• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
ظاهرا سایت مثقال به چیز رفته...!
ارز دولتی (1226) برای واردات توهمی بیش نیست!

این خبریه که تو سایت ثبت سفارش وزارت بازرگانی اومده:
================================
درصورت داشتن هرگونه ابهام ومشکل درخصوص تخصيص ارزبانکي ، متقاضيان محترم مي توانندباشماره تلفن 29954855 پاسخگوئي به شکايات بانک مرکزي تماس حاصل نمايند.
================================

داستان از این قراره که وارد کنندگان میرن ثبت سفارش می کنن به این امید که با ارز به قیمت دولتی بتونن واردات کنن ولی هر بانکی که میرن بانکها نموتنند حواله ها را انجام بدن. خلاصه شماره تلفن بالا هم یه پیغام گیر خیلی سادست، هیچ کس هم جوابگو نیست. بانکها دو تا بهانه دارن 1- به خاطر تحریمها راه های حواله بسته شده 2- بانک مرکزی ارز کافی به ما تخصیص نمی دهد که البته هر دو بهانه با این وضعیت دولت منطقی به نظر می رسه، صرافی ها هم که کلا تعطیل اصلا ارز دولتی نمیدونن چیه! به وزارت بازرگانی هم که ارسال پول ربطی پیدا نمی کنه و فقط ثبت سفارش انجام میده. حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو (منظورم بهمنیه!)

AlirezaInd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من خيلي از نوشته ها رو خوندم خوب خيلياشون جالبه
من يه خبر دارم كه سكه تا زير 500 مياد بعد ميره بالا
دلارم تا حدود 3500 4000 ميرسه تا حالا كه هرچي بهم گفتن خوب بوده بد سود نكردم
منم منتظرم بياد پايين

ینی دلار نمیخواد بیاد پایین که بعدش بره بالا؟؟؟؟

راستش من منتظر دلار 1300-1400 تومنی هستم :((((((((((((((((((((((((((

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
(16:59) بازار سکه

قیمت سکه در بازار تهران به 830 هزار تومان رسید (16:15) بازار ارز

قیمت دلار در بازار به 1880 تومان رسید (15:34) بازار آتی و فیزیکی

هر چند قیمت ها در بازار فیزیکی بین 820 هزار تومان و 830 هزار تومان در حال نوسان است ولی قیمت های در بازار آتی نوسان زیادی دارد

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
این فقط یک احتمال است!

...
شاید تعجب کنید و تعجب آور نیز هست که گروهی متشکل از بهایی ها- مرتبط با محافل صهیونیستی- با همکاری افرادی از انجمن حجتیه- که شاید وابستگی به انجمن حجتیه پوشش آنها بوده است!- در آشفته کردن بازار سکه و دلار طی دو هفته اخیر نقش موثری داشته اند. این گروه از کلان سرمایه داران یا دلال های وابسته به آنان، از یکسو با بهره گیری از عوامل میدانی خود در داخل کشور و حمایت و پشتیبانی محافل بیرونی، مردم را به خرید سکه و دلار تشویق می کردند و با توهم پراکنی و شایعه سازی از آنها می خواستند که خانه ها و املاک خود را نیز بفروشند و سکه بخرند! و از سوی دیگر، با فروش سکه و دلار که به بهای کمتر خریده و با قیمت بیشتر می فروختند، به خرید خانه و مستغلات می پرداختند!
...
همه شواهد و قرائن یاد شده ... به وضوح حکایت از آن دارند که آشفتگی دو هفته ای بازار سکه و دلار یک پروژه بیرونی بوده است و کسانی یا جریانی مرموز در داخل کشور ماموریت اجرای آن را برعهده داشته اند.
...

:puke:

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
این فقط یک احتمال است!

...
شاید تعجب کنید و تعجب آور نیز هست که گروهی متشکل از بهایی ها- مرتبط با محافل صهیونیستی- با همکاری افرادی از انجمن حجتیه- که شاید وابستگی به انجمن حجتیه پوشش آنها بوده است!- در آشفته کردن بازار سکه و دلار طی دو هفته اخیر نقش موثری داشته اند. این گروه از کلان سرمایه داران یا دلال های وابسته به آنان، از یکسو با بهره گیری از عوامل میدانی خود در داخل کشور و حمایت و پشتیبانی محافل بیرونی، مردم را به خرید سکه و دلار تشویق می کردند و با توهم پراکنی و شایعه سازی از آنها می خواستند که خانه ها و املاک خود را نیز بفروشند و سکه بخرند! و از سوی دیگر، با فروش سکه و دلار که به بهای کمتر خریده و با قیمت بیشتر می فروختند، به خرید خانه و مستغلات می پرداختند!
...
همه شواهد و قرائن یاد شده ... به وضوح حکایت از آن دارند که آشفتگی دو هفته ای بازار سکه و دلار یک پروژه بیرونی بوده است و کسانی یا جریانی مرموز در داخل کشور ماموریت اجرای آن را برعهده داشته اند.
...

دور از انتظار نبود که بعد مذهبی هم بهش اضافه بشه

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
یعنی چی!؟ الان دولت بالاخره می تونه ارز تامین کنه یا نه؟

در تمام جهان در زمانی که تلاطم بوجود میاد مثلا همین مساله اقتصادی غرب یا جنگهایی که پیش میاد با ارزش ترین سرمایه طلا میشه. هر چیزی که بشکنه طلا ارزش خودش رو نشان میده.
من نمی دونم این آنالیز ها از کجا میاد ولی حرکت سکه غیر منطقی نیست:
۱- قیمت جهانی طلا بالا رفته
۲- ارزش ریال پایین اونده

پس دولت هیچ تقصیری نداره؟ تا دیروز که می گفتن تقصیر رسانه ها و مسج هستش نمی دونم والا

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
این فقط یک احتمال است!

