زده؟ من یه چیزی شنیدم، اما فکر کنم چرت بود.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من باز ریسک کردم بچه ها مثله اینکه قسمت نیس سکه بخرم همش ارز میخرم. رفتم دلار خریدم 1800. البته فقط یه صراف که اشناست بهم این قیمت داد بقیه 1860 به پایین نمیدادن.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سجاد تهرانی؟آخه 1800 هم زیاده .وای چقدر بد شده

من باز ریسک کردم بچه ها مثله اینکه قسمت نیس سکه بخرم همش ارز میخرم. رفتم دلار خریدم 1800. البته فقط یه صراف که اشناست بهم این قیمت داد بقیه 1860 به پایین نمیدادن.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه وقتی هیچی نمیگی ما چه میدونم چی بوده ؟که بگیم شایعس یا نه

الکی که نمی شه شایعه درست کرد. خودم هم نشنیدم. یه جایی خوندم یکی می گفت شنیده. خواستم ببینم کس دیگه ای گوش کرده یا نه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
مسافرتی بدن مگه چیز جدیدیه؟قبلا هم میدادن!مگه الان تو فرودگاه بریم واسه مسافرا ارز نمیدن؟
ولی اینا بخوان پولی تزریق کنن فردا اینکارو میکنن که همیشه تو این روز قیمتا میره بالا .

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مشکل من حل شد هورسا جان. اونی که شنیده بودم اشتباه بود. حالا می گفتم که چی بشه؟ :lol:
اینم لینک خبر. در ضمن سقف ارز مسافرتی تا 1500 دلاره، اونم برای مسافت های دور.

irinn.ir - صفحه نخست

بالا