• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
ببینید تو رو خدا! تاپیکی که تا دو روز پیش همه تحلیل و ارزیابی میذاشتن و اخبار جدید میدادن در مورد سکه الان یه لحظه توش شرط بندی میکنن دلار میره بالا یا پایین!
اون میگه دیگه تموم شد! دلار 1268 تومنی دادن به صرافیا!
بعد میان سر دلار 1300 تومنی دعوا میکنن! این میگه من 1300 میخرم اون میگه 1700 میخرم!
دریغ از یه پست تحلیلی که در زمینه موضوع تاپیک باشه!

سکه طرح قدیم 855 هزار تومان شد / دلار آزاد 1880 تومان

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به زودی این روش هم از کار می افته. البته من نمی دونم صرافی ها از وارد کنندگان چه مدارکی می خوان ولی اگر بشه با پروفروما (پیش فاکتور) { البته به همراه مدارکی مثل کارت بازرگانی و نمایندگی از وزارت بازرگانی و ... } ازشون دلار حواله ای گرفت میشه یه راهی برای خروج ارز از کشور. مثلا وارد کننده مبلغ پیش فاکتور را بالاتر می گیره و باقیمانده ارز نسبت به قیمت واقعی کالا را به حساب دیگه ای منتقل می کنه. از اون بهتر برای شرکتهای بزرگه که یه شرکت توی کشورهای خارجی ثبت کنن و از طریق اونها تبادل ارز انجام بدن. یعنی هر دو تا شرکت مال یک نفر باشه ولی شرکت خارجیه به شرکت داخلیه به قیمت بالا ( و غیر واقعی) فاکتور بده. البته پر دردسره ولی با این تفاوت قیمت ارز رسمی و آزاد فکر کنم به صرفه باشه.

حتما کسان دیگری هم به این قبیل راه ها فکر کرده اند ولی امیدوارم کمی هم به فکر آینده مملکتشون باشند.

ثبت سفارش در وزارت صنعت و معدن و تجارت ....... دلار حواله میشه ....... بعدا هم ورود کالا از طریق گمرک چک میشه

بالاخره مغایرتها خیلی تابلو باشه گمرک میفهمه و دلار رو باید پس بدن و جریمه و دادگاه هم روشه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
راست میگه اینجا جای بحث در مورد صادرات واردات نیست.لطفا اگه کسی از قیمت بازار خبری داره بگه لطفا منبعتون سایتایی نباشن که قیمت میدن از خود بازار اگه کسی قیمتی داره بگه.
ببینید تو رو خدا! تاپیکی که تا دو روز پیش همه تحلیل و ارزیابی میذاشتن و اخبار جدید میدادن در مورد سکه الان یه لحظه توش شرط بندی میکنن دلار میره بالا یا پایین!
اون میگه دیگه تموم شد! دلار 1268 تومنی دادن به صرافیا!
بعد میان سر دلار 1300 تومنی دعوا میکنن! این میگه من 1300 میخرم اون میگه 1700 میخرم!
دریغ از یه پست تحلیلی که در زمینه موضوع تاپیک باشه!

سکه طرح قدیم 855 هزار تومان شد / دلار آزاد 1880 تومان

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
ثبت سفارش در وزارت صنعت و معدن و تجارت ....... دلار حواله میشه ....... بعدا هم ورود کالا از طریق گمرک چک میشه

بالاخره مغایرتها خیلی تابلو باشه گمرک میفهمه و دلار رو باید پس بدن و جریمه و دادگاه هم روشه

