• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اگه بهت دلار 1000 تومنی هم بدن نمی صرفه واسه واردات چون اولا ثبت سفارشی که میکنی قیمت فاکتور خریدت رو نمی تونی دستکاری کنی.بعدشم آخر سال کلی باید مالیات بدی.یعنی اگه از بازار آزاد بگیری با صرفه تر هست.
باز هم سلام عرض می کنم.
بنده وارد کننده خدمات هستم بقول شما ، فاکتور رسمی هم دارم ، ثبت شرکت هم هستم ، در اداره مالیات هم ثبت شدم.
بفرمائید چه جوری ارز بگیرم؟؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
واااااااااااااااااااا .میخوام برم مسافرت خو

شما اصلا بگو می خوای چی کارش کنی؟ چه معنی می ده خانم جان. برو بیشتر پول بده طلا بخر. بعد وقتی طلا هر انسش شد 2000 دلار دلت نمی سوزه.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
واااااااااااااااااااا .میخوام برم مسافرت خو

1000 دلار ممکنه بهت بدن بعد از گیت، اما اگر رفتی، سر ساعت 12 شب بر می گردی خونه ها، و گرنه کالسکه ات تبدیل به کدو حلوایی می شه. :lol:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
باز هم سلام عرض می کنم.
بنده وارد کننده خدمات هستم بقول شما ، فاکتور رسمی هم دارم ، ثبت شرکت هم هستم ، در اداره مالیات هم ثبت شدم.
بفرمائید چه جوری ارز بگیرم؟؟
سلام از ماست
پاسخ شما رو که دیروز دادم.شما باید صنف و اتحادیتون برن پیگیر دریافت ارز بشن....... به جای پرسیدن یک سوال تکراری برید سراغ مسئولان صنفتون

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
1000 دلار ممکنه بهت بدن بعد از گیت، اما اگر رفتی، سر ساعت 12 شب بر می گردی خونه ها، و گرنه کالسکه ات تبدیل به کدو حلوایی می شه. :lol:

نه بابا تنها نمیرم .نگران نباش .

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
سلام از ماست
پاسخ شما رو که دیروز دادم.شما باید صنف و اتحادیتون برن پیگیر دریافت ارز بشن....... به جای پرسیدن یک سوال تکراری برید سراغ مسئولان صنفتون

مسئول صنف؟؟ فکر می کردم بانک مرکزی باید این موارد را در قوانینش ببیند !!!!
جالب است که الان دانشگاهها برای پرداخت اشتراک ژورنالهای علمی و مجلات هم دچار مشکل شده اند.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقا مهدی من الان چی کار کنم

سلام از ماست

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوب چه ربطی به قبل 12 داشت آخه برادر من ؟هان؟هان؟هان؟بسه دیگه 1000دلار برا خرید من کلا قانعم .

به خاطر اون نمی گم. به خاطر این می گم که پولت تا اون موقع تموم شده. واقعا که. باید همه چی رو توضیح داد؟ ;)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خوب چه ربطی به قبل 12 داشت آخه برادر من ؟هان؟هان؟هان؟بسه دیگه 1000دلار برا خرید من کلا قانعم .

12 شب؟ به مهمونی رقص پادشاه که سیندرلا رفت. 1000 دلار یه طورایی مثل اونه. 12 شب هم منظور وقتیه که طول می کشه پولت تموم بشه. بعدش کالسکه ات تبدیل به کدو حلوایی می شه، اسب ها موش می شن، لباست هم که پوف! جک رو خراب کردی بابا. :eek:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
12 شب؟ به مهمونی رقص پادشاه که سیندرلا رفت. 1000 دلار یه طورایی مثل اونه. 12 شب هم منظور وقتیه که طول می کشه پولت تموم بشه. بعدش کالسکه ات تبدیل به کدو حلوایی می شه، اسب ها موش می شن، لباست هم که پوف! جک رو خراب کردی بابا. :eek:

