• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
یعنی چی به آرامی برای فروش بریم

ببینید به هر حال این روزها افزایش و کاهش اندکی شاهد هستیم که معمول هست

با کمی احتیاط میشه با قیمت مناسب فروخت

همه رو یکجا نفروشید شاد خوش شانس باشید

هیچکسی نمیتونه بگه فردا دقیقا چی میشه

اما فروش در حال حاظر با توجه به سیل عظیم پیش فروش وذخیره مردم منطقی تر به نظر میاد

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ریسکه ؟شما مگه بن نشده بودی راستی

ببینید به هر حال این روزها افزایش و کاهش اندکی شاهد هستیم که معمول هست

با کمی احتیاط میشه با قیمت مناسب فروخت

همه رو یکجا نفروشید شاد خوش شانس باشید

هیچکسی نمیتونه بگه فردا دقیقا چی میشه

اما فروش در حال حاظر با توجه به سیل عظیم پیش فروش وذخیره مردم منطقی تر به نظر میاد

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بنده خدا اونهایی که با حقوق کارمندی به اندازه چند تا سکه پول جمع میکنن، میان تو این فرومها از تحلیل برخی افراد بی مسئولیت استفاده میکنن و سکه 900 تومنی میخرن و 700 میفروشن. اون موقع که باید بخرن، میفروشن، اومن موقع که باید بفروشن، میخرن.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
سكهه رو بردم بفروشم غير يه نفر هيشكي نميخريد ، ايشون هم گفت قيمت سكه خيلي اومده پايين و سكه رو 670 خريد ، قيمت امروز سكه چقد بود ؟؟ فرق سكه معوملي با بانكي چيه ؟؟ چطور بايد تشخصيشون داد از هم ؟؟ ممنون

لابد شوخي مي‌كنيد چون همين الان توي سايت طلا كه هميشه قيمت‌ها رو پايين ميزنه 792000 تومانه هميشه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من هم دقيقاً هميشه اشتباه مي‌كنم، يعني صراف‌ها و كارشناس‌ها مي‌دونند چه زمان موقع خريد است و كي زمانه فروش؟ پس چرا ميگن خيلي از صراف‌ها بستن؟ خيلي دلم مي‌خواست هميشه بتونم به موقع عمل كنم ممنون ميشم از راهنمايي‌هاي شما استفاده كنم، تا حالا كه همش ضرر دادم

این داستان قبلا اتفاق اقتاده باز هم اتفاق خواهد افتاد. این داستان همیشه تکرار میشود، چه موقع خرید چه موقع فروش. یه عده هم در خرید زمان اشتباه رو انتخاب میکنن هم در فروش، و یک عده هم بالعکس.

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز فقط یه کار تولیدی بگو که ماهی 3% فقط 3% بتونه درآمد داشته باشه ما در خدمتیم.اصلا اینو ولش کن فقط ضرر نده بازم درخدمتیم

نمیدونم! راستیش من زیاد سنی ندارم و تجربه کاری هم ندارم... حتما شما درست می فرمایید اما به هر حال بازم اگر چند نفر با هم جمع بشن یه ایده کارآفرینانه رو بتونن عملی کنن میتونه یک کشور رو دگرگون کنه! مثلا همین Nokia فنلاند که همش 5 میلیون نفر جمعیت داره رو نگاه کنید چجوری اقتصادش رو دگرگون کرد! الان من داشتم تولید ناخالص داخلی کشور ها رو میدیدم! دیدم فنلاند با 5 میلیون جمعیت و بدون منابع نفتی با ۲۳۱٬۹۸۲ میلیون دلار در رتبه 36 ام قرار داره.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
دکتر جعفر خیرخواهان، استاد دانشگاه فردوسی مشهد-دنیای اقتصاد
*به نظر شما، اگر مجموعه دولت و بانک مرکزی بخواهند وضعیت نامناسب فعلی بازار ارز کشور را مدیریت کرده و لطمه وارد بر اقتصاد ملی بر اثر وجود شرایط چندنرخی در بازار ارز را کاهش دهند، مهم‌ترین اولویت‌های سیاستی چه باید باشد؟