به عنوان مثال، اگر کسی یه شرکت اونور داشته باشه که قیمت هر واحد جنسش 5 دلار باشه ولی اون شرکت به شرکت ایرانیش جنس رو 10 دلار پیش فاکتور کنه. خوب با همون 10 دلار هم ارز میگیره و عملا برای هر جنس 5 دلاری 5 دلار هم سود دلاری کرده (به سود واردات و ... کاری ندارم). اگر هم کسی بفهمه و بخواد بهش گیر بده میگه توی این وضعیت تحریم مجبورم با قیمت بالاتر بخرم. در ضمن با توجه به اینکه عملا تولید توی کشور ما بی معنی شده (این رو از هر تولید کننده ای میشه پرسید، چه از لحاظ رقابت قیمتی با اجناس وارداتی و چه از لحاظ سود آور بودن سایر بازارها مثل همین طلا و مسکن و ... که ما داریم براش بحث می کنیم) الان تمام مسئولین دنبال کسانی می گردند که بتونه توی واردات کمک کنه. یعنی بتونه جنس را به ایران برسونه. یه زمانی که انتقاد می کردند که درهای کشور به روی واردات ، بیش از حد باز شده، منظورشون همین بود.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز لطفا بحث رو اینجا تموم کنید.ما خودمون هم شرکت تو ترکیه داریم هم داخل ایران.
این فکرا رو از سرتون بندازین بیرون.در ضمن برای تمام اجناس یه قیمت مشخصی تو گمرک هست و برای کالاهای مشخصی هم ارز دولتی میدن مثلا وقتی میخوای ماشین بیاری میتونی براش دو برابر قیمت واقعی قیمت تعیین کنی.؟تازه اگه قیمتم به فرض زیاد بگی ممکنه دفعه بعد که می خوای جنسو بیاری بهت ارز دولتی ندن ولی چون قیمتی که شما قبلا برای واردات جنستون دادین تو گمرک ثبت شده دیگه پایین تر از اون قیمت رو قبول نمیکنن.;) یعنی ممکنه یه بار بر فرض محال سود کنی دفعه بعد به همون اندازه ضرر.
مگه گمرکی و مالیات چند در صد میشه؟ باز هم با تفاوت 400-500 تومان برای هر دلار به صرفه است.

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرخ سود سپرده‌ها 3 درصد کمتر از نرخ تورم رسمی
مدیران بانک‌های دولتی و خصوصی در نخستین گام برای اجرای بسته پولی جدید، نرخ سود سپرده‌های یکساله بانکی را 3‌درصد کمتر از نرخ تورم 20‌درصدی تعیین کردند. به گزارش همشهری، شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و شورای عالی کانون بانک‌های خصوصی در اطلاعیه‌ای نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های بانکی را از 7 تا 20‌درصد اعلام کردند. براساس این تصمیم، نرخ سود علی‌الحساب انواع سپرده‌های بانکی از 7‌درصد برای سپرده‌های کوتاه مدت روزشمار تا 20درصد برای سپرده‌های مدت‌دار 5ساله اعلام شده است. بانکداران دولتی و خصوصی تصمیم گرفتند نرخ سود سپرده کوتاه‌مدت ویژه (روزشمار) را 7 درصد و نرخ سپرده کوتاه‌مدت سه‌‌ماهه را 10‌درصد تعیین کنند. همچنین نرخ سود سپرده‌ مدت‌دار شش‌‌ماهه از این پس 12‌درصد و نرخ سود مدت‌دار 9 ماهه 15درصد تعیین شده است.

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار 1930 شد:( ساعت 5 عصر دوشنبست خدا به داد برسه تا آخر هفته لابد همون 2200 ميشه

parato

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من خيلي از نوشته ها رو خوندم خوب خيلياشون جالبه
من يه خبر دارم كه سكه تا زير 500 مياد بعد ميره بالا
دلارم تا حدود 3500 4000 ميرسه تا حالا كه هرچي بهم گفتن خوب بوده بد سود نكردم
منم منتظرم بياد پايين

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
من يه خبر دارم كه سكه تا زير 500 مياد بعد ميره بالا
دلارم تا حدود 3500 4000 ميرسه تا حالا كه هرچي بهم گفتن خوب بوده بد سود نكردم
منم منتظرم بياد پايين
عقلم خوب چیریه!!!؟؟؟
اصلا میشه همچین چیزی دلار 4 تونی سکه 500 تومنی

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز لطفا بحث رو اینجا تموم کنید.ما خودمون هم شرکت تو ترکیه داریم هم داخل ایران.
این فکرا رو از سرتون بندازین بیرون.در ضمن برای تمام اجناس یه قیمت مشخصی تو گمرک هست و برای کالاهای مشخصی هم ارز دولتی میدن مثلا وقتی میخوای ماشین بیاری میتونی براش دو برابر قیمت واقعی قیمت تعیین کنی.؟تازه اگه قیمتم به فرض زیاد بگی ممکنه دفعه بعد که می خوای جنسو بیاری بهت ارز دولتی ندن ولی چون قیمتی که شما قبلا برای واردات جنستون دادین تو گمرک ثبت شده دیگه پایین تر از اون قیمت رو قبول نمیکنن.;) یعنی ممکنه یه بار بر فرض محال سود کنی دفعه بعد به همون اندازه ضرر.