...
...
...

فابل پیش بینی بود که یک همچین خبری هم زاییده بشه جای تعجب نداره

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
این فقط یک احتمال است!

...
...
...

منظور ؟ یعنی الان باید ملت برن خونه بخرن ؟
نه داداش بازار ملک و مسکن دیگه مرد .البته نظر شخصی است .

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
به گزارش سایت طلا ، طبق سنت دیرینه بازار تهران در سالروز شهادت ائمه معصوم علیه السلام تعطیل است و در همین راستا فردا چهارشنبه دوازدهم بهمن ماه بازار تهران تعطیل است .

براساس این گزارش ، بازار طلای تهران نیز در این روز بسته است و پاساژهای اصلی بازار طلا از جمله فروردین ، اردیبهشت ،حکیم هاشمی ، سرای مکاره و خرداد چهارشنبه تعطیل است .

این گزارش می افزاید ، با توجه به بین تعطیلی بودن روز پنجشنبه هنوز خبر موثقی از بسته بودن بازار طلا در این روز دریافت نشده است .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پیشبینی من از بازار امروز مخصوصا دلار بازاری ملتهب و جهش زیاد قیمته

Sent from my iPod touch using Forum Runner

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام اطلاعی از بازار داری؟بر چه اساسی اینو میگی؟چون فردا هم بازار تعطیله .
پیشبینی من از بازار امروز مخصوصا دلار بازاری ملتهب و جهش زیاد قیمته

Sent from my iPod touch using Forum Runner

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
وقتی یارانه ها رو میخوان بدن از 3 روز قبلش بازار بهم میریزه و قیمتا میره بالا ولی 24 ساعت قبله واریز قیمتا افت میکنه

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
سختان **** معظم انقلاب بسیار مهم خواهد بود در وضع بازار دو سناریو مطرحهیکی اینکه با اوضاع جاری معظم له در تثر فشار های دولتی ها خدایی ناکرده بخاهند صحبتی راجع به کنار امدن داشته باشند و ملت رو در واقع آماده کنند که در این صورت تمام پیش بینی ها بر عکس شده و بازار ارام و در واقع رام میشه و روی بعدی این سناریو که بیشتر محتمله و من خودم یقینا روی همین نوع حساب میکنم و با شناختی که از معظم له در این چندین سال ***** ایشون در جهان اسلام دیدم آب پاکی رو به پشتوانه ملت رو دست دولتی ها جهت هر گونه سازش خواهند ریخت و نظر مبارکشان همانی خواهد بود که چند روز پیش اعلام کردند که ما در شرایط بدر و خیبر هستیم و نه در شزایط شیب ابی طالب که منحرفین دولتی اذعان داشته بودند و در نهایت اینکه با این فرمایشات حکیمانه اشان با یک تیر چند نشان رو میزنند یکی اینکه علنا بی کفایتی دولت رو رسما اعلام میکنند دوم اینکه ارزوی هر نوع سازش بر دل اینان میماند سوم اینکه بی عرضگی دولت در مهار بازار و مایحتاج مردم رو به رخشان خواهد کشید چهارم اینکه گوشی رو به دست ملت داده برای انتخابات که به هیچ عنوان بطرف کاندیداهای منحرف دولت نزوند و چندین مطلب دیگه و نتیجه با شما

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بله بازار هفته بعد بستگی به روز جمعه داره و شایدم جو بازار رو تا 6 ماه آینده تعیین کنه.
سختان **** معظم انقلاب بسیار مهم خواهد بود در وضع بازار دو سناریو مطرحهیکی اینکه با اوضاع جاری معظم له در تثر فشار های دولتی ها خدایی ناکرده بخاهند صحبتی راجع به کنار امدن داشته باشند و ملت رو در واقع آماده کنند که در این صورت تمام پیش بینی ها بر عکس شده و بازار ارام و در واقع رام میشه و روی بعدی این سناریو که بیشتر محتمله و من خودم یقینا روی همین نوع حساب میکنم و با شناختی که از معظم له در این چندین سال ***** ایشون در جهان اسلام دیدم آب پاکی رو به پشتوانه ملت رو دست دولتی ها جهت هر گونه سازش خواهند ریخت و نظر مبارکشان همانی خواهد بود که چند روز پیش اعلام کردند که ما در شرایط بدر و خیبر هستیم و نه در شزایط شیب ابی طالب که منحرفین دولتی اذعان داشته بودند و در نهایت اینکه با این فرمایشات حکیمانه اشان با یک تیر چند نشان رو میزنند یکی اینکه علنا بی کفایتی دولت رو رسما اعلام میکنند دوم اینکه ارزوی هر نوع سازش بر دل اینان میماند سوم اینکه بی عرضگی دولت در مهار بازار و مایحتاج مردم رو به رخشان خواهد کشید چهارم اینکه گوشی رو به دست ملت داده برای انتخابات که به هیچ عنوان بطرف کاندیداهای منحرف دولت نزوند و چندین مطلب دیگه و نتیجه با شما

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دلار نسبت به دیروز 30 تومن تا این لحظه افزایش پیدا کرده.
2بازار تهران (اسکناس)1 دلار آمریکا18,300ریال
arrow-up.gif
300

بالا