- ذخایر ارزی بانک‌های مرکزی محدود بوده و تا حد معینی توانایی پاسخگویی به تقاضای ارز را دارند. به ویژه که اگر تقاضای ارز به صورت فزاینده بالا رود و عرضه ارز به حد کافی افزایش نیابد اضافه تقاضای ایجاد شده، قیمت ارز را به سمت بالا فشار می‌دهد و لاجرم قیمت ارز افزایش می‌یابد. شواهد حکایت از وقوع چنین شرایطی در ایران دارد، اما متاسفانه بانک مرکزی و متولیان پولی کشور نمی‌خواهند این واقعیت را بپذیرند. بدیهی است که اگر بانک مرکزی آنطور که مي‌گويد ارز به حد کافی و به وفور در اختیار داشته باشد، چنین شکاف و فاصله‌ای دوام نیاورده و با تزریق یک‌باره ارز به بازار، حالت دو نرخی کاملا محو می‌شود. پس تنها راه‌حل کارساز در وضعیت فعلی، افزایش تدریجی نرخ ارز است که برای مثال در مورد دلار آمریکا با در نظر گرفتن جمیع جوانب، به نظر می‌رسد در نظر گرفتن قیمت هدفی در حدود 2000 تومان، منطقی خواهد بود.
* در صورت تصمیم دولت به افزایش قیمت رسمی فروش دلار، طبیعتا منابع مالی چشمگیری برای دولت حاصل خواهد شد. برای مثال اگر قیمت رسمی فروش دلار توسط دولت فقط 200 تومان افزایش یابد، چیزی در حدود 14 هزار میلیارد تومان به درآمد سالانه واریزی به خزانه دولت افزوده می‌شود. به نظر شما، چنین درآمد قابل‌توجهی باید در زمینه چه نوع پروژه‌ها و برنامه‌هایی صرف شود؟
- افزایش قیمت ارز، باعث افزایش قیمت کالاهای وارداتی می‌شود (سهم ایران در تجارت جهانی پایین بوده و کمتر خریدن کالا از سوی ایران، قیمت ارزی این کالاها را کاهش نخواهد داد) و با توجه به وزن کالاهای وارداتی در سبد مصرفی خانوار، سطح عمومی قیمت‌ها را به سمت بالا می‌کشاند. پس این افزایش تورم باعث می‌شود تا بخشی از درآمد اضافی که از محل افزایش قیمت دلار نصیب دولت می‌شود به شکل افزایش هزینه‌های گوناگون دولتی دود شده و از بین برود.اما اگر پولی در خزانه دولت باقی بماند بهتر است همگی کمک کرده و به دنبال یافتن و نهادینه کردن راه و روشی باشیم تا به دور از منافع و صلاحدیدهای آنی و کوتاه‌مدت تخصیص پیدا کرده و سرمایه‌گذاری شود.
28-03.jpg

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
8150000سکه طرح قدیم
8100000سکه طرح جدید
3950000نیم سکه
2030000ربع سکه
1000000سکه گرمی

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
كسي مي‌دونه چرا سايت مثقال ديگه قيمت‌ها رو اعلام نمي‌كنه؟

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
كسي مي‌دونه چرا سايت مثقال ديگه قيمت‌ها رو اعلام نمي‌كنه؟

کلا هیچ کدوم از سایت هاش دیگه آپدیت نمیشه! خیلی هاش هم تعطیل کردن! :D یه عده میگن کنترل سایت رو د.و.لت بدست گرفته و قیمت های خیلی پایین تر از بازار رو ارایه میده! کلا خدا بیامرزتش :lol:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
8250000سکه طرح قدیم
8160000سکه طرح جدید
4000000نیم سکه
2050000ربع سکه
1000000سکه گرمی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جدا معلوم نیست توی فکر اینا چیه
تازه داشت اوضاع اروم میشد سکه و دلار میومد پایین اومد چهارتا حرف زد همه چیزو خراب کرد
نمیشه هم گفت که نمیدونه نتیجه حرفاش چیه پس میدونه و هدفی داره
وگرنه چرا باید توی موقعی که اتیشا داره میخوابه بیاد این کارو بکنه
چیزی که مشخصه جنگ حتمیه به جایی هم میرسه که جام مام هم دیگه جلوشو نمیگیره

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
کلا هیچ کدوم از سایت هاش دیگه آپدیت نمیشه! خیلی هاش هم تعطیل کردن! :D یه عده میگن کنترل سایت رو د.و.لت بدست گرفته و قیمت های خیلی پایین تر از بازار رو ارایه میده! کلا خدا بیامرزتش :lol:

تو خبر ها اومده بود که صاحباشون رو دستگیر کردن

حتما کنترل سایت الان دست عوامل دولتیه و به اطلاعاش اعتمادی نیست

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
من کارشناس نیستم فقط چیزی رو که تو این مدت دیدم و از دیدنش متاسفم شدم رو گفتم. خودم هم همیشه شرایط کلی رو میبینم، اینکه وضع رو به بهبود هست یا خیر.

من هم دقيقاً هميشه اشتباه مي‌كنم، يعني صراف‌ها و كارشناس‌ها مي‌دونند چه زمان موقع خريد است و كي زمانه فروش؟ پس چرا ميگن خيلي از صراف‌ها بستن؟ خيلي دلم مي‌خواست هميشه بتونم به موقع عمل كنم ممنون ميشم از راهنمايي‌هاي شما استفاده كنم، تا حالا كه همش ضرر دادم

بالا