شاید برای وارد کننده ماشین و اینجور چیزا قیمت مشخص باشه ولی برای هر جنسی از این خبرها نیست (جنسهایی که گمرکیش 4%) . من هم از پشت کوه نیاومدیم اگر چه شرکت توی ترکیه ندارم.
به توصیه شما بحث رو دیگه ادامه نمی دم . بهتره تاپیک به شرط بندیش برگرده.

parato

Registered User
لایک‌ها
1
عقلم خوب چیریه!!!؟؟؟
اصلا میشه همچین چیزی دلار 4 تونی سکه 500 تومنی

با توجه به اينكه بعيد ميدونم بعدا كسي مايل باشه با حوالش سكه تحويل بگيره منطقي ميشه ولي اگر نرمال بخواي حساب كني منطقي نيست شما درست ميفرماييد

parato

Registered User
لایک‌ها
1
شاید برای وارد کننده ماشین و اینجور چیزا قیمت مشخص باشه ولی برای هر جنسی از این خبرها نیست (جنسهایی که گمرکیش 4%) . من هم از پشت کوه نیاومدیم اگر چه شرکت توی ترکیه ندارم.

منم موافقم
تيتانيم مياري ارزياب مينويسه سرب كاري نداره مگر اينكه وارد كننده دوس داشته باشه به دولت پول بده پيدا كردين منم خبر كنين

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با اینکه دلار رفته بالا ولی سکه امروز اومده پایین
بازار داره خودشو برای خطراتی که توی بازار سکه میتونه پیش بیاد اماده میکنه.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوباره سکه کشید بالا
من امروزمیخاستم بخرم ، از صرافی تو فردوسی پرسیدم ربع شده 215- تا 220 دیروز 200 بود؟؟

بنظرتون دوباره گرونتر میشه؟؟ یا میاد پایین؟

خرید الان بصلاح هست؟؟

اینجا هم گفته قیمتها 2 باره رفته بالا و خیلی سایت های دیگه ، و قیمت جهانی طلا هم گرون شده!!!!!

سکه 840 هزار و دلار 1850 تومان -

ممنونم

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر وقت آب و برق و اتوبوس مجانی شد و معنویات مردم تعالی یافت و خانه دار شدند و سهام عدالت گرفتند و نفت بر سر سفره هایشان آمد و در بورس اسلامی سود کردند و سکه های پیش خرید شده شان تحویل شد و سکه در بقالی ها عرضه شد ، سکه و دلار ارزان می شود .

بیچاره کسی که ریالش را تبدیل نکند و به فکر ارزان شدن بشیند .

سرنوشت ما این است:

[url]http://www.biyokulule.com/sawiro/sawirada_waaweyn/Somali%20Shilling3_1.jpg
Somali%20Shilling3_1.jpg
[/URL]

[url]http://www.biyokulule.com/sawiro/sawirada_waaweyn/Somali%20Shilling4_1.jpg
Somali%20Shilling4_1.jpg
[/URL]

[url]http://8208.6.img98.net/out.php/i199714_currency.jpg
i199714_currency.jpg
[/URL]

[url]http://thewe.cc/thewe_/images_5/__/somalia/money_changer.jpe
money_changer.jpe
[/URL]

به زودی برای یک لیتر آب باید یک میلیارد تومان بپردازید !!!

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
اللهم عجل لوليك الفرج

Last edited:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
بیچاره کسی که ریالش را تبدیل نکند و به فکر ارزان شدن بشیند .
به زودی برای یک لیتر آب باید یک میلیارد تومان بپردازید !!!

چرا بیخودی جو میدید؟! به نفع هم هست که سکه و ارز از این حالت بحرانی خارج بشه شما با این کاراتون به فضای التهابی دامن میزنید و بضرر مردم کار میکنید.شما اگر واقعا تحلیلگر هستید فقط باید نظر بدید و کاری نداشته باشی دیگران چه کار میکنند.مگر اینکه از خرید دیپران و فضای التهابی سود ببرید
mercedes62@

امروز نسبت به دیروز کاهش داشته و احتمال کاهش بیشتر هم هست.
اما سکه در بلند مدت سود داره و کوتاه مدت نباید روش فکر کرد حداقل 6ماه تا یک سال.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز شرط بندی که می فرمایید در مورد تشخیص صعودی یا نزولی بودن بازا بود که کاملا به تحلیل های هر شخص از بازار بستگی داره و اونم واسه اینه که اگه کسی می خواد خرید کنه یا بفروشه نظر دیگرونم بدونه !!!وکاملا به تاپیک مربوطه ولی دقت کن ببین واردات ربطی به تاپیک داره؟در مورد واردات شخصی با ای دی zolmat هست که می تونه بخوبی راهنمایتون کنه.

Last edited:
بالا