وایییییییییی راست میگی ببخشید اصلا حواسم نبود معذرت که خراب شد چه قشنگ تفسیر کردی .راست میگی .بازم ببخشید بذار میخوای پاک کنم خراب نشه یا ضایعست دیگه ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
وایییییییییی راست میگی ببخشید اصلا حواسم نبود معذرت که خراب شد چه قشنگ تفسیر کردی .راست میگی .بازم ببخشید بذار میخوای پاک کنم خراب نشه یا ضایعست دیگه ؟

نه دیگه بذار باشه. شاید من فقط فکر می کنم این قدر سر راسته.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه دیگه من الان 1500 دلار لازم دارم دور از شوخی .خوب شما دستت تو کاره حداقل برا بچه های اینجا که با هم دوستیم جور کن دیگه ..من میخوام ولی با نرخ 1300 بیشترم برام مقدور نیست .واقعا چی کار باید کرد؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نه دیگه من الان 1500 دلار لازم دارم دور از شوخی .خوب شما دستت تو کاره حداقل برا بچه های اینجا که با هم دوستیم جور کن دیگه ..من میخوام ولی با نرخ 1300 بیشترم برام مقدور نیست .واقعا چی کار باید کرد؟
من دستم جایی نیست
اما احتمالا ارز مسافرتی هم با توجه به اینکه دادن ارز کلا هدفمند شده، به زودی به همون 2000 دلار برگرده

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه برای مسافرت نمیخوام کلا اینو لازم دارم

من دستم جایی نیست
اما احتمالا ارز مسافرتی هم با توجه به اینکه دادن ارز کلا هدفمند شده، به زودی به همون 2000 دلار برگرده

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
دلار فقط به واردکنندگان کالا و خدمات داده می شود

به زودی این روش هم از کار می افته. البته من نمی دونم صرافی ها از وارد کنندگان چه مدارکی می خوان ولی اگر بشه با پروفروما (پیش فاکتور) { البته به همراه مدارکی مثل کارت بازرگانی و نمایندگی از وزارت بازرگانی و ... } ازشون دلار حواله ای گرفت میشه یه راهی برای خروج ارز از کشور. مثلا وارد کننده مبلغ پیش فاکتور را بالاتر می گیره و باقیمانده ارز نسبت به قیمت واقعی کالا را به حساب دیگه ای منتقل می کنه. از اون بهتر برای شرکتهای بزرگه که یه شرکت توی کشورهای خارجی ثبت کنن و از طریق اونها تبادل ارز انجام بدن. یعنی هر دو تا شرکت مال یک نفر باشه ولی شرکت خارجیه به شرکت داخلیه به قیمت بالا ( و غیر واقعی) فاکتور بده. البته پر دردسره ولی با این تفاوت قیمت ارز رسمی و آزاد فکر کنم به صرفه باشه.

حتما کسان دیگری هم به این قبیل راه ها فکر کرده اند ولی امیدوارم کمی هم به فکر آینده مملکتشون باشند.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اگه قیمت رو بالا بگه باید حقوق گمرکی و مالیات بیشتری هم پرداخت کنه.
به زودی این روش هم از کار می افته. البته من نمی دونم صرافی ها از وارد کنندگان چه مدارکی می خوان ولی اگر بشه با پروفروما (پیش فاکتور) { البته به همراه مدارکی مثل کارت بازرگانی و نمایندگی از وزارت بازرگانی و ... } ازشون دلار حواله ای گرفت میشه یه راهی برای خروج ارز از کشور. مثلا وارد کننده مبلغ پیش فاکتور را بالاتر می گیره و باقیمانده ارز نسبت به قیمت واقعی کالا را به حساب دیگه ای منتقل می کنه. از اون بهتر برای شرکتهای بزرگه که یه شرکت توی کشورهای خارجی ثبت کنن و از طریق اونها تبادل ارز انجام بدن. یعنی هر دو تا شرکت مال یک نفر باشه ولی شرکت خارجیه به شرکت داخلیه به قیمت بالا ( و غیر واقعی) فاکتور بده. البته پر دردسره ولی با این تفاوت قیمت ارز رسمی و آزاد فکر کنم به صرفه باشه.

حتما کسان دیگری هم به این قبیل راه ها فکر کرده اند ولی امیدوارم کمی هم به فکر آینده مملکتشون باشند.

بالا